hayirlisi...15 gun icinde transferin olur insallah dolu dolu kaliteli embriyolarin olur..sagol cnm bende 30.haftayi bekliyorum hayirlisiyla bi gelsem o haftalara icim biraz rahatliycak..arkadaşım seninde hayırlı olsun bende bugun iğnelere başladım.sen hangi aşamadasın
gozdemmmmm sagol canim amin insallah...hii ilk denemenmiydi ben sanki seni onceden hatirliyor gibiyim...ilk deneme heyecaninda bu kadar soru sorman az bile:)tedavi surecine kadar sor arastir,fakat tedaviye basladigin zaman sorulari endiseleri kafandan at ki tedavi asaman rahat gecsin..merkeze guven derim..guven olunca su mu bu mu sorularini unut onlar sana gerekeni yapar..sana sadece merkeze guvenip.rahatca kendini emin ellere teslim etmek kaliyor..insallah emeklerinin karsiligini alirsin..bizde iyiyiz cok sukur yuvarlanip gidiyoruz..sizlerden kardes haberleri aldikca daha mutlu oluyoruz...bol dua,sabir..Canım çok teşekkür ederim. Allah seninkini tamamına erdirsin. Ben daha adet bekliyorum. Bu ilk denemem. Gece yatıyorum , sabah sorularla uyanıyorum. Değişik bir süreçmiş. Yaşamayan bilemez.Bebişin ve sen iyi misin?
aynen tatlim benim onceki denemelerimde 4 embriyo transfer edilmisti..bunda 1 embriyo 4 embriyo tutmadi 1 tanemi tutcak derken pozitif sonucu aldim...kiz mis erkek mis ne onemi var 1 evlat icin ugrasiyoruz..saglikla gelsinler insallah...canım çok sağol güzel duların için . bende kesinlikle senin gibi düşünüyorum sağlıkla kucağımıza alalımda bebişlerimizi tek olsunlar çift olsunlar kız olsunlar erkek olsunlar hiçbir önemi yok .
buarada ben dün akşam çatlatma iğnemi vuruldum dolayısıyla diğer iğnelerimi bıraktım. transfer sonrası iğne vurulacağımı bilmiyordum şimdi senin yazından anladım . onlarda önceki iğneler kadar pahalımı ve o iğneleride kendimiz vurabiliyormuyuz ?
slm kızlar hepnıze merhaba, çok uğraştık, cok dr gıdıp geldık, kımı zaman geldı, bebek fıkrını aklımdan cıkarttım,kımı zaman bebek olmadan asla deyıp yalvardım ALLAH'ıma,kımı zaman hep bılınmez bır bosluk ıcınde oldum,sımdı ıse duygu adına bısey kalmadı evet bebek fıkrını cıkartmıs gıbıyım eskısı kadar cok dusunmuyorum, gecen 38 ay hep ağladım ama artık ınankı yoruldum kendı kendıme hırslanmaktan yoruldum olmuyo bırak artık dedım kendıme tam ben bırakmısken, bu zamana kadar esım bebek ıstemezken dün kendısı tüp bebek yaptıralım dedı, cumartseı gecesı alkol almıs geldı hıc ıcmez normalde, yınede kendındeydı cok kotu degıldı ama ben alısık olmadgım ıcın sasırdım, neden ıctın dedım ''yarama bastılar'' bende ıctım dedı orda arkadasın tekının cocugu olmuyomus tüp bebk yaptrmıslar dedı tabıı ben şoklar ıcındeyım cunku buzamana kadar bana hep destek olan oydu guclu olan oydu,ama şimdi roller degıstı, kısacası esmınn ıstegı uzerıne tüp bebege karar verdık ve hıc dusunmeden olcaksa memorial'de olsun dedık, sımdı sızlerden bu hastane hakkında bıraz bılgı almak ıstıyorum varsa yasadıgınız acı tatlı deneyımlerı, hastanın tup bebektekı basarı oaranı fıyatı işleyişi hakkında bılgı verırsenız benı cok mutlu edersınız sımdıden hepınıze tskrler....
sagol aminnn cumlemize hayirli ,saglikli evlatlar nasip etsin...
