- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Çakır bana da onay çıkarsa tedavilerimiz denk gelebilir.
incim sen neden martı bekliyorsun benim hem setlerim tamam deyil hem param tamam deyil hemde kayganamlar bizde martda köye gidecekler yani evimde musait deyil
bu nedenle martda başlicam incim
selam arkadaşlar, ne kadar enerjik güzel haberler var,tedaviye başlayanlardan,, darısı hepimizin başına :)) bişeyi merak ediyorum şimdi cumartesi muayeneye gideceğim ama adetin üzerinden 10 gün geçti bu durumda ön görüşme mi yapayım yoksa gitmişken muayene olsam bana faydalı olur mu ???şehir dışından gidiyorum amacım hemen başlamak tedaviye yoksa ocakta adetin 3. günü mü muayene olayım bu gidişim anlamsız mı(
slm yeniden arkadaşlar daha önce mj(yukarıda) yazmıştım ama cevap alamadım ,,fikriniz var mı <<<<<<<<<<***
Selam canım. Ön görüşmede muayene ediyorlar zaten. Ön görüşmeye mutlaka gitmelisin. Senden istenen tetkikler olacak, tedavi sürecini konuşacaksın, doktorunla tanışacaksın.
canım bence anlamsız değil kesinlikle önceden değerlendirilmesi gereken bazı durumlar çıkabliyor gerekirse zaten nur hanım muayne etmek isteyebilir bende öyle olmuştu mesela faydası mutlaka olur yani
Akasyam paşan sağlıklı Allah'ın izniyle. Ne günler geçirdik hatırlasana, hepsinin üstesinden geldin çok şükür. Bu da öyle olacak inş.
hoşgeldinnnn canım biz sana gitme boşver dedik relaks ol gelince yaparsın
Mikrom canım inşallah yeğeniniz iyidir. Annesi o kadar gergin ki ona da birşey olacak diye korkuyorumDünden beri felaket baş ağrısı çekiyorum ve cehennemde gibiyim. Çok zormuş sonuç beklemek.. Allah kimseye bu stresi yaşatmasın.. İnşallah sizler bu stresleri yaşamadan evlatlarınıza kavuşursunuz.. PGT işlemini ve devamındaki doğrulama testini Allah düşmanıma bile vermesin
canım yaa rahat ol diycem ama biliyorum mümkünatı yok ama bebişine en az stresi yaşatmaya çalış düşün bişey çıkmayınca hayıflanacaksın bebeğimi boş yere üzdüm diye güzel dileklerin içinde saol tatlımm
gıtgıt gıdakkk yine gıdaklıycaz yakında
Allah razı olsun kızlar. Sizlerle konuşunca , buraya yazınca biraz rahatlıyorum. Herşey Allah'tan.. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelmeyenler için de Allah'a dua ve tevekkül ediyoruz.
hayır ben başlamadım tedaviye henüz martda başlicam ama tedavi için protokolleri belirlemek için konuştuk
8. tedavimiaaa ben çok şaşırdım diyerleri hiç tutunmadımı yoksa gebeliklerin oldumu
tutunmamasının sebebi sperm spermin hasarı ne sayı hız yada morfolojimi
kaç yııılık evlisin kaç yaşındasın
inşallah son denemen olur canım benim inşallah çok günülden dua ettim inan allah yar ve yardımcımız olsun
mikro seni görmek istiyorum
Çakırım inşallah son tedavin olsun. İkizler gelsin annesine
allah kabul etsın canımcım
aramadılar yarın arar onlar hülyam kızların dikkatini çekecektim ilk yazan sen oldun yine
8. tedavimiaaa ben çok şaşırdım diyerleri hiç tutunmadımı yoksa gebeliklerin oldumu
tutunmamasının sebebi sperm spermin hasarı ne sayı hız yada morfolojimi
kaç yııılık evlisin kaç yaşındasın
inşallah son denemen olur canım benim inşallah çok günülden dua ettim inan allah yar ve yardımcımız olsun
mikro seni görmek istiyorum
Canım ben 1,5 ay önce ameliyat oldum rahim ağzımdan. Martta kontrole gideceğim. Doktordan izin çıkarsa o ay başlayacağım inşaallah. Çıkmazsa biraz daha beklemek zorunda kalacağım.
İşte buradalar :)
hoşgeldinnnn canım biz sana gitme boşver dedik relaks ol gelince yaparsın
Allah razı olsun kızlar. Sizlerle konuşunca , buraya yazınca biraz rahatlıyorum. Herşey Allah'tan.. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelmeyenler için de Allah'a dua ve tevekkül ediyoruz.
amin canım cümlemizden inş..evet canım biz elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz takdir allahtan .
kızlarr çıkış saatim geldi evden görüşürüz
incimmm temizlik bittimiiii
pınarrr inş. moral seviyen iyidir canım kötü düşüncelere yer yokkkk
cananımm artık saatler kaldı bebişlerine kavuşmanaaa
2 saat sonra burdayım kızlarrrrrrr byyyy
canım ben seni yanlış yönlendirmek istemem zaten gerekli görülen ilaçları doktorun sana verecektir sende pko varmı[/QU
bende yumurta rezerv azlığı var,, fsh yüksek... durum böyle olunca herşeyi araştırıyorum işte... cidden memorila gelmeyi çok istiyorum aslında,, semra kahraman birebir ilgileniyormu hastalarıyla ?
ya canım az cok bilgim var ama bilemedim kendisi söylemek isteyebilir.kızlarrr dentur'dan haber alan var mı? en son 25 aralıkta randevusu vardı sanırım merak ettim şimdi
evet canım dua kaderi degistirirmis bol bol dua edelim bak aklıma ne geldi sadaka omru de uzatirmis ya istersen bebegini içinden gecirerek sadakada ver nolur nolmaz sadece bir fikir.ins.canim gelsinler artık bekliyorumcanım bende çıkıyorum şimdi hepinizi öpüyorum Allah'a emanet olun! mikrocum moralim iyi allaha şükür... kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ama ben inanıyorum dualar heran herşeyi değiştirebilir o yüzden sabırla bekliyorum! sende bu yolda çok mücadele vermişsin bu sefer yavrularına kavuşacaksın bak demedi deme:)
selam kızlar
herkez burdaymış bugün ben size katılamadım of ya işler çok yoğun bir ara okudum ama cevap yazamadım
amma kaynatmışsınız sohbetin dibine vurmuşsunuz
benimde ilacımın bugün son günü allahın izniyle bende haftaya başlarım diye düşünüyorum bakalım extra bişi çıkmazsa
canancım tüm kalbimle dualarım seninle canım inşallah busefer herşey çok güzel olucak
inşallah hepimizin son olur hepimiz kucaklarız bebişlerimizi beklemek çok zor gerçekten allah büyük sonunda dünyanın en güzel varlığına sahip olucaz ben inanıyorum şimdi çıkıyorum eve gitme vakti dularda buluşmak üzere çok öpüyorum hepinizi
bende yumurta rezerv azlığı var .!.:Canim seni muayne eder ama her kontrolune girmiyo diye biliyorum ama oykunden mutlaka haberi oluyor
Corek otu bal tarcin kullansana canim yumurtalarin icin faydasini goren cok var dene bence
Mikrocum neredeee bitirmek. Elimi bile süremedim. Dua ediyorum ki gece gelsin.
İns.gelir canim biraz titiziz heralde öylemi
İns.gelir canim biraz titiziz heralde öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?