Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tamam canım banada uyar inş. benim biraz yol var ama olsun

Orta bir nokta buluruz Sen karşıdaydın değil mi? Hatta bakın aklıma ne geldi. M.köy tarafında buluşup oradan baskına gidelim

Bu benım dondurulmus embrıyo ıle son sansım ıns tutunarlarda bana kardes yapmak ıcın gıdakalrım Gerçi ben ıyı gıdaklıyorum görüyorsunz daha kımse gecemedı benıı

Deli yaaa

çok saol canımm allah razı olsun bende şimdi kalkıyodum namaza bende size edicem diğer sorunun cevabını incim vermiş canım

canım maşallah de kendi kendine nazar edicen az olsun öz olsun göbişte bebiş olsunnasıl ama

bu arada deli diiil hülyam zır deli olmalı

hayır ben başlamadım tedaviye henüz martda başlicam ama tedavi için protokolleri belirlemek için konuştuk

8. tedavimiaaa ben çok şaşırdım diyerleri hiç tutunmadımı yoksa gebeliklerin oldumu
tutunmamasının sebebi sperm spermin hasarı ne sayı hız yada morfolojimi
kaç yııılık evlisin kaç yaşındasın
inşallah son denemen olur canım benim inşallah çok günülden dua ettim inan allah yar ve yardımcımız olsun
mikro seni görmek istiyorum

kızlar 'yolk sacı ' bu ne oluyo kızlar bilmedigim için soruyorum bide rahim yaralama dediniz onlar ne işe yarıyo nasıl yapılıyo tedavi ücretine dahilmi ekstramı yapanlar bilenler varsa yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…