hayirlisi olsun..insallah umutlarin bosa cikmiycak..arkadaşlar ben de memorialla görüşmeye gittim, 19unda tekrar randevu aldım, önce daha iyi tutunması için rahim yaralamayı yapalım dediler, haziran sonu da başlıyoruz, hastaneye gidince içim umut doldu.. bu zaman kadar moralim çok iyi değildi...ama birden içimde umut oldu, mustafa bey ile görüştük..
hayırlısı...
iyi akşamlar arkadaşlar bende perşembe gününe memorıalden randevu aldım hale hanımdan tedaviye başlayacağız kısmetse umarım doktor iyidir burada genelde hale hanımdan çok bahsedilmiş o yüzden bende onu tercih ettim umarım memnun kalırız şu anda kimler tedavide ve hangi doktorla yazarsanız çok sevinirim memnunmusunuz umarım görüşürüz
kızlar inşaallah benim tedavimde başlıyo..............
ilaç mevzuunu zeynepcim nasıl yapıcaz.............gonalf leri kaça getirebilirsiniz.........fiyatlarını bir yazarmısın.......
İyi akşamlar arkadaşım.Bende memorialde hale hanımın hastasıydım.Ben çok çok memnunum hale hanımdan.Tedavim bitmesine rağmen,aradığımda tüm samimiyetiyle ve iyi niyetiyle sorularımı cevaplıyor.
İnşallah sizlerde benim gibi güzel haberlerle mutlu ayrılırsınız merkezden.:Saruboceq::Saruboceq:
İyi akşamlar arkadaşım.Bende memorialde hale hanımın hastasıydım.Ben çok çok memnunum hale hanımdan.Tedavim bitmesine rağmen,aradığımda tüm samimiyetiyle ve iyi niyetiyle sorularımı cevaplıyor.
İnşallah sizlerde benim gibi güzel haberlerle mutlu ayrılırsınız merkezden.:Saruboceq::Saruboceq:
hayirlisi olsun..insallah umutlarin bosa cikmiycak..
hayirli olsun..bende persembe 11:00 de ordayim..umarim karsilasiriz..doktorlarin hepsi pirlanta,merkeze ekibe guven derim..
canım korkmanı gerektiren hiçbirşey yok hissetmiyorsun zaten anestezi altında oldugundan korkma yani çok kolay bir işlem ben bayılmadan saate bakmıştım gözümü açtım yarım saat geçmiş hiçbirşeyde olmamış gibiydi ...
canım umarım benim kide öyle olur. Umarım tutmuştur. Hamile misin?
iyi akşamlar arkadaşlar bende perşembe gününe memorıalden randevu aldım hale hanımdan tedaviye başlayacağız kısmetse umarım doktor iyidir burada genelde hale hanımdan çok bahsedilmiş o yüzden bende onu tercih ettim umarım memnun kalırız şu anda kimler tedavide ve hangi doktorla yazarsanız çok sevinirim memnunmusunuz umarım görüşürüz
Canım inşallh rabbim emeklerinin karşılığını verecek.Dualarım seninle.
Memorial işini ciddiye alan bir merkez.Ben şimdiye kadar 2 tedavi,2 dondurulmuş tedavi,bir düşük ve kürtaj yaşadım hepside memorialde oldu.Başka merkez ler güven vermedi bana,ben buraya çok güvenerek gittim.dr.hale hanım,çok çok memnunum kendisinden.
Hastanenin labaratuvarıda çok önemlidir,buranın labaratuvarı tartışılmaz bence.Transfer öncesi kafamdaki her soru işaretini arayıp sorduğumda çok ilgili davranıldı.
Memorial hakkında tek şikayetim pahalı bir merkez ve sgk ile anlaşması olmaması.
Tedavi sürecinde ne kadar ücret ödeyeceğini önceden bilemiyorsun.
Seninde memnun kalacağını düşünüyorum.Hayırlı haberler bekliyorum.
Nzmyh canım tedaviye başlamana çok sevindim.İnşallah herşey çok güzel olacak.
Sağlıklı sıhatli evlatlar diliyorum.opuyorumnanaktan
Canım benim nasılsın.Nasıl gidiyor.İnşallah herşey yolundadır.opuyorumnanaktan
Ben idare ediyorum çok şükür canım.Hamileliğim sorunlu geçiyor.30.haft.kızımın kalp atışı durdu.Kızımı kaybettim ama hala benimle beraber.Oğlumun sağlığı iyi çok şükür.
