- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
oh ne güzel bende bebişlerimi almaya gitcemSorma canım İst. suyu çıkmışş diycem olmuycak su yok çünkü Bu tamiratlar ne zmn bıtecek acaba herşeyiyle sorun
mikro canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur. benim durumum her geçen gün değişiyor Allah sonumu hayır etsin! salı günü gittim nur hanıma ve keseyi gördük ama normalden küçükmüş içinde yolk sac da vardı ama yinede bir hafta geriden geliyor ve düşük olabilir yada sağlıklı bir gebelik olmazsa kürtaj olma durumumda varanlayacağınız keseyi gördüğümde çok şaşırdım fakat sonra dedim kendi kendime pınar fazla sevinme çünkü peşinden hemen üzülüyosun, bu sefer akışına bırak nolucaksa olsun dedim ve o yüzden hiç yazmakta istemedim:) bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi nur hanım yani 3 ocakta orda olucam Allah'ım inşallah 2013 bana hayırlı gelir çünkü 2012 'nin bi hayrını göremedim maalesef hatta ben şimdiden kendimi bi sonraki tedavim için hazırlıyorum bile bu sefer daha tecrübeli olucam en azından diyorum gerçi sil baştan tekrar yaşıcam aynı şeyleri çünkü dondurulumuşum yok ve bu sefer pgt de isticem! ya bide Nur hanım bize embryoskop'dan bahseetmedi ben herkese yapıyorlar sandım ama isteğe bağlıymış geç kaldım nese canım bende durum böyle bakalım bebiş haftaya gözükecek mi bize? senin tedavinde şimdiden olacak gibi geliyor bana canım benim hislerim güçlüdür inan bana ve çokkkkkk dua et emi! bu arada Nur hanım neler söyledi bakalım bizim için:) kendisi gerçekten melek gibi bi doktor ve hatta doktordan çok daha öte bişey oldu artık benim için... inşallah seninlede bi gün karşılaşırız
mikro canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur. benim durumum her geçen gün değişiyor Allah sonumu hayır etsin! salı günü gittim nur hanıma ve keseyi gördük ama normalden küçükmüş içinde yolk sac da vardı ama yinede bir hafta geriden geliyor ve düşük olabilir yada sağlıklı bir gebelik olmazsa kürtaj olma durumumda varanlayacağınız keseyi gördüğümde çok şaşırdım fakat sonra dedim kendi kendime pınar fazla sevinme çünkü peşinden hemen üzülüyosun, bu sefer akışına bırak nolucaksa olsun dedim ve o yüzden hiç yazmakta istemedim:) bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi nur hanım yani 3 ocakta orda olucam Allah'ım inşallah 2013 bana hayırlı gelir çünkü 2012 'nin bi hayrını göremedim maalesef hatta ben şimdiden kendimi bi sonraki tedavim için hazırlıyorum bile bu sefer daha tecrübeli olucam en azından diyorum gerçi sil baştan tekrar yaşıcam aynı şeyleri çünkü dondurulumuşum yok ve bu sefer pgt de isticem! ya bide Nur hanım bize embryoskop'dan bahseetmedi ben herkese yapıyorlar sandım ama isteğe bağlıymış geç kaldım nese canım bende durum böyle bakalım bebiş haftaya gözükecek mi bize? senin tedavinde şimdiden olacak gibi geliyor bana canım benim hislerim güçlüdür inan bana ve çokkkkkk dua et emi! bu arada Nur hanım neler söyledi bakalım bizim için:) kendisi gerçekten melek gibi bi doktor ve hatta doktordan çok daha öte bişey oldu artık benim için... inşallah seninlede bi gün karşılaşırız
bende kendim için aynı şeyi derim canım her zaman hatta eşim bazen dalga geçer tabir biraz tuhaf ama az susta motorun soğusun
bende kendim için aynı şeyi derim canım her zaman hatta eşim bazen dalga geçer tabir biraz tuhaf ama az susta motorun soğusun
Canan ve Mikro sadece biz konuşuyoruz farkında mısınız
seksenler dizisi varya orda susmuş var onumu örnek aldı bu cancağızlarım
Bizim çenemiz düştü
ben yarını düşündükçe işi gevezeliğe vuruyorum 10 gün yandınızz beni yanlız bırakmayınnnn
Al da gel :)
Bıktım bu şehirden ya
Pınarcım hoşgeldin. İnş hakkında hayırlısı olur. Şimdiden böyle olumsuz düşünme. Bak yolk da varmış. İnş yavrun seninledir. Bu kaçıncı tedavindi?
Bırakır mıyız kuzum
Yarın izinlisin değil mi? Cuma çalışacak mısın?
bu ilk denememiz ama daha önceden kendiliğinden olan bir boş gebelik vakamız var canım! ben kendimi kötüye alıştırıyorum yoksa benim için hayal kırıklığı daha büyük bi ruhsal çöküntü oluşturuyo sonradan kendime gelmem zaman alıyor en azından böyle alışmaya çalışıyorum yada kendimi kandırıyorum
Canan ve Mikro sadece biz konuşuyoruz farkında mısınız
komikmiş
Bizim çenemiz düştü
10 gün izinliyim sağolsun patroncum idare ediyor beni bende şaşırdım aslında bu kadar idare etmesine allah razı olsun ondan
mrb arkadaşlar... MİKRO 81 slm
topiğiniz çok güzel, destek oluosunuz birbirinize ,, ben acıbademde tüp bebek yaptırıyorum ama sizler öyle güzel sohbet ediyosunuz ki memoriale gelmek istiyorum bende :))
folbiol ve gulocaphage kullanmanı önermişler, neden glucaphage önerdiler, ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor yumurta kalitesini arttırmak için?
cevaplarsanız sevinirim
güzel haberler bunlar..mikrocum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ocakta başlıyorsun demek az kaldı..işallah güzel haberlerini alacağız..
bende ocak sonunda orada olacağım ön görüşme için..sende ozamanlar tedavie başlıyor olacaksın...herşey çok güzel olacak
birde bişey soracağım 1 ay var bizimde gitmemize acaba ne zaman randevu için arasam bi kaç gün öncesi yeter mi yoksa şimdiden arayaım mı ..
olsun kızlar ben gerçekten burda çok motive oluyorum
az önce eşim aradı hiç farkında değilim öğlen olmuş niye beni aramıyorsun diyosizlerle muhabbet etmekten kocişimi unuttum
inş. canım benim güzel dileklerin için çok saol.inş. hakkımızda hayırlısı olsun.sizi sordum gayet güleryüzlü bir ifadeyle pınarın bebeği duruyor dedi siz nerden tanışıyosunuz dedi kesin kk dan yoksa tanışmanız imkansız dedi çok sevindim o zaman.canım karamsar olma yolk sacı varda bebek te görünecektir inş.çünkü bi öncekinde bana doktor öyle demişti ama bende yolk sacı görünmedi.o yüzden rahat ol nazlı bir yiğenimiz geliyor demekki inş. canım bende karşılaşıp tanışmayı çok isterim hatta bir gün hepimiz orda toplanıp nur hanıma baskın yapalım ne dersinizsen nerde oturuyorsun canım
mrb arkadaşlar... MİKRO 81 slm
topiğiniz çok güzel, destek oluosunuz birbirinize ,, ben acıbademde tüp bebek yaptırıyorum ama sizler öyle güzel sohbet ediyosunuz ki memoriale gelmek istiyorum bende :))
folbiol ve gulocaphage kullanmanı önermişler, neden glucaphage önerdiler, ve ne kadar süre kullanmak gerekiyor yumurta kalitesini arttırmak için?
cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?