Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

slm kızlar hepnıze merhaba, çok uğraştık, cok dr gıdıp geldık, kımı zaman geldı, bebek fıkrını aklımdan cıkarttım,kımı zaman bebek olmadan asla deyıp yalvardım ALLAH'ıma,kımı zaman hep bılınmez bır bosluk ıcınde oldum,sımdı ıse duygu adına bısey kalmadı evet bebek fıkrını cıkartmıs gıbıyım eskısı kadar cok dusunmuyorum, gecen 38 ay hep ağladım ama artık ınankı yoruldum kendı kendıme hırslanmaktan yoruldum olmuyo bırak artık dedım kendıme tam ben bırakmısken, bu zamana kadar esım bebek ıstemezken dün kendısı tüp bebek yaptıralım dedı, cumartseı gecesı alkol almıs geldı hıc ıcmez normalde, yınede kendındeydı cok kotu degıldı ama ben alısık olmadgım ıcın sasırdım, neden ıctın dedım ''yarama bastılar'' bende ıctım dedı orda arkadasın tekının cocugu olmuyomus tüp bebk yaptrmıslar dedı tabıı ben şoklar ıcındeyım cunku buzamana kadar bana hep destek olan oydu guclu olan oydu,ama şimdi roller degıstı, kısacası esmınn ıstegı uzerıne tüp bebege karar verdık ve hıc dusunmeden olcaksa memorial'de olsun dedık, sımdı sızlerden bu hastane hakkında bıraz bılgı almak ıstıyorum varsa yasadıgınız acı tatlı deneyımlerı, hastanın tup bebektekı basarı oaranı fıyatı işleyişi hakkında bılgı verırsenız benı cok mutlu edersınız sımdıden hepınıze tskrler....

arkadaşım seninde hayırlı olsun bende bugun iğnelere başladım.sen hangi aşamadasın
hayirlisi...15 gun icinde transferin olur insallah dolu dolu kaliteli embriyolarin olur..sagol cnm bende 30.haftayi bekliyorum hayirlisiyla bi gelsem o haftalara icim biraz rahatliycak..
gozdemmmmm sagol canim amin insallah...hii ilk denemenmiydi ben sanki seni onceden hatirliyor gibiyim...ilk deneme heyecaninda bu kadar soru sorman az bile:)tedavi surecine kadar sor arastir,fakat tedaviye basladigin zaman sorulari endiseleri kafandan at ki tedavi asaman rahat gecsin..merkeze guven derim..guven olunca su mu bu mu sorularini unut onlar sana gerekeni yapar..sana sadece merkeze guvenip.rahatca kendini emin ellere teslim etmek kaliyor..insallah emeklerinin karsiligini alirsin..bizde iyiyiz cok sukur yuvarlanip gidiyoruz..sizlerden kardes haberleri aldikca daha mutlu oluyoruz...bol dua,sabir..
aynen tatlim benim onceki denemelerimde 4 embriyo transfer edilmisti..bunda 1 embriyo 4 embriyo tutmadi 1 tanemi tutcak derken pozitif sonucu aldim...kiz mis erkek mis ne onemi var 1 evlat icin ugrasiyoruz..saglikla gelsinler insallah...
hayirlisiyla yarin yumurta toplaman olur..dolu dolu yumoslarin olur,dollenir insallah...transfere kadar igne v.s yok..transfer sonrasi bana prognex igne vermislerdi..hergun kalcadan(kendin yapamiyorsun)..oncekiler kadar pahali igne degil..ayrica devlet karsiliyor du yazdirabilirsin...bebisin tutunmasi icin bu igne..12.gun vurduruyorsun..gebelik devam ederse ignede devam..ben 3.aya kadar kullandim..sonrasinda jel le devam ettim...kisiden kisiye,tedaviye gore degisebiliyor..kimi doktorlar jel,fitil veriyor kimi doktorlar igne..sana ne verirler bilemiyorum..gelismeleri yazarsin..

