canım benim kimse anlamaz ben bu tedavide şunu gördüm beni kendi annem anlamadı beni annem anlamazsa kimse anlamaz dedim hayırlısı kelimesinden nefret ettim bende ama ne yapalım allahtan burdaki arkadaşlarımız var aynı duyguları yaşayan gel burda paylaş yorulmazsın üzülmezsin hatta için ısınır umut dolu olursun :))) semracım sebebsiz dediklerinde kendimce diyorum ki demekki zamanı gelmemiş sorun olmasın canım benim ben şimdi normal yolla hamile kalamamanın sıkıntısını yaşıyorum eşimebaktıkça acaba ben anne olamıyacakmıyım diyorum bunlar daha kötü sorun yok zaman bekliyorum diye düşün ve o zamanda hergün biraz daha azalıyor bugün 1 gün daha yaklaştın bebişine :))
:18: inanamadım desem bu seferde değer yüksek dış gebelik mi diye düşünüyorum illa kendımı yıpratcak bırsey buluyorum he
kızlar yaaa içim çok sıkılıyo napcam ben yaa aklımdan atamıyom korkularımı ya yine olmazsa yine kavuşamazsam acaba hiç mi olmayacak diye çok tedirginim bi yanım hemen 3 tedaviye baslamak için can atıyo bi yanımda ya olmazsa diye korkudan ölüyo sagım solum hamilelerle dolu çok özeniyorum onlara 2 eltimde hamile biri spraliyle kalmış biz o kadar ugrasıyoz olmuyo kafayı yemek üzereyimmm ALLAH ım nolur duy sesimiiiiiiiii bizede saglıklı sıhhatli analı babalı senin yolunda büyütmeyi nasip edecegin hayırlı evlatlar nasip eyle aminnnnnnnnnnnnn
selam canım arkadaşlarım nasılsınız uzun zaman oldu yazamıyorum adam akıllı inanaın çok özledim telefondan okuyorum ama
yazmak çok zor oluyor ben sonlara yaklaşıyorum artık yarın yine hastaneye gidicem heralde artık toplama günü falan belli olur
yarından itibaren yıllık iznimide kullanıcam inşallah bir güzel bir şekilde geçiririp hayırlı sonuçlarla atlatırız bu süreci rabbim hepimizin
yardımcısı olsun hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere bu yolda mücadale eden herkese
Hu huGittin mi hastaneye?[/QU
gidemedim canım benim cumartesi ye ayarladk eşimle beraber gidicez.Karın bu kadar yoğun olacğnı tahmin etmiyordum .bide hastaneye indiğimiz yokuş beni korkuttu. Aslında kendimi bi bıraksam direk C bölümüne girerdim ama çıkışıda var tabi yokuşun:)..Nur hanım ne kadar dolu ya randevuları baya önceden almak lazım ctesi birde birinin opusu varmış kim acaba Allah yardımcısı olsun...
gidemedim canım benim cumartesi ye ayarladk eşimle beraber gidicez.Karın bu kadar yoğun olacğnı tahmin etmiyordum .bide hastaneye indiğimiz yokuş beni korkuttu. Aslında kendimi bi bıraksam direk C bölümüne girerdim ama çıkışıda var tabi yokuşun:)..Nur hanım ne kadar dolu ya randevuları baya önceden almak lazım ctesi birde birinin opusu varmış kim acaba Allah yardımcısı olsun...
Geçen senede böyle karlı bir günde transferim olmuştu her kar yağdığında aynı heyacanı yaşıyorum sonu hüzün bile olsa........
ya anlamadığım bişey cananın sıradan bi jel oksitlenme durumu var.bunu crinone jel kullanan tüm arkadaşlar yaşadı. sen şimdimoral mi verdin kıza ....bence biz sana moral verelim yahu...
