Sağol canım. Senin nasıl gidiyor? Dondurulmuş tedavisi de aynı mı? İlaçlar falan. Bide ne kadara donduruyolar.? O da ayrı bir ücret deme sakın:))
şimdilik iyi. benim ilki hiç tutunmamıştı.bunun için doktorum adetin 20. gününde rahime bir uyarılma gönderebiliriz.belki tutunmada yardımcı olur diye. onu yaptırdım.bu ümitlerimi daha da artırdı.ilaç tedavisi var sadece.kan verme falan yok. 2- 3 sefer gidiyorsun hastaneye. o da ayrı bir ücret diyeceğim maalesef :) 150euro yanlış hatırlamıyorsam.
Arkadaşlar Memorial a adetin 2. günü gittiğinizde yapılan kan testi için ayrı mı para aldılar sizden? Tüp bebek tedavisi için ödeyeceğimiz paranın içinde değil mi??:bbo:
hayirli olsun..insallah bu son olur bebisine kavusursun..ben Nur hnmin hastasiydim ve halen hastasiyim...cok pozitif ilgili ayrilamiyorum ondan..insallah sanada ugurlu gelir..selamlar ben de memorialdayım. bu cumartesi tedavim başladı. doktorum nur hanım. bu 2. denemem.dondurulmuş embriyolar kullanacağız. hayırlısı çok ümitliyim inş. bu sefer tutar. :Saruboceq::Saruboceq:bu arada nur hanımın hastası olan var mı?
Arkadaşlar Memorial a adetin 2. günü gittiğinizde yapılan kan testi için ayrı mı para aldılar sizden? Tüp bebek tedavisi için ödeyeceğimiz paranın içinde değil mi??:bbo:
arkadaşlar memorial a adetin 2. Günü gittiğinizde yapılan kan testi için ayrı mı para aldılar sizden? Tüp bebek tedavisi için ödeyeceğimiz paranın içinde değil mi??:bbo:
FATMACIM aramiza hg canim ALLAH DILEDIGINI VERSIN CANIM SANA BANA BUTUN EVLAT ISREYENLERE HAYIRLISINI VERSIN INSEALLAHHH ben bu son 3. tedavimide memorialde yaptiracam ALLAH IZIN VERIRSE BEN cok memnunum MEMORIALDEN super bir ekip cok guler yuzlu pozitif helede hemsireler inanki bacim artik orasi benim ikinci evim gibi tavsiye edrim tabiki bu senin kararin en ince detayi dahi gozden kacirmiyorlar ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN CANIM
Benden de ayrı para aldılar. fsh hormonuna bakıldı.Herkese yapılmıytahlil tedavi için ödenen paranın içine dahil değil.
Ne kadar alındı cnm ??Anlamadım bu işi ben wallahii:1no2:
kafan karışmasın. arkadaşın bahsettiği hormon tahlilleri. onlar tüp bebek fiyatına dahil değil. o tahlilleri istersen daha ucuz bir yerde de yaptırabilirsin.
Cnm benim ilk tüp bebek denemem olacak adetin 2. günü gittiğimde benden de isteyecekler mi hormon tahlillerini
Birde birşey daha sorucam Memorial hastanesinde ilk denemede tutan sayısı çok çok az 2. 3. denemelerde genelde tutuyor okuduğum kadarıyla offf ben tedaviye başlayana kadar kafayı yeme duruma geleceğim kesin senağlama
Cnm benim ilk tüp bebek denemem olacak adetin 2. günü gittiğimde benden de isteyecekler mi hormon tahlillerini
Birde birşey daha sorucam Memorial hastanesinde ilk denemede tutan sayısı çok çok az 2. 3. denemelerde genelde tutuyor okuduğum kadarıyla offf ben tedaviye başlayana kadar kafayı yeme duruma geleceğim kesin senağlama
tatlim panik yok..hersey yolunda gidecek hayirlisiyla...
hormon tahlili herkesten istenmiyor,gerekli gorulurse istenir..
ben 3.denememde ama memorial da ilk denememde gebe kaldim..merkeze guven..dahasini dusunmeden tedavine basla..stres cok onemli...onlarda oyle oldu sende de oyle olcak diye birsey yok..rahat ol lutfen,rahat ol ki tedavin guzel ilerlesin...bol sabir,dua..
canım biz ilk gittiğimizde bizdende bazı testler istediler. hormon testleri, belirli tahliller isteniyor, eşinden de bazı testlerin yapılması isteniyor. doktor bir lşste veriyor bunları yaptır gel diyor. sende ister orada yaptırırsın ister dışarda sigortan varsa orda yaptırıp götürebilirsin. biz eşimin sigortasından yaptırdık bazılarını, sigortanın geç vereceği testleri kendimiz memorialde yaptırdık. sen şimdi kafanı takma. bi de ön görüşmeye gittin mi genelde o zaman veriyorlar tahlilleri ki adet gününe kadar tamam olsun tedaviye başlansın diye.
birinci denemem tutmayacak diye de düşünme o belli olmaz Rabbim isterse neler neler olur. belki senin vücudun birincide kabul edecek ve hamile kalacaksın :lepi:böyle düşün ve rahat ol..
slm arkadaşlar.artvinli nasılsın canım seni merak ediyorum.bir iki safya önce yazmıştım sana heralde nete girmedin buara.benim kasılmalarım coğaldı bizim kız vaktinden önce gelecek heralde.gerci sağlıklı olsun da hayırlısı artık.arkadaşlardan biri morfoloji sorununu sormuştu.benim eşimde %0 morfoloji cıkmıştı.iki kez farklı yerlerde tüp bebek yaptırdık olmadı.sonra memorial hast.söylediler orda sperm daha fazla büyütülerek bakılıyor buda türkiyede bir memorial birde brüksel hst. yapılıyo.memorialde ben yaptırdım.birinci kalite hic yok dediler ancak ikinci kaliteden döleyebildiler.şükür oda tutu ilk başta hatta ikizdi iki aylıken birini vucut kaybeti.sakın ümitsiz olma nasipse olur allahın izniyle.önemli olan doğru merkez.benim yumurta toplama ve transferi hale hanım yaptı cok tecrübeli bi doktor.takipleride nur hn. birlikte yaptılar.oda cok tatlı .allahım herkeze hayırlı evlat naip etsin.sormak istediğiniz şeyler olursa arkadaşlar cekinmeyin sorun cevaplarım.öpüyorum herkezi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?