Canım görüşme umduğum gibi olmadı. Daha önce nur hanım herşey mükemmel demişti. Hale hanım biraz daha titiz sanırı ufak bi çıkıntı gördü hidrosalpenks olabilir dedi. % 90 değil ama emin olmak lazım dedi. Ben bu ihtimali göz ardı edip tedaviye başlamaya karar verdim. İnşallah doğru karar vermişizdir. Biz azosperm ile gittik bu süpriz oldu. Şimdide ni hormonum yüksekmiş. Onun için ilaca başladım. Daha adet olmama var. Başlamadık yani.. Sana hayırlı olsun bu arada.. Tedavini ayrıntılı anlatırsan sevinirim.. Neler yaşayacağız bakalım...[
canım aynı durum bendede var biliyorsun bende hidrosalpenksi gözardı edip tedaviye başlayanlardanım . dün hastanede bir bayanla tanıştım oda geçen yıl hidrosalpenkse rağmen ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmış ve tutmamış bu yıl ikinci denemesine başlamış tabi ameliyat olduktan sonra . inş verdiğimiz kararlardan pişman olmayız. yinede hsg çektirip hidrosalpenks varmı yokmu emin olsan enazından neyi göze aldığını bilirdin daha iyi olurdu sanki ama sen bilirsin tabi. buarada hidrosalpenkse rağmen tüp bebek yaptırıp başarıya ulaşanlarda var ( buda bizim umudumuz olsun :)
tedavi aşamama gelince dün yine kan verip muayne oldum malesef asi bir yumurtam var diğerlerinden daha fazla büyüyor buda tercih edilmeyen bir durum bunada canım çok sıkıldı ama nur hanım çok sorun değil yaşın genç bize 4-5 yumurtada yeter, embiryo dondurmak için biz daha fazla yumurta istiyoruz ,sendede inş böyle bir duruma gerek kalmaz ilkinde tutar dedi ama moralimin düzelmesine yetmedi tabi .
gonal f kullanıyordum aynı dozda devam edeceğim birde cetrotide verdiler onuda bugünden itibaren kullanacağım yarın sabah tkr muayne olup kan vereceğim . inş yarın hastaneden moralim yüksek ayrılırım .
Haklısın ama hale hanım % 0.03 ihtimal var dedi. Benimde adetimin 15.günüydü. Film çekilmek için geç yani. Zaten adet olunca başlıycam. Bilmiyorum hayırlısı artık.. Zaten ameliyat düşünmezdim yani senin gibi sadece bilecektim olduğunu..Artık böyle karar verdik ikimizde hamileyiz diye yazacağız inşallah.. Bu arada ilaçlarımızda aynı.. Cetrotide başlayınca Gonal F bitiyormu? Benim reçetede aynısı var..
Haklısın ama hale hanım % 0.03 ihtimal var dedi. Benimde adetimin 15.günüydü. Film çekilmek için geç yani. Zaten adet olunca başlıycam. Bilmiyorum hayırlısı artık.. Zaten ameliyat düşünmezdim yani senin gibi sadece bilecektim olduğunu..Artık böyle karar verdik ikimizde hamileyiz diye yazacağız inşallah.. Bu arada ilaçlarımızda aynı.. Cetrotide başlayınca Gonal F bitiyormu? Benim reçetede aynısı var..
inşallah canım mutluluğumuzuda paylaşırız diye umuyorum bende. buarada nur hnm bazen ilaç kullanımıyla beraber hidrosalpenkste büyüme olabiliyor demişti .allaha şükür bende büyüme oluşmadı ve bugün nur hanım hidrosalpenksi olduğu halde hamile kalan bir sürü insan var hiç kafana takma dedi . ben artık tüplerimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum o sıvıyı düşünerek moralimi bozmayacağım :)
ilaçlara gelince genelde nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 5 gün gonal f kullandıktan sonra 6. gün cetrotide a başladım gonal f le beraber kullanıyorum . bir saat arayla ikisine devam ediyorum yarın sabah tkr muayneye çağırdılar yumurtalarım büyümeye başladığı için kontroller sıklaştı ...
inşallah canım mutluluğumuzuda paylaşırız diye umuyorum bende. buarada nur hnm bazen ilaç kullanımıyla beraber hidrosalpenkste büyüme olabiliyor demişti .allaha şükür bende büyüme oluşmadı ve bugün nur hanım hidrosalpenksi olduğu halde hamile kalan bir sürü insan var hiç kafana takma dedi . ben artık tüplerimin sağlıklı olduğunu düşünüyorum o sıvıyı düşünerek moralimi bozmayacağım :)
ilaçlara gelince genelde nasıl oluyor bilmiyorum ama ben 5 gün gonal f kullandıktan sonra 6. gün cetrotide a başladım gonal f le beraber kullanıyorum . bir saat arayla ikisine devam ediyorum yarın sabah tkr muayneye çağırdılar yumurtalarım büyümeye başladığı için kontroller sıklaştı ...
Canım sıkıyorum sorularımla belki ama merak ediyorum işte.. İkiside göbekten mi oluyor? Acımıyor mu? Kaç günde bir hastanedesin? Tek embrio mu? Tamam şimdilik bu kadar. Galiba hidroselpenksten bile sıkıcıyım..
arkadaşlar benim eşim eczacı ilaç konusun paslaşalım çok pahallı ilaçlar depodan uygun fiyata tedarikedelim
Canım sıkıyorum sorularımla belki ama merak ediyorum işte.. İkiside göbekten mi oluyor? Acımıyor mu? Kaç günde bir hastanedesin? Tek embrio mu? Tamam şimdilik bu kadar. Galiba hidroselpenksten bile sıkıcıyım..
bi de kan sulandırıcı aspirin falan içmiyo musun? Herkes kullanıyomuş bana söylemeyi unuttular mı acaba?
bende bugün başladım arkadaşım
menegon kalçadan günde birkere
senin sorunun neydi
tedaviye baslamis,basliycak olan arkadaslar...hayirli olsun hepiniz icin...insallah memorial sizleride bebislerinize kavusturcak..merkeze guvenin...stresten uzak..umutla, dua ile tedavinizi tamamlayin...dualarim sizlerle...
