Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mikrocum çok sevindim. İnş hayırlı olur.

Aysunaycım 15 gün önceden alsan yeterli olur.

nefret ederim suların kesik olmasından dökme suyla iş yapmasınıda hiç sevmem allah yardımcın olsun canım yada bırak herşeyi yarın yaparsın .1:
banada hiç yapılmadı ama yapılsamı acaba bu sefer diyorum nur hanıma mail attım cevap bekliyorum

Leyla gibi dolaşıyorum tatlımm sabaha kadar uyayamadım desem inanırmısın her anım dua ile geçiyor. Bu sefer dahamı heycanlıyım anlayamadım

canım kaç kez yaparsan yap heyecan bi başka oluyor bu sefer banada aynı geliyor ama şöyle düşünelim kendiliğinden hamile kalanlar günü geçince paso yatıyolarmı hayır rabbim verecekse herşekilde verecek nasip kısmet ve duaaa rabbim katından hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere inşşşşşşşşşş.....

ay suyun kesılmesıne sewındım biraz durun da konuşalımm Su için yapılandırma varmış ondan kaynaklı su olmaması Hastaneden aramadılar yarın ararlar büyük ihtimalle bakalım kaçta olckkk

Bir de bana sor Yarın dışarıda olacağım tüm gün ve bugün işlerimi yapmam lazım. Off yaaa
Yarın sabah rahatsız ederim seni

selam arkadaşlar, ne kadar enerjik güzel haberler var,tedaviye başlayanlardan,, darısı hepimizin başına :)) bişeyi merak ediyorum şimdi cumartesi muayeneye gideceğim ama adetin üzerinden 10 gün geçti bu durumda ön görüşme mi yapayım yoksa gitmişken muayene olsam bana faydalı olur mu ???şehir dışından gidiyorum amacım hemen başlamak tedaviye yoksa ocakta adetin 3. günü mü muayene olayım bu gidişimanlamsız mı (

biz konusursak onlarda dayanamazlar

Selam canım. Ön görüşmede muayene ediyorlar zaten. Ön görüşmeye mutlaka gitmelisin. Senden istenen tetkikler olacak, tedavi sürecini konuşacaksın, doktorunla tanışacaksın.

canım bence anlamsız değil kesinlikle önceden değerlendirilmesi gereken bazı durumlar çıkabliyor gerekirse zaten nur hanım muayne etmek isteyebilir bende öyle olmuştu mesela faydası mutlaka olur yani

Arkadaşıma gideceğim canım ya. İnş geç de olsa gelir şu su. Geçen hafta da 2 gün kesikti. Güya İstanbul'un göbeğinde yaşıyoruz Bir suyu gider bir elektriği gider

oh ne güzel bende bebişlerimi almaya gitcem Sorma canım İst. suyu çıkmışş diycem olmuycak su yok çünkü Bu tamiratlar ne zmn bıtecek acaba herşeyiyle sorun

mikro canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur. benim durumum her geçen gün değişiyor Allah sonumu hayır etsin! salı günü gittim nur hanıma ve keseyi gördük ama normalden küçükmüş içinde yolk sac da vardı ama yinede bir hafta geriden geliyor ve düşük olabilir yada sağlıklı bir gebelik olmazsa kürtaj olma durumumda var anlayacağınız keseyi gördüğümde çok şaşırdım fakat sonra dedim kendi kendime pınar fazla sevinme çünkü peşinden hemen üzülüyosun, bu sefer akışına bırak nolucaksa olsun dedim ve o yüzden hiç yazmakta istemedim:) bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi nur hanım yani 3 ocakta orda olucam Allah'ım inşallah 2013 bana hayırlı gelir çünkü 2012 'nin bi hayrını göremedim maalesef hatta ben şimdiden kendimi bi sonraki tedavim için hazırlıyorum bile bu sefer daha tecrübeli olucam en azından diyorum gerçi sil baştan tekrar yaşıcam aynı şeyleri çünkü dondurulumuşum yok ve bu sefer pgt de isticem! ya bide Nur hanım bize embryoskop'dan bahseetmedi ben herkese yapıyorlar sandım ama isteğe bağlıymış geç kaldım nese canım bende durum böyle bakalım bebiş haftaya gözükecek mi bize? senin tedavinde şimdiden olacak gibi geliyor bana canım benim hislerim güçlüdür inan bana ve çokkkkkk dua et emi! bu arada Nur hanım neler söyledi bakalım bizim için:) kendisi gerçekten melek gibi bi doktor ve hatta doktordan çok daha öte bişey oldu artık benim için... inşallah seninlede bi gün karşılaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…