merhaba canım inşallah bebeğinden güzel haberlerle gelirsin..içini ferah tut..mikro canım tedavin hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur. benim durumum her geçen gün değişiyor Allah sonumu hayır etsin! salı günü gittim nur hanıma ve keseyi gördük ama normalden küçükmüş içinde yolk sac da vardı ama yinede bir hafta geriden geliyor ve düşük olabilir yada sağlıklı bir gebelik olmazsa kürtaj olma durumumda varanlayacağınız keseyi gördüğümde çok şaşırdım fakat sonra dedim kendi kendime pınar fazla sevinme çünkü peşinden hemen üzülüyosun, bu sefer akışına bırak nolucaksa olsun dedim ve o yüzden hiç yazmakta istemedim:) bir hafta sonra tekrar gelmemi istedi nur hanım yani 3 ocakta orda olucam Allah'ım inşallah 2013 bana hayırlı gelir çünkü 2012 'nin bi hayrını göremedim maalesef hatta ben şimdiden kendimi bi sonraki tedavim için hazırlıyorum bile bu sefer daha tecrübeli olucam en azından diyorum gerçi sil baştan tekrar yaşıcam aynı şeyleri çünkü dondurulumuşum yok ve bu sefer pgt de isticem! ya bide Nur hanım bize embryoskop'dan bahseetmedi ben herkese yapıyorlar sandım ama isteğe bağlıymış geç kaldım nese canım bende durum böyle bakalım bebiş haftaya gözükecek mi bize? senin tedavinde şimdiden olacak gibi geliyor bana canım benim hislerim güçlüdür inan bana ve çokkkkkk dua et emi! bu arada Nur hanım neler söyledi bakalım bizim için:) kendisi gerçekten melek gibi bi doktor ve hatta doktordan çok daha öte bişey oldu artık benim için... inşallah seninlede bi gün karşılaşırız
bebişlerini al gel canım az kaldı..heyecan dorukta..müjdeni alıcaz inşallahhhhhhben yarını düşündükçe işi gevezeliğe vuruyorum 10 gün yandınızz beni yanlız bırakmayınnnn
belkide karşılaşırız canım çok isterim..Öncelikle Mikrocum hayırlı olsun tedavin, güzel haberlerini duymak için sabırsızlanıyorum çok güzel bir görüşme olmuş Allah tamamına erdirsin canım..bende ocak adetimle başlamak istiyordum acaba bi ay ertelesemmi gün yaklaştıkca sanki hazır değilmişim gibi geliyor.Ocak ilk haftası adet olmayı bekliyorum yani ilk muayene için geçmi kaldım şimdi ben??bende semra hanıma muayene olmak istiyorum bunun için ikisinide mi ücret ödedin yada bi ücret ödeniyormu paketemi dahil?bide ödemeyi ne zaman ne kadar yapıyoruz??
aysuncum eğer bu ay başlamassam ocak sonu bende ordayım bakalım kısmet işte ...
hoşgeldinnnn canım biz sana gitme boşver dedik relaks ol gelince yaparsın
Allah razı olsun kızlar. Sizlerle konuşunca , buraya yazınca biraz rahatlıyorum. Herşey Allah'tan.. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelmeyenler için de Allah'a dua ve tevekkül ediyoruz.
Çakırım inşallah son tedavin olsun. İkizler gelsin annesine
akasya canım çok stresli bir süreç eminim..inşallah güzel haberlerini alırız.
denturun randevusu vardı 25 i diyordu sanki inşallah herşey yolundadır.
Amin canım amin inş.
Kızlar bugün eşim işe gittikten sonra biraz şekerleme yaptım :) O kadar güzel bir rüya gördüm ki uyanmak istemedim. Bir kızım olmuş, biraz da büyümüş. Evdeyiz, oyunlar oynuyoruz, sürekli öpüyorum kokluyorum. O kadar gerçek gibiydiki... İnş bir gün gerçeğini yaşarız hepimiz...
Bugün kalabalığız :)
Bir sürü işim var, az önce başlayayım dedim ve bingoooo sular kesik1 haftada bu üçüncü. Gece gelecekmiş, damacanadaki suyla işlerimi görmeye çalışacağım artık.
Ah canım ah inş.
Senin transfer saat kaçta?
