- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Dün üye oldum üyeliğim onaylanır onaylanmaz yazmak istedim altı aylık evliyim erken menepoz teşhisi konuldu en kısa zamanda tüp bebek tedavisini yaptırmam gerekiyor.
Aklımda iki merkez var lütfen bana yardımcı olun
günaydın kızlar, bugün Nur hanımla randevum var dersime iyi çalıştım akşamdan bütün testlerimin sonuçlarını hazırladım.çok heyecanlıyım orada olacak arkadaşlarla tanışabiliriz...
herkese iyi-sağlıklı güzel haberlere gebe :) bi hafta diliyorum Nur Hn.ın istediği testleri çarşamba yaptırıp cuma inş. görüşmeye gideceğim.gerçi eşimde sıkıldı benden bi gideceğiz diyorum bi de acaba daha sonra mı gidelim diyorum Semra hn korkutuyo işte ameliyat derse diye..
canlarım günaydın hepiniz iyisinizdir inş. hamile arkadaşlarım dışarı çıkmayın allah korusun karda ayağınız falan kayar yatın dinlenin tedavisi devam eden ve başlıyacak olan arkadaşlarım allah yolunuzu açık etsin engellerinizi kaldırsın inş.
cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim normalde dokotrlar 2.ve ya 3.düşükten sonra araştırıyorlarmış ama ben herzaman ilk önce araştırılsın sonra tedaviden yanaydım sağolsun murat beyde kırmayıp bizi yapılması gereken testleri verdi bugün onları yaptırdım sonuçlarımız ne zmaan çıkar bilmiyorum o dediğim embriyolog takip edicek hızlandırackmış ( genetik testler kan testleri ) kürtajdan sonra bebeğin genetik incelenmesini istedik oda bu hafta içinde çıkar sanırım daha ne yapmam gerekiyor kızlar eğer sonuçlarda sıkıntı çıkarsa zorlada olsa pgt yaptırmak istiyorum dok pek taraftar değil ama kafam rahatlamadan ne donduırulmuş denicem nede yeni bir tedavi
Hoşgeldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
Hayırlı haberlerle gel inş.
Korkma korkma korkma :)
İyi yapmışsın denturcum.
inş. iyi olur kızlar birde bu genetik test yapıldığı zaman bebeğin cinsiyeti belli oluyormuş ilk defa duydum doğru mu acaba
kızlar yaaa içim çok sıkılıyo napcam ben yaa aklımdan atamıyom korkularımı ya yine olmazsa yine kavuşamazsam acaba hiç mi olmayacak diye çok tedirginim bi yanım hemen 3 tedaviye baslamak için can atıyo bi yanımda ya olmazsa diye korkudan ölüyo sagım solum hamilelerle dolu çok özeniyorum onlara 2 eltimde hamile biri spraliyle kalmış biz o kadar ugrasıyoz olmuyo kafayı yemek üzereyimmm ALLAH ım nolur duy sesimiiiiiiiii bizede saglıklı sıhhatli analı babalı senin yolunda büyütmeyi nasip edecegin hayırlı evlatlar nasip eyle aminnnnnnnnnnnnn
semra hepimiz aynı korkulardayız canım ama stres yaparak aslında kendimizi dahada sıkıntıya sokuyoruz canım benimde ilk denemem başarısız şimdi ikinci için korkularım var bizim sıkıntımız eşimde 2. için tedaviye başlamadan önce eşim için bitkisel ürünleri kullanmaya karar verdik onları kullandıkça hem psikolojik olarak rahatladık hemde zaman daha hızlı geçiyor sanki sende sabırla başla sıkıntıları araştır tedavileri neler onlara bak kendine bir yol çiz canım doktorlardan yardım al bunları yaptıkça dahada rahtlıyacaksın eminim
selam canım arkadaşlarım nasılsınız uzun zaman oldu yazamıyorum adam akıllı inanaın çok özledim telefondan okuyorum ama
yazmak çok zor oluyor ben sonlara yaklaşıyorum artık yarın yine hastaneye gidicem heralde artık toplama günü falan belli olur
yarından itibaren yıllık iznimide kullanıcam inşallah bir güzel bir şekilde geçiririp hayırlı sonuçlarla atlatırız bu süreci rabbim hepimizin
yardımcısı olsun hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere bu yolda mücadale eden herkese
Evet oluyor canım. Embriyo halindeyken bile belli oluyor.
merhaba anne adayları ve anne aday adayları nasılsınız ? kac gündür giremiyorum ozledim sizleri inş cok guzel bir hafta gecirririz hayırlı haberler alırız
ciddimisin bende yeni öğreniyorum hiç yapılmadığı için ama bu sefer yapılır inş...incimmm korkuyorummm
kesin bu türk milletinin erkek çocuk hastalığı yüzünden söylenmiyordur erkek adamın erkek çocuğu olur muhabbeti ....
