canım benimde düşük olmuştu düşükten 40 gün sonra adet olmuştum seninde öyle diye biliyorum.sabırlı ol .ne güzel dondurulmuşların varmış maşallah 8 tane hemde.O zaman sen görüş birebir ve sor bunu yaptırmak istiyorum diye gerekli olmadığı için yaptırmıyorlardır .sen bence kendine ve eşine iyi bak sakin olmaya rahat olmaya çalış bu çok önemli.ben geçen ay başlıycaktım ama çok tedirgindim hazır hissetmiyordum bendede böyle birşey var sanki yumrta kalitem bu ay yeterli olmayacakmış gibi geliyo o nedenle zamana bıraktım.seninde marta bişey kalmadı inan bana çabuk geçer hemde toparlanırsın.Bence bu kez olucak görüceksin:)
Canım bitkisel tedaviye inanıyormusun bilmiyorum ama 7 adet karanfili her sabah sıcak suya at bir az beklet iç çok müthiş sakinleşdiricidir. Umarım bu süreçde sana faydası olur Allahın izniyle
hoşgeldin canım bayan dr istersen tabiki ona göre düzenlerler sonuçta dr seçme hakkın var. Bende memorialde ilk yaptırıcam kısmet olursa evet herkes çok memnun benimde ilk izlenimlerim olumlu eminim işlerini düzgün yapıyorlar çok dikkatliler...[/Q
istersen eğer ayarlıyorlardır ama 5 yılda o kadar çok doktora muayene oldumkiartık ne ben onların erkek doktor olduğunu görür oldum nede memorialda kendimi kadınımda muayen oluyo gibi hissettim.ben m.acet hastasıyım yani artık hastası değil hamilesiyim desem daha doğru olur:) allah yardımcın olsun tekl diyeceğim doğru adrestesin farkı daha önce başka yerlerde deneyenler daha net görüyorlardır.
evet ya memorialda öle bi saçmalık var:) ben ilk negatifimi memorialda aldım ama 2 gün sonra doktorlarımı ve hemşileri özlemiştim:) şimdide doğumu orda yapmamın en büyük etkeni onları çok sevmem:)kızlar hiç şüpheniz olmasın gerçekten merkez çok iyi sizi sizden çok düşünen doktorlar var benim tedavimde bütün doktorlar muayene etti ve hepside çok ilgili ve dikkatli en önemliside bizim gizli dünya dediğimiz labaratuarları nasa gibi herşey yerli yerinde zamanında tam olmsı gerektiği gibi :))) özledim valla mart gelsede bende başlasam tedavime
Merhaba kızlar bende tedavime Nur hanımla başlamak istiyorum on görüşme yaptık bazı testler istedi subat gibi dusunuyorum tup bebiş ..deneyimi olan arkadaslar yumurta toplama işleminde anestezi beni düşündürüyor nasil bir işlem biraz anlatabilirmisiniz Allah hepimize nasip etsin
Merhaba kızlar bende tedavime Nur hanımla başlamak istiyorum on görüşme yaptık bazı testler istedi subat gibi dusunuyorum tup bebiş ..deneyimi olan arkadaslar yumurta toplama işleminde anestezi beni düşündürüyor nasil bir işlem biraz anlatabilirmisiniz Allah hepimize nasip etsin
Hoşgeldin bgün üçüncü kişisin:) çoğalıyoruz giderek..yumurta toplama en kolay kısmı anestezi ile yapılıyor sen muayene olucak şekilde uzanıyorsun o arada uyutuyorlar benim dr erkekti ben anestezi uzmanına lütfen beni dr gelmeden uyut çok utanıyorum demiştim drumu bile görmedim yani. çok kısa sürüyo uyandığında hafif bir adet sancısı hissediyorsun o kadar yani çok rahat geçiyor derin güzel bir uykudan uyanmış gibi oluyrsun
inşallah hulyam inşalalh..sürekli istanbul hava durumunu takp ediyorum bugünlerde çok fena..inş.biter.bencede sakın belirti arama canım kendinde bol bol dua et yeter benim 8. Haftalık olunca belirtiler başladı ondan önce hiçbir değişiklik olmadı
korkma canım haftaya kalmaz kar falan:26:
inşallah kalmaz 20 güne kadar kar da rahat rahat gideriz..gözüm gönlüm istanbulda.canım istanbulda güneş cıktı karlar erimeye başladı merak etme sen gelene kadar birşey kalmayacak inş bu gidişle yarına kar kalmayacak
Aysunay ankara da idin dimi.ıstanbul un kisi ankara gibi olmaz kar durmaz pek.bolu yoluna dikkat edin sonrası guzel olur.hayırlısıyla guzel haberlerle dönmek nasip olsun.
