günaydınlar
kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin
bende maslak acıbademdeydim canım ama kısmet olmadı malesef şimdi 2. tedavim için araştırma yapıyorum artık ikisinden birine karar verip orada devam edicez :)
aaa orda yaptırdığını hissetmiştim biliyormusun,, neden değiştirmeyi düşünüyorsun peki,,kesin kararını vermişsin,, ne etkili oldu bu kararında?
Akasyam seni ve minik paşanı çok seviyorum
selam kızlar
herkez burdaymış bugün ben size katılamadım of ya işler çok yoğun bir ara okudum ama cevap yazamadım
amma kaynatmışsınız sohbetin dibine vurmuşsunuz
benimde ilacımın bugün son günü allahın izniyle bende haftaya başlarım diye düşünüyorum bakalım extra bişi çıkmazsa
canancım tüm kalbimle dualarım seninle canım inşallah busefer herşey çok güzel olucak
inşallah hepimizin son olur hepimiz kucaklarız bebişlerimizi beklemek çok zor gerçekten allah büyük sonunda dünyanın en güzel varlığına sahip olucaz ben inanıyorum şimdi çıkıyorum eve gitme vakti dularda buluşmak üzere çok öpüyorum hepinizi
ya canım az cok bilgim var ama bilemedim kendisi söylemek isteyebilir.
evet canım dua kaderi degistirirmis bol bol dua edelim bak aklıma ne geldi sadaka omru de uzatirmis ya istersen bebegini içinden gecirerek sadakada ver nolur nolmaz sadece bir fikir.ins.canim gelsinler artık bekliyorum
İns canım senin oldugun bir gunde sohbet ederiz laf bitmez bizde ins.canim bizde opuyoruz seni
günaydınlar
kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin
ya ben 2012 aralık ayı konusundaydım orada benimle yaptıran arkadaşlar vardı benle beraber 3 kişi olarak negatif sonuç aldık hepimizin yaşları ortalama aynı tedavimizdeki süreçte ama olmadı benimde içim tuhaf oldu o yüzden 2.denemem için bahçeci veya memorial da olmasına karar verdim kısmeett :)
iyi akşamlar sevgili arkadaşlar,,,
incitanesi - mikro81 teşekkür ederim yanıtlarınız için,,sözde ben baktım ama göremedim o kadar yoğun bi gündüki, şu an gülüyorum kendimeelektrik mi su mu deseler kesinlikle su derim koolay gelsin sular geldiyse incitanecik :))
[
anladım canım seni gerçekten görmek isterim inşaşallah son ve son tedavin olur sonu böyle olur
kızlar yarın sabah zeynep kamilde olucam inşallah sorun çıkarmadan yaparlar testleri:44::44::44::44:
sonunda bitirdim gözlerim puslandı görmuyor artık tam 17 sayfa oku oku oku gozluk kullanıyorum numaram buyuyuyecek bu gidişle
neyse Allah herkesin yardımcısı olsun inş hepinizden hayırlı haberler alırım hepinizi coooook opuyorum
iyi geceler kimsecikler yokmuş yoldaşlarım sabah hipofiz mr çekilcem dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen
günaydın kızlar
allahım hepimize tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et.
bizlerden dünyadaki cennet kokusunu esirgeme evlat sevgisinin en güzelini
anneliğintüm güzelliklerini bizlerede yaşat aminnnnn
Benim iki ker eurofertilde tüp bebek tedavim oldu.ikiside boşgebelikke sonuçlandı.memoriale haftaya randevu alıcam nur hanıma.tüm testler yapıldı laporoskopi oldum bi ay önce.rahim yaralamayı duydum arkadaşlardan bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplarlarsa sevinirim
günaydınlar
bende maslak acıbademdeydim canım ama kısmet olmadı malesef şimdi 2. tedavim için araştırma yapıyorum artık ikisinden birine karar verip orada devam edicez :)
Ben de ameliyat olması gereken küçük bir kızın ameliyatı için yardım yapacağım.. Allah kabul eder inşallah..
Geçmiş olsun canım. Hangi teselli sözünü söylesek biliyorum ki kar etmeyecek.. İnsanoğlu öyle acılar yaşıyor ki ... Hayat bir sınav. Sakın isyan etme. İnşallah Rabbim sana bu sabrının mükafatını verecektir. Ben inanıyorum. Biz evlatla sınanıyoruz, kimisi kendi sağlığı ile sınanıyor. Herkesin başka başka dertleri var. Allah adildir bunu unutma.. Senin için dua edeceğim..
günaydınlar
aralık 2012 yi bende takip ediyorum ,,,ne zamandır bakmadım oraya..