okuyunca kendi gunlerim aklima geldi...asilamalar,1.deneme.2.deneme 9 sene ugras sonuc hep negatif..doktugum gozyaslarimin haddi hesabi yoktu.aglamadan cocuk ozlemi cekmeden gunlerim gecmezdi ki artik yuvamida etkilemeye baslamistim..2.deneme sonrasi yoruldugumu,kendimi ,esimi kayettigimi hissettim..kafamda bitirdim..esimle konustum artik tedavi falan istemiyorum..bebek olayini kapattim kendiliginden olursa olur dedim...5 ay sonra baktim ki esim istekli,israrci olmaya basladi..kendi kendine doktorlar merkezler arastirmis..dedi gidelim fikir alalim..ben devam etmek istemiyorum,hepsi ayni nedeni soyluyor,senelerdir sonuc ayni..kendimi yiprattigimla kaliyor dedim...esim israrlarla 1.2 merkeze goturdu dedigim gibiydi onlarda ayni nedeni soyluyor tekrar tekrar tup denencek diyor..sonra esim son merkez lutfen burasida ayni derse tamam eve doncez yaptirmiycaz dedi...Memorial a Semra hnm a randevu almis...ben cok gonulsuz oturdum dinliyorum..Semra hnm film tahlil v.s bakti..dediki senin rahimde sorun var.ametliyat gerek yinede karar sizin..ilk defa bi doktor farkli birsey demisti..olmama nedenini soylemisti..eve donduk..esimle bizim icimizde yeni bi umut dogmustu..maddi gucumuzu dusunmeden borc harc baslayalim dedik..Semra hnm a ekibe guvendik..once ameliyat(rahim sekli duzeltildi,miyomlar alindi)sonrasinda rahim temizlenmisken hemen tup bebege gecildi..1 emriyo ile 9 sene sonra kan degerimi 0 dan yukari gorduk..pozitifti..
cok uzun oldu sanirim..herseyde bi hayir vardir...esinin istekli olmasi senin daha rahat olman bi anda tedaviye merkeze karar vermeniz..insallah sonucunuzda bizim gibi olur..
memorialin basari orani yuksek,ben 3.denememde o merkezde gebe kaldim...belkide nasip boylesiydi bilemiyorum ama ekipten cok memnun kaldim...merkez ekip halinde calisiyor..baslarinda Semra hnm var.butun doktorlar toplanip hastalarin durumunu teker teker degerlendiri ortak karar aliyor,ona gore tedavin devam ediyor...doktorlarin hepsi mutevazi,samimi..ben halen orada Nur hanmla devam ediyorum..fiyat konusuna gelince..diger mekezlere gore biraz pahali diyorlar..onemli olan basari..maddiyat bi sekilde yerine gelir..

okuyunca kendi gunlerim aklima geldi...asilamalar,1.deneme.2.deneme 9 sene ugras sonuc hep negatif..doktugum gozyaslarimin haddi hesabi yoktu.aglamadan cocuk ozlemi cekmeden gunlerim gecmezdi ki artik yuvamida etkilemeye baslamistim..2.deneme sonrasi yoruldugumu,kendimi ,esimi kayettigimi hissettim..kafamda bitirdim..esimle konustum artik tedavi falan istemiyorum..bebek olayini kapattim kendiliginden olursa olur dedim...5 ay sonra baktim ki esim istekli,israrci olmaya basladi..kendi kendine doktorlar merkezler arastirmis..dedi gidelim fikir alalim..ben devam etmek istemiyorum,hepsi ayni nedeni soyluyor,senelerdir sonuc ayni..kendimi yiprattigimla kaliyor dedim...esim israrlarla 1.2 merkeze goturdu dedigim gibiydi onlarda ayni nedeni soyluyor tekrar tekrar tup denencek diyor..sonra esim son merkez lutfen burasida ayni derse tamam eve doncez yaptirmiycaz dedi...Memorial a Semra hnm a randevu almis...ben cok gonulsuz oturdum dinliyorum..Semra hnm film tahlil v.s bakti..dediki senin rahimde sorun var.ametliyat gerek yinede karar sizin..ilk defa bi doktor farkli birsey demisti..olmama nedenini soylemisti..eve donduk..esimle bizim icimizde yeni bi umut dogmustu..maddi gucumuzu dusunmeden borc harc baslayalim dedik..Semra hnm a ekibe guvendik..once ameliyat(rahim sekli duzeltildi,miyomlar alindi)sonrasinda rahim temizlenmisken hemen tup bebege gecildi..1 emriyo ile 9 sene sonra kan degerimi 0 dan yukari gorduk..pozitifti..
cok uzun oldu sanirim..herseyde bi hayir vardir...esinin istekli olmasi senin daha rahat olman bi anda tedaviye merkeze karar vermeniz..insallah sonucunuzda bizim gibi olur..
memorialin basari orani yuksek,ben 3.denememde o merkezde gebe kaldim...belkide nasip boylesiydi bilemiyorum ama ekipten cok memnun kaldim...merkez ekip halinde calisiyor..baslarinda Semra hnm var.butun doktorlar toplanip hastalarin durumunu teker teker degerlendiri ortak karar aliyor,ona gore tedavin devam ediyor...doktorlarin hepsi mutevazi,samimi..ben halen orada Nur hanmla devam ediyorum..fiyat konusuna gelince..diger mekezlere gore biraz pahali diyorlar..onemli olan basari..maddiyat bi sekilde yerine gelir..[/QUOTE]

