en çokta zaten hamile haberleri almak üzüyo çocuklugunu bildigim kişiler şimdi kucaklarında çocuklarını büyütüyolar bu çok koyyo bana 2 eltimde hamile biri 3 biri 4 ye 4 olan spraliyle hamile kalmış nasip olursa her şekilde oluyo engelliyemiyosun inşş senin gibi bende bizde mutlu sona en kısa sürede kavuşuruz
:)) olabilir canım ben ocak 16 da hastanedeyim rahim yaralama için ondan bir hafta sonra da tedaviye başlıyoruz allahın izniyle canım sen nasılsın neler yapıyorsun senin b 12 değerin kaç çıktı canım bende kullanmıştım geçen sene bunun için dodex ampul
Selam kızlar.
Maalesef milletin ağzı torba değil büzülmüyor ama haddini aşanlarınkini büzmek gerekiyor :) Hepimiz duyuyoruz hala neyi bekliyorsunuz, yaşınız geçiyor vs. söylemlerini. Geçenlerde bir akraba gelmişti annemlere. Kadın tabi durumu bilmiyor. Çocuk mevzusu açılmasa olmaz. Başladı daha ne bekliyorsunuz, kaç yıl olmuş, sonra olmayacak o zaman göreceksiniz falan filanAnnemle göz göze geldik. İçime akıttım göz yaşlarımı Tamam durumu bilmeyebilirsin ama böyle konuşma bari. Bunca zaman yoksa çocuk vardır bir şey değil mi akıl et biraz ama yok illa ahkam kesecekler.
1,5 ay sonra eltim doğum yapacak. Ah ah o zaman söylenecekleri şimdiden duyar gibiyim. Allah'tan kayınvalidemler koruyup kolluyorlar bu konuda ama akrabalar illaki açacak mevzuyu. Yok işte senden sonra evlendi de doğurdu da elini çabuk tut da bilmem ne de. Gardımı almam lazım konuyu açanlara
1,5 ay sonra eltim doğum yapacak. Ah ah o zaman söylenecekleri şimdiden duyar gibiyim. Allah'tan kayınvalidemler koruyup kolluyorlar bu konuda ama akrabalar illaki açacak mevzuyu. Yok işte senden sonra evlendi de doğurdu da elini çabuk tut da bilmem ne de. Gardımı almam lazım konuyu açanlara
şimdi farkettim yazını iyiyim canım bende ctesi gidicem bakalım ne diycekler herşey normalse başlarız farklı şeyler istemezler umarım.b12 eksikliğini genetik dr u söyledi ona nasıl bakılıyo bilmiyorum,ama hemogramlar düşük çıktı:RBC:4,24 HGB12 FALAN çıktı bide estradiol 43 çıktı prolaktin de 7,23 çıktı estradiol yüksek galiba dimi?
bazı insanlar gerçektende çok acımasızlar..
benim iş arkadaşlarımın hepsinin bebekleri var hatta bazılarının 2-3 tane..
hiç bi tanesi uğraşmamış bebek için hatta 2 tanesi balayında hamile kalmışlar dediklerine göre.
ben de ozamanlar yeni evliyim ve isteyen herkesin bebeği oluyo diye düşünüyorum sürekli tabi ve istediğimizi herkese söyledim ozamanlar yani bundan 20 ay önce..
söylemez olsaydım...15 tatil giriyo var mı bebek...yaz tatili giriyo var mı bebek..1 ay geçiyo var mı bebek yaklaşık 1 yılı geçkin sordular böyle...
amannnnnnnn canım sizde çok tembelsiniz demeler başladı sonra..bi gün patladım yeter artık olunca ben sizden saklama zaten sormayın dedim o gün bu gün sormuyorlar ama hissediyorum konuşuyorlar...
onlar hiç bir gün bebek hasreti çekmemişler...bebeği çok istemek aylarca umut edip beklemek ne demek bilemezler..aynı pencereden bakamıyoruz hayata..
ne biliyim öyle işte kızlarrr
aynı şeyleri yaşaycağız desene canım bende bu kez aldım gardımı yapıştırıvereceğim lafları
eşimin akrabasının yeni bebişleri oldu 15 tatilde görmeye gideceğiz.kesin sorar konuşurlar..
benim yeğenim oldu abimin 2.bebeği onu görmeye gideceğiz..abimler biliyo durumumuzu orda rahatım
bakalım..
kesinlikle güçlü olacağna inanıyorum canım sen çok mantıklı ve akıllısın, benimde ablamın 3 ayı kaldı ben de napıcam diye düşünüyodum eşim çok kıskanıyo eniştemi belki hastaneye bile gelmez onu nasıl ikna edicem.bilmiyorum her hareketinde sanki ona laf sokuyomuş gibi geliyo.ben kimseye fazla görünmemeye çalışıcam yani yoksa ağlarım falan kimse beni toparlayamaz bi daha
Yahu ben gerçekten anlamıyorum. Size ne kardeşim size neBenim çocuğum olunca onların eline ne geçecek acaba. Çocuğun olur sonra ikinci ne zaman diye başlarlar. Millet olarak çok meraklıyız. İnsanın boğazı düğümleniyor da bir şey diyemiyor yoksa çatır çatır vereceksin cevapları Dur bakalım nelerle karşılaşacağız aysunum, burada dert yanarız birbirimize
Yeğenin de hayırlı olsun canım. Rabbim hayırlı, sağlıklı bir ömür nasip etsin inş kuzuya.
Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.
Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.
insan vücudunda oksıtlenme dıye bısey olmaz bu elektronık devrelerde olur
eeger bı kanama soz konusuysa gebelıgın vucutta kalması sadece mucızeden ıbarettir
kanamaya binaen böyle yazdım
insallah cano hayırlısıyla kucagına alır
ama olumsuz tarafına da hazırlıklı olmak zorundayız cunku sonu ruhsal bunalımdır defalarca yaşanan kayıpların
evet dertleri bizim bebeğimizin olması yada olmaması değil ki..millete konuşacak laf olsun işte..dediğin gibi meraklı bi milletiz dedikodu olsun laf olsun.
bebeğimiz olunca ne mi olacak bu kez de bebek yetiştirmemizi eleştirirler eminim..seninki şöyle vay benimki böyleydi
yok 2.yi yapın bak arası çok geç olmasın şöyle de böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?