canım sagol verdiğin bilğiler için ama benim eşim 3 yıl önce bir kez tese olmuştu bunun tedavide bir zararı olurmu acaba bende senden iyi haberler bekliyorum allah yardıımcımız olsun bende öpiyorum sagol..Şeniz
Arkadaşlar merhaba ;
Bende sonunda Memorial hastanesinde tedavi olmaya karar verdim.Daha önce ilk görüşmemi İstanbul Tüp Bebek merkezinde yaptım.Benden istemiş oldukları kan tahlillerini ve rahim filmini de yaptırdım.Temmuz başı tedaviye başlamak istiyorum ama öncesinde Memorial hastanesine gidip onlarında görüşlerini almam lazım.Semra hanımdan randevu aldım 240 tl muayene ücreti.İlk Hale hn. görüşücek sonrasında Semra hn. görüşücekmiş.
Sizce randevumu iptal edip Hale hanımdan mı alsam ?
Ayrıca 240 tl yi tüp bebek tedavisinden düşmüyorlarmış ?
Buarada benim ilk tüp bebek denemem olacak.Sorun spermlerde :1no2:
İlk denemelerde çoğu başarısızlıkla sonuçlanıyormuş onun için pek bir ümitsizim:1no2:
Bu topikte herkes memorial hastaları keşke liste yapsak kimlerin başarıyla sonuçlanmış kimleerin başarısızlıkla sonuçlanmış.Çok merak ediyorum.
seni burdada buldum bak....kaydirigubbakcemile3çidere üye olursan ilk muayene ücretsiz tedavide 1900�yerine 1600�ya düşüyomuş bi araştır istersen....ayrıca ilk denemede tutan çok umutsuz olma lütfenzemuszemus
arkadaşım sende galiba memorial e gidiyorsun doktarun kim acaba
birde sorun nun nedir bende yumurta kalitesi sorunu var
Merhaba biz de Memorial ile görüşeceğiz.Şehir dışından gideceğimz için bize uygun randevu saatinde Müstecep Kavrut isimli doktor uygunmuş.O muayene edecekmiş ardından Semra Hanım dosyaya bakacakmış.Bu doktoru bilen var mı? Bize muayene ücreti 280 dediler.bazı arkadaşlar 240 yazmış.Kafam karıştı.Bizde de sorun eşim de.Ben de sorun olmadığı için rahim filmi vs. istemeişti Brükselde muayene olduğumda.Gerekli mi acaba?
seninki ilerlememişse bişeycik olmaz inşallah...benim doktorum bu şekilde asla yapılmaz demişti iyikide yapmamış yumurtalığımı tamamen kaybedebilirdim...ama yinede tutunmadı işte...nasip kısmet birazda vakti zamanı gelmemiş demekki...ben haziranda uzun protokol ile başlıycam belki karşılaşırız ama seninki kısa galiba sen sonucu öğrenmiş bile olabilirsin.:CüvCüv:..benim doktorum müstecep bey...senden hangi tahliller istendi..nerde yaptırdın ..ne kadar tuttu...birde ilaçları nerden aldın memorialde yardımcı oluyolarmı ilaçlar için...çok sordum galibabilmiyorumkismile
Canım allah kolaylık versin. Sanırım aynı gün aynı doktorla randevumuz var. Yarın hale hanımlayım...:)) Benim ilk denemem. Ön görüşmeye gidiyorum. Adet tarihim 11 haziran . Testlerimi tamamladım. Testleri devlet hastanesinde yaptırdım.. Çok heyecanlıyım.. Ben geçen sefer nur hanımla tanışmış çok memnun kalmıştım şimdi hale hanım müsaitti ondan randevu aldım. Nasıl olsa ekip olarak çalışıyolar die. Nasıl biri hale hanım?
canım biraz geç bir cevap oldu kusura bakma sanırım sen buarada görüşmeni yapmışsındır. umarım sevmişsindir hale hanımıda. bence oda iyi ve ilgili bir doktor ama nur hanım biraz daha sıcak kanlı . bende yarın tkr muayne olacağım ve kan vereceğim ilaçlarım değişecek sanırım çok bilmiyorum neler yaşayacağımı ama . ilk muaynemi hale hanımda olmuştum tüpbebek başlangıcını nur hanımla yaptık yarın hangisi müsaitse ona muayne olacağım artık :)
tedaviye baslamis,basliycak olan arkadaslar...hayirli olsun hepiniz icin...insallah memorial sizleride bebislerinize kavusturcak..merkeze guvenin...stresten uzak..umutla, dua ile tedavinizi tamamlayin...dualarim sizlerle...
