teşekkür ederim pasmenika verdiğin bilgiler için bizim raporumuz vardı o yüzden 1450euroya yaptırıcaz anlaşması yokmuş sadece indirim oluyormuş rapora bugün gidince öğrendik tam anlamıyla umarımemeklerimiz boşa gitmez
evet hale hanım doktorum bugün görüştük adet söktürücü verdi adetin 2.veya 3.gnü gelmemi söyledi tedaviye başlayacağız o gün bakalım nasıl geçecek biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok mecbur katlanıcam Allah kolaylık versin hepimize
evet hale hanım doktorum bugün görüştük adet söktürücü verdi adetin 2.veya 3.gnü gelmemi söyledi tedaviye başlayacağız o gün bakalım nasıl geçecek biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok mecbur katlanıcam Allah kolaylık versin hepimize
neden adet söktürücü verdiki canım ? ilkkez duyuyorum bunu ..
Canım adetin ne zamn? Aynı zamanda mı başlıyoruz acaba?
Ya neden anestezi uygulanmıyor ki( hiç acımıyor mu ? Okuduğum kadarıyla tansferden sonra ağrı oluyormuş çok koktm şimdi mafoldumben
canım ben şu an ben adet söktürücü farlutal kullanıyorum hap bittikten sonra üç beş gün içinde adet olurum sen ne zaman başlıyorsun
Benim 14 gibi olur heralde. daha 10 gün vardır sanırım. Benim de prolaktinim sınır değerinde çıktı. Ama yine de Hale hanım ilaç verdi.. Çok değil iki kee yarım içtim adet bekliyorum. Senin adetin gecikirse aynı zamanda başlayabiliriz.
evet canım hemen hemen aynı zamanlarda başlarız gibi geliyor bana sizde sorun neydi
sperm sayımız azmış. Normal gebeliğe yetmio. Doktorlar bekleyin normal yolla olur dio, tüp bebekçiler olmaz dio. Biz yaptırmaya karar verdik. 1 yıldır denedik. Sizin sorununuz ne?
herkese merhaba;
ben de cumartesi günü ön görüşme için memorial da randevu aldım. kısmetse ramazandan sonra tedaviye başlayacağım... ancak aklıma takılan bir konu var... tedavi başladığında adetin 2 günü ilaç veriliyormuş galiba ve duyduğuma göre yumurta toplama işlemine kadar 2-3 günde bir muayene yapılıyormuş... ben şehir dışından gelicem ve maalesef ist da yanında kalabileceğim kimse yok... bu hastanenin konuk evi falan var mı??? muayeneyi hangi aralıklarla yapıyorlar... bilgi olan verebilirse çok sevinirim...
selamlar ben de memorialdayım. bu cumartesi tedavim başladı. doktorum nur hanım. bu 2. denemem.dondurulmuş embriyolar kullanacağız. hayırlısı çok ümitliyim inş. bu sefer tutar. :Saruboceq::Saruboceq:bu arada nur hanımın hastası olan var mı?
Canım öncelikle hayırlı olsun. Benim doktorum hale hanım. Adet bekliyorum başlamak için ama merak ettiğim bişey var mesela pazar gitmem gerekio nasıl olacak? Haftasonu tatil falan yapmıyo mu doktorlar?
seninde hayırlı olsun inş. pazar günüde gidebiliyorsun nöbetçi doktorlar var onlar bakıyor. hale hanım benim ilk tranferi yaptı. cumarteside o muayene etti.. yani sadece bir doktorla bitmiyor ekip çalışması olduğu için bütün doktorlar seferber oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?