Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

nerde olmuştu canım sperm bulunmuşmuydu bizde emre bey diyoruz aslında ben diyorum ama yinede henüz belli bişey yok.

olmadı kızlar tesede bırseyler cıkmadı 0 sonuc ..ıcım öyle acıyorkı

Canım yanlış anlamazsan eşinin sorununu soracağım. Bizim de sperm sayımız sıfırdı tedavi ile 27 milyon oldu. Yine yeterli değil tüp bebek dediler ama en azından tüp bebek için yeterli. Bu arada ilk doktora gittiğimizde bize de tese demişlerdi. Şimdi allaha şükrediyorum yaptırmadık die..

kızlar karar veremiyorum memorial mı yoksa kadıköy şifa enver kurt mu
enver bey umut tüp bebekten dr.um ancak şifanın labaratuvarı nasıl bilmiyorum teredütte kaldım

Gözdemmm sıfırdan 27 milyona nasıl bir tedaviyle oldu? ayrıntılı anlatır mısın canım. hangi ilaçlar hangi kürler? nasıl ve ne zamanlar ne kadar süreyle kullanılıyor detaylı yazarsan çok sevinirim. Bir de azospermi sebebi neydi?

Tabi canım.. Sabırla tedavi ile oldu. Hiç bir kür kullanmadık. Bizim hormonlarla ilgiliymiş. pregnyl iğne ve menagon iğne kullandık. Yavaş yavaş değerler katlandı. İlk altı ay sperm çıkışı yoktu.. Tüp bebekçiler hemen tese diyip kesip atıyo.. Ama kendi doktorumuz tedavi önerdi.. İyiki dinlemişiz.. Şimdi de bekleyin artıcak diyolar ama benim sabrım kalmadı..Çünkü 2 yıl oldu ilaçları kullanmaya başlayalı. Yani 2 yılda 27 milyonu bulabildik

merhaba arkadaşlar yarın adetimin ikinci günü ve ben geçen ay hale hanımın benden istediği tahlilllerin sonuçlarıyla beraber hastanede olacağım. tahlilllerimde bir sorun çıkmazsada yarın tedaviye başlayacağız . bende hidrosalpenks vardı laparoskopi önermişti hale hnm ama ben ameliyat olmadan tedaviye başlamaya karar verdim inşallah sonuç pozitif çıkar ve ameliyat olmadığım için kendimi suçlamam . bu benim ilk denemem olacak bir bilinmeze gidiyorum gibi hissediyorum kendimi ve sanırım bu gece uyku tutmayacak beni. burada bu aşamaları defalarca yaşayıp daha önce msj larıyla banada destek olan arkadaşlar var. sizler kadar güçlü olmayı başarabilirim inş bende .
rabbim hepimizin yardımcısı olsun ...

pasmenika sana naçizhane tavsiyem keşke laporoskopi olsaydın çünkü hidrosalpenks tutunmayı engelleyen bişey...bendede olmuştu ve ilerlemiş yumurtalığada geçmiş yumurtalığımında yarısı alındı ameliyatta...ama benimki çok ilerlemiş seni korkutmak istemem...ateş sancı iştahsızlık akıntı şikayetlerim olmuştu...hakkında hayırlısı fakat hale hanım nasıl yapar tüp bebeği hidrosalpenksle anlamadım..genelde yapılmaz...kafanı karıştırmak istemem ama başıma geldiği için uyarmak istedim...allah yardımcın olsun...bende memorialde başlıycam ama başka bi doktorda...inşallah bebeciklerimiz bize tez zamanda gelirler sağlıkla hayırla

sizin adınıza çok sevindim arkadaşım peki bu tedaviye başlarken fsh hormonunuz kaçtı sanırım normel seviyede olması gerekiyor birde hangi dr tedavi uyguladıbenim eşimde azospermi ilk tese olusunda gelişmemiş hücre bulundu ikinciden korkuyoruz...

Valla fsh ı tam bilmiyorum. Ama endokrin uzmanına gittik. Ürologlar bir noktada kitleniyor. Beyin emir vermezse nasıl sperm üretilsin? Bizim gibilerin sorunu endokrin aslında. Tüp bebek kolay yolu. Bize vakit kaybetmeyin tese yaptırın demişlerdi. Sadece endokrin doktorumuz karşı çıktı. Bir görünmenizi tavsiye ederim. Çapa endokrin prof dr Refik ... İnternetten bak bulursun zaten.Geçmiş olsun canım. Bu arada fsh falan takılma dr. iğnelerle oynayıp herşeyi yoluna koyuyor..Tese yaptırmadan mutlaka git derimm.. öpüyorum beni haberdar et. Bu arada yarın hale hanımla ön görüşmem var.. Çok heyecanlıyım. Adetle başlıyacağız ama bi gidelim dedik..

canım banada ameliyatı önerdi hale hnm ama biz kararı hastalarımıza bırakıyoruz dedi. ameliyat fikri ürkütücü geldiği için birkaç doktora daha danıştım ileri boyutta olmadığı için hidrosalpenks ameliyat olmana gerek yok dendi bende olmamaya karar verdim dediğin gibi hayırlısı olur inş. ben dün başladım tedaviye ilk ilacımı aldım iğnemide vuruldum. dün hale hnm olmadığı için nur hanıma muayne oldum inanılmaz sempatik bir doktormuş nur hanım yıllardık tanıdığım bir dost gibiydi .sen nezaman başlıyorsun cnm aynı döneme denk gelirse görüşebiliriz belki hastanede

seninki ilerlememişse bişeycik olmaz inşallah...benim doktorum bu şekilde asla yapılmaz demişti iyikide yapmamış yumurtalığımı tamamen kaybedebilirdim...ama yinede tutunmadı işte...nasip kısmet birazda vakti zamanı gelmemiş demekki...ben haziranda uzun protokol ile başlıycam belki karşılaşırız ama seninki kısa galiba sen sonucu öğrenmiş bile olabilirsin.:CüvCüv:..benim doktorum müstecep bey...senden hangi tahliller istendi..nerde yaptırdın ..ne kadar tuttu...birde ilaçları nerden aldın memorialde yardımcı oluyolarmı ilaçlar için...çok sordum galibabilmiyorumkismile

Canım allah kolaylık versin. Sanırım aynı gün aynı doktorla randevumuz var. Yarın hale hanımlayım...:)) Benim ilk denemem. Ön görüşmeye gidiyorum. Adet tarihim 11 haziran . Testlerimi tamamladım. Testleri devlet hastanesinde yaptırdım.. Çok heyecanlıyım.. Ben geçen sefer nur hanımla tanışmış çok memnun kalmıştım şimdi hale hanım müsaitti ondan randevu aldım. Nasıl olsa ekip olarak çalışıyolar die. Nasıl biri hale hanım?

canım sagol verdiğin bilğiler için ama benim eşim 3 yıl önce bir kez tese olmuştu bunun tedavide bir zararı olurmu acaba bende senden iyi haberler bekliyorum allah yardıımcımız olsun bende öpiyorum sagol..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…