mikro canım inşallah herşey yolunda gider güzel haberlerini alırız...
saol canım benim inş. hiçbirimizin bi aksilik çıkmaz güzel haberler veririz:))))
merhaba mikro.nasilsin ben 2 aydir normal yol ile deniyorum.bakalim hayirlisi.hatta ovulasyon testi aldim 13 günümde cift cizgiyi yakaladim.ve preseedi kullandim bakalim.bekliyorum.gerci pekte umudum yokya.ayrica incir kürünü bal tarcin cörekotunuda kullaniyorum.bakalim.ve tüm tahlillerim yapildi hepsi normal cikti.yani bir sorum gözükmüyor.ama yinde olmadi olmuyor .anlamadim
nerelerdesin canım yaaa kayboluyosun sürekli pes etmek yok devam et inş.. rabbim kendiliğinden verir eşinin durumu yeni düzelmişti diye hatırlıyorum bir kaç ay dene bence birde bizi unutma lütfen:))))
Ya arkadaslar bende memorial de basladim ama su hergun farkli doktorun takip etmesi beni gicik etti. Yani acikcasi pek memnu kalmadim gini gerci henuz tedavideyim ama nedense karamsarim. Neyse artik basladim hayirlisi olsun diyorum
canım arkadaşlarında dediği gibi kendi doktoruna istek yapabiliyorsun izinli değilse sonuçta hepsi işinde çok iyi doktorlar karamsar olma inanmak tedavinin yarısıdır bence olumlu düşün lütfen.....
Mikrooo nerelerdesin[/QUOTE
geldimmmm
Amin canım amin inş.
Kızlar bugün eşim işe gittikten sonra biraz şekerleme yaptım :) O kadar güzel bir rüya gördüm ki uyanmak istemedim. Bir kızım olmuş, biraz da büyümüş. Evdeyiz, oyunlar oynuyoruz, sürekli öpüyorum kokluyorum. O kadar gerçek gibiydiki... İnş bir gün gerçeğini yaşarız hepimiz...
aminnn canım inş. bir gün hepimiz yaşıycaz o duyguları rabbimin izniyle ne kadar zorlansakta gelicekler dayanamıycaklar annelerinin bu kadar uğraşlarına
günaydınnnnnnnn güzel anneler ve adayları kader arkadaşlarım...güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
günaydınn canım inş....
kızlar ben dün gittim öncelikle nur hanım daha sonra semra hanım muayne etti.rahim duvarı ince sayılmaz dedi biz 8 ve daha üstü olunca çok iyi diyoruz seninki 7.9 dedi rahatladım biraz hsg ve ultrasonu değerlendirdiğimizde histeroskopiye gerek yok dedi rahim yaralama olabilirmi olabilir nur hanım yapabilir dedi. ana neden olarak spermi görüyoruz dedi teseden bahstti bende o şekilde istediğimizi söyledim.bazen teseden alınan spermler normal alınan spermden daha kötü çıkabiliyor dedi.bizden o gün önce normal alınacak baktılarki çok iyi kullanacaklar eğer kötüyse teseye gidilecek.birde dediki 300-200 ilaç verilmiş 19-22 yumurta toplanmış acba bu kadar fazla yumurta oluşunca vücudun tutunma direnci mi azalıyor dedi bu sefer hedefimiz 4-5 yumurta olsun dedi ve 125 lik ilaç kullanıcam birde embryoskop önerdi sürekli izlenecekler yani .
nur hanımcığım çok şeker çok tatlı semra hanımda öyle ama otorite biraz resmiyet istiyor.nur hanım hanım bir doktordan çok abla şefkati veriyor insana sanki bir arkadaşını ziyarete gitmişsin gibi allah ondan razı olsun. hemen gel başlayalım dedi.eşime bitkiseller kullandırdığım için ocak adetimde gitmeyi istedik yani ocak 25-26 gibi start veriyoruz kızlar dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu arada folbiol ve glucophage kullanıcam.glucophage istiyorsan kullan hadi dedi hem yumurtaların daha kaliteli olur dedi
gidince hemen denturu sordum pınarosomu ikisindende bilgim var ama kendilerinin yazması daha doğru olur diye düşünüyorum..birde gülseren hemşireye buda yazıcılarda kk da bilgin olsun falan dedi şaka muhabbet güzeldi yani çok uzun yazdım ama özüüürrr
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım en kısa zamanda gerçek olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAmin canım amin inş.
