Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

kızlar merhaba bende nasip olursa memorialde başlayacak olanlardanım
benden ve eşimde bir dolu kan tahlili istedi yaptırdım 28 inde adet bekliyorum umarım hayırlısı olur tahlil sonuçları sizin nasıl çıktı hale hanıma gösteren oldumu sonuçlarınızı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim benim sorun yumurta kalitesi ydi

arkadaşım sende galiba memorial e gidiyorsun doktarun kim acaba
birde sorun nun nedir bende yumurta kalitesi sorunu var

Arkadaşlar merhaba ;
Bende sonunda Memorial hastanesinde tedavi olmaya karar verdim.Daha önce ilk görüşmemi İstanbul Tüp Bebek merkezinde yaptım.Benden istemiş oldukları kan tahlillerini ve rahim filmini de yaptırdım.Temmuz başı tedaviye başlamak istiyorum ama öncesinde Memorial hastanesine gidip onlarında görüşlerini almam lazım.Semra hanımdan randevu aldım 240 tl muayene ücreti.İlk Hale hn. görüşücek sonrasında Semra hn. görüşücekmiş.
Sizce randevumu iptal edip Hale hanımdan mı alsam ?
Ayrıca 240 tl yi tüp bebek tedavisinden düşmüyorlarmış ?
Buarada benim ilk tüp bebek denemem olacak.Sorun spermlerde :1no2:
İlk denemelerde çoğu başarısızlıkla sonuçlanıyormuş onun için pek bir ümitsizim:1no2:
Bu topikte herkes memorial hastaları keşke liste yapsak kimlerin başarıyla sonuçlanmış kimleerin başarısızlıkla sonuçlanmış.Çok merak ediyorum.

Kızlar hale hanım tahliller ii fakat rahim filmi çektirsen iyi olur dedi. Bizim sorunumuz sperm. Şimdi kararsız kaldım ne yapıyım. Benim keyfime bırakması kötü oldu.. Nasıl bişey bu çok ağrılı mı? Hemen yazarsanız sevinirim..2 güne kadar çektirmem lazımmış..

seni burdada buldum bak....kaydirigubbakcemile3çidere üye olursan ilk muayene ücretsiz tedavide 1900€ yerine 1600€ ya düşüyomuş bi araştır istersen....ayrıca ilk denemede tutan çok umutsuz olma lütfenzemuszemus

Merhaba arkadaşlar bizde çok yakında memorialde tedaviye başlayacağız nasıl olcak bilmiyorum inşallah memnun kalırız gidenler ve şu an tedavide olalar nasıl idyor tedaviniz memnunmusunuz doktorlardan bilgi verirseniz sevinirim

=)) ewet buluştuk yine :)) çider'in sitesine üyeyim ama senelik üye olmak gerekiyor herhalde 150 tl ...
Eşime olalım dedim aama bana
"eğer olursan nede olsa çider üyesi deyip ilgisizlik ve baştan atma olur "dedi.Mantıklı geldi banada...
Of bilmiyorum gerçekten kafam çok karışıyor...Sende mi Memorialda tedavi görüyorsun cnm

arkadaşım sende galiba memorial e gidiyorsun doktarun kim acaba
birde sorun nun nedir bende yumurta kalitesi sorunu var

arkadaşım ben henüz merkez konusunda kararsızım bi ora bi bura diyorum benim eşim azospermi eşimin tese olması gerekiyor allah hepimizin yardımcısı olsun.dr olarak arkadaşlar hale hanım diyorlar sanırım..

Merhaba biz de Memorial ile görüşeceğiz.Şehir dışından gideceğimz için bize uygun randevu saatinde Müstecep Kavrut isimli doktor uygunmuş.O muayene edecekmiş ardından Semra Hanım dosyaya bakacakmış.Bu doktoru bilen var mı? Bize muayene ücreti 280 dediler.bazı arkadaşlar 240 yazmış.Kafam karıştı.Bizde de sorun eşim de.Ben de sorun olmadığı için rahim filmi vs. istemeişti Brükselde muayene olduğumda.Gerekli mi acaba?