üşenmeden okuyup cevap verdıgın ıcın cok tskr ederım buarada bebegın hayır olsun ALLAHIM saglıklı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallh, benım 3 senedır olmuyo, belkı cok uzun zaman degıl ama benı yıpratmaya yettı yazını sıkılmadan okudum ve ınsallah tedavıye baslarkende sıkılmadan sonunu hayırlısıyla getırırım ve umarım benım sonumda senınkı gıbı guzel sonuclanır, dr dedıgıne gore sebebsız ama bakalım baslayınca gorucez neler cıkıcak karsımıza, sımdıden cok korkuyorum tüp bebek yapıpta tutmamasından ALLAhım yalvarıyorum yarabbım duy sesımı nerde varsa sen gör yarabbım kımsenın kucagını bos bırakma.....

sagol aminnn cumlemize hayirli ,saglikli evlatlar nasip etsin...
sen umudunu asla kaybetme..Allahim seninde dualarina karsilik vercek er gec bi gun sende kavuscaksin bebegine...umutla,duayla isyansiz tedavini tamamla..insallah kavuscaksin kecine,gecirdigin zor gunlerin hepsini unutcaksin...benimde sebepsiz denmisti..memorial da ogrendim sebebi oldugunu ameliyat ve sonrasi sonucumu aldim...insallah merkez sanada vesile olur..tup bebek te umut daha fazla oluyor bunu dusun..gelismis embriyoyu, canliyi rahmine yerlestiriyorlar..bebisine guclu olup tutunmasi kaliyor..artik kendini uzme.bak yeni umut,bunlari bulamayanda var..sperm,yumurta bulunamayip tedaviye baslamadan biten,maddi gucu olmadigindan yaptiramayan..gunumuze sukur..yeterki eslerimiz biz saglikli,guclu olalim..insallah Allahim dualarimizi duycak...

evet canım cok haklısın en azından yumurtlayıp çatlaya patlayabılıyoruz :) nedense cok umutluyum ve mutluyum ınanıyorumkı basaracagız mınık melegımle, ayrıca cok sıcak bır ınsansın cok fazla elektrık aldım canım senden :)

yani.. dimikaydirigubbakcemile3...insallah insallah kavuscaksin..
bu donemde bu zorlu gunlerde yeri geliyor eslerimiz bile bizi anlamazken buradaki kader ortaklarimiz bizleri anliyor destek oluyor..hepimiz bu gunleri yasadik,yasiyoruz..insallah hepimiz emeklerimizin karsiligini alcaz...saglicakla...

hayırlısı olsun seninkide
ben adet ile hemde 2.günü menegona başladım cumartesi pazar pazartesi vurulucam iğneyi salı kontrole gidicem.böyle başladım büyütmeye başladılar bu iğneyle takip ediyorlar aynı zamanda.

senin de regl bekliyorsun sanırım

SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORULUP YAZMIŞSIN insanın ne kadar ihtiyacı var böyle morele sağol ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.RABBİM ELİMİZİ BOŞ BIRAKMASIN.SENİN 30.HAFTAYI BEKLİYORUM DERKEN ANLAYAMADIM. AÇARMISIN SENDE TEDAVİ OLMAYI MI BEKLİYORSUN?BENİĞNEYE BAŞLADIM DİYE YAZMIŞTIM ADETLE BAŞLADIM TABİ NE KADAR DEVAM EDER SENCE MENOGON VE NE KADAR SONRA YUMURTA TOPLANIYOR?

amin cumlemizin emeklerini bos cevirmesin Allahim...
hayir cnm ben hamileyim..30.haftada dogunca yasama sanslari artiyor o yuzden 30.hafta dedim...gebelik elde etmek kadar gebeligi devam ettirmekte zor...sizler nasip sabirla duayla sonucu bekliyorsaniz gebeliktede bu devam ediyor..gebeligim sorunlu gidiyor..simdide suyum fazla erken dogum riskim var..bende sabirla duayla 30.haftayi bekliyorum...Allahim hepimize yardim etsin..
tedavi sureci benim 15 gun surmustu..12 gunde sonuc bekleme...igneye basladiktan 10 gun sonra yumurta toplama 5 gun sonrada transferim olmustu..bu sure kisiden kisiye yumurta gelisimine bagli olarak degisebilir..ortalama 15 gun diye dusun..yumurta gelisiminde stres onemli..rahat ol ki yumurtalarin guzel olgun gelissin..

