Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Canancığım gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağına almayıda göstersin.Hayırlı, uğurlu olsun.Bir arkadaş daha vardı hamile olan ama kusura bakmayın kim olduğunu unuttum.Tüm hamilelerin gözü aydın.Allah tamamını ardirsin.Bebekciğim inşallah bebişlerin sımsıkı tutunur.Bırakmaz.Güzel haberlerini bekliyoruz.
Bizde dün bebişimi görmeye gittik.Babamızda kalp atışını gördü.Mest oldu.Ultrason çıktısını buzdolabına yapıştırmış.Bebeğimin 7+4 olması gerekiyordu ama 4 gün küçük çıktı.Doktor normal dedi.Daha çok küçük kesin, doğru sonuç vermeyebilir.Bu normal dedi.11 tane test verdi.1 ay sonra tekrar çağırdı.Sebze yemeklerini (allah'ın gücüne gitmesinde) görmek dahi istemiyorum.Zaten ne yesem çıkarıyorum.Midem çok bulanıyor.

Canım benimde birinci hamileliğimde kahverengi akıntı olmuştu.Doktor bebek tutunmaya çalışıyor.Bunlar normal demişti.Yatıp dinlen.Eğilip kalkma.istirahat et.İnşallah çoğalmaz ve akıntı kırmızıya dönmez arkadaşım.

Son düzenleme:

canım jelin renginde değişim oluyor korkma 10 günden sonra oluyor zaten sen panik yapmadan ben söylim bazen kırmızı gibi bazen kahve gibi bazende yeşil olarak geri gelecekkk
allah korusun normal kan görmediğin sürece panik yapma

hayırlı olsun aysuncum siz yazın yaptırıcaktınız öne aldınız sanırım tabi yanlış hatırlamıyorsam ...yolunuz açık olsun..

hayırlı olsun aysuncum siz yazın yaptırıcaktınız öne aldınız sanırım tabi yanlış hatırlamıyorsam ...yolunuz açık olsun..

canım biz yazın yaptıracağız gene..ön görüşmeye gelmemiz gerektiğini söyledi nur hanım eşimin değerlerine ayrıntılı bakılması için..
tuhaflık var dedi..:44:hem ön görüşme yaparız dedi..

yoksa yazın birden gitsek belkide tedavi olamayacağız..

malesef bu kötü bi haber ama bildiğin kadarıyla genetik bozukluk bakılmadan donduruluyor bebekler.genetikte sorun varsa tutunmama yada dış gebelik olabilir sen üzmeden kendini önce testlerini yaptır bence.

kızlar sade soda içmenin bebişlere zararı varmıdır ???

canım benım, boş olsa yumurtaların hiç dondururlar mı? olur mu öyle saçma şey. bizimde sperm kaynaklıydı sorunumuz. ama bak şimdi gun sayıyoruz. sen tedavı görduğun yere guvenıp yola çıktıktan sonra gerisini çokda kafana takma.

kıyamam yaaaa. aynı ben :) benden de aynı sen gibi tanecık hatta sankı toprak gibi kalıntılar geliyordu. jelden miş meğer. umutege rahatlatmıştı benı yine sağolsun. sen aklına takılan sıkıldığın ne varsa hepsini sor. için rahat olsun da gerisi boş. biz seve seve cavaplarız

henüz geriye dönüp okuyamadım yazılanları misafirler vardı,gerçi ben sersem gibiydim biraz..dün rüyamda regl olduğumu görüyordum artık artık rüyalarım bile bana karşı yani (

2013 yılı çok uğurlu gelmiş topiğimize.
maşaallah hamişler çoğalmış. Hamile arkaadaşları tebrik ediyorum.
Cananım bana umut oldun resmen. bende adet olur olmaz dondurulmuşlar için start vereceğim inşaallah

çok sağol canımm
heyecanla bekliyorum nur hanımla görüşeceğim günü..
ama ondan sonra yaza kadar nasıl geçer zaman onu bilmiyorum

aysunayy canım ilk adımı atmışsınız. sonucun pazitif olsun inşaallah.
nur hanım çok başka bir dktor. biz eşimle negatif sonuç sonrası görüşmeye gittik.tamamen rahatlamış pazitif bi enerji ile yanından ayrılmıştık.
çok başka bir enerjisi var nur hanımın. yüzü hep gülsün inşallah sevgili doktorumuzun.

çk sağol canımmm...

allah razı olsun onlardan iyiki nur hanım ve onun gibi doktorlar var

Canım benım bende sevda gibi düşünüyorum boş olsa canlılık olmaz onuda donduramazlar zaten lütfen olumsuz düşünme

ewet aynı toprak gibi heheh allah razı olsun walla sızden Nur hnmla konuştum sağolsun anlattı iyice teşekkür ederim canlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…