Kızlar benıde aranıza alın bende bu ay adet olım baslıyorum cem demırel ıle ınsallah takıplerım memeleketımde trans ver ve toplama ataşehir memeorıalde olacak ınsallh olur aranızda oraya gıden var mı?
Hoşgeldin tedavin hayırlı olur inşallah neredesin??
kızlar ben yine herzamanki gibi rahat durmadım bazı araştırmalar yaptım artık gözlerim görmüyor bozuldu sanırım :))androlog olan bir prof buldum aslında herkes biliyordur onu ama neyse işte mail attım ve cevap geldi bu değerlerle normal yoldan bebeğiniz olur dedi galiba benimle dalga geçti(( ve size tavsiyem sperm dna hasar testi yaptırın dedi sizce bunu yaptırmalımıyız ya (( aynı şeyleri yaşamaya tahammül edemem ben ne varsa yaptıralım dedim doktora eğer gerekli görseydi isterdi diyorum bir yandanda belki atlanmıştır diyip kendimi yiyip bitiriyorum düşükleri olan arkadaşlar 1-2 denemede başarısız olan arkadaşlarım siz ne yollar izlediniz bu testler yapıldı mı
Canım samsundayım ebeyım bende ama hemsırelık yapıyorum[/QUOTE
Teşhis neydi neden tüp yaptırıyorsun sanırım ilk denemendi..
Merhaba kızlar, anladığım kadarığıyla hepiniz memorial'dan memnun kalmışınız. Bi şey sorcam ben de inş histeroskopi olmayı düşünüyorum da çünkü nedeni bilinmeyen kısırlık duymaktan bıktım. Fakat erkek doktorda asla muayene olamam. acaba tamamı bayandan oluşan ekip varmı orada? Paylaşırsanız çok mutlu olurum
Merhaba kızlar, anladığım kadarığıyla hepiniz memorial'dan memnun kalmışınız. Bi şey sorcam ben de inş histeroskopi olmayı düşünüyorum da çünkü nedeni bilinmeyen kısırlık duymaktan bıktım. Fakat erkek doktorda asla muayene olamam. acaba tamamı bayandan oluşan ekip varmı orada? Paylaşırsanız çok mutlu olurum
canım hayırlı olsun hoşgeldin aramıza ben tedaviye başladığımda sormuşlardı hassasiytiniz var mıdır diye eğer belirtirsen özellikle bayan doktor olsun diye ona göre ayarlarlar
canım panik yapma sakin ol benim bu üçüncü denemem olucak ama seninki anladğım kadarıyla erkek faktörü. benim şimdilik bende sorun tubal faktör bi tüpüm kapalı bide pıhtılaşma var onednle bilemiyorum ama sen çok karıştırma semra hanımlara danış ne diyolarsa onu yap bence bende çok gezdim o zaman daha çok kafa karışıyor.İçinden çıkamıyorsun herkes bir sürü tahlil istiyo falan ,peki ne işe yarıycak sonuçta yine sağlıklı embryo transfer edilcek ama tutmazsa bu sefer ne düşünücez...Tabi seni rahatlatıcaksa yaptır ama bu gerekliyse yaptır bence...
hoşgeldin canım bayan dr istersen tabiki ona göre düzenlerler sonuçta dr seçme hakkın var. Bende memorialde ilk yaptırıcam kısmet olursa evet herkes çok memnun benimde ilk izlenimlerim olumlu eminim işlerini düzgün yapıyorlar çok dikkatliler...
evet canım sorun eşimde kendi doktoruma sordum semra hocayla görüşelim mi diye sağolsun o bizim yerimize görüşmüş fikrini almış şimdilik yapılacakları söyledi ama bunlarda eşimle ilgili bir araştırma yok ve 8 tanede dondurulmuş olunca ben daha çok panik yapıyorum heryere sarmış durumdayım ve kafam çok karışık şu mart bir gelsede rahatlasam birde kürtajdan sonra reglde olamadım onunda yaratmış olduğu sıkıntıda var üstümde allahım sonumuzu hayırlı etsin inş. aklımı yitirmeden bir sonuca ulaşsam iyi olacaktı :)))
evet canım sorun eşimde kendi doktoruma sordum semra hocayla görüşelim mi diye sağolsun o bizim yerimize görüşmüş fikrini almış şimdilik yapılacakları söyledi ama bunlarda eşimle ilgili bir araştırma yok ve 8 tanede dondurulmuş olunca ben daha çok panik yapıyorum heryere sarmış durumdayım ve kafam çok karışık şu mart bir gelsede rahatlasam birde kürtajdan sonra reglde olamadım onunda yaratmış olduğu sıkıntıda var üstümde allahım sonumuzu hayırlı etsin inş. aklımı yitirmeden bir sonuca ulaşsam iyi olacaktı :)))
Canım samsundayım ebeyım bende ama hemsırelık yapıyorum[/QUOTE
Teşhis neydi neden tüp yaptırıyorsun sanırım ilk denemendi..
erkek faktörü spermler sayı ve hız sorunu var morfolojı %1 benımde kılom var bu ıkıncı denemem ılk deneme 2009 sa anatolyada ankarada olmustu ama negatıf oldu.daha sonra umut tup bebege gıttık adet olunca gel dedı ben stresden adet olamadım.hocaya ulasamadım ılgısızlıklerınden dolayı merkezı bıraktım burda kendı doktoruma gıttım memorıal atasehırı tavsiye ettı.takıpler burde olacak yumurta toplama teransver istanbulda bakalım hayırlısı ınsallah bu merkezın ılgısı ıyıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?