Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

İşte arkadaşlar ben burayı bu yüzden devamlı takip ediyorum benimle aynı duyguları yaşayan aynı hisleri paylaşan arkadaşlar var çevredeki insanlara dile getiremediklerimi burda kendim söylüyor gibi duyuyorum hergün her namazımda buradaki arkadaşları düşünerek dua ediyorum

:18: inanamadım desem bu seferde değer yüksek dış gebelik mi diye düşünüyorum illa kendımı yıpratcak bırsey buluyorum he

Dayak istiyorsun he
Yüksek değer olunca ikiz olabilme ihtimali neden gelmiyor da illa olumsuz bir şey geliyor aklına

amin amin amin canım benım... geçen sene de ben senın gibiydim. tup yaptırmamız gerektiğini bilmiyorduk kendimiz uğraşıyorduk. her ay adetim iki üç gun geçiksin umutlanıp test yaptırıyordum.. sonu hüsran.... o iyice bunaldığım dönemlerde arka arkaya üç sevdiğimin hamile kaldığını öğrendim.. önce arkadaşım, sonra komşum en sonda yengemm. hatta yengemın hamıle olduğunu teyzem haber verdiğinde ağzımdan tek bi kelime çıkmıştı, "yaaaaaa...." bak çok fena oldum yine.... neyse ki geçti o gunler. bak şimdi gun sayıyoruz Allahın izni ile rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsın inş, en hayırlısından en guselinden, en sağlıklısından...

aminnn canım inş. rabbim kolaylık versın..

İyi yapmışsınız, gerçekten çok fena kar var.
Evet Nur Hanım bayağı yoğun.
Genelde günde 7-8 tane opu oluyor. Allah hepsinin yardımcısı olsun...

Geçen senede böyle karlı bir günde transferim olmuştu her kar yağdığında aynı heyacanı yaşıyorum sonu hüzün bile olsa........

Ah canım, bu kez inş iyi olacak

ya anlamadığım bişey cananın sıradan bi jel oksitlenme durumu var.bunu crinone jel kullanan tüm arkadaşlar yaşadı. sen şimdimoral mi verdin kıza ....bence biz sana moral verelim yahu...

insan vücudunda oksıtlenme dıye bısey olmaz bu elektronık devrelerde olur
eeger bı kanama soz konusuysa gebelıgın vucutta kalması sadece mucızeden ıbarettir
kanamaya binaen böyle yazdım
insallah cano hayırlısıyla kucagına alır
ama olumsuz tarafına da hazırlıklı olmak zorundayız cunku sonu ruhsal bunalımdır defalarca yaşanan kayıpların

günaydınnn kızlarrr

bugün gözlerimizi açtığımızda nasıl heryer bembeyazsa inş.bizim hayatımızda da böyle bembeyaz sayfalar açılır bu kış bize hayır getirsin inş.....

canım seninle hemen hemen aynı duyguları yaşadım annelerimiz üzüldü ağladı bizlerle ama kelimelere döktüğüm zaman bişeyler anlatmaya çalıştığım zaman sürekli hayırlısı
diyince benide sinir basıyodu artık .bu manevi tarafı birde maddi tarafını konuşunca yine aynı şeyler belkide bilemiyorum ne denmesini bekliyoruz bizde şuan birbirimize aynı şeyleri söylüyoruz ama yaşamayan birinin söylemesi, bizi anlamadığını düşünerek böyle tepki vermişte olabiliriz.yoksa bizim için anne gibi kim dua edebilir ki.bizim psikolojimiz iyi olmadığı için söyledikleri laflar bize dokunmuş olabilir diye düşünüyorum ben .rabbim inş. bizide onlarıda sevindirir....

hepimiz alalım kucaklarımıza mikrocum arka arkaya kimin sırası geldiğinde hep olumlu olsun martta kadar sizlerin güzel haberlerini alalım sonra benim böylece kimse kalmasın :))

aminnnn canım inş....

:18: inanamadım desem bu seferde değer yüksek dış gebelik mi diye düşünüyorum illa kendımı yıpratcak bırsey buluyorum he

canannnnnn kızıyorum bakkkkk belkide ikiz neden öyle düşünüyorsun dış gebelikte orantısız artışlar oluyor takma kafanı böyle şeylere.....

