Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ben bana öle yapanlara benim çocuğum olmuyor diyordum hep.çenleri kapanıyordu: deneyin bak morarıyorlar:) çok eğleniyordum son zamanlarda napiim allah düşüncesizliği bol vermiş onlara:) allah nasip ederse tedavi ile olur olmazsada dünyada milyonlarca annesiz babasız çocuk birinide biz büyütürüz ne olmuşki dedim hep.gerçektende böyle düşünüyoruz eşimde bende.eğer 2.denemedede nasip olmasa hemen koruyucu aile olmak için başvuracaktık.ki o zaman ettiğim dualarımdada kendi çocuğum olsa bile maddi durumum elverirse bi evlat edinicem diye hep sözler verdim rabbime.allah anneliği vermiş bizlerin gönlüne kimin ne dediğini boşversenize.onlar sizin gibi yüce gönüllü anneler olabilseler.evlatlarının yerine sizi koyarda gönlünüzü kırmazlar...allahım hazinesinden kimseyi boş çevirmesin.sizlerinde gönüllerindeki bebeler göbişlerinize insin bir an evvel....

kesinlikle bende aynı düşünüyorum canım gücümün yettiği yere kadar deniycem hem maddi hem manevi sonra ÇEK'na başvurmayı düşünüyorum bir çocuğu hayat kazandırmak için koruyucu aile olmak içinde olabilir, uğraşıcam bunlardada birsürü yasal prosedür var bakalım öyle kolay değil tabi imkanı olan herkes gönüllü aile olmalı bencede..

Ay kıyamam sana
Eşin neden öyle yapıyor ki eniştenin ters bir hareketi mi oldu acaba :26:
Ağlamak istersen ağla boşver, ben kesin ağlarım o yavruyu görünce

biz ugraşırken onlar hemen çocuk yaptı diye kıskanıyo bence içten içe o nedenlede her hareketi batıyo, ama oda çok seviyo yeğenlerimi hatta bize versinler falan bile diyo arada işte erkekler değişik varlıklar...

Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.

canım geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inş..hadi iyi bak kocişine bizde öptük

canım bende dedim aynısını benim çocuğum olmuyor diye bu seferde tedaviye gitmiyormusunuz diye sormaya başladılar artık yolumu değiştiridim yazın kimseyi görmiyim diye belki iyi niyetliler ama nasıl kanatıyorlar insanın içini...rabbim büyük hazinesi büyük ama biz dua etmesini bilmiyoruz seher vaktinde allahu teala yokmu isteyen istediğini vereyim diye seslenirmiş kullarına şahsen ben seher vaktinde kalkıp çokça yalvaramadığım için kendimi suçluyorum çok istiyorsun neden kalkmıyorsun diye ama kalkamıyorum her zaman inş.bir gün bu aciz kullarının dualarını da boşa çevirmez rabbimmmm aminnnnnnn

Medilak selam arkadaşım annemde olduğum için pc rahat giremiyorum girdiğimdede virüs endeniyle donma oluyor ancak şimdi yazabiliyorum. Kötü niyetin yoktur biliyorum ama ben yapı itibariyle çok elhamlı biriyim yaşadığım süreçten kaynaklı daha çok panik olmaya başladım beni burda iyi tanıyan arkadaşlarım var o yüzden sana aslında konuyu anlatmak ıstemısler hatta açık açık söylemişler panik yapmasına neden oluyorsun diye senide anlıyorum ama gerçekten hep kafa karışıklığı oluyor aksi bişey duydukça Hilburcum hem bu konuda çok bilgili hemde karşısındaki insanın duygulaarına göre yazıyor. Bilgin olsun Allaha şükür kanamam yok Nur hanımlada konuştum jel o renkte geliyor dedi . Bu durumu yaşayan arkadaşlarda sağolsunlar yazmış içim rahatladı İnşAllah kısmet olurda kucağımıza alırız bebeklerımızı darısı tedaviyi bekleyen arkadaşlarıma hepinize Allah yar ve yardımcınız olsun hep dularımdasınz hepinizin ismini tek tek söyleyerek dua ediyorum ve sizi cok sewıyorum

üzülmeyin canlarım benim durumum dahada kötü ama ne yapalım bebeğin normal olmadığını öğrendiğim gün eşimin ablası yeni doğum yapmıştı ve ben o tedirginlikle ne yapacağım derken o beni hergün arayıp bebeğim şöyle bebğim böyle şunları yapıyoruz diye anlatırdı bende sabırla dinlerdim ve o insan ben kürtaj olduktan sonra beni arayıp geçmiş olsun bile demedi acımı paylaşmadı hadi beni bırak kendi kardeşini bile aramadı ben evlerine hayırlı olsuna gittiğimde bebek güya huysuzlanmış acaba senin ağırlığın mı bastı dediler bende olabilir dedim kardeşiniz sayesinde 34 tane iğneye maruz kaldım ve bir sürü tedavi ilaçlar narkozda cabası siz dua edin ben ayakta kalabiliyorum dedim gittim ağlaya ağlaya bebeği okudum ki asla masum meleklere kötü gözle bakmam kıskanmam şimdi 3 gün sonra ablam doğum yapıcak benden sonra evlenen bütün ailedeki gelinlerin bebeği oldu 2si hamile ben hala bekliyorum iş yerinde tam 5 tane hamile var işimiz zor ama sabır sabır sabır rahmetli dedemin bir sözü vardı sabrı kendinize yastık yapın bu hayatta tek kafanızı yasladığınız şey o derdi

Denturcum sen onlara bakma güzelim bırak konuşsunlar Yüce rabbim senin meleklerini verecek sen sadece onu düşün olur mu

seninde böyle olcak cananım :)) allahım nazarlardan saklasın bütün hamileleri korusun iyiki varsınız sizin güzel haberleriniz beni motive ediyor

Denturcum sen onlara bakma güzelim bırak konuşsunlar Yüce rabbim senin meleklerini verecek sen sadece onu düşün olur mu

düşünmezmiyim cananım hergn şafak sayıyorum hergeçen gün kavuşacağımız günden gidiyor az kaldı inş. o güzel günlere o malum insanlarıda kendi kötü duygularıyla başbaşa bıraktım umrumda bile değil onun anneliğiyle benimki arasında dağlar kadar fark olucak oda bana yeter zaten marifet hemen hamile kalmak değil seni yansıtacak ayna gibi evlatlar yetiştirmek ve biliyorumki bu özlemi çeken bütün anneler işte böyle bebeler büyütcez :)))

nihayet yani canım benim SEN HAMİLESİN BEBŞLERİNİ üzme lütfen nasıl gidiyor iyimisin

Şuan farklı bir durum yok mıkrocum yawaş yawaş vücut hazırlanıyor sanırım Allaha şükür iyiyim evde vakit zor geçiyor ama alışmışız çalışmaya ama olsun herşeye katlanırım yeterki Allah kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…