kaç yaşındasın cnm? başka bir arkadaş daha vardı bülent hocanın başarısı çok düşük,, gitmicem birdaha diyen...aslında bülent hocaya çok güvenmiştim benimde güvenim çok sarsıldı... memorial çok pahalı bu yüzden gitmekte kararsızım,, şubat başı inşallah UMRE ye gidicez oraya da para veircez,, dönüşte de tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,, hepsine nasıl para yetiştiricez dimi ama :)
allah dayanayacağımız derdi vermezmiş....allah sevdiği kuluna daha çok acı ve bela verirmiş ki kendine daha çok sığınsın ve bağlansın.5 yıl bebeğim olmadığında mesneviyle ilgilendim.orada hep daha çok derdin daha çok sevilen kula verildiği anlatılır.oçekenlerinde neden ben dedikçe hataya düştüğü şükür dedikçe ödüllendirildiği anlatılır.cemalnur sargut diye bi bayan var onu dinliyorum ilk transferden gelmişim yatıyorum evde ...dediki allaha hep benimde çocuğum olsun diye dua ediyorsunuz.sizin çocuğunuz olamaz öle bişey yok onlar size allahın emanetidir.allah yolunda yetiştimeniziçin verilmiş birer emanet.her canlı sadece rabbine aittir.o gün dedimki benim tedavim negatif olucak eşime.şaşırdı dedim ben hep bana evlat ver diyorum ondan sonra allahım bana senin yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip et diye dua ettim.ben öle çok din düşkünü bi tip değilim yazdıklarımdan öle anlamayın.sanki bi ışıktı oan tutunacak bi dal sundu rabbim bana.şu an yazdııklarım senin yaşadığının yanında anlamsız kalıyor ama inan allahtan başka sığınzacak,ne eş ne kelime ne forum hiçbişey yok...allah yardımcın olsun..
büyük gün geldi çattı canım rabbim yardımcın olsun inş.bebişlerini de al gel sıkı sıkı tutunsunlar canım seni hiçççç bırakmasınlar inşşş..yaşlılığında san bir bardak su verecek hayırlı evlat olsunlar inşşşşşşşşşş
ne desem ne yapsam inan bilemedim bu süreçte dediğin gibi hiçbirşeye sığınamadım allaha dua ederkende kendimi kandırır gibi hissettim ve sadece kader deyip bu süreci izledim bu boşluğu şimdi ne yeni bir bebek ne eşim nede dünyaları verseler dolduramam çünkü ben allahla olan bağlantımı kestim ve bu yüzdende hiçbirşeyden tat alamıyorum üzüntümü sevincimi yaşıyamıyorum ruhsuz bir haldeyim tekrardan allaha yönelmem lazım ve bu verdiğin örnekte etkiledi beni inş. kısa sürede toparlarım kendimi
beni bu kadar hırpalayanda çevremdekiler oldu ilk olmuyor mu soruları sonra bunlar başıma gelincede hayırlı değilmiş demeleri beni çıldırtıyor bunu yaradandan başkası bilemezken beni suçlu günahkar psikolojisine sokmalarıda bunun sebebi kendimi kötü hissediyorum ben anne olmaya layık değilmiyim allahın verdiği canı taşımaya layık değilmiyim diye sorguluyorum kendimi halbuki allah bana nasip ederse bu görevi layıkıyla yapacağımdan eminim ama işte nasibimde yokmuş ne desem ya söylesem boş
ne desem ne yapsam inan bilemedim bu süreçte dediğin gibi hiçbirşeye sığınamadım allaha dua ederkende kendimi kandırır gibi hissettim ve sadece kader deyip bu süreci izledim bu boşluğu şimdi ne yeni bir bebek ne eşim nede dünyaları verseler dolduramam çünkü ben allahla olan bağlantımı kestim ve bu yüzdende hiçbirşeyden tat alamıyorum üzüntümü sevincimi yaşıyamıyorum ruhsuz bir haldeyim tekrardan allaha yönelmem lazım ve bu verdiğin örnekte etkiledi beni inş. kısa sürede toparlarım kendimi
beni bu kadar hırpalayanda çevremdekiler oldu ilk olmuyor mu soruları sonra bunlar başıma gelincede hayırlı değilmiş demeleri beni çıldırtıyor bunu yaradandan başkası bilemezken beni suçlu günahkar psikolojisine sokmalarıda bunun sebebi kendimi kötü hissediyorum ben anne olmaya layık değilmiyim allahın verdiği canı taşımaya layık değilmiyim diye sorguluyorum kendimi halbuki allah bana nasip ederse bu görevi layıkıyla yapacağımdan eminim ama işte nasibimde yokmuş ne desem ya söylesem boş
kızlar ocak 16 da rahim yaralamayı yaptırıyoruz nasipse en azından içim daha da rahat edecek biz elimizden geleni yapalım da gerisi ilahi takdiri.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?