sen umudunu asla kaybetme..Allahim seninde dualarina karsilik vercek er gec bi gun sende kavuscaksin bebegine...umutla,duayla isyansiz tedavini tamamla..insallah kavuscaksin kecine,gecirdigin zor gunlerin hepsini unutcaksin...benimde sebepsiz denmisti..memorial da ogrendim sebebi oldugunu ameliyat ve sonrasi sonucumu aldim...insallah merkez sanada vesile olur..tup bebek te umut daha fazla oluyor bunu dusun..gelismis embriyoyu, canliyi rahmine yerlestiriyorlar..bebisine guclu olup tutunmasi kaliyor..artik kendini uzme.bak yeni umut,bunlari bulamayanda var..sperm,yumurta bulunamayip tedaviye baslamadan biten,maddi gucu olmadigindan yaptiramayan..gunumuze sukur..yeterki eslerimiz biz saglikli,guclu olalim..insallah Allahim dualarimizi duycak...
evet canım cok haklısın en azından yumurtlayıp çatlaya patlayabılıyoruz :) nedense cok umutluyum ve mutluyum ınanıyorumkı basaracagız mınık melegımle, ayrıca cok sıcak bır ınsansın cok fazla elektrık aldım canım senden :)
Canım bizim sperm sayımız normal gebeliğe yetmiomuş. Bu arada adetle mi başladın menagona. Yani gonal f olmuyo musun? Benim reçetemde menagon yok. Daha adet bekliyorum.. Sana hayırlı olsun. Doktorlarımız aynı bu arada:))Süreci paylaşırsan sevinirim
sen umudunu asla kaybetme..Allahim seninde dualarina karsilik vercek er gec bi gun sende kavuscaksin bebegine...umutla,duayla isyansiz tedavini tamamla..insallah kavuscaksin kecine,gecirdigin zor gunlerin hepsini unutcaksin...benimde sebepsiz denmisti..memorial da ogrendim sebebi oldugunu ameliyat ve sonrasi sonucumu aldim...insallah merkez sanada vesile olur..tup bebek te umut daha fazla oluyor bunu dusun..gelismis embriyoyu, canliyi rahmine yerlestiriyorlar..bebisine guclu olup tutunmasi kaliyor..artik kendini uzme.bak yeni umut,bunlari bulamayanda var..sperm,yumurta bulunamayip tedaviye baslamadan biten,maddi gucu olmadigindan yaptiramayan..gunumuze sukur..yeterki eslerimiz biz saglikli,guclu olalim..insallah Allahim dualarimizi duycak...
SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YORULUP YAZMIŞSIN insanın ne kadar ihtiyacı var böyle morele sağol ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.RABBİM ELİMİZİ BOŞ BIRAKMASIN.SENİN 30.HAFTAYI BEKLİYORUM DERKEN ANLAYAMADIM. AÇARMISIN SENDE TEDAVİ OLMAYI MI BEKLİYORSUN?BENİĞNEYE BAŞLADIM DİYE YAZMIŞTIM ADETLE BAŞLADIM TABİ NE KADAR DEVAM EDER SENCE MENOGON VE NE KADAR SONRA YUMURTA TOPLANIYOR?
hayırlısı olsun seninkide
ben adet ile hemde 2.günü menegona başladım cumartesi pazar pazartesi vurulucam iğneyi salı kontrole gidicem.böyle başladım büyütmeye başladılar bu iğneyle takip ediyorlar aynı zamanda.
senin de regl bekliyorsun sanırım
slm kızlar hepnıze merhaba, çok uğraştık, cok dr gıdıp geldık, kımı zaman geldı, bebek fıkrını aklımdan cıkarttım,kımı zaman bebek olmadan asla deyıp yalvardım ALLAH'ıma,kımı zaman hep bılınmez bır bosluk ıcınde oldum,sımdı ıse duygu adına bısey kalmadı evet bebek fıkrını cıkartmıs gıbıyım eskısı kadar cok dusunmuyorum, gecen 38 ay hep ağladım ama artık ınankı yoruldum kendı kendıme hırslanmaktan yoruldum olmuyo bırak artık dedım kendıme tam ben bırakmısken, bu zamana kadar esım bebek ıstemezken dün kendısı tüp bebek yaptıralım dedı, cumartseı gecesı alkol almıs geldı hıc ıcmez normalde, yınede kendındeydı cok kotu degıldı ama ben alısık olmadgım ıcın sasırdım, neden ıctın dedım ''yarama bastılar'' bende ıctım dedı orda arkadasın tekının cocugu olmuyomus tüp bebk yaptrmıslar dedı tabıı ben şoklar ıcındeyım cunku buzamana kadar bana hep destek olan oydu guclu olan oydu,ama şimdi roller degıstı, kısacası esmınn ıstegı uzerıne tüp bebege karar verdık ve hıc dusunmeden olcaksa memorial'de olsun dedık, sımdı sızlerden bu hastane hakkında bıraz bılgı almak ıstıyorum varsa yasadıgınız acı tatlı deneyımlerı, hastanın tup bebektekı basarı oaranı fıyatı işleyişi hakkında bılgı verırsenız benı cok mutlu edersınız sımdıden hepınıze tskrler....