ARTVINLIM tatlim nerelerdesin..buara pek giremedim...bebisler iyidir umarim...iyi bak bebislere kendineopuyorumnanaktan
Arkadaşım merhaba,
bende Hale hanımdayım, 3-4 güne yumurtalarım toplanacak, o tahlileri herkesten istiyorlar tedavinin başında, bu benim 2.denemem ve şu ana kadar çok memnunum.
Benimde sorunum yumurta kalitesizliği, sayı ve rezerv iyi ama toplanan yumurtalar olgun çıkmıyo, senin probleminde böle mi? Daha önce denemelerin oldu mu biraz anlatır mısın?
Çok saol şimdiden.
Sevgiler...
nzmyhn ,gozdemmmmmm,pasmenika ve tedavide olan arkadaslar...hayirli olsun tedaviniz...
nzmyhn tatlim tedaviye baslama zamanini heyecanla bekliyordum...insallah bu sefer kavusursun bebisine..
gozdemmmmmm transfer oncesi igneler genelde gobekten,transfer sonrasi bekleme surecinde ki igneler kalcadan oluyor...aspirin herkese sart degil..benim 1.2denemelerimde ki merkezim aspirin vermisti..transferin 2.gunu kanamam olmustu kesmisti..3.denememde memorial da vermediler..transfer sonrasi kan sulandirici igne verdiler..3 ay kullandim...doktorunun unutmus olcagini sanmiyorum sadece zamani gelmemistir...
cok soru sormuyorsun rahat ol istedigini sor aklinda su bu takili birsey kalmasin...rahat ol ki tedavinde rahat devam etsin...
Allahim insallah sizlerinde gobuslerinide doldurur..emekleriniz bosa gitmez...saglikli olsun birer bebislerimiz olsun insallahh..
hayırlı olsun umarım sende bu merkezde umduğunu bulursun bende bunun için memoriale başvurdum araştırmayı çok yapıyorlar benim yumurta ve sperm bir araya geliyor döllenme var fakat gelişmiyor.
Canım allah kolaylık versin. Dr. kimdi?
hale hanım menegon iğnem başladı
3 gün kullanıcam salı doktora gidicem.
canım benim emin ol hiç sıkıcı değilsin sadece samimisin buda benim en sevdiğimşey :) sorularına hep geç cvp veriyorum kusura bakma ama hergün hastanedeyim eve döndüğümde halsiz ve yorgun düşüyorum giremiyorum nete o yüzden böyle gecikiyo cvplarım .
ilk geçen hafta c.tesi başladım tedaviye ogün hastanede iğnemi vuruldum 3 gün sonra çağırdılar. çarşamba tkr gittim perşembe evdeydim. cuma gününden itibarende hergün gidiyorum hatta dün (pazar ) iki kez gittim sabah muayne oldum yumurtalarım büyümüş akşam 22:00 da çatlatma iğnesi için çağırdılar (buarada diğer iğneleride bıraktık ) bu sabahta kan vermek için gideceğim kan sonucumu hastanede aç olarak bekleyeceğim.
iğnelerimin ikisinide göbekten vuruyordum ve canım hiç acımadı ki benim canım çok tatlıdır ben vurabildiysem o iğneleri kendim emin ol herkez vurur endişe etme yani :)
ayrıca malesef tek embiryo transfer edilecek yaşım 35 altında ve ilk denemem olduğu için .
bi de kan sulandırıcı aspirin falan içmiyo musun? Herkes kullanıyomuş bana söylemeyi unuttular mı acaba?
canım benim daha önce tkr layan düşüklerim olduğu için tüpbebeğe başlamadan öncede hergün aspirin içiyordum. ilk muaynemde doktorum aspirini bırakmamı istedi benden kanı fazla sulandırıyormuş benimde ameliyat (laparoskopi) olma ihtimalim vardı biliyorsun o yüzden aspirini kesiyorlarmış. yumurta toplama işlemi içinde keserlermiydi bilmiyorum ama ben şuan kullanmıyorum ve başlamamı söylemediler hala. belki sanada yumurta toplama işleminden sonra söylerler canım mutlaka yönlendiriyorlar hastanede herkonuda.
nzmyhn ,gozdemmmmmm,pasmenika ve tedavide olan arkadaslar...hayirli olsun tedaviniz...
nzmyhn tatlim tedaviye baslama zamanini heyecanla bekliyordum...insallah bu sefer kavusursun bebisine..
gozdemmmmmm transfer oncesi igneler genelde gobekten,transfer sonrasi bekleme surecinde ki igneler kalcadan oluyor...aspirin herkese sart degil..benim 1.2denemelerimde ki merkezim aspirin vermisti..transferin 2.gunu kanamam olmustu kesmisti..3.denememde memorial da vermediler..transfer sonrasi kan sulandirici igne verdiler..3 ay kullandim...doktorunun unutmus olcagini sanmiyorum sadece zamani gelmemistir...
cok soru sormuyorsun rahat ol istedigini sor aklinda su bu takili birsey kalmasin...rahat ol ki tedavinde rahat devam etsin...
Allahim insallah sizlerinde gobuslerinide doldurur..emekleriniz bosa gitmez...saglikli olsun birer bebislerimiz olsun insallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?