Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Ön görüşmelere Semra Hanım katılmıyor canım. Hastaneyi arayıp istediğin doktordan randevu alıyorsun. Ön görüşmede doktor seni tanıyor, muayene ediyor, durumunu değerlendiriyor ve bir takım tahliller istiyor senden tedavi öncesi. Ön görüşme ücretsiz. Adetli değilken gidiliyor. Tüp bebek ücreti 2100 euro, ilaçlar da 1500 lira civarı tutuyor. Çoğumuz Nur Hanım'ın hastasıyız. Ancak diğer doktorların hastaları da var. Ön görüşmeye gittiğin doktordan memnun kalırsan tedavini onunla yürütebiliyorsun. Semra Hanım 1-2 kez muayeneye giriyor, istenirse transfere de girebiliyor. Başka sorun olursa sor mutlaka :)

sabiha paktunayi bende okudum hamileyken cok guzeldi.epeyvakit gecirdim3 kitabi var elimde.
s

masallah subanallah sizleri boyle gordukce gozlerim doluyor.allah hepinize bebislerinizi kucaginiza almak nasip etsin.incimede bir bebis nasip etsin en cok ona istiyorum.canim sende hamileyim dedigin dun gibi masallah cabucak gecivermis zaman.

sevgımız saygımız karsılıklı canm benım Allahım tamamına erdırsın hayırlısıyla Maşallah

Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ya ne olur bana bir şey söyleyin. Bugun transferden sonraki 5 günüm ama ben hala hiç bir şey hissetmiyorum. Ne sık sık idrara çıkma ne de başka bir şey bu da beni olumsuz düşündürüyor. Herşey normalmiş gibi geliyor.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

ne olacak bu havaları durumu yaaa çok korkuyorum inşallah biter bu kar buz...ya gidemezsek:18::18::26::26:

günaydın canım...5.gün daha çk erken çoğu arkadaşımızz hiç bişey hissetmeden hamile olduklarını öğreniyorlar..
bence belirti arama kendinde...
inşallah bebişin senlnledir..

canım bence belirti arama olumlu düşün bebeklerinle konuş dua et bol bol inş tuttu olumsuz düşünürsen bebeklerin etkilenir acaba annemiz bizi istemiyor mu derler oyuzden hiç olumsuz dusunme dua etttt

bencede sakın belirti arama canım kendinde bol bol dua et yeter benim 8. Haftalık olunca belirtiler başladı ondan önce hiçbir değişiklik olmadı

korkma canım haftaya kalmaz kar falan:26:

içinden çok şey söylüyosun ama dışa pekte fazla vuramıyosun düşüncelerini en azından bizim burda böyle ters bi cevap versen hemen baslıyolar amannn ne edepsizlik bu böyle ne dedik sanki beklemeyin çocuk yapn dedik kötümü dedik fln haklıyken haksız duruma getiriyolar yani pek fazla bişey diyemiyorum ben olanda bana oluyooo ya sabırrrr diye diye

Merhaba kızlar nasılsınız.Kızlar benden su şeklinde akıntı geliyor ve hafif kaşıntı vardı..Doktor vajinal tablet ve merhen verdi ama akıntı geçmedi.Hamilelerde böyle su şeklinde akıntı yaşayan var mı?

sakin ol canım doğal yoldan olsaydı şuan 3 haftalık hamile olucaktın sen 3 haftalık hamileyken bişey hisseden kadın duydunmu hiç....kadınlar farketmeden ne işler yapıo bu dönemde...şuan yaptığın belki sana bugün tutunacak bebeğine zarar değilmi..kader diye bişey var hepimiz bunu yaşıyoruz.şuan yapabileceğin tek şey vesveseye değil, dualara tutunmak.hayırlısı ile adının mucizesini rabbim yaşatsın sana...

ıcını ferah tut ılla belırtı vermesı gerekmıyor ben kızımı dogurana kadar hıc hamıle oldugumu anlamadım tekme atmasa unutuyordum bıle hamıle oldugumu dusun yanı.ıyı dusun ınsallah hamılesın canım.dualarım sızlerle

canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bi dr görünüp test yaptırsan iyi olurr:26:

canım bizim de bir akrabamız var ben ne zaman bebeğini kucağıma alsam okumaya başlardı çok üzülürdüm ama artık geçti eskisi kadar takmıyorum dedenin sözünüde çok beğendim bu arada allah mekanını cennet etsin inş..

ayyy maşallah size çokk beğendimm allah nazarlardan korusun canımmm

aminnn canım inş o günlerde gelecek sen dikkat et kendine bebişlereeee

şimdi Ayse Armanın yazısını okudum kürtaj yapılırken narkoz veriliyormu kızlar aramızda yaptıranlar oldu bazı hastanelerde verilmiyormuş Allahım sen koru bizi...

canım ben kürtaj olurken anestezi almıştım ama bazı devlet hastanelerinde narkozsuz yapılıyormuş

canım inş. bebeklerin seninledir sakın umutsuz olma ben olsam cumartesi yaptırırdım heralde

canım istanbulda güneş cıktı karlar erimeye başladı merak etme sen gelene kadar birşey kalmayacak inş bu gidişle yarına kar kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…