- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Cevaplarız için teşekürler 36 yaşındayım yeni evliyim durumumu tamamen tesadüf sonucu öğrendim henüz hiçbir yer ile görüşmedim nerden nasıl başlayacağmıda bilmiyorumSemra hanımı duymuştum fakat nur hanımı duymadım profesör mü ön görüşmeye adet dönemindemi gidiliyor tüp bebek ücreti muayene ücreti var mı çok soru sordum galiba
Hoşgeldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
Hayırlı haberlerle gel inş.
Korkma korkma korkma :)
İyi yapmışsın denturcum.[/QUOTE
Cevaplarız için teşekürler 36 yaşındayım yeni evliyim durumumu tamamen tesadüf sonucu öğrendim henüz hiçbir yer ile görüşmedim nerden nasıl başlayacağmıda bilmiyorumSemra hanımı duymuştum fakat nur hanımı duymadım profesör mü ön görüşmeye adet dönemindemi gidiliyor tüp bebek ücreti muayene ücreti var mı çok soru sordum galiba
hoşgeldin bildiğim kadarı ile sorularını cevaplayayım ön görüşme için adet döneminde olmaya gerek yok ön görüşmede ücret alınmıyormus tüp bebek ücretide 2100 euro nur hanım tam bilmemekle prof degil ama kendisi arkadaslardan bildigim kadarı ile memorial ın en gozde doktorlarından cok canayakın bir doktormus
yazını arkadaslar gorurgörmez cevaplarlar ben pek yardımcı olamadım
sabiha paktunayi bende okudum hamileyken cok guzeldi.epeyvakit gecirdim3 kitabi var elimde.canan tavsiye örgülere başla ben pek bilmezdim ama tedavi sırası bebek battaniyesine başladım gerçi hala devam ediyor ama hiç sıkılmadım evde birde kitap okumalara başla sabiha paktunanın kitaplarını tavsiye ederim tracy diye bir kitap varmış bulursam onu alıcam bebk bakımı için faydası olur eminim onlarla vakit geçer heralde
Eki Görüntüle 598885
koca göbek geldi açılınnn:)
Medilak selam arkadaşım annemde olduğum için pc rahat giremiyorum girdiğimdede virüs endeniyle donma oluyor ancak şimdi yazabiliyorum. Kötü niyetin yoktur biliyorum ama ben yapı itibariyle çok elhamlı biriyim yaşadığım süreçten kaynaklı daha çok panik olmaya başladım beni burda iyi tanıyan arkadaşlarım var o yüzden sana aslında konuyu anlatmak ıstemısler hatta açık açık söylemişler panik yapmasına neden oluyorsun diye senide anlıyorum ama gerçekten hep kafa karışıklığı oluyor aksi bişey duydukça Hilburcum hem bu konuda çok bilgili hemde karşısındaki insanın duygulaarına göre yazıyor. Bilgin olsun Allaha şükür kanamam yok Nur hanımlada konuştum jel o renkte geliyor dedi . Bu durumu yaşayan arkadaşlarda sağolsunlar yazmış içim rahatladı İnşAllah kısmet olurda kucağımıza alırız bebeklerımızı darısı tedaviyi bekleyen arkadaşlarıma hepinize Allah yar ve yardımcınız olsun hep dularımdasınz hepinizin ismini tek tek söyleyerek dua ediyorum ve sizi cok sewıyorum
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ya ne olur bana bir şey söyleyin. Bugun transferden sonraki 5 günüm ama ben hala hiç bir şey hissetmiyorum. Ne sık sık idrara çıkma ne de başka bir şey bu da beni olumsuz düşündürüyor. Herşey normalmiş gibi geliyor.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız? Ya ne olur bana bir şey söyleyin. Bugun transferden sonraki 5 günüm ama ben hala hiç bir şey hissetmiyorum. Ne sık sık idrara çıkma ne de başka bir şey bu da beni olumsuz düşündürüyor. Herşey normalmiş gibi geliyor.
bencede sakın belirti arama canım kendinde bol bol dua et yeter benim 8. Haftalık olunca belirtiler başladı ondan önce hiçbir değişiklik olmadıgünaydın arkadaşlar nasılsınız? Ya ne olur bana bir şey söyleyin. Bugun transferden sonraki 5 günüm ama ben hala hiç bir şey hissetmiyorum. Ne sık sık idrara çıkma ne de başka bir şey bu da beni olumsuz düşündürüyor. Herşey normalmiş gibi geliyor.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ne olacak bu havaları durumu yaaa çok korkuyorum inşallah biter bu kar buz...ya gidemezsek:18::18::26::26:
Günaydın canım...5.gün daha çk erken çoğu arkadaşımızz hiç bişey hissetmeden hamile olduklarını öğreniyorlar..
Bence belirti arama kendinde...
Inşallah bebişin senlnledir..
Selam kızlar.
