denturcum allah sabır versin allahım en kısa zamanda doldursun kucağını canımm
16 30 da transferım var canlarım Nur hnm yapacak transferı ıns elı ugurlu gelırDualarınızı eksık etmeyın bızım ıcın olur mu belki bir gün sürecek benım anneliğim ama olsun o anı yaşamak bıle bana yetıyor Ayy heycanlandım çıldırıyorummmmmm Hülyacım sabah aradın destek oldun allah razı olsun, hepinizden allah razı olsun sızlerde benım gıbı heycanlanıyorsunuz bılıyorum. Darısı sizlere diyoruum
Mikrocum güzel dileklerin için saol canımcımm
kendine daha iyi davran...öncelikle buna ihtiyacın var.sen allahın doğmadan bebeğini sevdirdiği özel bi annesin.etraftakileri duymayı kes.evet benim bebeğim olmuyor demek çok büyük bişey:)inaan bu cümleyi daha sesli kurdukça rahatlarsın...evet bizim olmuyor:) ama düşünün sorun her kimdeyse eşim yada ben birbirimizi öyle seviyoruz ki bu bile birbirimizden uzaklaştırmıyor bizi.biz evet diyince aile olan çiftlerden değiliz biz aile olmak için omuz omuza savaşıyoruz:) bir nefes için gözyaşları dualar ediyoruz.ne kadar özelsin ki 8 tane daha seni buzlarda bekleyen evladın var....sen gönlündeki bebeği göbişe taşıyacak güçlü bir kadınısın ve inan çevrendekilerin başında olsa senin kadar bile dayanamazlardı.sadece vakti saati değilmiş....kendini dinle içindeki bebeğe kulak ver.benim teyzemin 12 yıl sonra oldu bebeği.tüp bebekle.25 yıllık evli ama şimdi boşanıyorlar:)yani demem o ki hayat garip bir sınav...yazdıkça rahatlarsın buraya yaz.muhtemel biağlama nöbeti geçireceksin saçma sapan bi anda sakin ol at içinde biriken tortuyu ama sakın hayallerini öteleme ve erteleme....bebeklerinin sana tutunması için önce senin onlara tutunman gerek:)ayy çok konuştum geneeeeeee....
mikrocum nur hanım beni tanır mı bilmiyoum benim doktorum murat bey allah onu başımdan eksik etmesin onun sayesinde dünü çok kolay atlattım üzüldüğüm konu hiçbir sıkıntımız yoktu tedavimiz hem çok kolay güzel hemde erken bitti herşey çok güzel gelişti hemde eşimin spermlerine rağmen transferdede herşey çok iyiydi eğer sonucum olumsuz olsaydı bu kadar zorlanmazdım beni aradaki süre yıprattı ben ilk haberi aldığım gün bile sevinemedim içim hep buruktu kolay değil 7 hafta benimleydi ister istemez olumsuz olsa bile alışıyorsun hayallerin oluyor hemde ben 1,5 yıldır bekliyorum hergünüm heranım bebek olmuştu kendimim yok diye nerde bebek görsem kendi bebeğime alamadıklarımı alır hediye ederek teselli ederdim kendimi en sonunda benimde olduğum dediğim anda bu boş gebelik canımı yakmadı değil ve benim 8 tane dondurulmuş yumurtam var korkuyorum ya onlarda öyle olursa diye süreç çok yıprattı ama dünden beri rahatım belirsizlikten kurtuldum 2 ay bebek düşünmek istemiyorum ilaçlar yüzünden aldığım kiloları vermek istiyorum 2 ay içindede inş. tekrar o gücü kendimde bulabilirim aslında o gücüm var ama o bebekleri dünyaya getirememek büyütememek ve sonrasında çöpe göndermek ızdırap gibi bilerek nasıl çocuk aldırıyorlar hiç anlamadım dün genetik incelemeye gönderdik acaba iyimi yaptım bilemedim
allah dayanayacağımız derdi vermezmiş....allah sevdiği kuluna daha çok acı ve bela verirmiş ki kendine daha çok sığınsın ve bağlansın.5 yıl bebeğim olmadığında mesneviyle ilgilendim.orada hep daha çok derdin daha çok sevilen kula verildiği anlatılır.oçekenlerinde neden ben dedikçe hataya düştüğü şükür dedikçe ödüllendirildiği anlatılır.cemalnur sargut diye bi bayan var onu dinliyorum ilk transferden gelmişim yatıyorum evde ...dediki allaha hep benimde çocuğum olsun diye dua ediyorsunuz.sizin çocuğunuz olamaz öle bişey yok onlar size allahın emanetidir.allah yolunda yetiştimeniziçin verilmiş birer emanet.her canlı sadece rabbine aittir.o gün dedimki benim tedavim negatif olucak eşime.şaşırdı dedim ben hep bana evlat ver diyorum ondan sonra allahım bana senin yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip et diye dua ettim.ben öle çok din düşkünü bi tip değilim yazdıklarımdan öle anlamayın.sanki bi ışıktı oan tutunacak bi dal sundu rabbim bana.şu an yazdııklarım senin yaşadığının yanında anlamsız kalıyor ama inan allahtan başka sığınzacak,ne eş ne kelime ne forum hiçbişey yok...allah yardımcın olsun..