Dayak istiyorsun he
Yüksek değer olunca ikiz olabilme ihtimali neden gelmiyor da illa olumsuz bir şey geliyor aklına

katılıyorum sana inciim bu kız dayak istiyoooo

Geçen senede böyle karlı bir günde transferim olmuştu her kar yağdığında aynı heyacanı yaşıyorum sonu hüzün bile olsa........

aynen canım benimde geçen sene böyle karlı havalarda olmuştu tedavimm bebeğim gelmişti bana ama çabuk gittiiiii(((((

canım ben sana bu konuda katılmıyorum çünkü doktorlar birçok kişide kanamanın normal olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar.benim teyzemin ilk üç ay boyunca kanaması olmuş gezdi dolaştı sağlıklı bir doğum yaptı.annem bana hamileyken son ayına kadar hep kanaması olmuş hatta parça falan düşmüş annmede bu kesin düştü diyerek doktora gitmiş yinede ordaymışım .herşey ilahi takdiri ol desin yeter.
senin de ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum evet herşeye hazırlıklı olmalıyız ama ben de 3 bebek kaybeden biri olarak zamanın tadını çıkarmaktan yanayım.böyle şeyleri düşünmeyelim sadece dikkat edelim eğer düşecekse hiç yere basmasakta gider (ki ben birinde öyle yapmıştım)ama rabbim ben bunu sana nasip ettim diyorsa nolursa olsun bizimle kalır en canlı örneği benim annemi bırakmamışım.. kendine iyi bak canımmm

evet spontangebelıklerde kanamalar atlatılabılıyor. ama bix rısklı gurubuz zaten zar zor elde edilebılen gebelık bızımkıler onu kastederek soyledım mıkrocum
amaç kımseyı uzmek veya demoralıze etmekdegıl tam tersı
rabbım yuzumuzu guldursun

günaydınlar hava buz gibi resmen -4 derece şuanda ama azcıkda olsa güneş var ve bu güneş benim içimi ısıtıyor sanki bahar gelicekmiş gibi bahar gelincede inş. bebişe kavuşucam :)) sizler nasılsınız canan umutsuz olmak harammış gibi bişi okumuştum dış gebelik olsaydı değerler benim gibi ters düz yapardı ki o değerlerle bile dış gebelik olmadı ama boş oldu senin artış hem iyi hemde nur hanımda demiş zaten ikiz olabilir diye ikiz olmasada hemen büyüyor annesi haftasına yetişiyor sen keyfine bak güzel beslen dinlen allahın izniyle az kaldı görmene zaten usg için gün verdiler mi

amin canım inş..niyetinin ne olduğunu hepimiz biliyoruz canım rahat ol burda hiçbirimiz birbirimizin üzülmesini elbette istemeyiz rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

herkese günaydınnnn güzeller

senenin ilk karı yağdı buraya ve okullar tatil edildi...
çocuklar kartopu oynuyorlar dışarıda onları izledim baya
karı çok seviyorum

mikrocum sen ne zaman başlıyodun kısmet olursa?unutkanlık b12 eksikliği kusura bakma:)

:)) olabilir canım ben ocak 16 da hastanedeyim rahim yaralama için ondan bir hafta sonra da tedaviye başlıyoruz allahın izniyle canım sen nasılsın neler yapıyorsun senin b 12 değerin kaç çıktı canım bende kullanmıştım geçen sene bunun için dodex ampul

evet canım ya iyiki burası var düşüncelerimize tercüman oluyo burası resmen inş rabbim bizimde kucaklarımızı evlatlarla doldurur

en çokta zaten hamile haberleri almak üzüyo çocuklugunu bildigim kişiler şimdi kucaklarında çocuklarını büyütüyolar bu çok koyyo bana 2 eltimde hamile biri 3 biri 4 ye 4 olan spraliyle hamile kalmış nasip olursa her şekilde oluyo engelliyemiyosun inşş senin gibi bende bizde mutlu sona en kısa sürede kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…