Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

evet canım benimde kürtajla sonlandırıldı 15 gün oldu ama sıkıntı vermeye başladı inş. biran önce olurum
sen ne kadar güzel düşünmüşsün ya ben çok acele ettim yorgunduk kafamız karışıktı ben yine olduğumdan daha fazla panik bir ruh hali ile başlamıştık tedaviye .... canım benim inş. seninde güzel geçer tedavin ve bu son denemen olur inanmak çok önemli bunu geçde olsa anladım inan ve başla allahın izniyle güzel olcak herşey

Canım bitkisel tedaviye inanıyormusun bilmiyorum ama 7 adet karanfili her sabah sıcak suya at bir az beklet iç çok müthiş sakinleşdiricidir. Umarım bu süreçde sana faydası olur Allahın izniyle

inanmazmıyım canım herşeyin ilacı doğada ama bizler kıymetini bilemedik doğanın şimdide doktor doktor gezeriz hep bu başımıza gelenler yediklerimizden içtiklerimizden eskiden bebeği olmayan aile çok azdı ama şimdi 5 aileden 3nde sorun oluyor çok saol canım denicem ihtiyacımda var sakinleşmeye

evet ya memorialda öle bi saçmalık var:) ben ilk negatifimi memorialda aldım ama 2 gün sonra doktorlarımı ve hemşileri özlemiştim:) şimdide doğumu orda yapmamın en büyük etkeni onları çok sevmem:)

Merhaba kızlar bende tedavime Nur hanımla başlamak istiyorum on görüşme yaptık bazı testler istedi subat gibi dusunuyorum tup bebiş ..deneyimi olan arkadaslar yumurta toplama işleminde anestezi beni düşündürüyor nasil bir işlem biraz anlatabilirmisiniz Allah hepimize nasip etsin

hilburcum benimde transferimi mustafa bey yapmıştı ilk tırstım biraz sert geldi tabi ben alışmışım murat beye ve sessiz tonguç beye :)) ama sonra transfer yaparken benimle sohbet edebilirsin soruların varsa sor dedi öyle bir tanıştık birde çok netti sonuç olumsuz ama yine denemeye değer :)) kandırmadı beni beklentilerimi abartmadı :)) hilbur bende birgün o günlere gelirsem doğumu memorıalde düşünüyorum her ne kadar pahalı olsada katlanıcaz alışkanlık yaptı :))

öncelikle hayırlı olsun tedaviniz ve sonu bebiş olsun :)) yumurta toplama işlemini hiç düşünme anestezi altında yapıyorlar uyutuyorlar ve uyandığında işlem bitmiş oluyor benim hiç ağrım falanda olmadı sonrada dinlenip evine geliyorsun bence tedavinin en rahat kısmı anestezi konusunda sağlık açısından sıkıntın varsa alerjik gibi falan bunları soruyorlar merak etme

Hoşgeldin bgün üçüncü kişisin:) çoğalıyoruz giderek..yumurta toplama en kolay kısmı anestezi ile yapılıyor sen muayene olucak şekilde uzanıyorsun o arada uyutuyorlar benim dr erkekti ben anestezi uzmanına lütfen beni dr gelmeden uyut çok utanıyorum demiştim drumu bile görmedim yani. çok kısa sürüyo uyandığında hafif bir adet sancısı hissediyorsun o kadar yani çok rahat geçiyor derin güzel bir uykudan uyanmış gibi oluyrsun

ay bende çok utanmıştım üstümdeki örtüyü çekiştirip duruyordum hemşire farketmiş merak etme hiçbir yerin gözükmüyor diyince rahatladım birde nur hanım yapmıştı opuyu espriler flan yaparken ben uyumuşum zaten ne günlerdi yaaa hepsi çok güzel heyecanlar allahım güzel olsada ilk denemelerinzde nasip etsin

bencede sakın belirti arama canım kendinde bol bol dua et yeter benim 8. Haftalık olunca belirtiler başladı ondan önce hiçbir değişiklik olmadı

korkma canım haftaya kalmaz kar falan:26:
inşallah hulyam inşalalh..sürekli istanbul hava durumunu takp ediyorum bugünlerde çok fena..inş.biter.
canım istanbulda güneş cıktı karlar erimeye başladı merak etme sen gelene kadar birşey kalmayacak inş bu gidişle yarına kar kalmayacak
inşallah kalmaz 20 güne kadar kar da rahat rahat gideriz..gözüm gönlüm istanbulda.
Aysunay ankara da idin dimi.ıstanbul un kisi ankara gibi olmaz kar durmaz pek.bolu yoluna dikkat edin sonrası guzel olur.hayırlısıyla guzel haberlerle dönmek nasip olsun.

zonguldaktayım canım.ailem ankarada..ist.tan dönüşte ankaraya gidicez kısmetse..

