Allah yardımcın olsun canım.
Amin amin amin amin amin :)
İnş hakkında en hayırlı kararı verirsin.
Denturcum öncelikle Allah yardımcın olsun. Allah'ım bundan sonra yüzünü güldürsün inş. Lütfen kendini hırpalama. Ben hiç pozitif almadım belki seni bu konuda anlayamam ama içinin yangınını şu an çok iyi anlıyorum. Hepimizin imtihanı farklı farklı. Kimi evladın varlığıyla kimi de bizler gibi yokluğuyla sınanıyor. Yapmamız gereken tek şey sabredip dua etmek. Şu an uzak hissediyorsun kendini ama inan 1-2 güne kalmayacak yeni tedaviyi düşünmeye başlayacaksın. Burası o kadar iyi geliyor ki insana. Çevrende kime söylesen üzülme bir daha denersin deyip geçiyor çünkü bilmiyorlar yaşamadıkları için ama biz biliyoruz, birbirimizi anlıyoruz. Onun için ben burayı çok seviyorum.
Bu sabah ne oldu biliyor musun. Ağzımdan kan gelmeye başladı, evde yalnızım nasıl panikledim anlatamam. Apar topar doktora gittim. Aklımdan bin bir şey geçiyor. Biliyordum ama o an dank etti her şeyin başının sağlık olduğunu. Lütfen kendini yıpratma. Çok şükür sağlıklısın, eşin sağlıklı. Bugünleri de atlatacaksın, yürekten inanıyorum arkadaşım.
Mikrom Allah yardımcın olsun. İnş her şey iyi olacak.
Hadi bakalım al kıvırcıklarını gel :) Arayacağım tabi canım
sen gezmelere gitmiyormuydun bugünn gitmediysende niye sessiz takipçisin :))
incim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir!
eşinin problemi kolay aşılacak bir problem,, tüp bebekte çok başarılı olcağınızı düşünüyorum..sonuçta az bir sperm olsa bile yeterli gelir bence..
benim yumurta rezervi az ,, yumurtalıklarım benimle aynı yaşta değilmiş, yaşlıymış :) bu da ciddi bir problem malesef..
ben gidersem memoriala gitmeyi düşünüyorum,, zaten benim başarı şansım az ..
nerde bebişlerimize kavuşacaksak, Allahım oraya yönlendirsin bizi inşallah...
denturcum allah sabır versin allahım en kısa zamanda doldursun kucağını canımm
16 30 da transferım var canlarım Nur hnm yapacak transferı ıns elı ugurlu gelırDualarınızı eksık etmeyın bızım ıcın olur mu belki bir gün sürecek benım anneliğim ama olsun o anı yaşamak bıle bana yetıyor Ayy heycanlandım çıldırıyorummmmmm Hülyacım sabah aradın destek oldun allah razı olsun, hepinizden allah razı olsun sızlerde benım gıbı heycanlanıyorsunuz bılıyorum. Darısı sizlere diyoruum
Mikrocum güzel dileklerin için saol canımcımm
Gidemedim canım. Doktora gittim, ağzımdan kan geldi
canım çokk geçmiş olsun öksürük çok olunca boğazların tahriş olduysa ondan da gelebiliyor canım var mı öyle bir durum
Dentur seni merak ettim ama kusura bakma şimdi yazabilme şansım oldu anca! öncelikle yazılanlara şöyle bir göz gezdirdim ve çok üzüldüm inan senin yaşadığın şeyleri ben sanki tekrar tekrar yaşıyor gibiyim seninle beraberbiliyorsun ki benim de ilk gebeliğim boş gebelikti hatta kendiliğinden oluşan bir gebelikti ama noldu sonu kürtaj en zor olanıda neydi benim için biliyor musun hastanede benim yan odamda yeni doğan vardı kapı süsleri falan filan... ya benim oda büyük bi seslizlik ve o içimdeki acıyı anlatamam! ama diyorum ki ben bunları yaşadıysam eğer herşeyin bir sebebi var, en basiti daha güçlü olmamı sağladı. veeee bende senin gibi düşünüyordum ilk zamanlar içimden dua etmek bile gelmiyordu artık ama şimdi tam tersini düşünüyorum bak mikroya 8. denemesi olacak ama yılmadan pes etmeden devam ediyor biz daha yolun başındayız canım sabretmeliyiz güçlü olmalıyız ve daha çok dua etmeliyiz! belirsizlikten kurtulmanın verdiği bir rahatlık olacak mutlaka bu süre zarfında hiçççç ebek düşünme valla gez dolaş keyfine bak! bak bana bende hala belirsizlikler içindeyim ama napalım sabırla bekliyoruz ve inan herşeye karşı hazırladım kendimi o kadar güçlü hissediyorum yani:) sende kısa sürede toparlarsın merak etme zaman herşeyin ilacı...