Duydum canım ama bana yapılmadı. Zaten bir kez transfer oldum onda da tutmadı
saolun kızlar allah razı olsun hepimizin ismini ayrı ayrı söyleyip dua ettim kabul olur inş..
siz çok yaşayın emi güldürdünüz beni :))
canım ya bi dur sanki nefeslenmemişsin bile sorarken :)))) 8 denemden 2 si biyokimyasal gebelik 1i düşük sonucu kürtaj diğerleride hiç tutmadı canım .dünki görüşmemde ana nedenin sperm olduğu söylendi sayı hız morfoloji hepsi kötü yani.9,5 yıllık evliyim.allah razı olsun canım gönlüne yüreğine diline sağlık.nasip canım rabbim inş. ol der ve oluverir.görüşelim canım nerdesin sen ayarlayacağımız toplantıya katılabilirsen memnun oluruz
olsun canım sorunla başlamaktansa bekleyip sorunsuz başlamak en iyisi
süpersin yaaa bende diyorum cevap vermiştik ama
hoşgeldinnnn canım biz sana gitme boşver dedik relaks ol gelince yaparsın
Allah razı olsun kızlar. Sizlerle konuşunca , buraya yazınca biraz rahatlıyorum. Herşey Allah'tan.. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Elimizden gelmeyenler için de Allah'a dua ve tevekkül ediyoruz.
amin canım cümlemizden inş..evet canım biz elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz takdir allahtan .
anladım canım seni gerçekten görmek isterim inşaşallah son ve son tedavin olur sonu böyle olur
senin için hangi zaman hayırlı olacaksa inallah o zaman başlarsın canımCanım ben 1,5 ay önce ameliyat oldum rahim ağzımdan. Martta kontrole gideceğim. Doktordan izin çıkarsa o ay başlayacağım inşaallah. Çıkmazsa biraz daha beklemek zorunda kalacağım.
incim ins o günlere az kaldı biraz daha sabır gerekli ins kızın ve oglunla bol bol oyunlar oynayacaksın oynayazacgız inssss
iyi akşamlar sevgili arkadaşlar,,,
incitanesi - mikro81 teşekkür ederim yanıtlarınız için,,sözde ben baktım ama göremedim o kadar yoğun bi gündüki, şu an gülüyorum kendimeelektrik mi su mu deseler kesinlikle su derim koolay gelsin sular geldiyse incitanecik :))
Çalışmalar var galiba bu sıra dünde bizde sular kesikti bgn misafirim gelecekti sinir oldum taa gece geldi inş seninki oyle olmaz bgn ben yoktum ama burası baya kalabalıkmış galiba birsürü sayfa birikmiş tek tek okumaya calısıyorum
kızlar yarın sabah zeynep kamilde olucam inşallah sorun çıkarmadan yaparlar testleri:44::44::44::44:
sonunda bitirdim gözlerim puslandı görmuyor artık tam 17 sayfa oku oku oku gozluk kullanıyorum numaram buyuyuyecek bu gidişle
neyse Allah herkesin yardımcısı olsun inş hepinizden hayırlı haberler alırım hepinizi coooook opuyorum
senin için hangi zaman hayırlı olacaksa inallah o zaman başlarsın canım
Amin inş canım. Hiçbirimiz için uzun sürmez inş.
Olur böyle vakalar :)
Su gelmedi maalesef
Sen Beylikdüzün'deydin değil mi? Netten baktım 22.30 diyor ama bakalım.
Allah yardımcın olsun. İnş kazasız belasız yaptırırsın.
Çenemiz düştü bugün
Amin cakırcım amin inş.
yok canım ben bayrampaşadayım bizimde dun yoktu , cok sukur bgn var su kesintisi berbat bir durum
iyi geceler kimsecikler yokmuş yoldaşlarım sabah hipofiz mr çekilcem dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen
ben birşey sormak istiyorum.Geçen ay başka bir merkezde ilk tedavimi oldum ve bir hafta önce malesef negatif sonucu aldım herşey yolunda gidiyodu 5. gün ve 2 emriyo koyuldu fakat olmadı ben tekrar aynı merkeze gitmeyi düşünmüyorum biraz kendimi toparlayınca 2. tedaviye başlayacağım kısmetse ama bahçeci kliniği ile memorial arasında kaldım daha önce deneyimi olanlardan bilgi alabilir miyim acaba?
cnm öncelikle çok geçmiş olsun,,seni çok iyi anlayabiliyorum bende 3 kez tedavi oldum ve hepsi negatif sonuçlandı....
inşallah sen 2. tedavinde pozitif sonucu alırsın cnm...
ben 3 kez de aynı merkeze tedavi oldum ,, 4. tedavide kararsızım..aslında senin başarılı bir tedavin olmuş,, çünkü 5. gün embiryosu transferi yapmışlar,,, bence merkezin başarılı bir transfer yapmış ama negatif sonuçlanmış... hangi merkezde tedavi olmuştun ? ben acıbadem maslakta tdv oldum ,, 4. memorial olabilir diye düşünüyorum... burda ki arkadaşlar çok memnunlar memorialden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?