birşey soracağım hem panik oluyorum ya kusura bakmayın lütfen bugün koyu kahve şeklinde akıntı gelior ama akıntı tarzında degilde tanecik tanecik nasıl anlattım bende anlamadım walla. Jel ile akıntımı karıstı acaba olabilir mi bu şekilde korkuyorum :18:
bana cvp veren olmamış
birşey soracağım hem panik oluyorum ya kusura bakmayın lütfen bugün koyu kahve şeklinde akıntı gelior ama akıntı tarzında degilde tanecik tanecik nasıl anlattım bende anlamadım walla. Jel ile akıntımı karıstı acaba olabilir mi bu şekilde korkuyorum :18:
çok teşekkür ederim canım
tamam ozaman daha iyi olur direk örnek veririz...c blok tamam kaydettim.
normalde zonguldak istanbul arası 5 saat sürüyor gibi gösteriyor internette..ama biz karşıya geçeceğiz daha uzun sürer sanırım yol değil mi?
sabah 6 da yola çıkarız artık
bu umut öyle güzel bi duygu ki içimdeki bu heyecanla sanırım 5 değil 50 saat olsa gidilir.
hayırlı olsun aysuncum siz yazın yaptırıcaktınız öne aldınız sanırım tabi yanlış hatırlamıyorsam ...yolunuz açık olsun..
malesef bu kötü bi haber ama bildiğin kadarıyla genetik bozukluk bakılmadan donduruluyor bebekler.genetikte sorun varsa tutunmama yada dış gebelik olabilir sen üzmeden kendini önce testlerini yaptır bence.canım neden tutmasın ki..dondurulmuş hem öyle bir durum olsa zaten dondurmazlar..
tüp bebek yöntemiyle en iyi spermler seçilip embriyolar oluşuyor..
bence tutmaması için hiç birr neden yok..zaten çoğu kişi erkek faktöründen tüp bebek merkezlerine gidiyorlar ve dondurulmuşlarla da bebeklerine kavuşuyorlar..
sakın negatif düşünme..
kızlar sade soda içmenin bebişlere zararı varmıdır ???
günaydınlar çok moralim bozuk daha yeni yeni toparlandık hayata döndük umutlarımız arttı derken yine başladı doktorculuk oyunları kızlar bişiler söyleyin dün geceden beri araştırma yapıyorum gözlerim kan çanağına dönüştü dün eşimin ablası hemşire olduğu için durumumuzu embriyolog bir arkadaşıyla görüşmüş birde benim genetik testler için randevu almış saolsun ama embriyolog eğer sperm kaynaklıysa sorunları dondurulmuşlarda tutmaz onlarda boş gebelik olur yada hiç olmaz demiş ama doktorlar böyle söylemedi kime neye inanacağıma şaşırdım aranızda bnunları yaşayan oldu mu erkek faktörlü tedavi gören arkadaşlar sizler ne yaptınız 8 tane dondurulmuş yumurta var bunlar hem umut hemde yıkım demek maddi manevi korkudan uyuyamadım yemek yiyemiyorum yine aldı beni stres ben ne yapcam ya
çok sağol canımm
heyecanla bekliyorum nur hanımla görüşeceğim günü..
ama ondan sonra yaza kadar nasıl geçer zaman onu bilmiyorum
aysunayy canım ilk adımı atmışsınız. sonucun pazitif olsun inşaallah.
nur hanım çok başka bir dktor. biz eşimle negatif sonuç sonrası görüşmeye gittik.tamamen rahatlamış pazitif bi enerji ile yanından ayrılmıştık.
çok başka bir enerjisi var nur hanımın. yüzü hep gülsün inşallah sevgili doktorumuzun.
canım benım, boş olsa yumurtaların hiç dondururlar mı? olur mu öyle saçma şey. bizimde sperm kaynaklıydı sorunumuz. ama bak şimdi gun sayıyoruz. sen tedavı görduğun yere guvenıp yola çıktıktan sonra gerisini çokda kafana takma.
kıyamam yaaaa. aynı ben :) benden de aynı sen gibi tanecık hatta sankı toprak gibi kalıntılar geliyordu. jelden miş meğer. umutege rahatlatmıştı benı yine sağolsun. sen aklına takılan sıkıldığın ne varsa hepsini sor. için rahat olsun da gerisi boş. biz seve seve cavaplarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?