Haft.kontrolümüz devam ediyor.Doğum zamanım belli değil daha,götürebildiğimiz kadar götürecekmişiz dr.öyle diyor.
Seninde canını sıkmıyım daha fazla,bizede durumlar böyle.:a015:
Yarın yumurtaların toplanacak o zaman. Seni sabırsızlıkla bekliyorum. Neler yaşadın anlat ne olur. Allah kolaylık versin ödüm patlıyor vaalla bu toplama işleminden..
canım belgininde dediği gibi hiçbirşey hissetmiyorsun. uyandığında herşey bitmiş oluyor. hastanede konuştuğum bazı kişiler adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyor demişlerdi. bende hiç ağrı olmadı sadece tatlı tatlı uykum geldi gün boyu. hatta eve otobüsle döndüm eşim taksiyle gidelim dediği halde reddettim okadar rahat yani hiç tedirgin olma. allaha şükür bu aşamayıda atlattım şimdi transferim ve bekleme sürecim kaldı o günlerde geçermi bilmiyorum. geçeceğini biliyorum tabide zor geçer diye düşünüyorum. tedaviye başladığımdan beri hergün bir yıl gibi geliyor...
amin cumlemizin emeklerini bos cevirmesin Allahim...
hayir cnm ben hamileyim..30.haftada dogunca yasama sanslari artiyor o yuzden 30.hafta dedim...gebelik elde etmek kadar gebeligi devam ettirmekte zor...sizler nasip sabirla duayla sonucu bekliyorsaniz gebeliktede bu devam ediyor..gebeligim sorunlu gidiyor..simdide suyum fazla erken dogum riskim var..bende sabirla duayla 30.haftayi bekliyorum...Allahim hepimize yardim etsin..
tedavi sureci benim 15 gun surmustu..12 gunde sonuc bekleme...igneye basladiktan 10 gun sonra yumurta toplama 5 gun sonrada transferim olmustu..bu sure kisiden kisiye yumurta gelisimine bagli olarak degisebilir..ortalama 15 gun diye dusun..yumurta gelisiminde stres onemli..rahat ol ki yumurtalarin guzel olgun gelissin..
iyi akşamlar canım inşallah ben ve benim gibi tedavi görecek herkes memnun kalıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah memorıalin sgk ile anlaşması yok diye yazmışsınız ama benim bildiğim kadareıyla anlaşması var diye biliyorum ben hatta internet sayfasında da anlaşmalı olduğu kurumlarda yazıyor umarım vardır anlaşması
canım belgininde dediği gibi hiçbirşey hissetmiyorsun. uyandığında herşey bitmiş oluyor. hastanede konuştuğum bazı kişiler adet sancısı gibi hafif bir ağrı oluyor demişlerdi. bende hiç ağrı olmadı sadece tatlı tatlı uykum geldi gün boyu. hatta eve otobüsle döndüm eşim taksiyle gidelim dediği halde reddettim okadar rahat yani hiç tedirgin olma. allaha şükür bu aşamayıda atlattım şimdi transferim ve bekleme sürecim kaldı o günlerde geçermi bilmiyorum. geçeceğini biliyorum tabide zor geçer diye düşünüyorum. tedaviye başladığımdan beri hergün bir yıl gibi geliyor...
Canım kurtuldun sayılır. Darısı benim başıma. Şimdi nasılsın? Kaç yumurtan oldu? Bu arad doğal yollarla hamile kalabilmişsin inşallah bu sfer kucağına da alırsın.
Canım kurtuldun sayılır. Darısı benim başıma. Şimdi nasılsın? Kaç yumurtan oldu? Bu arad doğal yollarla hamile kalabilmişsin inşallah bu sfer kucağına da alırsın.
iyiyim canım sağol sadece hafif halsizlik var günboyu gezmişimde yorulmuşum gibi hepsi o . sende inş bu aşamaları kolayca atlatırsın . 5 yumurtam toplandı çokaz işte bende ona üzüldüm .
arkadaşlar buarada benden bugün 5 tane yumurta toplandı zaten 3 yumurtam önden büyüyordu. toplanan yumurta sayım çok az şimdi biraz onun tedirginliği var içimde. ya yumurtalarım birinci kalite değilse ve sağlıklı embiryo elde edilmezse diye endişeleniyorum.
Canım sonuçta bi tane koymayacaklar mı? İnşallah hepsi çok iyidir..Meraklanma her şey güzel olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?