ARTVINLIM tatlim nerelerdesin..buara pek giremedim...bebisler iyidir umarim...iyi bak bebislere kendineopuyorumnanaktan
Canım görüşme umduğum gibi olmadı. Daha önce nur hanım herşey mükemmel demişti. Hale hanım biraz daha titiz sanırı ufak bi çıkıntı gördü hidrosalpenks olabilir dedi. % 90 değil ama emin olmak lazım dedi. Ben bu ihtimali göz ardı edip tedaviye başlamaya karar verdim. İnşallah doğru karar vermişizdir. Biz azosperm ile gittik bu süpriz oldu. Şimdide ni hormonum yüksekmiş. Onun için ilaca başladım. Daha adet olmama var. Başlamadık yani.. Sana hayırlı olsun bu arada.. Tedavini ayrıntılı anlatırsan sevinirim.. Neler yaşayacağız bakalım...[
canım aynı durum bendede var biliyorsun bende hidrosalpenksi gözardı edip tedaviye başlayanlardanım . dün hastanede bir bayanla tanıştım oda geçen yıl hidrosalpenkse rağmen ameliyat olmadan tüp bebek yaptırmış ve tutmamış bu yıl ikinci denemesine başlamış tabi ameliyat olduktan sonra . inş verdiğimiz kararlardan pişman olmayız. yinede hsg çektirip hidrosalpenks varmı yokmu emin olsan enazından neyi göze aldığını bilirdin daha iyi olurdu sanki ama sen bilirsin tabi. buarada hidrosalpenkse rağmen tüp bebek yaptırıp başarıya ulaşanlarda var ( buda bizim umudumuz olsun :)
tedavi aşamama gelince dün yine kan verip muayne oldum malesef asi bir yumurtam var diğerlerinden daha fazla büyüyor buda tercih edilmeyen bir durum bunada canım çok sıkıldı ama nur hanım çok sorun değil yaşın genç bize 4-5 yumurtada yeter, embiryo dondurmak için biz daha fazla yumurta istiyoruz ,sendede inş böyle bir duruma gerek kalmaz ilkinde tutar dedi ama moralimin düzelmesine yetmedi tabi .
gonal f kullanıyordum aynı dozda devam edeceğim birde cetrotide verdiler onuda bugünden itibaren kullanacağım yarın sabah tkr muayne olup kan vereceğim . inş yarın hastaneden moralim yüksek ayrılırım .
kızlar merhaba bende nasip olursa memorialde başlayacak olanlardanım
benden ve eşimde bir dolu kan tahlili istedi yaptırdım 28 inde adet bekliyorum umarım hayırlısı olur tahlil sonuçları sizin nasıl çıktı hale hanıma gösteren oldumu sonuçlarınızı arkadaşlar paylaşırsanız sevinirim benim sorun yumurta kalitesi ydi
Arkadaslar memorial de tedavi olurken ilaclarinizi nereden aliyorsunuz Hastane bunyesinden mi yoksa disaridan istediginiz eczaneden mi . ilaclari alirken nekadar indirim yapiyorlar?
CAnım merhaba,
ilaçlar konusunda görevli Zehra hanım var bi de anlaşmalı oldukları bir eczaneden çalışan güleryüzlü bir genç var onlar yardımcı oluyor, örneğin lucrin 131 tl iken 100 tl.den aldım, diğerlerinde de indirim yapılıyor sakın bu konuyu dert etme, sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?