Maalesef milletin ağzı torba değil büzülmüyor ama haddini aşanlarınkini büzmek gerekiyor :) Hepimiz duyuyoruz hala neyi bekliyorsunuz, yaşınız geçiyor vs. söylemlerini. Geçenlerde bir akraba gelmişti annemlere. Kadın tabi durumu bilmiyor. Çocuk mevzusu açılmasa olmaz. Başladı daha ne bekliyorsunuz, kaç yıl olmuş, sonra olmayacak o zaman göreceksiniz falan filanAnnemle göz göze geldik. İçime akıttım göz yaşlarımı Tamam durumu bilmeyebilirsin ama böyle konuşma bari. Bunca zaman yoksa çocuk vardır bir şey değil mi akıl et biraz ama yok illa ahkam kesecekler.
Kızlar eşim hasta
Aradı az önce, eve geliyormuş.
Öpüyorum sizi, kendinize iyi bakın.
Eki Görüntüle 598885
Hoşgeldin. Sormak istediklerini seve seve cevaplarız.
Hayırlı haberlerle gel inş.
Korkma korkma korkma :)
İyi yapmışsın denturcum.[/QUOTE
hoşgeldin canım....kaderimyanlızlıkmı senin adın bak şu negatigliğe...hayallerindeki bebeğin seni hiçyanlız bırakmazken sen baştan negatif başlamışın ya....aramızda negatif düşünce kovma konusunda çokkk yol alıcan hazırol..umutlardan konuşucaz burda hayallerden.sevgiden.hele git bak bi memoriala umutsuzluk yok.dilerim sürecin çok kısa sürer ve olumlu sonucunu hemen kucağına alırsın.ne sormak istersen burdayız bilebildiğimiz kadar yardımcı oluruz..
Merhaba kızlar nasılsınız.Kızlar benden su şeklinde akıntı geliyor ve hafif kaşıntı vardı..Doktor vajinal tablet ve merhen verdi ama akıntı geçmedi.Hamilelerde böyle su şeklinde akıntı yaşayan var mı?
üzülmeyin canlarım benim durumum dahada kötü ama ne yapalım bebeğin normal olmadığını öğrendiğim gün eşimin ablası yeni doğum yapmıştı ve ben o tedirginlikle ne yapacağım derken o beni hergün arayıp bebeğim şöyle bebğim böyle şunları yapıyoruz diye anlatırdı bende sabırla dinlerdim ve o insan ben kürtaj olduktan sonra beni arayıp geçmiş olsun bile demedi acımı paylaşmadı hadi beni bırak kendi kardeşini bile aramadı ben evlerine hayırlı olsuna gittiğimde bebek güya huysuzlanmış acaba senin ağırlığın mı bastı dediler bende olabilir dedim kardeşiniz sayesinde 34 tane iğneye maruz kaldım ve bir sürü tedavi ilaçlar narkozda cabası siz dua edin ben ayakta kalabiliyorum dedim gittim ağlaya ağlaya bebeği okudum ki asla masum meleklere kötü gözle bakmam kıskanmam şimdi 3 gün sonra ablam doğum yapıcak benden sonra evlenen bütün ailedeki gelinlerin bebeği oldu 2si hamile ben hala bekliyorum iş yerinde tam 5 tane hamile var işimiz zor ama sabır sabır sabır rahmetli dedemin bir sözü vardı sabrı kendinize yastık yapın bu hayatta tek kafanızı yasladığınız şey o derdi
Eki Görüntüle 598885
Şuan farklı bir durum yok mıkrocum yawaş yawaş vücut hazırlanıyor sanırım Allaha şükür iyiyim evde vakit zor geçiyor ama alışmışız çalışmaya ama olsun herşeye katlanırım yeterki Allah kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla
şimdi Ayse Armanın yazısını okudum kürtaj yapılırken narkoz veriliyormu kızlar aramızda yaptıranlar oldu bazı hastanelerde verilmiyormuş Allahım sen koru bizi...
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? Ben pek sık giremiyorum biliyorsunuz transferim oldu 2 tane 5aa embriyo konuldu inşallah allah bu sefer yüzümü güldürür. Test tarihim 13 ama pazara denk geliyor ben 14 te yaptırcam inşallah. İlk ikisi de 13 tü ama negatif oldu bunu 14 yaptırcam:)dualarınıza ihtiyacım var beni unutmayın. Buu arada adet sancısından başka bir belirtim de yok. Umutlu da degilim cok zaten.
Hilbur canım allah nazarlardan saklasın. Maşallah maşallah allah kucagına aldıgın günleride nasip eder inşallah
Canocan hayırlı olsun canım allah kucagına almayı nasip etsin inşallaj. Hamilelerin duası kabul olurmuş dualarınızı bekliyorum. Bana umut oldun çünkü benim de 3 denemem bu inşallah bende o güzel haberi alırım.
Tedavide olan arkadaşlar allah yar ve yardımcıız olsun...
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
ne olacak bu havaları durumu yaaa çok korkuyorum inşallah biter bu kar buz...ya gidemezsek:18::18::26::26:
günaydın canım...5.gün daha çk erken çoğu arkadaşımızz hiç bişey hissetmeden hamile olduklarını öğreniyorlar..
bence belirti arama kendinde...
inşallah bebişin senlnledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?