- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
çok şükür incim 5 günü görücez gibi yarın arıcaklar transfer için hayırlısı ile inşallah dularınzda benide unutmayı olurmuDaha iyiyim canım sağol.
Sağol tatlım.
Görüşmenin iyi geçmesine ve başlayacak olmanıza çok sevindimNur Hanım'ı tanıyıp da sevmeyen biri yoktur her halde :)
Sağol canım evet maalesef grip
Her şey yolunda gidiyor maşallah5.güne kadar gidecekler galiba Canım iğneden sonra biraz hareket etmeye çalış ki dağılsın ilaç.
Ah ah hepsi kuzular için
Aysuncum korkma. Beynini pozitif sonuç alacağına odaklandır o zaman ne acı kalır ne bir şey :)
merhaba esmerim nasılsın sağol canım allah razı olsun amin inşallahhselamm kızlar nasılsınız
bugün hastaneyi aradım herşey yolundaymış şükürler olsun transfer için haber bekliyoruz 3.gündeymişler hayırlısı olur inşallah
kızlar şu iğne sonrası için neler yaptınız alalh aşkına bana tavsiye edebileceğiniz bişi varmı eşim eczaneden alkol aldı kolonya falan ovuyoruz ama
çokta etkili olmuyor sır tüstü yatamıyorum resmen ve daha 2. iğne allah yardımcımız olsun
mrb cnm tedavın hayırlı olsun ınsallah bebeğin bi ömür senınle olur... iğnelere ghelınce az çekmedım bende o iğnelerden ama cok sukur sonucum pozitif oldu çektıgıme değdı... 2 gün aynı yere vurdurma cnm bı gun sağ bi gun sola vurun ve alkolle ovmaya devam o bıraz rahatlatır.... dayanmaktan baska care yok allah yar ve yardımcın olsun
aynen dediklerini uyguluyorum canım bugün daha iyiyim sanırım artık alıştım çok sağol
kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim
pınarcım çok üzüldüm rabbim sabır versin biran önce toparlanıp tekrar başlamayı nasip etsin mevlam
zorlu bir yol sabır canım allahın izniyle olucak inşallah bugünler geride kalıcak her zaman dularımdasın
bebeklds çoook üzüldüm inan belki doğru deyil ama seninki olmadı ya benimkide olmaz diyekızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim
çok şükür incim 5 günü görücez gibi yarın arıcaklar transfer için hayırlısı ile inşallah dularınzda benide unutmayı olurmu
sorma çok canım yanıyor ama değer hayırlısıyla gelsinlerde bide alıştım galiba bugün çok hayıflanmadım
sen nasıl oldun toparlanabildinmi canım
ama güzel biticek inşallah bu yıl içinde hepimiz anne oluruz kızlar güzel düşünelim güzel olsun umutsuzluk yok2013 iyi başlamıştı ama iyi gitmiyor
Maşallah maşallahHayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum.
Daha iyiyim şükür sağolasın.
ama güzel biticek inşallah bu yıl içinde hepimiz anne oluruz kızlar güzel düşünelim güzel olsun umutsuzluk yok
inşallah incim allah razı olsun
benim şimdi çıkmam lazım yemek hazırlıcam eşim gelicek akşam yine gelirim çok öpüyorum sizi
Kolay gelsin tatlım.
Ben de kaçayım işler bekliyor
Kizlar gicik oldum ya kimse geri donmuyor. Fax da cektim e mail de. Ama kimse hala armadi. Iste negatif sonuc aldiginda ne kadar cok ilgileniyorlar. Demek ki heryerde ayni oluyormus memorialin de farki yokmus onu anladim. Cok gicik oldum
Kizlar gicik oldum ya kimse geri donmuyor. Fax da cektim e mail de. Ama kimse hala armadi. Iste negatif sonuc aldiginda ne kadar cok ilgileniyorlar. Demek ki heryerde ayni oluyormus memorialin de farki yokmus onu anladim. Cok gicik oldum
kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim
Ben mesaj cektim nur hanima negatif oldu diye. Oda sonucunu faxla yazmis sana geri donelim diye. Simdi ben gene ararsam biz sana geri doneriz dedik zaten bekle diyecekler diye korkuyorum. Neyse yarin da bekliycem olmadi ararim. Istanbulda degilim canim yurt disindayim tedaviden sonra geri dondum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?