Cnm muayene ücretleri kafa karıştırıcı ? Bende anlamadım Prof. olursa 280 Tl diğerleri 240 tl ben Semra hanımdan istedim bana 240 tl dediler.
Rahim filmini genelde istiyorlarÇok üzgünüm çoook

evet canım benimki kısa protokol ama bu süreç nedense şimdiden çok uzun gelmeye başladı bana zaman birtürlü geçmiyor herşey biran önce olsun olumlu yada olumsuz sonucu öğreneyim istiyorum. fazla tezcanlıyım sanırım.
benim daha önce tekrarlayan düşüklerim olduğu için genetik tahlilller istendi benden ve diğer bazı standart tahliller. genetik tahlillerimi özel bir labarotuarda yaptırdım ( memorilain yarı fiyatına ) diğer tahlillerimin tümünü sigortadan yararlanarak yaptırdım eğitim ve araştırma hastanesinde . ilaçlara gelince gonal f aldım iki kutu indirim yaptılar ama cüzi miktarda . yarın ilaçlarım değişecek ve muayne olacağım tekrar ..

canım biraz geç bir cevap oldu kusura bakma sanırım sen buarada görüşmeni yapmışsındır. umarım sevmişsindir hale hanımıda. bence oda iyi ve ilgili bir doktor ama nur hanım biraz daha sıcak kanlı . bende yarın tkr muayne olacağım ve kan vereceğim ilaçlarım değişecek sanırım çok bilmiyorum neler yaşayacağımı ama . ilk muaynemi hale hanımda olmuştum tüpbebek başlangıcını nur hanımla yaptık yarın hangisi müsaitse ona muayne olacağım artık :)

tedaviye baslamis,basliycak olan arkadaslar...hayirli olsun hepiniz icin...insallah memorial sizleride bebislerinize kavusturcak..merkeze guvenin...stresten uzak..umutla, dua ile tedavinizi tamamlayin...dualarim sizlerle...

ARTVINLIM tatlim nerelerdesin..buara pek giremedim...bebisler iyidir umarim...iyi bak bebislere kendineopuyorumnanaktan

Canım görüşme umduğum gibi olmadı. Daha önce nur hanım herşey mükemmel demişti. Hale hanım biraz daha titiz sanırı ufak bi çıkıntı gördü hidrosalpenks olabilir dedi. % 90 değil ama emin olmak lazım dedi. Ben bu ihtimali göz ardı edip tedaviye başlamaya karar verdim. İnşallah doğru karar vermişizdir. Biz azosperm ile gittik bu süpriz oldu. Şimdide ni hormonum yüksekmiş. Onun için ilaca başladım. Daha adet olmama var. Başlamadık yani.. Sana hayırlı olsun bu arada.. Tedavini ayrıntılı anlatırsan sevinirim.. Neler yaşayacağız bakalım...

çok sağol canım güzel duaların için. rabbin kimsenin kucağını boş bırakmasın dileyen herkeze evlat sevgisini tattırsın inş .

Arkadaslar memorial de tedavi olurken ilaclarinizi nereden aliyorsunuz Hastane bunyesinden mi yoksa disaridan istediginiz eczaneden mi . ilaclari alirken nekadar indirim yapiyorlar?

Arkadaşım merhaba,

bende Hale hanımdayım, 3-4 güne yumurtalarım toplanacak, o tahlileri herkesten istiyorlar tedavinin başında, bu benim 2.denemem ve şu ana kadar çok memnunum.

Benimde sorunum yumurta kalitesizliği, sayı ve rezerv iyi ama toplanan yumurtalar olgun çıkmıyo, senin probleminde böle mi? Daha önce denemelerin oldu mu biraz anlatır mısın?

Çok saol şimdiden.
Sevgiler...

Arkadaslar memorial de tedavi olurken ilaclarinizi nereden aliyorsunuz Hastane bunyesinden mi yoksa disaridan istediginiz eczaneden mi . ilaclari alirken nekadar indirim yapiyorlar?

CAnım merhaba,

ilaçlar konusunda görevli Zehra hanım var bi de anlaşmalı oldukları bir eczaneden çalışan güleryüzlü bir genç var onlar yardımcı oluyor, örneğin lucrin 131 tl iken 100 tl.den aldım, diğerlerinde de indirim yapılıyor sakın bu konuyu dert etme, sevgiler...

Super ozaman
Tesekkur ederim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…