Mikrocum çok sevindim. İnş hayırlı olur.
Aysunaycım 15 gün önceden alsan yeterli olur.
canım bu memeorialde değil her yerde bu şekilde ama fark doktorlarda için rahat olsun hepsi, bu iyi gerçekten
istersen doktorunla konuş
incimm çok ama çok az kaldı inşallah bizde bebişlerimizle doya doya vakit geçirip hasret gidericez
günaydın canım nasılsın
günaydın canım ben aç yaptırmıştım fark edermi bilmiyorum
günaydın canımmmm
çok güzel haberlerle geldin canım herşey yolundaymış çok sevindim opcakta başlıyorsun demek hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer kavuşacağız hayırlısıyla nur hanıma gelince o harika bir insan allah nazarladan saklasın o kadar rahatlatıyorki insanı
bence ocağın ilk yada ikinci haftası al randevunu canım ne olur ne olmaz
canım sen bilirsin semra hanımın söylediklerini nur hanımda söylemişti bana zaten durumundan semra hanımın haberi mutlaka oluyor.benim ikinci muaynemdi canım ücret falanda almadılar..
Mikrocum çok sevindim. İnş hayırlı olur.
inş.canım hepimiz için.hülyacım rahim yaralamayı duydunmu embryonun daha kolay tutunmasını sağlıyomuş yapılmışmıydı sana hiç
tamam kızlar çok teşekkür ederim...iyiki varsınız
canan çok heyecanlısındır şimdi herşey çok güzel olacak eminimm...bebişlerin sımsıkı tutunacaklar sana inşallah...
beyazzambak canım iyiyim heyecanlıyım sende iyisindir inşallah
ben okula gidiyorum kızlar sonra görüşürüzz
bu arada diyete pazartesi günü başladım bugün tartıya bi çıktım 1 kilom gitmiş bile oda bana moral oldu
Bugün kalabalığız :)
Bir sürü işim var, az önce başlayayım dedim ve bingoooo sular kesik1 haftada bu üçüncü. Gece gelecekmiş, damacanadaki suyla işlerimi görmeye çalışacağım artık.
Ah canım ah inş.
Senin transfer saat kaçta?
Duydum canım ama bana yapılmadı. Zaten bir kez transfer oldum onda da tutmadı
Leyla gibi dolaşıyorum tatlımm sabaha kadar uyayamadım desem inanırmısın her anım dua ile geçiyor. Bu sefer dahamı heycanlıyım anlayamadım
Bugün kalabalığız :)
Bir sürü işim var, az önce başlayayım dedim ve bingoooo sular kesik1 haftada bu üçüncü. Gece gelecekmiş, damacanadaki suyla işlerimi görmeye çalışacağım artık.
Ah canım ah inş.
Senin transfer saat kaçta?
ay suyun kesılmesıne sewındımbiraz durun da konuşalımm Su için yapılandırma varmış ondan kaynaklı su olmaması Hastaneden aramadılar yarın ararlar büyük ihtimalle bakalım kaçta olckkk
bana nıye yapılmadı kiii acaba
ay suyun kesılmesıne sewındımbiraz durun da konuşalımm Su için yapılandırma varmış ondan kaynaklı su olmaması Hastaneden aramadılar yarın ararlar büyük ihtimalle bakalım kaçta olckkk
Bilmem :26:
Mikronun 8.tedavisi bu, belki ondandır canım.
Bir de bana sorYarın dışarıda olacağım tüm gün ve bugün işlerimi yapmam lazım. Off yaaa
Yarın sabah rahatsız ederim seni
bunları başta yapsalar ne güzel olacak değil mi
Uuuuu ne kadar kalabalık bugün burası :)
Gezmeyemi gideceksinnRahatsızlık ne demek canımmm sesını duymak ıyı gelir
canım öyle ama herkes tedaviye aynı tepkileri vermiyorki bazılarının tedavisi daha basit mesela
walla kuzucum ben bu ise başladığımdan beri en basit en sanslı gruptum aha bu 3. olcakk yemem arkadaş artık ben bunu
kalabalık ama knuşan yok bizim dışımızda benim de patron yok iki gündür gayett rahatımm
selam arkadaşlar, ne kadar enerjik güzel haberler var,tedaviye başlayanlardan,, darısı hepimizin başına :)) bişeyi merak ediyorum şimdi cumartesi muayeneye gideceğim ama adetin üzerinden 10 gün geçti bu durumda ön görüşme mi yapayım yoksa gitmişken muayene olsam bana faydalı olur mu ???şehir dışından gidiyorum amacım hemen başlamak tedaviye yoksa ocakta adetin 3. günü mü muayene olayım bu gidişimanlamsız mı(
selam arkadaşlar, ne kadar enerjik güzel haberler var,tedaviye başlayanlardan,, darısı hepimizin başına :)) bişeyi merak ediyorum şimdi cumartesi muayeneye gideceğim ama adetin üzerinden 10 gün geçti bu durumda ön görüşme mi yapayım yoksa gitmişken muayene olsam bana faydalı olur mu ???şehir dışından gidiyorum amacım hemen başlamak tedaviye yoksa ocakta adetin 3. günü mü muayene olayım bu gidişimanlamsız mı(
Arkadaşıma gideceğim canım ya. İnş geç de olsa gelir şu su. Geçen hafta da 2 gün kesikti. Güya İstanbul'un göbeğinde yaşıyoruzBir suyu gider bir elektriği gider
kızlar ben dün gittim öncelikle nur hanım daha sonra semra hanım muayne etti.rahim duvarı ince sayılmaz dedi biz 8 ve daha üstü olunca çok iyi diyoruz seninki 7.9 dedi rahatladım biraz hsg ve ultrasonu değerlendirdiğimizde histeroskopiye gerek yok dedi rahim yaralama olabilirmi olabilir nur hanım yapabilir dedi. ana neden olarak spermi görüyoruz dedi teseden bahstti bende o şekilde istediğimizi söyledim.bazen teseden alınan spermler normal alınan spermden daha kötü çıkabiliyor dedi.bizden o gün önce normal alınacak baktılarki çok iyi kullanacaklar eğer kötüyse teseye gidilecek.birde dediki 300-200 ilaç verilmiş 19-22 yumurta toplanmış acba bu kadar fazla yumurta oluşunca vücudun tutunma direnci mi azalıyor dedi bu sefer hedefimiz 4-5 yumurta olsun dedi ve 125 lik ilaç kullanıcam birde embryoskop önerdi sürekli izlenecekler yani .
nur hanımcığım çok şeker çok tatlı semra hanımda öyle ama otorite biraz resmiyet istiyor.nur hanım hanım bir doktordan çok abla şefkati veriyor insana sanki bir arkadaşını ziyarete gitmişsin gibi allah ondan razı olsun. hemen gel başlayalım dedi.eşime bitkiseller kullandırdığım için ocak adetimde gitmeyi istedik yani ocak 25-26 gibi start veriyoruz kızlar dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu arada folbiol ve glucophage kullanıcam.glucophage istiyorsan kullan hadi dedi hem yumurtaların daha kaliteli olur dedi
gidince hemen denturu sordum pınarosomu ikisindende bilgim var ama kendilerinin yazması daha doğru olur diye düşünüyorum..birde gülseren hemşireye buda yazıcılarda kk da bilgin olsun falan dedi şaka muhabbet güzeldi yani çok uzun yazdım ama özüüürrr
Burda en geveze benımm
biz konusursak onlarda dayanamazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?