Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben yarını düşündükçe işi gevezeliğe vuruyorum 10 gün yandınızz beni yanlız bırakmayınnnn

10 gün izinliyim sağolsun patroncum idare ediyor beni bende şaşırdım aslında bu kadar idare etmesine allah razı olsun ondan

canomm yalnız bırakırmıyız seni ayıpettin ama sen 1-2 gün çok yakın olmasan bilgisayara iyi olmazmı. benim patronda şimdiden diyorki seni 1 ay idare ederim süper valla daha ne istiyim :)) canan ne iş yapıyorsun tatlım

canım daha önce bir doktor pko luların glucophage kullanması gerekir diye vermişti bana bende donmuş embryolarımda onu kullanmıştım sürekli.2,5 ay bir gebelik yaşadım benim için en uzunuydu sadece psikolojiktir belki nur hanımda bundan bahsettim önce gerek yok demişti dün birden kullanmak istiyorsan kullan dedi faydası olur zararı olmaz hem yumurtaların daha kaliteli olabilir dedi belkide sadece içimin rahat etmesini istedi yani.seninde tedavin hayırlı olsun canım inş. bebğini alırsın kucağına

canım inş. herşey güzel bir şekilde gelişir bol bol dua et

Allahım bizede böyle müdür nasip et ...ben yıllık izinlerimi saklıyorum onun yüzünden:)

maş maş. walla adam beni işten atcak hee Ya ben 6 yıldır aynı yerdeyim ve işi de biliyorum zamanında bir olay yaşanmıstı bende onları yanlız bırakmadım. Belkide ondandır ama yine de demekkı kıymet bılıyormuş

Kızlar bana müsaade. Akşama kadar ancak bitiririm işleri. Öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun.
Canancım yarın arayacağım inş güzel haberlerini alacağım

Ah canım bütün kocalar öyle değil mi Bazen bir çocuktan farkları olmuyor
Ah yeter ki gelsiner sağlıkla baş edilmez mi hiç

gerçekten öyle Hülyacım ya bazen diyorum bebişler olursa senınle bu kadar ilgilenemem hemen suratını asıyor Biz hem arkadaşız hem karıkocayız bir tek eksıgımız cocuk inş rabbım onuda nasıp eder de mutlulugumuza mutluluk katar

eğer olurda bi kızımız olursa eğer iki isminden birini eşim Naz istiyor, çünkü gerçekten çok nazlı olacak anlaşılan ama tabi nasip bekleyip göreceğiz!

teşekkür ederim mikro 81
pko larda önerdiler sanırım,, bende danışayım dr ma yanlış birşey yapmamıyım kendi başıma.. ben 3 kez tüp bebiş yaptırdım şimdi beklemedeyim,, mart gibi tekrar başlıcam hayırlısıyla.. belki de memorila gelirim henüz kararsızım

Kızlar bana müsaade. Akşama kadar ancak bitiririm işleri. Öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun.
Canancım yarın arayacağım inş güzel haberlerini alacağım

canımm kolay gelsin sana bizde kocamannn öpüyoruz seni

amin canım inş.. evli mutlu çocuklu olursun inş....

Aslında haklısın pc den uzak durmak ıı olcak ama sizleri merak ederim ben daynabılırsem eger kullanmam bıraz pc

canım yaa sen ve bebişlerin o zaman daha önemli mümkünse telden haberleşiriz ne diyorsun nur hanıma baskın işine

eğer olurda bi kızımız olursa eğer iki isminden birini eşim Naz istiyor, çünkü gerçekten çok nazlı olacak anlaşılan ama tabi nasip bekleyip göreceğiz!

inş. canım bebğin seni bırakmaz dualarımız seninle

canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem zaten gerekli görülen ilaçları doktorun sana verecektir sende pko varmı

çok haklısın canım heyecandan bütün bunlar, ben öngörüşme yapmıştım zaten tahliller istemişti hazırla gel demişti.şimdi muayene olursam ücretsiz yani??peki paket ödenmeye ne zaman başlanıyo??

canannnn sende sustunnn

susmam benn yetişirim sana mikrom duaların ıcın sağol allah duysun sesımızı. Ewet dediğin gibi biz daha güçlü anneyiz zor elde ediyoruz. Bana uyar canım benım sonuc cıkınca ayarlasak olur mu Nur hanımın yanına gtme ısını çok da hos olur ama incinin fıkrıde ıyıdı buluşalım konuslım sohbet muhabbetın dibine vuralım hem ilk once tanımıs oluruz bırbırımız sanal ortamda bu kadar guzel arkadaslık kurdugumuza gore daha sıkı dostluklar edınebılırız ama dediğim gibi nasıl ıstersenız ben uyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…