Denturcum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı bir evlat olur inşallah kaderi güzel olsun, bende dört gözle bekliyorum ,tüp tedavisindekilere bebek sevmek iyi geliyormuş bizim içinde kokla onuu..
tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr çok sevindim canımmm. darısı başmıza. allah analı babalı buyutsun. hayırlı evlat hayırlı kul olsun inşşş
gözünüzaydın allah analı babalı büyütsün inş darısı hepimize
[QUOTze E=happybutterfly;28210630]Denturcum Allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı bir evlat olur inşallah kaderi güzel olsun, bende dört gözle bekliyorum ,tüp tedavisindekilere bebek sevmek iyi geliyormuş bizim içinde kokla onuu..
slm kızlar tecrübelerinize dayanarak bir şey sormak istiyorum geçen ay aldığım negatif sonucu yeni merkez araştırmasındayım bahçeci ile memorial arasında kaldım fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürleeer...
denturcum 0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalan insanlar bile var ki tüp bebekdeçakır dövebilirsin valla iyice şaşırdım kendimi döv benide kendime geliyim :))) bizim morfoloji 0 olmasa bu kadar panik yapmıcamda işte bu noktada kafam çok karışıyor neyse dün memorıal tekrardan kendini kanıtladı iş yerimize gelen kimyasalcı bir arkadaşımız var onlarda 4 sene beklemiş ve hatrı sayılır hastanelere gitmişler sonu hep hüsran olduğu gibi adam eşimi kaybedicektik nerdeyse dedi sonra memorıale geliyorlar ilk denemede hamile kalmış :))) doğuma 2 ay var ama çok heyecanlılar kızları olucakmış allah hepimize nasip etsin böyle güzel haberler duydukça yüreğim ısınıyorbebişin acısı hafifliyor
denturcum 0 morfoloji ile doğal yoldan hamile kalan insanlar bile var ki tüp bebekde
imsi ile hasarı en az olan spermi seçiyorlar bu durumda ki çok hamile var 0 morfoloji ile
allah büyük rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşallah bak o arkadaşın ne güzel memorial de hemen hamile kalmış biz o şanslı kesimden olmasakda
yinede çabalamaya devam durmak yok yola devam:)
çakır gerçekten mi yaaa :)) nasıl mutlu oldum nerden okuyosun canım bu örnekleri nerden bliyosunuz birisi çıksa bizimde durum buydu ama ben hamile kaldım cümlesini duymak için dünyaları verirdim ama nasıl içime su serptin anlatamam ahh çakır ahhh olsun bebeişler gelsinde ben çabalamaya razıyım aynen durmak yok yola devam :))
denturcum Allah analı babalı saglıklı sıhhatli büyütsün inş darısı senin bizlerin başına gittiginde bizim yerimizede öp küçük bebek öpmeyi okadar cok özledim ki
canım keçiboynuzu kürü vs kullanıyorlar erkek faktörden hamilelik olmuyorsa araştırdınmı hiç
yapmazmıyım canım evde kendi çabalarımla uğraşırken yapmıştık ama şimdi daha derine indik saraçoğlundan bir sürü bişiler aldık çinko selenyum içerikli yiyecekler veriyorum vitaminler kullanıyoruz inşallah şifa olur
denturcum ben yaklaşık 3 yıldır bu topiği takip ediyordum burada lan çok arkadaşımız normal yolla ve 0 morfoliji ile hamile kaldılar ki fatma arkadaşımız 4 negatif tüp den sonra normal hamile kaldı ve şimdi ikinciyide doğurdu oda normal kiris hazel arkadaşımız taa amerikaya bile gitmiş ve o dr lar bile ne normal nede tüp bebelke çocuğun olmaz demiş şimdi ikinciyi doğuracak normal yollaçakır gerçekten mi yaaa :)) nasıl mutlu oldum nerden okuyosun canım bu örnekleri nerden bliyosunuz birisi çıksa bizimde durum buydu ama ben hamile kaldım cümlesini duymak için dünyaları verirdim ama nasıl içime su serptin anlatamam ahh çakır ahhh olsun bebeişler gelsinde ben çabalamaya razıyım aynen durmak yok yola devam :))
çakır gerçekten mi yaaa :)) nasıl mutlu oldum nerden okuyosun canım bu örnekleri nerden bliyosunuz birisi çıksa bizimde durum buydu ama ben hamile kaldım cümlesini duymak için dünyaları verirdim ama nasıl içime su serptin anlatamam ahh çakır ahhh olsun bebeişler gelsinde ben çabalamaya razıyım aynen durmak yok yola devam :))
merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum siteye hamile kaldığımdan beri yani:) rabbime binlerce şükürler olsun ki ilk denemede hamile kaldım şuan 9 haftalık hamileyim hala inanamıyorum ama sizlere umut omasını çok isterim benim sadece iki yumurtam vardı erken menopoz teşhisi ve eşimdede harerekt,hız morfoloji sıfırlardaydı nur hanım bize açık açık % 20-30 arası şansınız var demişti ama rabbim ol deyince oluyor pskoloji ve dua gerçekten çok önemli hiç umudumuz yokken bir gün anne olabilecekmiyim acaba derken bu kadar problemimiz varken rabbim ilk denemede bize mucizemizi gösterdi sakın ümitsizliğe kapılmayın rabbim ol desin yeter ki 2 yumurtamdan biri tuttu çok şükür kucağımızada sağlıklı bi şekilde almayı nasip eder inş. sizler için her zaman dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?