Kızlar bugün eşim işe gittikten sonra biraz şekerleme yaptım :) O kadar güzel bir rüya gördüm ki uyanmak istemedim. Bir kızım olmuş, biraz da büyümüş. Evdeyiz, oyunlar oynuyoruz, sürekli öpüyorum kokluyorum. O kadar gerçek gibiydiki... İnş bir gün gerçeğini yaşarız hepimiz...
güzel haberler bunlar..mikrocum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ocakta başlıyorsun demek az kaldı..işallah güzel haberlerini alacağız..
bende ocak sonunda orada olacağım ön görüşme için..sende ozamanlar tedavie başlıyor olacaksın...herşey çok güzel olacak
birde bişey soracağım 1 ay var bizimde gitmemize acaba ne zaman randevu için arasam bi kaç gün öncesi yeter mi yoksa şimdiden arayaım mı ..
güzel haberler bunlar..mikrocum herşeyin yolunda olmasına çok sevindim...ocakta başlıyorsun demek az kaldı..işallah güzel haberlerini alacağız..
bende ocak sonunda orada olacağım ön görüşme için..sende ozamanlar tedavie başlıyor olacaksın...herşey çok güzel olacak
birde bişey soracağım 1 ay var bizimde gitmemize acaba ne zaman randevu için arasam bi kaç gün öncesi yeter mi yoksa şimdiden arayaım mı ..
hemde nasıl hulyam bişey çıkacakta gidemeyeceğiz diye çok korkuyorum..inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh canım en kısa zamanda gerçek olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
slm canım nasılsınnn zaman yaklaştıkça heycanın artıyordur kesinnn
bence ocak ayına girince ara canımm işi garantiye almış olursunn
inş. canım teşekkür ederim .senden de güzell haberler alıcaz inşşş...eğer ön görüşmende değerlendirme için semra hanımda olsun istiyorsan şimdiden almalısın ona hemen veremiyorlar çünkü nur hanım için de 1 hafta öncesi yeterli olabilir diye düşünüyorum ama canım şuan tedavide olan arkadaşlar daha doğru bir bilgi verebilirler sana ben nur hanıma alırken çok zorlanmamıştım.ama sana şunu söyliyim çok doluydu hatta güldük kulak burun boğaz gibi bu ne dedim size zor ulaştım sen yinede 10 gün öncesinden al bence :)))))
Ya arkadaslar bende memorial de basladim ama su hergun farkli doktorun takip etmesi beni gicik etti. Yani acikcasi pek memnu kalmadim gini gerci henuz tedavideyim ama nedense karamsarim. Neyse artik basladim hayirlisi olsun diyorum
kızlar ben dün gittim öncelikle nur hanım daha sonra semra hanım muayne etti.rahim duvarı ince sayılmaz dedi biz 8 ve daha üstü olunca çok iyi diyoruz seninki 7.9 dedi rahatladım biraz hsg ve ultrasonu değerlendirdiğimizde histeroskopiye gerek yok dedi rahim yaralama olabilirmi olabilir nur hanım yapabilir dedi. ana neden olarak spermi görüyoruz dedi teseden bahstti bende o şekilde istediğimizi söyledim.bazen teseden alınan spermler normal alınan spermden daha kötü çıkabiliyor dedi.bizden o gün önce normal alınacak baktılarki çok iyi kullanacaklar eğer kötüyse teseye gidilecek.birde dediki 300-200 ilaç verilmiş 19-22 yumurta toplanmış acba bu kadar fazla yumurta oluşunca vücudun tutunma direnci mi azalıyor dedi bu sefer hedefimiz 4-5 yumurta olsun dedi ve 125 lik ilaç kullanıcam birde embryoskop önerdi sürekli izlenecekler yani .
nur hanımcığım çok şeker çok tatlı semra hanımda öyle ama otorite biraz resmiyet istiyor.nur hanım hanım bir doktordan çok abla şefkati veriyor insana sanki bir arkadaşını ziyarete gitmişsin gibi allah ondan razı olsun. hemen gel başlayalım dedi.eşime bitkiseller kullandırdığım için ocak adetimde gitmeyi istedik yani ocak 25-26 gibi start veriyoruz kızlar dua edin rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu arada folbiol ve glucophage kullanıcam.glucophage istiyorsan kullan hadi dedi hem yumurtaların daha kaliteli olur dedi
gidince hemen denturu sordum pınarosomu ikisindende bilgim var ama kendilerinin yazması daha doğru olur diye düşünüyorum..birde gülseren hemşireye buda yazıcılarda kk da bilgin olsun falan dedi şaka muhabbet güzeldi yani çok uzun yazdım ama özüüürrr
Canan neredesin :26:
canım bu memeorialde değil her yerde bu şekilde ama fark doktorlarda için rahat olsun hepsi, bu iyi gerçektenYa arkadaslar bende memorial de basladim ama su hergun farkli doktorun takip etmesi beni gicik etti. Yani acikcasi pek memnu kalmadim gini gerci henuz tedavideyim ama nedense karamsarim. Neyse artik basladim hayirlisi olsun diyorum
incimm çok ama çok az kaldı inşallah bizde bebişlerimizle doya doya vakit geçirip hasret gidericezAmin canım amin inş.
