Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba bende bu ay tup bebek yaptırıcam ıst tup bebek merk. aret kamere gıttım ama tam karar weremedım memorıal hastanesınden herkes memnunmu cok kararsızım yardımcı olurmusunuz

Cnm ben de ilk görüşmeyi aret beyle yaptım ama memnn kalmadım içim ısınmadı (Hiç ilgilenmediler belki benim ruh halim kötüydü ben yanlış anladım.Sonç olarak Memorial hastanesine gitmeye karar verdim 14 haziran için randevu mu aldım kısmetse temmuzun 6 sı tedaviye başlayacağım a.s.

herkese merhaba;
ben de cumartesi günü ön görüşme için memorial da randevu aldım. kısmetse ramazandan sonra tedaviye başlayacağım... ancak aklıma takılan bir konu var... tedavi başladığında adetin 2 günü ilaç veriliyormuş galiba ve duyduğuma göre yumurta toplama işlemine kadar 2-3 günde bir muayene yapılıyormuş... ben şehir dışından gelicem ve maalesef ist da yanında kalabileceğim kimse yok... bu hastanenin konuk evi falan var mı??? muayeneyi hangi aralıklarla yapıyorlar... bilgi olan verebilirse çok sevinirim...

canım hastanenin konuk evi var...........ama çok çok pahalı.........tabi bu size kalmış...............hastaneye sor başka otelde öneriyorlar.............

Amin insallah..sagol canim..
cnm hic moralini bozma sana gerekli olan 1 yumurta..nasibinde varsa 1 yumurta bile yeter... ki 5 yumurtan var cok sukur...insallah saglikla gelisirler..
benimde yumurta toplamami da Aynur hnm yapmisti..genelde o giriyormus...ilk defa orada karsilasmistim..transferimi de Guvenc bey yapmisti...takibimide Nur hnm:))ekip halinde calistiklari icin hepsine guven...dua ile..

canım adetin ikinci günü başladım 3 gün sonra tkr çağırdılar gittim kan verip muayne oldum. sonra birgün evdeydim diğer gün yine çağırdılar o günden itibaren çatlatma iğnem vurulana kadar hergün çağırdılar . ben c.tesi günü başlamıştım tedaviye c.tesi , çarşamba,cuma ,c.tesi, pazar sabahları muayne oldum kan verdim. pazar akşamı tkr gidip çatlatma iğnemi vuruldum . p.tesi evdeydim dün sabah (salı) yumurtalarım toplandı şimdi transfer için çağırılmayı bekliyorum. biraz karışık oldu ama umarım anlaşılır olmuştur )hastanenin konuk evi varmış ama pahalı bir hastane ve konuk evininde pahalı olduğunu duıymuştum. gelmeden önce kalabileceğin nezih ve uygun bir otel ayarlamaya çalışırsan senin için daha iyi olur canım.

canım bugün aradım hastaneyi üç yumurtam döllenmiş inş üçüde birinci kalite embiryo olurlar diye umut ediyorum :) ( çok şeymi istiyorum acaba ) benim doktorumda nur hanım yumurta toplama işlemimde aynur hnm vardı transferide güvenç bey yaparsa eşitlenmiş oluyoruz . sonucumda sana benzer inşallah :) ben transfer için kendi doktorumu istemeyi düşünüyordum ama akışınamı bıraksam acaba ...

merhaba bende bu ay tup bebek yaptırıcam ıst tup bebek merk. aret kamere gıttım ama tam karar weremedım memorıal hastanesınden herkes memnunmu cok kararsızım yardımcı olurmusunuz

canım ben kişisel olarak memnunum. memnun değilim diyen birkişiylede karşılaşmadım henüz. ama aklında soru işareti kalsın istemiyorsan birkaç tüpbebek merkeziyle öngörüşme yapıp içine sinen merkezde karar kılman daha doğru olur. ben memorialmi medical parkmı diye çok düşünmüştüm ( medicak parkı düşünmemin sebebi evime çok yakın ve uygun fiyatlı oluşuydu ) heriki merkezlede öngörüşme yaptıktan sonra aradaki farklı çok net görüp memorialde karar kıldım. düşünmeden görüşmeye git bence. bende çok düşünmüş düşündükçe bunalıp başlayacağım tedaviyi iyice gözümde büyütmüştüm. görüşmelerden sonra herşey daha rahat netleşiyor insanın kafasında. allah yardımcın olsun canım ..

bende 3.denemem kesinlikle semra kahraman diyorum bu kadar titizlik ve dürüstlük 7 yıldır uğraşıyorum ilk defa memorial hastanesi derim tavsiye ederim bende tüp bebek sürecindeyim çak ilgili ve hassas lar hapsi güleryüzlü

arkadaşım labaratuvar olarak türkiyede tek ler ben de 3.denemem orda yapıyorum semra kahraman çok ilgili tavsiye ederim.düşün bende yeni başladım öyle olmasına rağmen bunları yazabiliyorum yinede sen bilirsin.

