canım bende ilk defa anestezi oldugum için korkuyordum ya uyurda uyanamazsam diye olursem diye bile dusunmustum ama cok basit anestezi aldıgını bile anlamıyorsun sanki ogle uykusuna yatmıssında uyanmıssın gibi geliyor benim sorun bilinmeyen infertilite ve erken menepoz tehlikesi var vs vs inş baslayacagım ocak sonu subat bası gibi baslayacaktım ama yaza bıraktım tedaviyi haziran temmuz gibi ins baslayacagım acaba ozaman nur hanım hastanede olur mu arkadaslar
Cakır sağol canım. İyiyim hamdolsun.
Kızlar Akasya'yı sormuşsunuz. Memleketine gitti, bir süre orada olacak.
kızlar bnm yavastan mıde bulantılarım baslıo sanırım yaglı yıcekler yıyemıyorummzeytınyağı bıle yemek yaparken plastık gıbı kokuyor...tek yedıgım solemesı ayıptır tost bıdecanım aşırııı cipss çekıyor tuzluu çokmu zararlı cips yesemmi acabaa napcm şaşırdım:44:
İncim nasılsın yazmıştım cevaplamamışsın nasıl gidiyor
:)) KAç haftalık ki inş çabuk gecer bulantıların canım :)
cnm 9 hafta ıcersındeyım:) inşş geçer şimdi bn cips yesemmiPP :18:
insan vücudunda oksıtlenme dıye bısey olmaz bu elektronık devrelerde olur
eeger bı kanama soz konusuysa gebelıgın vucutta kalması sadece mucızeden ıbarettir
kanamaya binaen böyle yazdım
insallah cano hayırlısıyla kucagına alır
ama olumsuz tarafına da hazırlıklı olmak zorundayız cunku sonu ruhsal bunalımdır defalarca yaşanan kayıpların
Canım özel değilse neden erteledin tedaviyi?
Nur Hanım o dönem inş hastanede olacak.
incim özel degil ben bu ay 4 ocakda regl oldum obur ayda muhtemelen 3 subata denk gelecek okulların acılmasına 1 hafta kalmıs olacak yani okullar acılınca zor oluyor tedavi kosturmaca oluyor stres cok oluyor hemde ben şimdi bitkisel kürlere başladım yaklasık 2 bucuk ay sürecek bitkisel kürü aldıgım prof. 5 ay kadar bekle dedi bende en iyisi yaza daha rahat olurum diye bıraktım ama iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum sizlerin tavsiyesi nedir sizce ne yapmalıyım
incim özel degil ben bu ay 4 ocakda regl oldum obur ayda muhtemelen 3 subata denk gelecek okulların acılmasına 1 hafta kalmıs olacak yani okullar acılınca zor oluyor tedavi kosturmaca oluyor stres cok oluyor hemde ben şimdi bitkisel kürlere başladım yaklasık 2 bucuk ay sürecek bitkisel kürü aldıgım prof. 5 ay kadar bekle dedi bende en iyisi yaza daha rahat olurum diye bıraktım ama iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum sizlerin tavsiyesi nedir sizce ne yapmalıyım
canım hangi kürü kullanıyorsun
en çokta zaten hamile haberleri almak üzüyo çocuklugunu bildigim kişiler şimdi kucaklarında çocuklarını büyütüyolar bu çok koyyo bana 2 eltimde hamile biri 3 biri 4 ye 4 olan spraliyle hamile kalmış nasip olursa her şekilde oluyo engelliyemiyosun inşş senin gibi bende bizde mutlu sona en kısa sürede kavuşuruz
aynen
artık çekirdek ailem hariç akrabalarımaa gitmek bile istemiyorum
herkes ya hamile ya çocuklu olduklarından anlayamıyorlar durumumuzu bazıları da çok acımasızlar...
eeeee olmuyo mu daha...bak geç kalıyosunuz...yaşınız geçiyo
sanki biz bilmiyoruz bebek istemeyi sanki isteyince oluyo ne biliyim hakikaten bizi bizden başkası anlamıyo kızlar iyiki varsınız
Selam kızlar.
Maalesef milletin ağzı torba değil büzülmüyor ama haddini aşanlarınkini büzmek gerekiyor :) Hepimiz duyuyoruz hala neyi bekliyorsunuz, yaşınız geçiyor vs. söylemlerini. Geçenlerde bir akraba gelmişti annemlere. Kadın tabi durumu bilmiyor. Çocuk mevzusu açılmasa olmaz. Başladı daha ne bekliyorsunuz, kaç yıl olmuş, sonra olmayacak o zaman göreceksiniz falan filanAnnemle göz göze geldik. İçime akıttım göz yaşlarımı Tamam durumu bilmeyebilirsin ama böyle konuşma bari. Bunca zaman yoksa çocuk vardır bir şey değil mi akıl et biraz ama yok illa ahkam kesecekler.
