Selam kızlar.
Maalesef milletin ağzı torba değil büzülmüyor ama haddini aşanlarınkini büzmek gerekiyor :) Hepimiz duyuyoruz hala neyi bekliyorsunuz, yaşınız geçiyor vs. söylemlerini. Geçenlerde bir akraba gelmişti annemlere. Kadın tabi durumu bilmiyor. Çocuk mevzusu açılmasa olmaz. Başladı daha ne bekliyorsunuz, kaç yıl olmuş, sonra olmayacak o zaman göreceksiniz falan filanAnnemle göz göze geldik. İçime akıttım göz yaşlarımı Tamam durumu bilmeyebilirsin ama böyle konuşma bari. Bunca zaman yoksa çocuk vardır bir şey değil mi akıl et biraz ama yok illa ahkam kesecekler.
ben bana öle yapanlara benim çocuğum olmuyor diyordum hep.çenleri kapanıyordu: deneyin bak morarıyorlar:) çok eğleniyordum son zamanlarda napiim allah düşüncesizliği bol vermiş onlara:) allah nasip ederse tedavi ile olur olmazsada dünyada milyonlarca annesiz babasız çocuk birinide biz büyütürüz ne olmuşki dedim hep.gerçektende böyle düşünüyoruz eşimde bende.eğer 2.denemedede nasip olmasa hemen koruyucu aile olmak için başvuracaktık.ki o zaman ettiğim dualarımdada kendi çocuğum olsa bile maddi durumum elverirse bi evlat edinicem diye hep sözler verdim rabbime.allah anneliği vermiş bizlerin gönlüne kimin ne dediğini boşversenize.onlar sizin gibi yüce gönüllü anneler olabilseler.evlatlarının yerine sizi koyarda gönlünüzü kırmazlar...allahım hazinesinden kimseyi boş çevirmesin.sizlerinde gönüllerindeki bebeler göbişlerinize insin bir an evvel....
Ay kıyamam sana
Eşin neden öyle yapıyor ki eniştenin ters bir hareketi mi oldu acaba :26:
Ağlamak istersen ağla boşver, ben kesin ağlarım o yavruyu görünce
Dayak istiyorsun he
Yüksek değer olunca ikiz olabilme ihtimali neden gelmiyor da illa olumsuz bir şey geliyor aklına
Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.
ben bana öle yapanlara benim çocuğum olmuyor diyordum hep.çenleri kapanıyordu: deneyin bak morarıyorlar:) çok eğleniyordum son zamanlarda napiim allah düşüncesizliği bol vermiş onlara:) allah nasip ederse tedavi ile olur olmazsada dünyada milyonlarca annesiz babasız çocuk birinide biz büyütürüz ne olmuşki dedim hep.gerçektende böyle düşünüyoruz eşimde bende.eğer 2.denemedede nasip olmasa hemen koruyucu aile olmak için başvuracaktık.ki o zaman ettiğim dualarımdada kendi çocuğum olsa bile maddi durumum elverirse bi evlat edinicem diye hep sözler verdim rabbime.allah anneliği vermiş bizlerin gönlüne kimin ne dediğini boşversenize.onlar sizin gibi yüce gönüllü anneler olabilseler.evlatlarının yerine sizi koyarda gönlünüzü kırmazlar...allahım hazinesinden kimseyi boş çevirmesin.sizlerinde gönüllerindeki bebeler göbişlerinize insin bir an evvel....
Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.
ewet ewet artık akıllandım canlarım benimleler Allahıma şükür. Darısı en kısa zamanda sizlereeee inş
insan vücudunda oksıtlenme dıye bısey olmaz bu elektronık devrelerde olur
eeger bı kanama soz konusuysa gebelıgın vucutta kalması sadece mucızeden ıbarettir
kanamaya binaen böyle yazdım
insallah cano hayırlısıyla kucagına alır
ama olumsuz tarafına da hazırlıklı olmak zorundayız cunku sonu ruhsal bunalımdır defalarca yaşanan kayıpların
Eki Görüntüle 598885
koca göbek geldi açılınnn:)
Eki Görüntüle 598885
koca göbek geldi açılınnn:)
üzülmeyin canlarım benim durumum dahada kötü ama ne yapalım bebeğin normal olmadığını öğrendiğim gün eşimin ablası yeni doğum yapmıştı ve ben o tedirginlikle ne yapacağım derken o beni hergün arayıp bebeğim şöyle bebğim böyle şunları yapıyoruz diye anlatırdı bende sabırla dinlerdim ve o insan ben kürtaj olduktan sonra beni arayıp geçmiş olsun bile demedi acımı paylaşmadı hadi beni bırak kendi kardeşini bile aramadı ben evlerine hayırlı olsuna gittiğimde bebek güya huysuzlanmış acaba senin ağırlığın mı bastı dediler bende olabilir dedim kardeşiniz sayesinde 34 tane iğneye maruz kaldım ve bir sürü tedavi ilaçlar narkozda cabası siz dua edin ben ayakta kalabiliyorum dedim gittim ağlaya ağlaya bebeği okudum ki asla masum meleklere kötü gözle bakmam kıskanmam şimdi 3 gün sonra ablam doğum yapıcak benden sonra evlenen bütün ailedeki gelinlerin bebeği oldu 2si hamile ben hala bekliyorum iş yerinde tam 5 tane hamile var işimiz zor ama sabır sabır sabır rahmetli dedemin bir sözü vardı sabrı kendinize yastık yapın bu hayatta tek kafanızı yasladığınız şey o derdi
Denturcum sen onlara bakma güzelim bırak konuşsunlar Yüce rabbim senin meleklerini verecek sen sadece onu düşün olur mu
nihayet yani canım benim SEN HAMİLESİN BEBŞLERİNİ üzme lütfen nasıl gidiyor iyimisin
çook sevindim canım en son değerlerin kaç çıktı?
seninde böyle olcak cananım :)) allahım nazarlardan saklasın bütün hamileleri korusun iyiki varsınız sizin güzel haberleriniz beni motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?