Hoşbulduk arkadaslar sagolsun cevaplar icin peki bu anestezi yaparken igne mı yapıyorlar onu anlamadım

hoşgeldin igne yapıyorlardı yanlış hatırlamıyorsam cok basit bir işlem bana soru soruyorlardı uyuya kalmısım birde baktım dısardayım işlem bitmiş hiç agrım sızımda olmadı cok sukur ben ne kadar korkuyordum ilk defa anestezi olacaktım ama cok sukur hiç korkulacak birşey yokmus rahat ol hiçbirşey anlamazsın

Sagol qindao uyku halinde olacağı icin panik oluyorum iste senin durumun nedir tekrar mı başlıyorsun tedaviye

en eğlenceli kısmı bence tedavinin o kısa anestezi...uçuşa hazır olun demişlerdi çok gülmüştüm ölede uyumuşum zaten.uyandığımda odama getirilmiştim kahvaltım gelmişti ohh misss.

Merhaba kızlar, eşim evdeydi bugün gelemedim. Şimdi biraz bakınayım dedim.
Happy sağol canım sormuşsun
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz... Doğru yerdesiniz
Juliaacım opu işleminden sakın korkma. Tedavinin en sevdiğim kısmı diyebilirim Uyuyorsun hiçbir şey hissetmiyorsun Damardan ilaç veriyorlar. Her seferinde ilaç sonrası anestezi doktoruna ne zaman uyuyacağım diye soramadan dalıp gidiyorum
Ya kızlar bu özleme işi bende de var. Manyak mıyım neyim Transferim iptal edilmiş, negatif almışım ama hastaneyi doktorumu özlüyorum Smear aldırırken dedim doktoruma çok özlemişim burayı, hemşire de gülüyor, ilk kez görüyorum böyle bir hasta diyor

kız dentur seni düvücem he :) neden bu kadar işkence ediyorsun kendine benim 5. denemem ve hiç gebeliğim yok bunu daha önce söylemiştim sana
bak bir arkadaşım dna hasarı ;%98 di tüp bebek le hamile kaldı 5 aylık bir oğlu var sen araştırdıkça kafan dahada karışacak endişelerin çoğalacak
benim eşimde morfoloji %1 yani buda demek oluyorki 100 spermden sadece bir tanesi sağlıklı
ama biz bunu dr sorduğumuzda imsi tekniği ile seçiyoruz ve en kaliteli spermi seçiyoruz defalarca sordum ama kesinlikle sperm kaynaklı deyil dedi
sende kendini yıpratma çokda araştırma devam et çabalamaya

kader deyip geçmeyin
bak ne diyor sırrın sahibi
biz her kulun kaderini kendi çabasına bağlı kıldık
isra suresi
yani demem o ki biz çabalıyoruz bunun en yakın şahidi allah inşallah rabbim çabamızın karşılığını verecek :)

kala cım hoşgeldin tabiki dr seçme hakkın var orda drla konuşursan sana yardımcı olurlar

mustafa bey biraz sinirli gibi duruyor ama çok şeker bir dr sadece gerektiği kadar açıklama yapar
ve hep beni mutive eder inşallah biz sizi burdan kucağınızda bebeyinizle göndericez der allah razı olsun

Hoşbulduk arkadaslar sagolsun cevaplar icin peki bu anestezi yaparken igne mı yapıyorlar onu anlamadım
juliaa hoşgeldin aslında yomurta toplama işlemi çok kolay bir işlem
sana anesteziyi veriyorlar ve son olarak iyi uykular diyorlar
uyandığında adet ağrısı gibi ağrın oluyor o kadar endişeleneğin bir durum yok inan
ben 5.yi toplatacağım yomuşları

incim nerelerdesin ve nasılsın
akasya nerdesin canım
hilburcum göbişin çok tatlı maşallah

Sagol qindao uyku halinde olacağı icin panik oluyorum iste senin durumun nedir tekrar mı başlıyorsun tedaviye

canım bende ilk defa anestezi oldugum için korkuyordum ya uyurda uyanamazsam diye olursem diye bile dusunmustum ama cok basit anestezi aldıgını bile anlamıyorsun sanki ogle uykusuna yatmıssında uyanmıssın gibi geliyor benim sorun bilinmeyen infertilite ve erken menepoz tehlikesi var vs vs inş baslayacagım ocak sonu subat bası gibi baslayacaktım ama yaza bıraktım tedaviyi haziran temmuz gibi ins baslayacagım acaba ozaman nur hanım hastanede olur mu arkadaslar

................................

Son düzenleme:

Canım özel değilse neden erteledin tedaviyi?
Nur Hanım o dönem inş hastanede olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…