Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hayirlisi olsun..insallah umutlarin bosa cikmiycak..

hayirli olsun..bende persembe 11:00 de ordayim..umarim karsilasiriz..doktorlarin hepsi pirlanta,merkeze ekibe guven derim..

ARTVINLIMMMMM..canim cok uzuldum...neyseki oglun seninle..Allahim onu sana bagislasin..
hamilelik elde etmek bi zorluk,devam ettirmek bi zorluk,hergun heran icimde bi korku..
sekerim yuksek,suyum fazla,erken dogum,anne karninda bebegin kalp atisinin durmasi..v.s.. bi suru tehlikelerden bahsetti doktorum..simdi diet spor dengelemeye calisiyorum..30.hafta gelse biraz icim rahatliycak derken..senden boyle haber alnca kotu oldum..
peki 30.haftada kalp atisinin durma sebebi olarak ne dediler..nelere dikkat etmek gerekiyor ki..kontrollerin siklasmistir dimi..kac haftada gidiyorsun..bundan sonra korkma insallah hayirlisiyla birseycik olmuycak..32 den sonra dogsa bile kuveze gerek yok..2-3 hafta zorun kalmis bence..bana en gec 38.haftada da sezeryan dedi doktorum insallah o gunleri gorurum...su gunler hayirlisiyla bi gecse,hayirlisiyla kucagimiza bi alsak...

Son düzenleme:
kızlar inşaallah benim tedavimde başlıyo..............
ilaç mevzuunu zeynepcim nasıl yapıcaz.............gonalf leri kaça getirebilirsiniz.........fiyatlarını bir yazarmısın.......

menegon 110mil
gonaLF 450 290mil
GAnalf hazır kalem 310mil

gonalf 900 600mil
gonalf 300 hazır kalem 220 mil arkadaşlar bu fiyatları elamanlardan aldım eşim yok bugün. siz istediklerinizi söyleyin kargoyla yollarız tlf lada irtibata geçebilirsiniz konya beyşehir yiğit eczanesine internetten numarayı bulup ulaşabilirsiniz arkadaşlar dua edelim ben çok zor durumdayım etrafımdeki herkezin bebeği oldu millet nisbet yapıyo birbirimize kalan ilaçlarımızıda verelim hayat çok zor

canım daha yeni haberim oldu ne zaman kaybettin bebeğini çok üzüldüm canım allahım oğluna saglıklı yaşam hayırlı doğum nasip etsin..

arkadaşlar merhaba günlerdir tüp bebek merkezi araştırıyorum.bana da yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada hamileleri kutluyorum allah kucaklarınada almayı nasip eder inşallah.memorial acaba bana da çözüm olurmu 3 başarısız tüp bebek" ankara da .yumurta sayım yetersiz eşimde sorun yk bide yumurta sayısı az olanlara az ilaç veriliyor diye duydum bu konuda bilginiz varmı 38 yaşındayım benim gibi olan varmı

iyi akşamlar canım inşallah ben ve benim gibi tedavi görecek herkes memnun kalıp bebeklerimize kavuşuruz inşallah memorıalin sgk ile anlaşması yok diye yazmışsınız ama benim bildiğim kadareıyla anlaşması var diye biliyorum ben hatta internet sayfasında da anlaşmalı olduğu kurumlarda yazıyor umarım vardır anlaşması

Benim doktorumda hale hanım. Ön görüşme yaptık. Adet bekliyoruz. Ama daha var. Sen gidince mi başlayacaksın?

Canım benim üzüldüm ama hayırlısı buymuş demekki. Allah diğerini sana bağışlasın.

canım sayılı günün okadar az kalmışki büyük bir kısmını sağlıkla atlattığınız gibi geri kalan iki haftayıda sağlıkla atlatırsınız inşallah. rabbim emeklerini sevincini yarıda bırakmasın. seni okadar iyi anlıyorumki 3 kez doğal yolla hamile kalmış ve bebeklerini kaybetmiş birisi olarak . tedavi sonucunda hamile olduğumu öğrensem sevinebilirmiyim acaba diye soruyorum hep kendi kendime . dediğin gibi iş hamile kalmakla bitmiyor kucağına alana kadar tedirginlik yaşıyor bizim gibi bebek sahibi olmak için zorlu süreç geçirenler . ama sen hiç aklına olumsuz şeyler getirme en riskli dönemleri geçmişsin . kucağına aldığın günün sevincinide paylaşırız hep beraber burada inşallah ..

