Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

daha önceden raporunuzun olması çok iyi olmuş canım. önümüzü göremiyoruz nekadar emek harcasakta oyüzden harcadığımız herkuruşun önemi var . inş hayırlısıyla tamamlarız tedavilerimizi. endişelerimizi ve süreci paylaştığımız gibi sevincimizide paylaşırız buradan . rabbim yardımcın olsun ...

neden adet söktürücü verdiki canım ? ilkkez duyuyorum bunu ..

buarada arkadaşlar hastanede birsürü kişiyle tanıştım ve her yeni tanıştığım kişiye muhabbet esnasında kadınlar kulübünden söz ettim. hep aa bende giriyorum foruma nickim şu diyen birisiyle karşılaşma umudum vardı ama olmadı :)

Canım adetin ne zamn? Aynı zamanda mı başlıyoruz acaba?

nusretcim....tüp bebek merkezleri diye açtıgın sayfada henüz bir konuya tıklamadan sol üst köşeye git.......anasayfa yazısının tam altında ''yeni konu'' yazısını tıklayarak açabilirsin.......

neden adet söktürücü verdiki canım ? ilkkez duyuyorum bunu ..

amin canım rabbim cümlemizin yardımcısı olsun inşallah bana adet söktürücü vermesinin sebebi ben dört beş aydır adet olamadım onun için adet söktüücü verdi adetliyken gel dedi yapılacak testler için

Ya neden anestezi uygulanmıyor ki( hiç acımıyor mu ? Okuduğum kadarıyla tansferden sonra ağrı oluyormuş çok koktm şimdi mafoldumben

tupbaby transferde hiç acı olmuyor korkma,yanlız toplama işleminde anesteziden uyandıktan sonra biraz ağrın oluyo ama dayanılmıycak bi ağrı değil,bende senin gibi ilk tedavimde çok korkuyordum acının dayanılmazımı olur diye ama gerçekten korkulcak bişi değil.

canım ben şu an ben adet söktürücü farlutal kullanıyorum hap bittikten sonra üç beş gün içinde adet olurum sen ne zaman başlıyorsun

Benim 14 gibi olur heralde. daha 10 gün vardır sanırım. Benim de prolaktinim sınır değerinde çıktı. Ama yine de Hale hanım ilaç verdi.. Çok değil iki kee yarım içtim adet bekliyorum. Senin adetin gecikirse aynı zamanda başlayabiliriz.

evet canım hemen hemen aynı zamanlarda başlarız gibi geliyor bana sizde sorun neydi

hayırlı geceler arkadaşlar.herkeze selam.tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı olsun ve allahım hayırlı evlatlar versin.artvincim uzun zamandır yazamadım yzını yeni okudum.inan aileden biri gibisin benim icin.her haftaya girince seninde bebişerini hesaplıyordum hep.sen benden bir hafta öndesin.daha bu akşam bile seni düşünmüştüm.sonra yazını okuyunca cok üzüldüm inan.allahım oğluna hayırlı ömür versin.sağlıklı doğmak nasip etsin.veren de o alanda bizim elimizden bişey gelmez.senelerce bebişlerimize kavuşmak icin cırpındık ama ancak rabbim isteyince ve vakti gelince verdi.bunada şükür.cektiğimiz sıkıntılar inşallah günahlarımıza kefaret olur.meleğinlede ahirette buluşursunuz inşallah.bende baya sıkıntılar atlattım.16 gün numunede enfeksiyon dan dolayı yattım nerdeyse bebeğe geciyordu şükür atlattık.beşinci aydan itibaren kasılmalarım başladı.altıncı ayda arttı ve zeynep kamilde erken doğum riskiyle bir hafta yattım.ciğerlerime baskı yapıyor diye nefes alamam diye erken alıcaklardı.ama kızım bana yardımcı oldu o sorunumda kalmadı.şimdi hala kasılmalrla uğraşıyoruz yatıyorum sürekli heran herşey olabilir.o yüzden hep bi tedirginlik var bişey olacak diye.hayırlısıyla bi kucağımıza alabilsek bebişlerimizi.rabbim inşallah kucağımızada almak nasip eder.canım allaha emane ol öpüyorum seni.

sperm sayımız azmış. Normal gebeliğe yetmio. Doktorlar bekleyin normal yolla olur dio, tüp bebekçiler olmaz dio. Biz yaptırmaya karar verdik. 1 yıldır denedik. Sizin sorununuz ne?

anladım canım sizin daha yeni sayılır ama beklemeye de gerek yok bence çünkü insan bekledikçe psikolojisi bozuluyor haliyle.Bizim sorunumuz bende polikistik var en son dört beş yıl önce aşılama yaptırdık bahçeci kliniğinde malesef tutmadı oradan çok da memnun kaldığım söylenemez ondan sonra tedaviyi bırakmıştık şimdi artık yeniden başlıyoruz en doğru kararı memorıalde kıldık inşllah emeklerimiz boşa çıkmaz A:ecrin_bebek:llah yardımcımız olsun

selamlar ben de memorialdayım. bu cumartesi tedavim başladı. doktorum nur hanım. bu 2. denemem.dondurulmuş embriyolar kullanacağız. hayırlısı çok ümitliyim inş. bu sefer tutar. :Saruboceq::Saruboceq:bu arada nur hanımın hastası olan var mı?

Son düzenleme:

canım hastanenin konuk evi var ama çok pahallı parayı dikkatli kullanmak lazım bizi ilk demircan otele yolladılar iğrençççççççti hemen terkettik nile yerleştik benim maddiyatım olduğu halde durum sarsıyo çokkkk para gidiyo çok

Canım öncelikle hayırlı olsun. Benim doktorum hale hanım. Adet bekliyorum başlamak için ama merak ettiğim bişey var mesela pazar gitmem gerekio nasıl olacak? Haftasonu tatil falan yapmıyo mu doktorlar?

Canım öncelikle hayırlı olsun. Benim doktorum hale hanım. Adet bekliyorum başlamak için ama merak ettiğim bişey var mesela pazar gitmem gerekio nasıl olacak? Haftasonu tatil falan yapmıyo mu doktorlar?

seninde hayırlı olsun inş. pazar günüde gidebiliyorsun nöbetçi doktorlar var onlar bakıyor. hale hanım benim ilk transferi yaptı. cumarteside o muayene etti.. yani sadece bir doktorla bitmiyor ekip çalışması olduğu için bütün doktorlar seferber oluyor.öceden arayıp haber verirsen ona göre ayarlama yapıyorlar..

Son düzenleme:

Sağol canım. Senin nasıl gidiyor? Dondurulmuş tedavisi de aynı mı? İlaçlar falan. Bide ne kadara donduruyolar.? O da ayrı bir ücret deme sakın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…