Canım adet bekliyorum. Daha da var. Günler geçmek bilmio. Hayırlı olur inşallah.

Canım çok zor bi süreç.. Allah bebeğini sana ve sevdiklerine bağışlasın. Birbirimizi tanımıyoruz ama yaptığız dualar çok içten. Canı gönülden bebeğini kucağına almanı dilyorum..

Canım hoşgeldin aramıza.. Bende memorialle başlamayı bekliyorum. Daha adet olmadım. Doktorlar ilgili ve profosyonel. İşlerini ii yaptıklarını düşünüyorumm. Sana hayırlı olsun

arkadaşlar ben de memorialla görüşmeye gittim, 19unda tekrar randevu aldım, önce daha iyi tutunması için rahim yaralamayı yapalım dediler, haziran sonu da başlıyoruz, hastaneye gidince içim umut doldu.. bu zaman kadar moralim çok iyi değildi...ama birden içimde umut oldu, mustafa bey ile görüştük..
hayırlısı...

AY çok teşekkür ederim.bana yazıyorsun ya o alinle ALLAH YÜZÜNÜ BEBEKLERİNLE GÜLDÜRSÜN RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINA VERSİN VE AİLECEK BİR BİRİNİZE BAĞIŞLASIN UMARIM BENDE GÜZEL HABERLER VERİCEM SANADA HOŞÇAKAL SÜREÇİ İYİKİ BİLDİRDİN önceki dönemler çok uzun olmuştu adet 21 günü lucrin veriyorlardı şimdi daha kısa oldu moralmende çok iyi oldu ay ,ç,mde gülbahçelerindeyim sanki ALLAH YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN ÇOK SAĞOL.

iyi akşamlar arkadaşlar bende perşembe gününe memorıalden randevu aldım hale hanımdan tedaviye başlayacağız kısmetse umarım doktor iyidir burada genelde hale hanımdan çok bahsedilmiş o yüzden bende onu tercih ettim umarım memnun kalırız şu anda kimler tedavide ve hangi doktorla yazarsanız çok sevinirim memnunmusunuz umarım görüşürüz

İyi akşamlar arkadaşım.Bende memorialde hale hanımın hastasıydım.Ben çok çok memnunum hale hanımdan.Tedavim bitmesine rağmen,aradığımda tüm samimiyetiyle ve iyi niyetiyle sorularımı cevaplıyor.

İnşallah sizlerde benim gibi güzel haberlerle mutlu ayrılırsınız merkezden.:Saruboceq::Saruboceq:

Canım inşallh rabbim emeklerinin karşılığını verecek.Dualarım seninle.
Memorial işini ciddiye alan bir merkez.Ben şimdiye kadar 2 tedavi,2 dondurulmuş tedavi,bir düşük ve kürtaj yaşadım hepside memorialde oldu.Başka merkez ler güven vermedi bana,ben buraya çok güvenerek gittim.dr.hale hanım,çok çok memnunum kendisinden.
Hastanenin labaratuvarıda çok önemlidir,buranın labaratuvarı tartışılmaz bence.Transfer öncesi kafamdaki her soru işaretini arayıp sorduğumda çok ilgili davranıldı.
Memorial hakkında tek şikayetim pahalı bir merkez ve sgk ile anlaşması olmaması.
Tedavi sürecinde ne kadar ücret ödeyeceğini önceden bilemiyorsun.
Seninde memnun kalacağını düşünüyorum.Hayırlı haberler bekliyorum.

kızlar inşaallah benim tedavimde başlıyo..............
ilaç mevzuunu zeynepcim nasıl yapıcaz.............gonalf leri kaça getirebilirsiniz.........fiyatlarını bir yazarmısın.......

Nzmyh canım tedaviye başlamana çok sevindim.İnşallah herşey çok güzel olacak.
Sağlıklı sıhatli evlatlar diliyorum.opuyorumnanaktan

Canım benim nasılsın.Nasıl gidiyor.İnşallah herşey yolundadır.opuyorumnanaktan

Ben idare ediyorum çok şükür canım.Hamileliğim sorunlu geçiyor.30.haft.kızımın kalp atışı durdu.Kızımı kaybettim ama hala benimle beraber.Oğlumun sağlığı iyi çok şükür.
Haft.kontrolümüz devam ediyor.Doğum zamanım belli değil daha,götürebildiğimiz kadar götürecekmişiz dr.öyle diyor.
Seninde canını sıkmıyım daha fazla,bizede durumlar böyle.:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…