Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar olurda Nur hanım izne ayrılırsa tedavim başladığında sizce hangi doktoru seçeyim

dün gece cevaplamaya çalışmıştık aslında ama burda genelde nur hanım ve mustafa acet hastaları varikisi hakkında yorum yapabiliriz.yazılanları bi oku istresen geçmişi fikir edinirsin az çok.

Hilburcum bir sakıncası yoksa doğumu ne kadara yapacağını yazabilir misin? En son 7 bin civarı bir şeydi sanırım o da tüp bebek hastalarına.

evet fiyatlar o civarda sanırım ama ben bankada çalışıyorum biliyorsunuz ,bankamın özel sağlık sigortası var anlaşması var memorialla 5800 tl doğum,%80 nini sigortam ödüyor ben sadece %20sini ödiycem böyle olunca bundan faydalanmamak saçma olucaktı.küvez ücretleri gecelik 1000 tl miş onunda bebek sigortalı doğacağı için%100 ödüyor sigortam,yani bana bebeklerin umarı gerekli olmazda hiç tedavi maliyeti olmıycak ...ben sigortadan yana şanslıyım yani o yüzden orda doğum yapıcam..yoksa bu rakamlarla doğum zor biraz bizler için.

Evet gerçekten özel sağlık sigortası büyük bir avantaj. Ben de yaptırmak istiyorum şu an araştırma içerisindeyim.

inşallah yarın senin günün olur...güzel haberlerini bekliyoruz....sakin vegüçlü ol canım.önce sen lazımsın herkese..önce senin sağlığın...

günaydın kızlarrrrr...

bugün bebekls in test günü mü...inşallah müjdeyle gelirsin canım..dualarım seninle..bugün akşama kadar yoğum çatlarım meraktan şimdi...akşam hemen gelince bakacağım inş..güzel güzel haberler alırımmmm inşallahhhhhhhhhhh

arkadaşlar hepinize çok teşşekür ederim verdiğiniz destek için çok şükür daha rahatladım insan yüzünü bile görmediği kişiyi sever mi yaa demek ki sevebiliyomuş hepinizi öpüyorum allah razı olsun hepinizden

Bebekdis canim cok uzgunum. Seni cok iyi anliyorum ve inan ki soyleyecek soz bulamiyorum. Cunku ne desem bos ne soylesem acini hafifletmez biliyorum aynisini ben yasadim 2 gun once. Allah sabir versin sanada esine de.. Ben cok agladim ama rahatladim sanada tavsiye ederim. Agla icini rahatlat icinde tutma canim daha kotu oluyor. Canim bu arada bu memorialde kacinci denemendi. Ve sorununuz neydi.

Son düzenleme:
cumartesi akasyanın haberini okuyunca çok ama çok üzüldüm allah sabır versin arkadaşımıza
o gün bütün gün ağladım allaha sürekli dua ettim kimseyi evlat acısıyla sınamasın
evlatlarımızı bizlere bağışlasın sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

Alıntı bebekdls kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim

Canım çok üzüldüm Allah sana ve eşine can sağlığı versin inş çok bekletmez meleğin sakın umudunu yitirme

bebeklds çok üzüldüm yaa dondurulmuş embriyo varmıydı canım benim dilime söylemesi kolay gelen her durum senin yüreğine ağır geliyor ama tek yapabildiğim şey dua etmek allah yardımcın olsun

Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım

canım ben yeni girebildim umarım iyileşmişsindir eğer iyileşmediysen rabbim acil şifalar versin inş.eşin hasta olunca dayanamadın heralde

geçmiş olsun canım inş. kendiliğinden gelir bebişiniz

bende bunu çık düşünürüm kendi kendime annemin erkek bebekleri düşerdi kapaklanırdı seccadenin üstüne saatlerce ağlardı hatırlıyorum ben diyorum kaç defa bu şekilde dua ettim bende hiç yok ama inan sayısı hatırlayabildiğim kadar azzz çocuk çok doğru söylemiş...

kızlar gene olmadı 0.42 çıktı sonucum çok üzgünüm haber veriyim dedim

canım çok üzgünüm inş.bi dahakine olur rabbim sana ve eşine sağlık sıhhat versin asla umudunuzu yitirmeyin ..canım sevilmezmi birbirimizi o kadar yürekten anlayabiliyoruz yada anlatabiliyoruz ki.........bu yeter...

aminnn canım inş.....

naber canım iyimisin nasıl gidiyor annelik ....kötü haberleri görünce sormayı unutmuşum canım çok pardon iyisinizdir umarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…