ARTVINLI9876

Ben idare ediyorum çok şükür canım.Hamileliğim sorunlu geçiyor.30.haft.kızımın kalp atışı durdu.Kızımı kaybettim ama hala benimle beraber.Oğlumun sağlığı iyi çok şükür.
Haft.kontrolümüz devam ediyor.Doğum zamanım belli değil daha,götürebildiğimiz kadar götürecekmişiz dr.öyle diyor.
Seninde canını sıkmıyım daha fazla,bizede durumlar böyle.

canım kızın ahirette şefaatcin oğlunda dünyada evladın olsun inşallah. rabbim oğlunu sağlıkla kucağına almayı nasip ederde yaşadığın tüm olumsuzlukları onun sevinci ve heyecanıyla unutursun umarım..

ssk anlaşması derken raporu olan hastalara 1900 euro olan tüp bebek ücretini 1450 euro ya düşürüyorlar canım. sadece birmiktar indirim yapılıyor yani ama rapor almakta zor ve uzun bir süreç. birde eğer çidere üye olursan 1650 euro ya düşüyor fiyat ilk muaynede ücretsiz oluyor. biz ilk muayne ücretini ödedikten sonra üye olduk 350 tl gibi bir karımız olmuş oldu .

arkadaşlar buarada benden bugün 5 tane yumurta toplandı zaten 3 yumurtam önden büyüyordu. toplanan yumurta sayım çok az şimdi biraz onun tedirginliği var içimde. ya yumurtalarım birinci kalite değilse ve sağlıklı embiryo elde edilmezse diye endişeleniyorum.

Canım sonuçta bi tane koymayacaklar mı? İnşallah hepsi çok iyidir..Meraklanma her şey güzel olacak.

Canım sonuçta bi tane koymayacaklar mı? İnşallah hepsi çok iyidir..Meraklanma her şey güzel olacak.

evet canım bir tane transfer edilecek ama endişeler hiç bitmiyor işte bu süreçte. başladım şimdiden acaba kaçtane yumurtam döllenecek döllenenler bölünebilecekmi birinci kalite embiryom olacakmı diye kurgulayıp durmaya . inşallah dediğin gibi hepimiz için herşey güzel olur.
seninde yumurta toplama işlemiyle ilgili endişelerin gitmiştir umarım karşında bugün yumurtası toplanmış ve kendisini iyi hisseden birisi var malum . sabah yumurtalarım toplandı akşam nette sizlerle muhabbet ediyorum:)
buarada yumurtalarımı aynur hnm topladı . ben ilk bilgi formumda aynur hnm ın adını görünce çok şaşırdım neden kendi doktorum değil ben aynur hnm ı tanımıyorum o beni tanımıyor kendi doktorumu tercih ederdim dedim ama yumurta toplama işleminde hep böyle oluyormuş yukarıdaki düzenin iyi işleyebilmesi için. transferdede aynı durumla karşılaşırmıyım dey sordum özellikle belirtin embiryologlar aradığında ozaman doktorunuz girer dediler sizinde aklınızda olsun diye yazıyorum.
ayrıca öngörüşmemi aynur hnm la yapmıştım ve pek hoşlanmamıştım kendisinden (o yüzdende biraz tepki gösterdim ) ama bugün çok güler yüzlüydü . bukadar ağrısız ve iyi bir yumurta toplama işleminden sonra dahada sevdim kendisini :) aynur hnm ın elimi iyi yoksa benim bünyemmi emin değilim aa merakta etmiyor değilim :)

merhaba bende bu ay tup bebek yaptırıcam ıst tup bebek merk. aret kamere gıttım ama tam karar weremedım memorıal hastanesınden herkes memnunmu cok kararsızım yardımcı olurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…