Hoşbulduk arkadaslar sagolsun cevaplar icin peki bu anestezi yaparken igne mı yapıyorlar onu anlamadım
kız dentur seni düvücem he :) neden bu kadar işkence ediyorsun kendine benim 5. denemem ve hiç gebeliğim yok bunu daha önce söylemiştim sanakızlar ben yine herzamanki gibi rahat durmadım bazı araştırmalar yaptım artık gözlerim görmüyor bozuldu sanırım :))androlog olan bir prof buldum aslında herkes biliyordur onu ama neyse işte mail attım ve cevap geldi bu değerlerle normal yoldan bebeğiniz olur dedi galiba benimle dalga geçti(( ve size tavsiyem sperm dna hasar testi yaptırın dedi sizce bunu yaptırmalımıyız ya (( aynı şeyleri yaşamaya tahammül edemem ben ne varsa yaptıralım dedim doktora eğer gerekli görseydi isterdi diyorum bir yandanda belki atlanmıştır diyip kendimi yiyip bitiriyorum düşükleri olan arkadaşlar 1-2 denemede başarısız olan arkadaşlarım siz ne yollar izlediniz bu testler yapıldı mı
kala cım hoşgeldin tabiki dr seçme hakkın var orda drla konuşursan sana yardımcı olurlarMerhaba kızlar, anladığım kadarığıyla hepiniz memorial'dan memnun kalmışınız. Bi şey sorcam ben de inş histeroskopi olmayı düşünüyorum da çünkü nedeni bilinmeyen kısırlık duymaktan bıktım. Fakat erkek doktorda asla muayene olamam. acaba tamamı bayandan oluşan ekip varmı orada? Paylaşırsanız çok mutlu olurum
mustafa bey biraz sinirli gibi duruyor ama çok şeker bir dr sadece gerektiği kadar açıklama yaparhilburcum benimde transferimi mustafa bey yapmıştı ilk tırstım biraz sert geldi tabi ben alışmışım murat beye ve sessiz tonguç beye :)) ama sonra transfer yaparken benimle sohbet edebilirsin soruların varsa sor dedi öyle bir tanıştık birde çok netti sonuç olumsuz ama yine denemeye değer :)) kandırmadı beni beklentilerimi abartmadı :)) hilbur bende birgün o günlere gelirsem doğumu memorıalde düşünüyorum her ne kadar pahalı olsada katlanıcaz alışkanlık yaptı :))
juliaa hoşgeldin aslında yomurta toplama işlemi çok kolay bir işlemHoşbulduk arkadaslar sagolsun cevaplar icin peki bu anestezi yaparken igne mı yapıyorlar onu anlamadım
Sagol qindao uyku halinde olacağı icin panik oluyorum iste senin durumun nedir tekrar mı başlıyorsun tedaviye
canım bende ilk defa anestezi oldugum için korkuyordum ya uyurda uyanamazsam diye olursem diye bile dusunmustum ama cok basit anestezi aldıgını bile anlamıyorsun sanki ogle uykusuna yatmıssında uyanmıssın gibi geliyor benim sorun bilinmeyen infertilite ve erken menepoz tehlikesi var vs vs inş baslayacagım ocak sonu subat bası gibi baslayacaktım ama yaza bıraktım tedaviyi haziran temmuz gibi ins baslayacagım acaba ozaman nur hanım hastanede olur mu arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?