canım benim kimse anlamaz ben bu tedavide şunu gördüm beni kendi annem anlamadı beni annem anlamazsa kimse anlamaz dedim hayırlısı kelimesinden nefret ettim bende ama ne yapalım allahtan burdaki arkadaşlarımız var aynı duyguları yaşayan gel burda paylaş yorulmazsın üzülmezsin hatta için ısınır umut dolu olursun :))) semracım sebebsiz dediklerinde kendimce diyorum ki demekki zamanı gelmemiş sorun olmasın canım benim ben şimdi normal yolla hamile kalamamanın sıkıntısını yaşıyorum eşimebaktıkça acaba ben anne olamıyacakmıyım diyorum bunlar daha kötü sorun yok zaman bekliyorum diye düşün ve o zamanda hergün biraz daha azalıyor bugün 1 gün daha yaklaştın bebişine :))
hepimiz alalım kucaklarımıza mikrocum arka arkaya kimin sırası geldiğinde hep olumlu olsun martta kadar sizlerin güzel haberlerini alalım sonra benim böylece kimse kalmasın :))
:18: inanamadım desem bu seferde değer yüksek dış gebelik mi diye düşünüyorum illa kendımı yıpratcak bırsey buluyorum he
Dayak istiyorsun he
Yüksek değer olunca ikiz olabilme ihtimali neden gelmiyor da illa olumsuz bir şey geliyor aklına
Geçen senede böyle karlı bir günde transferim olmuştu her kar yağdığında aynı heyacanı yaşıyorum sonu hüzün bile olsa........
insan vücudunda oksıtlenme dıye bısey olmaz bu elektronık devrelerde olur
eeger bı kanama soz konusuysa gebelıgın vucutta kalması sadece mucızeden ıbarettir
kanamaya binaen böyle yazdım
insallah cano hayırlısıyla kucagına alır
ama olumsuz tarafına da hazırlıklı olmak zorundayız cunku sonu ruhsal bunalımdır defalarca yaşanan kayıpların
canım ben sana bu konuda katılmıyorum çünkü doktorlar birçok kişide kanamanın normal olduğunu bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar.benim teyzemin ilk üç ay boyunca kanaması olmuş gezdi dolaştı sağlıklı bir doğum yaptı.annem bana hamileyken son ayına kadar hep kanaması olmuş hatta parça falan düşmüş annmede bu kesin düştü diyerek doktora gitmiş yinede ordaymışım .herşey ilahi takdiri ol desin yeter.
senin de ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum evet herşeye hazırlıklı olmalıyız ama ben de 3 bebek kaybeden biri olarak zamanın tadını çıkarmaktan yanayım.böyle şeyleri düşünmeyelim sadece dikkat edelim eğer düşecekse hiç yere basmasakta gider (ki ben birinde öyle yapmıştım)ama rabbim ben bunu sana nasip ettim diyorsa nolursa olsun bizimle kalır en canlı örneği benim annemi bırakmamışım.. kendine iyi bak canımmm
evet spontangebelıklerde kanamalar atlatılabılıyor. ama bix rısklı gurubuz zaten zar zor elde edilebılen gebelık bızımkıler onu kastederek soyledım mıkrocum
amaç kımseyı uzmek veya demoralıze etmekdegıl tam tersı
rabbım yuzumuzu guldursun
mikrocum sen ne zaman başlıyodun kısmet olursa?unutkanlık b12 eksikliği kusura bakma:)
amin amin amin canım benım... geçen sene de ben senın gibiydim. tup yaptırmamız gerektiğini bilmiyorduk kendimiz uğraşıyorduk. her ay adetim iki üç gun geçiksin umutlanıp test yaptırıyordum.. sonu hüsran.... o iyice bunaldığım dönemlerde arka arkaya üç sevdiğimin hamile kaldığını öğrendim.. önce arkadaşım, sonra komşum en sonda yengemm. hatta yengemın hamıle olduğunu teyzem haber verdiğinde ağzımdan tek bi kelime çıkmıştı, "yaaaaaa...."bak çok fena oldum yine.... neyse ki geçti o gunler. bak şimdi gun sayıyoruz Allahın izni ile rabbim en kısa zamanda sizlere de nasip etsın inş, en hayırlısından en guselinden, en sağlıklısından...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?