günaydın canım nasılsıngünaydınnnnnnnn güzel anneler ve adayları kader arkadaşlarım...güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
günaydın canım ben aç yaptırmıştım fark edermi bilmiyorumKizlar gunaydin...bisey sorucam bu fsh e2 ve progesteron testlerini ac karna mi yaptirmak gerekiyor
günaydın canımmmmöncelikle herkeseee günaydın
canım bendeki gelişmeleri yazıcammm ama seni bekliyorum hadiiiiiii senden duymak istiyorum önce güzel haberiiii bakıyorum burdasın ama yazmıyorsun
çok güzel haberlerle geldin canım herşey yolundaymış çok sevindim opcakta başlıyorsun demek hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer kavuşacağız hayırlısıyla nur hanıma gelince o harika bir insan allah nazarladan saklasın o kadar rahatlatıyorki insanıkızlar ben dün gittim öncelikle nur hanım daha sonra semra hanım muayne etti.rahim duvarı ince sayılmaz dedi biz 8 ve daha üstü olunca çok iyi diyoruz seninki 7.9 dedi rahatladım biraz hsg ve ultrasonu değerlendirdiğimizde histeroskopiye gerek yok dedi rahim yaralama olabilirmi olabilir nur hanım yapabilir dedi. ana neden olarak spermi görüyoruz dedi teseden bahstti bende o şekilde istediğimizi söyledim.bazen teseden alınan spermler normal alınan spermden daha kötü çıkabiliyor dedi.bizden o gün önce normal alınacak baktılarki çok iyi kullanacaklar eğer kötüyse teseye gidilecek.birde dediki 300-200 ilaç verilmiş 19-22 yumurta toplanmış acba bu kadar fazla yumurta oluşunca vücudun tutunma direnci mi azalıyor dedi bu sefer hedefimiz 4-5 yumurta olsun dedi ve 125 lik ilaç kullanıcam birde embryoskop önerdi sürekli izlenecekler yani .
..
evet sanırım herkes nur hanımı istiyr ve çok doluoda bu kadar tatlı olmasaymış
semra hanımdan emin değilim canım almak gerekir mi ondan da
ilk muayenendi seninde sanırım değil mi muayene ücreti alıorlar mı:44:
Mikrocum çok sevindim. İnş hayırlı olur.
inş.canım hepimiz için.hülyacım rahim yaralamayı duydunmu embryonun daha kolay tutunmasını sağlıyomuş yapılmışmıydı sana hiç
geldim geldim :) Dünden beri canım sıkılıyor kimsecikler yok forumdaNe güzel rüya görmüşsün Hülyam inş rüyandaki bebek senin meleğindir kollarında olacak inanıyorum buna
inş.canım hepimiz için.hülyacım rahim yaralamayı duydunmu embryonun daha kolay tutunmasını sağlıyomuş yapılmışmıydı sana hiç
saol canım benim .senin şafak geldi nasılsın heyecan doruktadır rabbim inş.evlatlarını sana bağışlar bırakmasınlar seniiiiiCanım çok sewindiminş çok kalıtelı yumurtaların olur onlarda tatlı bebıs olurlar. Çok yumurta toplanması dezavantaj benımde aynı sorun çunku hayırlısı olsun bızler için Bol sans sana
günaydın canımmmm
çok güzel haberlerle geldin canım herşey yolundaymış çok sevindim opcakta başlıyorsun demek hadi hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer kavuşacağız hayırlısıyla nur hanıma gelince o harika bir insan allah nazarladan saklasın o kadar rahatlatıyorki insanı
evet canım kısmetse başlıyoruz sen nasılsın neler yapıyorsun .kesinlikle çok rahatlatıyor bence buda tedavinin bir parçası olmalı önce moral ve güvennn geriside inş. kendiliğinden gelir....
herkese günaydın
canancım yarın büyük gün nasılsın kuzu
Bugün kalabalığız :)
Bir sürü işim var, az önce başlayayım dedim ve bingoooo sular kesik1 haftada bu üçüncü. Gece gelecekmiş, damacanadaki suyla işlerimi görmeye çalışacağım artık.
Ah canım ah inş.
Senin transfer saat kaçta?
Duydum canım ama bana yapılmadı. Zaten bir kez transfer oldum onda da tutmadı
bana nıye yapılmadı kiii acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?