Canım benim umarım hepsi 1. kalite olur. Çoğu gitti azı kaldı diyorum ama öyle değil galiba.. Hadi ilaçlar başlasın, kaç yumurtam oldu, nasıl toplanacak, kaçı döllendi, kaçı kaliteli, kaçıncı gün transfer yapılacak, transfer rahat olacak mı , tuttu mu , sağlıklı mı..............aman ne zor şeymiş bu.:))) Hiç bitmio galiba..

masallah yumoslarina...hersey yolunda gidercek insallah...insallah cnm sonucunda bana benziycek..bencede akisina birak..doktorlarin hepsi basarili...guvenc beyden ben cok memnun kaldim..onceki denemelerimde transferler hep agri icinde yapiliyordu...bundada oyle olcagini dusunerek Guvenc beye girince tirsarak baktim ne oldu dedi..aciycak dedim oyle oldu oncekiler dedim..guldu yoo dedi benim elim cok hafif hic anlamiycaksin...dedigi gibide oldu .hic agri hissetmedim..
idrara cok SIKISIK GITME DERIM..ben transferden hemen once yarisini yaptim..hemsireler yeterli dedi..sonrasinda rahat ettim..transferden sonra 1 saat kalkmadim..dualarim seninle..hayirlisiyla bebesini al gel..

gozdemmm guldurdun benikaydirigubbakcemile3..azi gitti cogu kaldi:))oooo bu daha tedavi sureci..bunun gebeligi var...dogumu var...ugrastiriyor bu sipalar..dogunca neler yapacaklar bakalim...saka bi yana..raziyiz bu kadar cile emek onlarin ozlemi hasreti icin degil mi..isteyen herkese nasip etsin Allahim...kucagimiza aldigimizda yasanan bu gunlerin hepsini unutcaz tatli anilar olarak hatirliycaz insallah...

bebek_istiyoruz cnm terbik ederim sana sorum olacaktı bu toplama ve transfer işlemlerini memorial anestezi uygulamadan mı yapıyor ??CADIARZU

bebek_istiyoruz cnm terbik ederim sana sorum olacaktı bu toplama ve transfer işlemlerini memorial anestezi uygulamadan mı yapıyor ??CADIARZU

sagol cnm darisi sizlere insallah..inanmak basarmanin yarisidir...ben suyumun azalcagina inandim,caba gosterdim sukurler olsun azalmis..lutfen sizlerde birgun anne olacaginiza inanin oyle devam edin tedaviye...hayirlisiyla hepimiz kucaklarimizi dolduralim..
toplama islemi anestezi altinda oluyor..hic anlamadan uyaniyorsun korkulcak birsey yok...transfer anestezisiz yapiliyor 5 dk surmuyor..aci falan hissetmiyorsun..ultrasonda rahimine yerlestirilen bebisini goruyor,mutlulukla,umutla yerlestirmelerini bekliyorsun..

Ya neden anestezi uygulanmıyor ki( hiç acımıyor mu ? Okuduğum kadarıyla tansferden sonra ağrı oluyormuş çok koktm şimdi mafoldumben

Benim doktorumda hale hanım. Ön görüşme yaptık. Adet bekliyoruz. Ama daha var. Sen gidince mi başlayacaksın?

evet hale hanım doktorum bugün görüştük adet söktürücü verdi adetin 2.veya 3.gnü gelmemi söyledi tedaviye başlayacağız o gün bakalım nasıl geçecek biraz korkuyorum ama yapacak bişey yok mecbur katlanıcam Allah kolaylık versin hepimize

teşekkür ederim pasmenika verdiğin bilgiler için bizim raporumuz vardı o yüzden 1450euroya yaptırıcaz anlaşması yokmuş sadece indirim oluyormuş rapora bugün gidince öğrendik tam anlamıyla umarımemeklerimiz boşa gitmez

evet canım benimde senin gibi tedaviye başlamadan önce aklımda okadar çok soru vardıki tedaviye başladığımda rahatlayacağımı düşünüyordum ama kan testinin sonucunu alana kadar rahat bir nefes almakta yokmuş anlamış oldum.
buarada yarın transferim yapılabilir kesin değil ama 11 gibi bilgi gelecek eğer transferim yapılırsa birkaç gün nete giremeyebilirim..

pasmenika bende konu başlık açmak istiyorum nasıl açıyorsun bana yazarmısın nereden giricem

canım konu başlığını açan ben değilim daha önce birkez açmıştım ama şimdi hatırlayamıyorum . bu topikte konu açmayı bilen diğer arkadaşlar yazını görüp yardımcı olacaklardır mutlaka ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…