Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bende temmuz gibi gideceğim tedaviye canım..ve nur hanımı istiyorum doktorum olaraak..
ama doğum iznine ayrılacakmış nisan gibi..
inşallah döner..bende sormayı düşünüyorum ön görüşmeye gittiğimde..

Cakır sağol canım. İyiyim hamdolsun.

Kızlar Akasya'yı sormuşsunuz. Memleketine gitti, bir süre orada olacak.

kızlar bnm yavastan mıde bulantılarım baslıo sanırım yaglı yıcekler yıyemıyorumm zeytınyağı bıle yemek yaparken plastık gıbı kokuyor...tek yedıgım solemesı ayıptır tost bıdecanım aşırııı cipss çekıyor tuzluu çokmu zararlı cips yesemmi acabaa napcm şaşırdım:44:

:)) KAç haftalık ki inş çabuk gecer bulantıların canım :)

Sagolun kızlar hemen cvp veriyorsunuz biraz da olsa rahatladım daha once bir asilama tecrübem var o da baska hastanede idi sonucun olumsuz olduğunu arayıp söylemiştim hemşireye ondan sonra ne doktorum beni aradi ne de baskası bu kadar ilgisizlerdi yani memoriali araştırmalarım sonucu buldum umarım sonuca burada ulaşırım yalnız burası biraz pahalı napcaz bilmem

arkadaşım yanlış anlama da sen biraz fazla damardan girmişsin olaya. cananın başına gelen kahverengı kalıntılar hepimizin başına geldi. şimdiden olumsuz şeyler söylemeye gerek yok değil mi canım..

Canım özel değilse neden erteledin tedaviyi?
Nur Hanım o dönem inş hastanede olacak.

incim özel degil ben bu ay 4 ocakda regl oldum obur ayda muhtemelen 3 subata denk gelecek okulların acılmasına 1 hafta kalmıs olacak yani okullar acılınca zor oluyor tedavi kosturmaca oluyor stres cok oluyor hemde ben şimdi bitkisel kürlere başladım yaklasık 2 bucuk ay sürecek bitkisel kürü aldıgım prof. 5 ay kadar bekle dedi bende en iyisi yaza daha rahat olurum diye bıraktım ama iyi mi yaptım kötümü bilmiyorum sizlerin tavsiyesi nedir sizce ne yapmalıyım

Anladım canım. Okul açılınca zor olacaksa senin için bekle ama rapor falan alma durumun olursa bekleme :) Tabi durumunu en iyi sen bilirsin. Kafan nasıl rahat edecekse

canım hangi kürü kullanıyorsun

dediğin gibi, olacaksa ne spiral ne hap ne başka bişi dinlemiyo bu veletler Rabbim hayırlı evlatlar versın inş..

bazı teyzelerde kendilerini aşmışlar ama. olmuyor mu ne bekliyorsunuz demiyorlar, direk yol yordam gösteriyorlar. kaplıcalara gıt ayağını sıcak tut. onu ye bunu ye.

ben çok uğraştım tüp bebek yaptığım duyulmasın diye ama herkes o kadar kolay söyluyor kı, biri duysun öburu öburune öburu öburune.ooo uzayıpta gidiyor. bi baktım herkes cumle alem duymuş tüp yaptırdığımızı. bende banane deyip evet tüp yaptırdık die söyluyorum bazen.

benımde bir keresınde butun komşularımın toplandığı birgun yanlarına gider gitmez akıl vermelerı çok ağrıma gitmişti. komşunun gunu vardı. ben gelmeden teyzeler ablalar toplanmış, ordakı bı teyzenın çocuğu olmayan kızı hakkında konuşuyorlarmış. konunun uzerine ben gelince başladılar nasihat etmeye. sanki ben onlara çocuğum olmuyor bana akıl verın demışım gibi, yok oraya gıttın mı yok buraya gıttın mı, onu ye bunu yap vs.. vs.. gulupseyip tamam demiştim ama çok ağrıma gitmişti.. hala bile hatırladıkça içim sızlıyorr.

halbuki avazım çıktığı kadar bağırmak istemiştim herkese.. sizene be size neeee!!! oluyor olmuyor. belki ben istemiyorum. belki OLMUYOR!!!!!

boşuna dememişler, cehenneme giden yol iyilik taşlaı ile döşelidir, die....

Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.

geçmiş olsun canım..

bu tup bebekte bakıyorumda genelde erkek kaynaklı sıkıntılardan olmuyor. ne yapalım yanı. bizim yuzumuzden de olmayabilirdi. ben kocamı çok seviyorum eminim benım yuzumden olsaydı oda benım yanımda dururdu.. zaten bende utanmadan "sorun kımde" diye sorana genelde bende diyorum..
kayınvalidem konusunda çok şukur ben senden şanslıyım. sağolsunlar ellerınden gelen desteği esirgemediler... senın kayınvalidenın de bile bile böyle sizi incitmesıne gerçekten çokçok uzuldum

Amh düşüklügü için bir kür polen ve keçi boynuzu pekmezi kullanacagım aslanpençesi çayı var sonra gene keçiboynuzu pekmezi kullanacagım ne kadar faydası olacak bilmiyorum ama denemek istedim

denemekten bişi çıkmaz bi umut işte, benimde amh düşük çıktı bunu hangi prof önerdi ve nezamn kullanıyosun detay verebilirmisin

oyy maşşallah benımde karnım çıkmaya başladı ama ben hala ınanamıyorum

görümce değil mi şte hepsi aynı (latife yapıyorum biraz) çok gusel cevap vemışsın ama. tabi arif olan anlar :) rabbim sana da en sağlıklısından en hayırlısından en guselınden çifter çifter evlatlar versın inşşşşallah canım benım...

574 canımm darısı size inş

ohhhh maşşalah. çifter çifter

Canan cim haberini yeni okudum, çok mutlu oldum.tebrik ederim.sağlıkla kucaklaman dileğiyle.herşey yolunda , olumsuz düşünmek yok, hamilelikte tedavi sureci gibi sabır ve umut isteyen bi süreç.dua ile

bebek istiyoruz nasılsın canım nasıl gidiyor?

meryemcik bence de 12sınde yaptır gitsin :)

ve lütfen belirti aramaaaaaa. Allahın izni ile herşey yolunda..

aaaaaaa saçını başını yolarım ben kadınların...

tatlım bende de bazen sıvı sıvı akıntılar oluyordu. su gıbı böyle. ama kaşıntı hiç olmadı. kokusu ve rengı yok sanırım. öyle değil mi? kaşıntı geçtiyse akıntını çok önemseme bence. malum bu ilaçlar yuzunden renkten renge giriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…