pınar inş. biran önce güzel haberler kesinleşir ve bir daha bu durumları yaşamazsın en son gittiğimde doktor bile anladı halimi çok beklettik bu sizi baya yıprattı ama şans vermek istedik dediiler ilki boş gebelik olunca vede dondurulmuş oluncada ben baya panikledim ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye ama zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bununda olucak eminim şuan bile daha rahatladım sizlerle konuşmak iyi geliyor senin ne zaman netlik kazanacak
yeni yıl ertesi 2 Ocak 2013 te inşallah hayırlı haberleri vericem size çünkü gerçekten tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorumevet canım doktorlar da napsın belki bi umut diyip bekletiyorlar ve doğrusunu yapıyorlar hiç merak etme emin olana kadar bekletiyorlar. dentur sende bundan sonra daha güçlü olacaksın eminim bundan... ve unutma kendine zaman ayır ne bilim en basiti kitap oku başka şeyerle uğraş bi kursa falan git sana iyi gelecek bak gör
dentur canım Allah yardımcın olsun inş bgnleride atlatıcaksın arkadaslar zaten cok guzel yazmıslar inş biraz daha iyi olmussundur
canan hayırlısı ile al bebişleri
inci gecmiş olsun inş onemli birsey yoktur
günaydınlar
kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin
denturcum allah sabır versin allahım en kısa zamanda doldursun kucağını canımm
16 30 da transferım var canlarım Nur hnm yapacak transferı ıns elı ugurlu gelırDualarınızı eksık etmeyın bızım ıcın olur mu belki bir gün sürecek benım anneliğim ama olsun o anı yaşamak bıle bana yetıyor Ayy heycanlandım çıldırıyorummmmmm Hülyacım sabah aradın destek oldun allah razı olsun, hepinizden allah razı olsun sızlerde benım gıbı heycanlanıyorsunuz bılıyorum. Darısı sizlere diyoruum
Mikrocum güzel dileklerin için saol canımcımm
Gidemedim canım. Doktora gittim, ağzımdan kan geldi
Sağol canım. Doktor bir şey görünmüyor devam ederse dahiliyeye git dedi.
DENTUR,,yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm,boğazıma bişeyler düğümlendi,isyanın bende de büyüdü zaman iyi gelir umarım hem sana hem bize,,,
İNCİTANESİ,,çok çok geçmiş olsun,,,acil şifalar diliyorum,inş.önemsiz bişeydir,,
ve CANAN arkadaşım herşeyin gönlüne göre gittiği bi transfer yolculuğun olur umarım,,
cumartesi saat birbuçukta bende oralarda olacağım eğer karşılaşacak birileri olursa merhabalaşalım))
BEBEKDLS belki o günde orda olursun :))
Kizlar sagolun. Telefondan girdigim icin alinti yapamadim.
Daha iyiyim sukur.
Bebekdls canim hadi bakalim ins bol saglikli kaliteli yumosun olur ve sana evlat olarak donerler...
Canan bebislerini almis dinleniyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?