- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Kızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm
geçmiş olsun canımm bol bol c vitamini almaya bak
Selam canım. Diğer doktorlarla ilgili pek fikrim yok açıkçası. Burada çoğumuz Nur Hanım'ın hastasıyız. Mustafa Bey'in de hastaları var. Yazar kızlar.
merhaba arkadaşım sana özelden msj atcaktım msj kutun doluymuş atamadım.zeynep kamilde pıhtılaşma ve diğer testler için hangi doktora gitmiştinde zorluk çıkarmışlardı.bende randevu aldımda aynı kişilerse gitmem boşuna dünya yol gitcem bunun için.
KIZLAR CANLARR cevaapppp VEIRSENIZ SEVINIRIM ?? memorıaldan kontrolden geldım cok sukur hersey yolundaymışşş fakat burda k.k hesabına gore 8+6 çıkıo hafta dr.9+ 3 günlük dedi haftasıyla normal dedi şimdi ben tahmını dogum 16 sı iken 14 ü olarakmı değişiyimmmm????? 14ağustos olarak değişince 9+3 oluo dr dedgı gibi ???? NAPİYİM KZILARR
incim çok geçmiş olsun hayırdır grip falanmı bol c vitamini al dinlen canım başka türlü geçmiyorHerkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım
çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden süpriz yaparak gelir bebşin allah gönlünüze göre versinmerhaba kızlar..
epeydir gelemedim..
ben ayın 2sinde semra hoca ve mustafa beyin girdiği laparoskopimi oldum.
tüplerimide alacaklardı ama almadılar yapışıklıkları giderdiler.ve soldaki miyomumu çıkardılar.
şuan dinleniyorum hala evde.soldan miyom çıkarıldıgı için oradaki kesiğim biraz daha büyük.amaşükürler olsun iyiyim..
mustafa bey ve nur hanım 3 ay ara veriyoruz dedi.biraz evde deneyin olmazsa ona göre tedaviye başlarız dedi.
benden havadisler bu kadar..inşallah sizlerde iyisinizdir...
allahın izniyle bu sefer güzel sonuçlar alıcaksın canım güzel düşün güzel olsun bol bol dua et korkmaherkeze selam kızlar ben heran adet olacakmışım gibiyim çok korkuyorum oofffff:18::18::18::18::18:
sağol pınarcım çok zormuş gerçekten heralde vuruldukça bağışıklık falan kazanıcam artık çok azkalmış yarın inşallah kocaman hamileyim diye yazarsın bizegeçmiş olsun arkadaşım benim bi de dudağımda bi uçuk çıktı kii kocaman ilaç da süremiyorum bebek varsa diye inşallah yarın son kez yaptıracam p.tesi test için gittiğim de inşallah pozitif alırsam kapsüle çevirmesini isticem dr umdan kalçalarım daha iyi çok şükür ama gene zor oturuyorum
amin inşallah sevdacım rabbim isteyen bekleyen herkese bekletmeden versin inşallahamin canım inş..
geçmiş olsun canım. çocuktur geçer annesı merak etme :)
canımmm çok sevındım senın adınahadi bakalım gözun aydın. gusel haberlerın ardı arkası kesılmesın inş..
hayırlı olsun canım. inş bebek olarak geri döner embriyoların sana..
canım senın test gunun ne zamandı? hastalıktan korkma. birşeycık olmaz allahın izni ile..
hafta gun hesapları yapma canım kafanı karıştırma. aşagı yukarı bi hafta oynuyor zaten. doktordan doktora bile değişiyo. nasıl oluyo neden oluyo bende bilmiyorum. o yuzden önemseme
hayırlı uğurlu olsun canım bu sefer miniğine kavuşursun inşallahiyi akşamlar kızlar,
sizi takip ediyorum sürekli belki göreniniz vardır aradada katılıyorum sohbetinize
bende 3.deneme için memoriale başlıyorum, öngörüşmeyi aynur ve nur hanımla yapmıştım nur hanıma gideektim ama nisanda izne çıkıyor ve bende mart nisan gibi düşünüyordum
eğer o olmazsa onun yerine hangi doktoru tavsiye edersiniz biliyorum ekip halinde çalışıyolar ama sürekli danışabilceğim birinin içime sinmesini istiyorum
bu arada akasya çok geçmiş olsun allahım sabır versin size içim sızladı birden :2:
sakin ol canım proklatin çözümsüz bişi değil ilaçla kontrol altına alıyorlar hemen hayırlısı olsun şubat olmaz mart olur üzme kendini geç olsun güç olmasınKızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm
kızlar iyi geceler hepnize...