canım benim emin ol hiç sıkıcı değilsin sadece samimisin buda benim en sevdiğimşey :) sorularına hep geç cvp veriyorum kusura bakma ama hergün hastanedeyim eve döndüğümde halsiz ve yorgun düşüyorum giremiyorum nete o yüzden böyle gecikiyo cvplarım .
ilk geçen hafta c.tesi başladım tedaviye ogün hastanede iğnemi vuruldum 3 gün sonra çağırdılar. çarşamba tkr gittim perşembe evdeydim. cuma gününden itibarende hergün gidiyorum hatta dün (pazar ) iki kez gittim sabah muayne oldum yumurtalarım büyümüş akşam 22:00 da çatlatma iğnesi için çağırdılar (buarada diğer iğneleride bıraktık ) bu sabahta kan vermek için gideceğim kan sonucumu hastanede aç olarak bekleyeceğim.
iğnelerimin ikisinide göbekten vuruyordum ve canım hiç acımadı ki benim canım çok tatlıdır ben vurabildiysem o iğneleri kendim emin ol herkez vurur endişe etme yani :)
ayrıca malesef tek embiryo transfer edilecek yaşım 35 altında ve ilk denemem olduğu için .
Yarın yumurtaların toplanacak o zaman. Seni sabırsızlıkla bekliyorum. Neler yaşadın anlat ne olur. Allah kolaylık versin ödüm patlıyor vaalla bu toplama işleminden..
Yarın yumurtaların toplanacak o zaman. Seni sabırsızlıkla bekliyorum. Neler yaşadın anlat ne olur. Allah kolaylık versin ödüm patlıyor vaalla bu toplama işleminden..
canım korkmanı gerektiren hiçbirşey yok hissetmiyorsun zaten anestezi altında oldugundan korkma yani çok kolay bir işlem ben bayılmadan saate bakmıştım gözümü açtım yarım saat geçmiş hiçbirşeyde olmamış gibiydi ...
amin cumlemizin emeklerini bos cevirmesin Allahim...
hayir cnm ben hamileyim..30.haftada dogunca yasama sanslari artiyor o yuzden 30.hafta dedim...gebelik elde etmek kadar gebeligi devam ettirmekte zor...sizler nasip sabirla duayla sonucu bekliyorsaniz gebeliktede bu devam ediyor..gebeligim sorunlu gidiyor..simdide suyum fazla erken dogum riskim var..bende sabirla duayla 30.haftayi bekliyorum...Allahim hepimize yardim etsin..
tedavi sureci benim 15 gun surmustu..12 gunde sonuc bekleme...igneye basladiktan 10 gun sonra yumurta toplama 5 gun sonrada transferim olmustu..bu sure kisiden kisiye yumurta gelisimine bagli olarak degisebilir..ortalama 15 gun diye dusun..yumurta gelisiminde stres onemli..rahat ol ki yumurtalarin guzel olgun gelissin..
iyi akşamlar arkadaşlar bende perşembe gününe memorıalden randevu aldım hale hanımdan tedaviye başlayacağız kısmetse umarım doktor iyidir burada genelde hale hanımdan çok bahsedilmiş o yüzden bende onu tercih ettim umarım memnun kalırız şu anda kimler tedavide ve hangi doktorla yazarsanız çok sevinirim memnunmusunuz umarım görüşürüz
kızlar inşaallah benim tedavimde başlıyo..............
ilaç mevzuunu zeynepcim nasıl yapıcaz.............gonalf leri kaça getirebilirsiniz.........fiyatlarını bir yazarmısın.......
tedaviye baslamis,basliycak olan arkadaslar...hayirli olsun hepiniz icin...insallah memorial sizleride bebislerinize kavusturcak..merkeze guvenin...stresten uzak..umutla, dua ile tedavinizi tamamlayin...dualarim sizlerle...
ARTVINLIM tatlim nerelerdesin..buara pek giremedim...bebisler iyidir umarim...iyi bak bebislere kendineopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?