Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

incim geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir!

anladım canım bende bi problem çıkmadı çok şükür herşey yolunda gidiyor ama kısmet artık ne zamansa...bencede en iyi olanı seçmen gerekir sonuçta kolay şeyler yaşamıyoruz her seferinde insan yıpranıyor malesef hakkımız da hayırlısı neyse o olsun inşallahh...

Canancım senin için tam o saatte dua edicem:) ne güzel bir gün senin için gerçekten insanın içi içine sığmıyor! en kısa zamanda da inşallah daha güzel haberlerini alırız. Allah seni ve bebişlerini korusun canım!

pınar inş. biran önce güzel haberler kesinleşir ve bir daha bu durumları yaşamazsın en son gittiğimde doktor bile anladı halimi çok beklettik bu sizi baya yıprattı ama şans vermek istedik dediiler ilki boş gebelik olunca vede dondurulmuş oluncada ben baya panikledim ya yine aynı şeyleri yaşarsam diye ama zaman herşeyin ilacı olduğu gibi bununda olucak eminim şuan bile daha rahatladım sizlerle konuşmak iyi geliyor senin ne zaman netlik kazanacak

yeni yıl ertesi 2 Ocak 2013 te inşallah hayırlı haberleri vericem size çünkü gerçekten tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum evet canım doktorlar da napsın belki bi umut diyip bekletiyorlar ve doğrusunu yapıyorlar hiç merak etme emin olana kadar bekletiyorlar. dentur sende bundan sonra daha güçlü olacaksın eminim bundan... ve unutma kendine zaman ayır ne bilim en basiti kitap oku başka şeyerle uğraş bi kursa falan git sana iyi gelecek bak gör

dentur canım Allah yardımcın olsun inş bgnleride atlatıcaksın arkadaslar zaten cok guzel yazmıslar inş biraz daha iyi olmussundur
canan hayırlısı ile al bebişleri
inci gecmiş olsun inş onemli birsey yoktur

canım ben onları 1,5 senedir yapıyorum ilk gittiğim doktorlar stresten olmuyor dedikleri için bende kendime hobiler edinmiştim örgü örüyorum kitap elimden düşmez zaten kursa zamanım yok çalışıyorum 2 ay süreçte kendimi toparlıcağıma inanıyorum akşamları 1 saat spor yapmayı planlıyorum spor iyi geliyor bana allahın izniylede atltıcam inş.sende dikkat et kendine bol bol muz ye yumurta mutlaka ye ceviz ve süt bunlar bebeğin gelişimde çok etkiliymiş özellikle yumurta bende düne kadar yedimde yedim şimdi aldıklarımı veririm inş.:)

çok geçmiş olsun dentur allah sabır ve güç versin inşallah dondurulmuşlarla anne olursun canım

merhaba canan ben de bugün hastanedeydim sanırım sendin o bayan canan hanım dediler sen içeri girdin sonra da nur hanım girdi zayıf uzun boylu esmer bi bayan mısın hatta galiba aynı metrobüsten indik, bigün önce de görmüştüm seni kan vermek için beklerken konuşmaya çekindim bugün yolda giderken sen benim arkamdan geliyodun tabiii senmisin tam emin değilim şu anda transfere giriyosun inşallah hamile kalacaksın

DENTUR,,yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm,boğazıma bişeyler düğümlendi,isyanın bende de büyüdü zaman iyi gelir umarım hem sana hem bize,,,

İNCİTANESİ,,çok çok geçmiş olsun,,,acil şifalar diliyorum,inş.önemsiz bişeydir,,

ve CANAN arkadaşım herşeyin gönlüne göre gittiği bi transfer yolculuğun olur umarım,,

cumartesi saat birbuçukta bende oralarda olacağım eğer karşılaşacak birileri olursa merhabalaşalım))

BEBEKDLS belki o günde orda olursun :))

merhaba c.tesi orda olurmuyum bilmiyorum yarın saat 8 30 da orda olucam büyül ihtimal pazar opum var ama c.tesi olurmuyum bilmiyorum yarın belli olur sen yarın ordamısın

Kizlar sagolun. Telefondan girdigim icin alinti yapamadim.
Daha iyiyim sukur.

Bebekdls canim hadi bakalim ins bol saglikli kaliteli yumosun olur ve sana evlat olarak donerler...

Canan bebislerini almis dinleniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…