1,5 ay sonra eltim doğum yapacak. Ah ah o zaman söylenecekleri şimdiden duyar gibiyim. Allah'tan kayınvalidemler koruyup kolluyorlar bu konuda ama akrabalar illaki açacak mevzuyu. Yok işte senden sonra evlendi de doğurdu da elini çabuk tut da bilmem ne de. Gardımı almam lazım konuyu açanlara
Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.
bugün herkesede bi duygusallık
kızlar sabır sadece sabır allah vakti zamanı gelince nasip edecek bebeklerinizi
yaşadığınız şeyleri çok iyi anlıyorum o konuşmalar en can yakıcı şeylerdir
bazen en yakınındaki insan bile anlamaz seni bizim sorunu tek bilen eşimin ailesiydi
ama bazen kayınvalidem bile çok anlayışsız olabiliyordu bizde sorun eşimdeydi erkek annesi olark tabiyki zor birley ama bazen laf sokması beni öldürüyordu tek sonun oğlumda mı sende de vardır belki adetlerin geçikiyor falan bende bigün dayanamadım ve anne bende de sorun olsa çok mu sevineceksin yani torunun olmasa mutlumu olacaksın dedim gıkı çıkmadı bazen insanları bozmakta fayda var
ve ben yine kayınvalidemin yaptığı bir şakanın bana ve eşime çok ağır gelmesine kızarak dedaviye başladım hemen hemde paramızın hazır olmamasına rağmen allah da yüzümüze güldü çok şükür inşallah allah sizlerede nasip edecek tek dileğim duam bu kızlar
çok iyi insan kayınvalidem birbirimizi seviyoruzda ama bu konuda herkes kadar o da canımı yaktı
Amh düşüklügü için bir kür polen ve keçi boynuzu pekmezi kullanacagım aslanpençesi çayı var sonra gene keçiboynuzu pekmezi kullanacagım ne kadar faydası olacak bilmiyorum ama denemek istedim
Bir keresinde bir yazı okumuşdum. Semra hanımla üç bebek sahibi olmuş bir ailenin büyük kızına başka bir çocuk sen tüp bebeksin diye alay ediyormuş. Aslında kendisi de tüp bebek de haberi yok.
Eki Görüntüle 598885
koca göbek geldi açılınnn:)
üzülmeyin canlarım benim durumum dahada kötü ama ne yapalım bebeğin normal olmadığını öğrendiğim gün eşimin ablası yeni doğum yapmıştı ve ben o tedirginlikle ne yapacağım derken o beni hergün arayıp bebeğim şöyle bebğim böyle şunları yapıyoruz diye anlatırdı bende sabırla dinlerdim ve o insan ben kürtaj olduktan sonra beni arayıp geçmiş olsun bile demedi acımı paylaşmadı hadi beni bırak kendi kardeşini bile aramadı ben evlerine hayırlı olsuna gittiğimde bebek güya huysuzlanmış acaba senin ağırlığın mı bastı dediler bende olabilir dedim kardeşiniz sayesinde 34 tane iğneye maruz kaldım ve bir sürü tedavi ilaçlar narkozda cabası siz dua edin ben ayakta kalabiliyorum dedim gittim ağlaya ağlaya bebeği okudum ki asla masum meleklere kötü gözle bakmam kıskanmam şimdi 3 gün sonra ablam doğum yapıcak benden sonra evlenen bütün ailedeki gelinlerin bebeği oldu 2si hamile ben hala bekliyorum iş yerinde tam 5 tane hamile var işimiz zor ama sabır sabır sabır rahmetli dedemin bir sözü vardı sabrı kendinize yastık yapın bu hayatta tek kafanızı yasladığınız şey o derdi
574 canımm darısı size inş
Canan cim haberini yeni okudum, çok mutlu oldum.tebrik ederim.sağlıkla kucaklaman dileğiyle.herşey yolunda , olumsuz düşünmek yok, hamilelikte tedavi sureci gibi sabır ve umut isteyen bi süreç.dua ile
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben pek sık giremiyorum biliyorsunuz transferim oldu 2 tane 5aa embriyo konuldu inşallah allah bu sefer yüzümü güldürür. Test tarihim 13 ama pazara denk geliyor ben 14 te yaptırcam inşallah. İlk ikisi de 13 tü ama negatif oldu bunu 14 yaptırcam:)dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayın. Buu arada adet sancısından başka bir belirtim de yok. Umutlu da degilim cok zaten.
Hilbur canım allah nazarlardan saklasın. Maşallah maşallah allah kucagına aldıgın günleride nasip eder inşallah
Canocan hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallaj. Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum. Bana umut oldun çünkü benim de 3 denemem bu inşallah bende o güzel haberi alırım.
Tedavide olan arkadaşlar allah yar ve yardımcıız olsun...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ya ne olur bana bir şey söyleyin. Bugun transferden sonraki 5 günüm ama ben hala hiç bir şey hissetmiyorum. Ne sık sık idrara çıkma ne de başka bir şey bu da beni olumsuz düşündürüyor. Herşey normalmiş gibi geliyor.
içinden çok şey söylüyosun ama dışa pekte fazla vuramıyosun düşüncelerini en azından bizim burda böyle ters bi cevap versen hemen baslıyolar amannn ne edepsizlik bu böyle ne dedik sanki beklemeyin çocuk yapn dedik kötümü dedik fln haklıyken haksız duruma getiriyolar yani pek fazla bişey diyemiyorum ben olanda bana oluyooo ya sabırrrr diye diye
Merhaba kızlar nasılsınız.Kızlar benden su şeklinde akıntı geliyor ve hafif kaşıntı vardı..Doktor vajinal tablet ve merhen verdi ama akıntı geçmedi.Hamilelerde böyle su şeklinde akıntı yaşayan var mı?
denemekten bişi çıkmaz bi umut işte, benimde amh düşük çıktı bunu hangi prof önerdi ve nezamn kullanıyosun detay verebilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?