benim gönlümde hep kız çocuğu vardır birde alınan bebeğinde kız olduğunu öğrenirsem çok üzülürüm ama ne yapalım kısmet değilmiş
mikrocum ben daha yeni başladığım için hızlı geçiyor bana heyecanlı oluyor martta kadar kendimi oyalıyorum ama hergünde şafak sayıyorum dün rüyamda erkek bebeğim olduğunu görüyorum yüzünü gördüm elleri ayakları nasıl güzel kokuyordu sürekli kucağımda tutuyorum sütünü emmiş gazını çıkarıyorum sonra üstüme kustu ve orda uyandım ama o kadar gerçek gibiydiki hala yüzü gözümün önünde kocaman yanakları vardı ya çok tatlı bir bebekti rüyada bile olsa kucağımda gördüm ya çok güzel bişi yarabbim sen en iyisini bilensin sabırla o günü bekliyorum
Canım sadece pgt yaptıan hastaların embriyolarında cinsiyet kromozomuna bakılıyor ancak kız mı erkek mi oldukları kesinlikle hastalara söylenmiyor. Normal tüp bebek yaptıran hastaların embriyolarına hiç bir şekilde müdahale edilmiyor, doktorlar da bilmiyor yan, kız mı erkek mi diye.
canım bizimde pgt yapılabilir dendi ya ondan yoksa benim için kız olmuş erkek olmuş hiç önemi yok
kesin bu türk milletinin erkek çocuk hastalığı yüzünden söylenmiyordur erkek adamın erkek çocuğu olur muhabbeti ....
benim gönlümde hep kız çocuğu vardır birde alınan bebeğinde kız olduğunu öğrenirsem çok üzülürüm ama ne yapalım kısmet değilmiş
mikrocum ben daha yeni başladığım için hızlı geçiyor bana heyecanlı oluyor martta kadar kendimi oyalıyorum ama hergünde şafak sayıyorum dün rüyamda erkek bebeğim olduğunu görüyorum yüzünü gördüm elleri ayakları nasıl güzel kokuyordu sürekli kucağımda tutuyorum sütünü emmiş gazını çıkarıyorum sonra üstüme kustu ve orda uyandım ama o kadar gerçek gibiydiki hala yüzü gözümün önünde kocaman yanakları vardı ya çok tatlı bir bebekti rüyada bile olsa kucağımda gördüm ya çok güzel bişi yarabbim sen en iyisini bilensin sabırla o günü bekliyorum
Aynen öyle denturcum. Zaten yasal olarak da yasak. Bir kez tüp bebek yaptıran, evlat hasreti çeken birinin cinsiyet derdine düşmesine çok sinirleniyorum. Tamam insanın gönlünden geçebilir oğlum olsun veya kızım olsun diye ama bunu takıntı haline getiren insanlar var maalesef. Bizler ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması için dualar ediyoruz. Evlat bu Allah'ın en güzel emaneti. Kız veya erkek diye ayrım yapabilir mi insan...
semra hepimiz aynı korkulardayız canım ama stres yaparak aslında kendimizi dahada sıkıntıya sokuyoruz canım benimde ilk denemem başarısız şimdi ikinci için korkularım var bizim sıkıntımız eşimde 2. için tedaviye başlamadan önce eşim için bitkisel ürünleri kullanmaya karar verdik onları kullandıkça hem psikolojik olarak rahatladık hemde zaman daha hızlı geçiyor sanki sende sabırla başla sıkıntıları araştır tedavileri neler onlara bak kendine bir yol çiz canım doktorlardan yardım al bunları yaptıkça dahada rahtlıyacaksın eminim
Aynen öyle denturcum. Zaten yasal olarak da yasak. Bir kez tüp bebek yaptıran, evlat hasreti çeken birinin cinsiyet derdine düşmesine çok sinirleniyorum. Tamam insanın gönlünden geçebilir oğlum olsun veya kızım olsun diye ama bunu takıntı haline getiren insanlar var maalesef. Bizler ilk önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar olması için dualar ediyoruz. Evlat bu Allah'ın en güzel emaneti. Kız veya erkek diye ayrım yapabilir mi insan...
öyle zorki çevrendekilere anlatmaya çalışsan anlamıyolar ne yaşadıgınıne hissettigini tek bildikleri hayırlısı buymuş demek ama oo kelime bizleri ne kadar yaralıyorrr hiç bilmiyolar bizde bi sorun bulunmadı şimdiye kadar yapılan testlerde sebepsiz infertilite dendi bakalım inş rabbim güç kuvvet sabır verirde bu ay sonu nur hanım ve semra hanımla görüşüp başlıyacam inş
canımm inş.en kısa zamanda inş.rabbim gerçeğini kucağına verir aminnnnnn
Selam kızlar. Okuduğum kadarıyla her şey yolunda maşallah
Cananım artık inanmaya başladın değil mi hamile olduğuna :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?