canan hayırlısı ve son olsun allah bir daha uğraştırmasın 9 ay boyunca seninle sonrada kucağında olsun transfer günü çok özel bir gün tadi farklı minik kuzuları görüyorsun onları alıp evinize geliyorsunuz rabbim yalvarırım hepimiz ayrı ayrı uğraşıyoruz ama sen arkadaşımızın bebişlerini kucağına almasını nasip et
kendine daha iyi davran...öncelikle buna ihtiyacın var.sen allahın doğmadan bebeğini sevdirdiği özel bi annesin.etraftakileri duymayı kes.evet benim bebeğim olmuyor demek çok büyük bişey:)inaan bu cümleyi daha sesli kurdukça rahatlarsın...evet bizim olmuyor:) ama düşünün sorun her kimdeyse eşim yada ben birbirimizi öyle seviyoruz ki bu bile birbirimizden uzaklaştırmıyor bizi.biz evet diyince aile olan çiftlerden değiliz biz aile olmak için omuz omuza savaşıyoruz:) bir nefes için gözyaşları dualar ediyoruz.ne kadar özelsin ki 8 tane daha seni buzlarda bekleyen evladın var....sen gönlündeki bebeği göbişe taşıyacak güçlü bir kadınısın ve inan çevrendekilerin başında olsa senin kadar bile dayanamazlardı.sadece vakti saati değilmiş....kendini dinle içindeki bebeğe kulak ver.benim teyzemin 12 yıl sonra oldu bebeği.tüp bebekle.25 yıllık evli ama şimdi boşanıyorlar:)yani demem o ki hayat garip bir sınav...yazdıkça rahatlarsın buraya yaz.muhtemel biağlama nöbeti geçireceksin saçma sapan bi anda sakin ol at içinde biriken tortuyu ama sakın hayallerini öteleme ve erteleme....bebeklerinin sana tutunması için önce senin onlara tutunman gerek:)ayy çok konuştum geneeeeeee....
1 gün olurmu kuzum sen artık annesin:)
canım nur hanım söyledi zaten murat beyin hastası olduğunu senin durumundan haberi vardı.1,5 yıldır bekliyorum demişsin ya canım 9,5 yıl oldu bende bekliyeli ve 3 tane düşüğüm oldu.bir tanesi senin gibi 8 hafta benimleydi artık oldu inş. dedim ama aynı şeyleri yaşadım boştu ona çok üzüldüm çok ağladım geceleri eşim gözlerimi yokluyordu yine ağlıyormuyum diye biliyorum çok zor günler bende tutmasaydı bu kadar üzülmezdim dedim ama nasip işte .yılmadım yine kollarımı sıvadım ben rüyalarımda görüyorum emziriyorum kokluyorum bazen rüya görüyorum kalktığımda sanki hala kollarımda gelicek yani biliyorum .biz güçlü anneleriz bebeklerimiz nazlı bir psikolog bana aynen böyle dedi biraz daha nazlı bebekleriniz .sende bir kaç ay sonra toparlanıp tekrar başlıyacaksın şu an sadece duyguların çok taze.bende patolojiye göndermiştim sonuçta bişey çıkmadı .sakın pes etme nazla niyazla dua edelim rabbimize onun rahmeti çok büyük inş. bir gün dualarımızı kabul edecek.