inci geçmiş olsun daha iyisin umarım...
mucize genetik drları sorun çıkarmıyolar ama düşük yaptığını söyleyedebilirsin yolu tarif etmiş arkadaşlar.çakır jinekoloijde yaptırılcak testler için sorun yaşamıştı bende orda kan testlerimi yaptıramadım onlarıda okmeydanı ssk da yaptırmştım sorunsuz bir şekilde..
bebeklds inşallah tutmuştur canım Allah yardımcın olsun...
kızlar bugün randevum vardı Nur hanım çok tatlı ya abla şefkati var çok güzel görünüyodu hamile haliyle onu izlemekten sorucaklarrımıda unuttm.başlayabiliriz dedi adetinle,birde adetliyken muayene edicek ona göre başlıycaz hayırlısıyla inşallah çok heyecanlıym darısı bekleme aşamsında olanlara...
iyi uykular tatlı rüyalar hepinize...
selam kızlarrrrrr.
merhaba zambak bebişlerinin durumunun iyi olmasına çok sevindim herşey yolunda gidecek inşallah
bu iğne olayından ben çok korkmaya başladım yaa herkes çok fena diyorseninde çok acıyor sanırım:26: çok geçmiş olsun canım..test gününe kadar devam ediliyo sanırım..
selam kızlarrrrrr.
merhaba zambak bebişlerinin durumunun iyi olmasına çok sevindim herşey yolunda gidecek inşallah
bu iğne olayından ben çok korkmaya başladım yaa herkes çok fena diyorseninde çok acıyor sanırım:26: çok geçmiş olsun canım..test gününe kadar devam ediliyo sanırım..
ya bu iğne olayı kişiden kişiye değişiyor.ben sinek ısırığı kadar bile hisstemedim...ama 12gün vuruldum o iğneden tabi si süreki iğnelerden sonra otururken acıyabiliyor..e o kadar olcak totolar bu kadar kıymetli değil demi:)ama iğneden sonra yürümeniz şart iğne yağlı dağılması lazım ki canınız daha çok acımasın..yatarsanız iğnenin vurulduğu yerin içi topgibi kalır farkedersiniz zaten o ilaçdağılmazmümkün olduğunca yürüyün yavaş yavaş...aman kızlar ne iğneler yedik yaaa doğum bile vız gelir tırs gider size....
merhaba aysuncum sağol canım inşallah güzel sonuçlanır
evet test gününe kadar devam ediyor iğneler malesef acıyor napalım sıkıcaz dişimizi artık
inşiallah bunca emeklerimizin karşılığında hepimiz pozitif sonuçlar alırız
kaç gün kaldı ?
amin canım amin
28 ocakta ön görüşme tarihimiz canım.
15 gün kaldı..
inci canım nasıl oldun biraz daha iyi misin
kızlar iyi geceler hepnize...
inci geçmiş olsun daha iyisin umarım...
mucize genetik drları sorun çıkarmıyolar ama düşük yaptığını söyleyedebilirsin yolu tarif etmiş arkadaşlar.çakır jinekoloijde yaptırılcak testler için sorun yaşamıştı bende orda kan testlerimi yaptıramadım onlarıda okmeydanı ssk da yaptırmştım sorunsuz bir şekilde..
bebeklds inşallah tutmuştur canım Allah yardımcın olsun...
kızlar bugün randevum vardı Nur hanım çok tatlı ya abla şefkati var çok güzel görünüyodu hamile haliyle onu izlemekten sorucaklarrımıda unuttm.başlayabiliriz dedi adetinle,birde adetliyken muayene edicek ona göre başlıycaz hayırlısıyla inşallah çok heyecanlıym darısı bekleme aşamsında olanlara...
iyi uykular tatlı rüyalar hepinize...
selamm kızlar nasılsınız
bugün hastaneyi aradım herşey yolundaymış şükürler olsun transfer için haber bekliyoruz 3.gündeymişler hayırlısı olur inşallah
kızlar şu iğne sonrası için neler yaptınız alalh aşkına bana tavsiye edebileceğiniz bişi varmı eşim eczaneden alkol aldı kolonya falan ovuyoruz ama
çokta etkili olmuyor sır tüstü yatamıyorum resmen ve daha 2. iğne allah yardımcımız olsun
incim çok geçmiş olsun hayırdır grip falanmı bol c vitamini al dinlen canım başka türlü geçmiyor
selam kızlarrrrrr.
Kızlar olurda Nur hanım izne ayrılırsa tedavim başladığında sizce hangi doktoru seçeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?