Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Söylenecek bir şey olmuyor bu durumda maalesef Allah'tan sana ve eşine sabır ve yeni tedaviye başlamanız için maddi manevi güç diliyorum. Allah yardımcınız olsun canım.

çok şükür incim 5 günü görücez gibi yarın arıcaklar transfer için hayırlısı ile inşallah dularınzda benide unutmayı olurmu
sorma çok canım yanıyor ama değer hayırlısıyla gelsinlerde bide alıştım galiba bugün çok hayıflanmadım
sen nasıl oldun toparlanabildinmi canım

kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim
bebeklds çoook üzüldüm inan belki doğru deyil ama seninki olmadı ya benimkide olmaz diye
ümitsizlik kapladı yüreğimi bir anda allah dayanma gücü versin rabbim yar ve yardımcın olsun
peki drla konuştunmu ne dedi sizin olmaması için sorununuz neydi

Maşallah maşallah Hayırlı haberlerini bekliyoruz kuzum.
Daha iyiyim şükür sağolasın.

Kizlar gicik oldum ya kimse geri donmuyor. Fax da cektim e mail de. Ama kimse hala armadi. Iste negatif sonuc aldiginda ne kadar cok ilgileniyorlar. Demek ki heryerde ayni oluyormus memorialin de farki yokmus onu anladim. Cok gicik oldum

Kizlar gicik oldum ya kimse geri donmuyor. Fax da cektim e mail de. Ama kimse hala armadi. Iste negatif sonuc aldiginda ne kadar cok ilgileniyorlar. Demek ki heryerde ayni oluyormus memorialin de farki yokmus onu anladim. Cok gicik oldum

emaille fax a dönmüyor olabilirler ama beni negatiften sonra kaç kez aradılar.dondurulmuşlar için bile kaçkez aradılar...şuan durum tamamen doktorunun yoğunluğuile ilgili bence.haklısın kırılmakta ilgilenmeliler tabiki ama sen ısrarla ara bence.ayrıca doktorunun teli yoknu şu saatte artık arabilirsin cebini..

canım doktorun kimdi bide ara negatif gebelik gorusmesi yapmak istiyorum de doktorun ve semra hanımla ayarla bende kendim aramıştım ama bence mutlaka semra hanım olsun gorusmende istanbulda mısın

merhaba kızlar...

2013 güzel başlamıştı güzel devam etmiyor kızlar malesef..çok ama çok üzgünüm şu an.Allahımdan tek dileğim evlerimiz çocuk sesleriyle şenlensin inşallah..sağlıklı eli yüzü düzgün bebeklerimiz olsun ..

kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim

canım çok üzüldüm ne desem şu an seni teselli etmez biliyorum..seni bizlerden iyi kimse anlayamaz.allahım maddi manevi güç versin yüzümüzü güldürsün inşallah.tek dileğim isteğim bu.

Ben mesaj cektim nur hanima negatif oldu diye. Oda sonucunu faxla yazmis sana geri donelim diye. Simdi ben gene ararsam biz sana geri doneriz dedik zaten bekle diyecekler diye korkuyorum. Neyse yarin da bekliycem olmadi ararim. Istanbulda degilim canim yurt disindayim tedaviden sonra geri dondum.

Son düzenleme:

öle bişey demezler ya şuan seninle görüşme yapmalarıda tedavinin 1 parçası...senin sürecin bitmiş değil henüz neticede.acaba yurtdışındasın diyemi ulaşamadılar.sen ısrarla ara canım sadece şuan yoğun derleer ama ısrarlıolmak lazım bazen..

Meryemcim umarım ararlar seni çünkü bende burayı bu yüzden tercih ettim daha önceki hastanem de beni olumsuz olunca ne arayipne sormuştu cok kirilmistim seni cok ii anlıyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…