evet canım doğru diyorsun çok güzel anlatmışsın bende abdülkadir geylani nin kitabında okumuştum bazı kullar varmış dua ederlermiş rabbim meleklerine dermiş ki bu kulumun duasını hemen kabul edin zira onun sesini duymaktan hoşlanmıyorum bazı kullar da varmış ki rabbim yine meleklerine bu kulumun duasını olabildiğince erteleyin ki onun sesini duymak hoşuma gidiyor.bizler inş. rabbimizin sesini duymaktan hoşlandığı kullar arasındayızdır.sığınacağımız derdimizi anlatacağımız derman bulacağımız tek kapı onun kapısı rabbim bizi kendine layık eylesin yine onun katından onun istediği şekilde bir kul olarak yetiştirebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin inş.....
ben 25 yaşındayım canım peki sen? istanbuldamı yaşıyorsun? kaç denemen oldu hepsi acıbademde mi? ne kadar soru sordum yaa :) bende bülent hocaya hem güvendim hem sevdim kişisel bi problem asla yok ama işte bi kere umudum kırıldı ordan o yüzden 2. orada yapmayacağım Allah yardım etsin olsun hayırlı işler yapıyosun bi şekilde Rabbim işini kolaylaştıracaktır:)
ne desem ne yapsam inan bilemedim bu süreçte dediğin gibi hiçbirşeye sığınamadım allaha dua ederkende kendimi kandırır gibi hissettim ve sadece kader deyip bu süreci izledim bu boşluğu şimdi ne yeni bir bebek ne eşim nede dünyaları verseler dolduramam çünkü ben allahla olan bağlantımı kestim ve bu yüzdende hiçbirşeyden tat alamıyorum üzüntümü sevincimi yaşıyamıyorum ruhsuz bir haldeyim tekrardan allaha yönelmem lazım ve bu verdiğin örnekte etkiledi beni inş. kısa sürede toparlarım kendimi
beni bu kadar hırpalayanda çevremdekiler oldu ilk olmuyor mu soruları sonra bunlar başıma gelincede hayırlı değilmiş demeleri beni çıldırtıyor bunu yaradandan başkası bilemezken beni suçlu günahkar psikolojisine sokmalarıda bunun sebebi kendimi kötü hissediyorum ben anne olmaya layık değilmiyim allahın verdiği canı taşımaya layık değilmiyim diye sorguluyorum kendimi halbuki allah bana nasip ederse bu görevi layıkıyla yapacağımdan eminim ama işte nasibimde yokmuş ne desem ya söylesem boş
çok güzel yazmışsın mikrocum bi insan evladından beklediği en güzel davranış amin inşallah hayırlı evlatlar olurlar eminim çok da güzel yetiştirilirler bu kadar bilinçli ellerde sıradan değil özel bizim bebeklerimiz...
16 30 da transferım var canlarım Nur hnm yapacak transferı ıns elı ugurlu gelırDualarınızı eksık etmeyın bızım ıcın olur mu belki bir gün sürecek benım anneliğim ama olsun o anı yaşamak bıle bana yetıyor Ayy heycanlandım çıldırıyorummmmmm Hülyacım sabah aradın destek oldun allah razı olsun, hepinizden allah razı olsun sızlerde benım gıbı heycanlanıyorsunuz bılıyorum. Darısı sizlere diyoruum
inşalah hayırlısıyla atlatırsın canım, peki neden bu işlem daha önce duymamıştım.
