Kızlar olurda Nur hanım izne ayrılırsa tedavim başladığında sizce hangi doktoru seçeyim
Hilburcum bir sakıncası yoksa doğumu ne kadara yapacağını yazabilir misin? En son 7 bin civarı bir şeydi sanırım o da tüp bebek hastalarına.
evet fiyatlar o civarda sanırım ama ben bankada çalışıyorum biliyorsunuz ,bankamın özel sağlık sigortası var anlaşması var memorialla 5800 tl doğum,%80 nini sigortam ödüyor ben sadece %20sini ödiycem böyle olunca bundan faydalanmamak saçma olucaktı.küvez ücretleri gecelik 1000 tl miş onunda bebek sigortalı doğacağı için%100 ödüyor sigortam,yani bana bebeklerin umarı gerekli olmazda hiç tedavi maliyeti olmıycak ...ben sigortadan yana şanslıyım yani o yüzden orda doğum yapıcam..yoksa bu rakamlarla doğum zor biraz bizler için.
selamm kızlar nasılsınız
bugün hastaneyi aradım herşey yolundaymış şükürler olsun transfer için haber bekliyoruz 3.gündeymişler hayırlısı olur inşallah
kızlar şu iğne sonrası için neler yaptınız alalh aşkına bana tavsiye edebileceğiniz bişi varmı eşim eczaneden alkol aldı kolonya falan ovuyoruz ama
çokta etkili olmuyor sır tüstü yatamıyorum resmen ve daha 2. iğne allah yardımcımız olsun
mrb cnm tedavın hayırlı olsun ınsallah bebeğin bi ömür senınle olur... iğnelere ghelınce az çekmedım bende o iğnelerden ama cok sukur sonucum pozitif oldu çektıgıme değdı... 2 gün aynı yere vurdurma cnm bı gun sağ bi gun sola vurun ve alkolle ovmaya devam o bıraz rahatlatır.... dayanmaktan baska care yok allah yar ve yardımcın olsun
kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim
Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım
merhaba kızlar..
epeydir gelemedim..
ben ayın 2sinde semra hoca ve mustafa beyin girdiği laparoskopimi oldum.
tüplerimide alacaklardı ama almadılar yapışıklıkları giderdiler.ve soldaki miyomumu çıkardılar.
şuan dinleniyorum hala evde.soldan miyom çıkarıldıgı için oradaki kesiğim biraz daha büyük.amaşükürler olsun iyiyim..
mustafa bey ve nur hanım 3 ay ara veriyoruz dedi.biraz evde deneyin olmazsa ona göre tedaviye başlarız dedi.
benden havadisler bu kadar..inşallah sizlerde iyisinizdir...
Rabbim vermek isterse öyle kapılar açarki, şaşırır kalırsın. Bol-bol dua et. Asla umudunu yitirme. Olucak diye bir şey yok, amma olmuyucak diye de bir şey yok.
Bak bana, eşimin oliqozoospermiyalı (ileri haraketlilik nerdeyse hiç yok) kendimin de yumurta tembelliyi olduğunu bildiyim halde her ay belki kendiliyinden olur diye umut etdim. Çünki ben biliyorum Rabbim vermek isterse Onun için engel yoktur. Biz israrla istemeyi bilmeliyiz. İsa aleyhisellemin nasıl yaratıldığını biliyorsundur, erkeğe bile gerek duymamış Yaratan. bir kere bile Türkiyeye, İstanbula gelmek benim için hayal bile etmediğim bir şeydi. Tüp bebekse en iyi halde iki senede bir kez yaptıra bilirdik. Rabbim büyük, istanbula yerleşdik, 6 ayda 3 denememiz oldu. Kısmet olursa yine yaptırıcağız.
Yeterki sen umudunu yitirme. Bizi ayakta tutan umudumuzdur.
P.S. Ablam doğuma gitdiğinde 4 yaşlı kızının yanında kalmışdım. Ona yavrum benim deyince, bana, neden bana yavrum diyorsun diye sordu. Ben de benim kendi yavrum yok o yüzden sana yavrum diyorum diyince... Bana, teyze sen az dua ediyorsun, çok dua etsen olur dedi. Küçücük çocuk bana ders verdi. Söylediyi bir gerçekdi.
arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim verdiğiniz destek için çok şükür daha rahatladım insan yüzünü bile görmediği kişiyi sever mi yaa demek ki sevebiliyomuş hepinizi öpüyorum allah razı olsun hepinizden
aminnn canım inş.....cumartesi akasyanın haberini okuyunca çok ama çok üzüldüm allah sabır versin arkadaşımıza
o gün bütün gün ağladım allaha sürekli dua ettim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?