Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar inşaallah benim tedavimde başlıyo..............
ilaç mevzuunu zeynepcim nasıl yapıcaz.............gonalf leri kaça getirebilirsiniz.........fiyatlarını bir yazarmısın.......

nzmyhn ,gozdemmmmmm,pasmenika ve tedavide olan arkadaslar...hayirli olsun tedaviniz...
nzmyhn tatlim tedaviye baslama zamanini heyecanla bekliyordum...insallah bu sefer kavusursun bebisine..
gozdemmmmmm transfer oncesi igneler genelde gobekten,transfer sonrasi bekleme surecinde ki igneler kalcadan oluyor...aspirin herkese sart degil..benim 1.2denemelerimde ki merkezim aspirin vermisti..transferin 2.gunu kanamam olmustu kesmisti..3.denememde memorial da vermediler..transfer sonrasi kan sulandirici igne verdiler..3 ay kullandim...doktorunun unutmus olcagini sanmiyorum sadece zamani gelmemistir...
cok soru sormuyorsun rahat ol istedigini sor aklinda su bu takili birsey kalmasin...rahat ol ki tedavinde rahat devam etsin...
Allahim insallah sizlerinde gobuslerinide doldurur..emekleriniz bosa gitmez...saglikli olsun birer bebislerimiz olsun insallahh..

arkadaşım seninde hayırlı olsun bende bugun iğnelere başladım.sen hangi aşamadasın

hayırlı olsun umarım sende bu merkezde umduğunu bulursun bende bunun için memoriale başvurdum araştırmayı çok yapıyorlar benim yumurta ve sperm bir araya geliyor döllenme var fakat gelişmiyor.

Canım çok teşekkür ederim. Allah seninkini tamamına erdirsin. Ben daha adet bekliyorum. Bu ilk denemem. Gece yatıyorum , sabah sorularla uyanıyorum. Değişik bir süreçmiş. Yaşamayan bilemez.Bebişin ve sen iyi misin?

hale hanım menegon iğnem başladı
3 gün kullanıcam salı doktora gidicem.

Canım bizim sperm sayımız normal gebeliğe yetmiomuş. Bu arada adetle mi başladın menagona. Yani gonal f olmuyo musun? Benim reçetemde menagon yok. Daha adet bekliyorum.. Sana hayırlı olsun. Doktorlarımız aynı bu arada:))Süreci paylaşırsan sevinirim

canım çok sağol güzel duların için . bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum sağlıkla kucağımıza alalımda bebişlerimizi tek olsunlar çift olsunlar kız olsunlar erkek olsunlar hiçbir önemi yok .
buarada ben dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum dolayısıyla diğer iğnelerimi bıraktım. transfer sonrası iğne vurulacağımı bilmiyordum şimdi senin yazından anladım . onlarda önceki iğneler kadar pahalımı ve o iğneleride kendimiz vurabiliyormuyuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…