canan hayırlısı ve son olsun allah bir daha uğraştırmasın 9 ay boyunca seninle sonrada kucağında olsun transfer günü çok özel bir gün tadi farklı minik kuzuları görüyorsun onları alıp evinize geliyorsunuz rabbim yalvarırım hepimiz ayrı ayrı uğraşıyoruz ama sen arkadaşımızın bebişlerini kucağına almasını nasip et
nur hanım ve murat bey bence ikisi ordaki en iyi iki doktoru yumurtalarımı nur hanım toplamıştı murat beylede beraber 2 .göz olması için gelmişti muayene ederken allah onunda yavrusunu korusun bizlere umut oluyorlar ya mikro sizler bahsettikçe özledim aslında daha dün ordaydım :)) inş. sizlerde birgün orda buluşmak nasip olur doğumlarınıza gelmek :))) sizler beni heveslendirin iyiki varsınız
mikrocum seninde cananında vede bütün bekleyen arkadaşlarımın son uğraşları olsun bu sefer yavrunu kucağında alırsın sende çok uğraşmışsın böyle uğraşanları duyunca içim acıyor ya elimden sadece dua etmek geliyor ama keşke fazlasını yapabilsem yüreklerimizde yaşadığım son acılarımız olsun ve sonu allah yolunda yetiştirdiğimiz güzel yavrularımızla son bulsun
allah dayanayacağımız derdi vermezmiş....allah sevdiği kuluna daha çok acı ve bela verirmiş ki kendine daha çok sığınsın ve bağlansın.5 yıl bebeğim olmadığında mesneviyle ilgilendim.orada hep daha çok derdin daha çok sevilen kula verildiği anlatılır.oçekenlerinde neden ben dedikçe hataya düştüğü şükür dedikçe ödüllendirildiği anlatılır.cemalnur sargut diye bi bayan var onu dinliyorum ilk transferden gelmişim yatıyorum evde ...dediki allaha hep benimde çocuğum olsun diye dua ediyorsunuz.sizin çocuğunuz olamaz öle bişey yok onlar size allahın emanetidir.allah yolunda yetiştimeniziçin verilmiş birer emanet.her canlı sadece rabbine aittir.o gün dedimki benim tedavim negatif olucak eşime.şaşırdı dedim ben hep bana evlat ver diyorum ondan sonra allahım bana senin yolunda evlatlar yetiştirmeyi nasip et diye dua ettim.ben öle çok din düşkünü bi tip değilim yazdıklarımdan öle anlamayın.sanki bi ışıktı oan tutunacak bi dal sundu rabbim bana.şu an yazdııklarım senin yaşadığının yanında anlamsız kalıyor ama inan allahtan başka sığınzacak,ne eş ne kelime ne forum hiçbişey yok...allah yardımcın olsun..
oooo çok gençmişssin,, ben 34 yaşındayım :) mersindeyim,,, 3 denemem oldu hepsini de acıbademde yaptırdım.. az önce memoriala baktım, araştıdım biraz , semra kahraman ilgilenmiyomuş pek,, diğer uzmanları ilgileniyormuş hastalarıyla..burda kızlar nur hanımdan bahsediyolar,, ondan memnunlarmış.. bir de cem demirele baktım ataşehir memorialden , ona da gidilebilir aslında ...
hem senin hemde diğer 3 arkadaşının tutmamış ,, başarı oldukça düşük demekkineden böyle oldu acaba ?
evet bende onları duyunca başarı oranında tereddüt ettim malesef biz sorunumuzu çok erken fark ettik 2 yıl olacak evlendiğim 1 sene sonra bebek yapmaya karar verdik 3-4 ay bekledik sonuç olmayınca eşim bi kontrole gidelim dedi iyi ki de gitmişiz herşeyi erken fark ettik bir kere aşılama oldu o da tutmadı bizim problem eşimde sperm sayısı,morfoloji ve ileri hareketSemra hoca ilgilenmese bile alınan kararlar hep topluca alınıyormuş zaten hepsinin bilgisi dahilinde ama ben bahçeciyide düşünüyorum ikisi arasında kaldıım orasınında çok iyi merkez olduğunu yaptıranlarda söylüyor.sen ne yapacaksın?sizin sorun neydi bu arada?
inş. canım incim bir buluşma ayarlıyacak gelebilirsen gel mutlaka sonrada nur hanıma baskın yapıcaz
evet canım çokkk uğraştım çok yoruldum düştüm kalktım bu sefer inş.. evlatlarımı kucağıma alabilirim vede alabiliriz kimseye bu kadar tecrübe yaşatmasın rabbim bu tedaviler son olsun inş.....
mikrocum nur hanım beni tanır mı bilmiyoum benim doktorum murat bey allah onu başımdan eksik etmesin onun sayesinde dünü çok kolay atlattım üzüldüğüm konu hiçbir sıkıntımız yoktu tedavimiz hem çok kolay güzel hemde erken bitti herşey çok güzel gelişti hemde eşimin spermlerine rağmen transferdede herşey çok iyiydi eğer sonucum olumsuz olsaydı bu kadar zorlanmazdım beni aradaki süre yıprattı ben ilk haberi aldığım gün bile sevinemedim içim hep buruktu kolay değil 7 hafta benimleydi ister istemez olumsuz olsa bile alışıyorsun hayallerin oluyor hemde ben 1,5 yıldır bekliyorum hergünüm heranım bebek olmuştu kendimim yok diye nerde bebek görsem kendi bebeğime alamadıklarımı alır hediye ederek teselli ederdim kendimi en sonunda benimde olduğum dediğim anda bu boş gebelik canımı yakmadı değil ve benim 8 tane dondurulmuş yumurtam var korkuyorum ya onlarda öyle olursa diye süreç çok yıprattı ama dünden beri rahatım belirsizlikten kurtuldum 2 ay bebek düşünmek istemiyorum ilaçlar yüzünden aldığım kiloları vermek istiyorum 2 ay içindede inş. tekrar o gücü kendimde bulabilirim aslında o gücüm var ama o bebekleri dünyaya getirememek büyütememek ve sonrasında çöpe göndermek ızdırap gibi bilerek nasıl çocuk aldırıyorlar hiç anlamadım dün genetik incelemeye gönderdik acaba iyimi yaptım bilemedim
iyi geceler kimsecikler yokmuş yoldaşlarım sabah hipofiz mr çekilcem dualarınızı benden eksik etmeyin lütfen
günaydın kızlar
cananım dularımız seninle allah yardımcın olsun herşey gönlünce olsun inşallahh
nurmecim inşallah güzel sonuçlar alıcaksın allah yardımcın olsun dualardasınız canım
allahım hepimize tüm isteyenlere eli ayağı düzgün hayırlı evlatlar nasip et.
bizlerden dünyadaki cennet kokusunu esirgeme evlat sevgisinin en güzelini
anneliğintüm güzelliklerini bizlerede yaşat aminnnnn
ben birşey sormak istiyorum.Geçen ay başka bir merkezde ilk tedavimi oldum ve bir hafta önce malesef negatif sonucu aldım herşey yolunda gidiyodu 5. gün ve 2 emriyo koyuldu fakat olmadı ben tekrar aynı merkeze gitmeyi düşünmüyorum biraz kendimi toparlayınca 2. tedaviye başlayacağım kısmetse ama bahçeci kliniği ile memorial arasında kaldım daha önce deneyimi olanlardan bilgi alabilir miyim acaba?
günaydınlar
kızlar bizden haber veriyim kürtaj olduk malesef boş gebelikmiş kese bozulmamış ama içi bomboştu dün yapıldı operasyon çok şükür iyiyim şimdi ağrım falan yok belirsizlikten kurtuldum 2 ay bekleme süresi verdiler dondurulmuşlarım var onlarla deneme yapılcak ama ilkinde bu kadar sıkıntılı süreçler geçirince 2.yi şimdilik hiç istemiyorum hatta bebek fikrinden çok uzağım şuanda toparlanmam lazım üzülemedim bile ağlayamadım duygularım dondu resmen aklımda kalan tek şey kürtaja girdiğim odada çok kötü oldum nasıl bir ceza bu ki buralarıda gördüm dedim acaba ne yaptım diye kendimi sorguluyorum bu yaşadıklarım bir ceza mı yoksa imtihan mı bilemedim eğer imtihansa sırada ne var çok merak ediyorum allah sizlerin yavrularınızı korusun tedavide olan arkadaşlarada kolaylık ve sabır versin
kızlar ocak 16 da rahim yaralamayı yaptırıyoruz nasipse en azından içim daha da rahat edecek biz elimizden geleni yapalım da gerisi ilahi takdiri.....
denturcum allah sabır versin allahım en kısa zamanda doldursun kucağını canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?