Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm

Korkma Juliaa. Keşke her sorun prolaktin yüksekliği kadar kolay olsa. Ön görüşmeye gittiğinde sana dostinex verecekler.

geçmiş olsun canımm bol bol c vitamini almaya bak

Sağolasın Semracım

Selam canım. Diğer doktorlarla ilgili pek fikrim yok açıkçası. Burada çoğumuz Nur Hanım'ın hastasıyız. Mustafa Bey'in de hastaları var. Yazar kızlar.

ben m.acetin hastasıyım.2.denememde dondurulmuşlarımla ikiz bebeklerimi bekliyorum,çokta memnunum ama doktor hep diyorum iletişim meslesine bağlı.herkes herkesin anlaştığı doktoru beğenmiyebilir.ben doğum için bile mustafa beye geldim taaa balıkesirden kalktımda.güven var aramızda çünkü...dilerim içine sinecek doktoru bulursun tabi bebeğinide:)

kızlar iyi geceler hepnize...

inci geçmiş olsun daha iyisin umarım...

mucize genetik drları sorun çıkarmıyolar ama düşük yaptığını söyleyedebilirsin yolu tarif etmiş arkadaşlar.çakır jinekoloijde yaptırılcak testler için sorun yaşamıştı bende orda kan testlerimi yaptıramadım onlarıda okmeydanı ssk da yaptırmştım sorunsuz bir şekilde..

bebeklds inşallah tutmuştur canım Allah yardımcın olsun...

kızlar bugün randevum vardı Nur hanım çok tatlı ya abla şefkati var çok güzel görünüyodu hamile haliyle onu izlemekten sorucaklarrımıda unuttm.başlayabiliriz dedi adetinle,birde adetliyken muayene edicek ona göre başlıycaz hayırlısıyla inşallah çok heyecanlıym darısı bekleme aşamsında olanlara...
iyi uykular tatlı rüyalar hepinize...

mucizecim ben bağışıklık sistemi için olan testler için kadın doğumdan almıştım randevuyo pıhtılaşma testleri içinde genetik bölümünden almıştım bana genetik bölümünde hiç sorun çıkartmadılar genetik bölümünden eylem diye bir dr var ondan al randevunu
kadın doğumcuya gelince eyer bağışışklık testlerinide istediyse dr
eyer 2-2 jinokoliji bölümünden al ordaki dr çok iyi bizim 2-1 jinokoliji bölümüydu ve çok sorun çıkarttı
olurda o dr da sana sorun çıkartırsa direk başhekimliğine git şikayet et
sana yardımcı olurlar ki biz başhekimliğine 2 kere şikayet ettikten sonra testlerimizi yaptırabildik
bol şans

selamm kızlar nasılsınız
bugün hastaneyi aradım herşey yolundaymış şükürler olsun transfer için haber bekliyoruz 3.gündeymişler hayırlısı olur inşallah
kızlar şu iğne sonrası için neler yaptınız alalh aşkına bana tavsiye edebileceğiniz bişi varmı eşim eczaneden alkol aldı kolonya falan ovuyoruz ama
çokta etkili olmuyor sır tüstü yatamıyorum resmen ve daha 2. iğne allah yardımcımız olsun

alalh sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım sen doktorunun dediği haftayı dikkate al
Herkese hayırlı hafta sonları
Çok hastayım
incim çok geçmiş olsun hayırdır grip falanmı bol c vitamini al dinlen canım başka türlü geçmiyor
çok geçmiş olsun inşallah kendiliğinden süpriz yaparak gelir bebşin allah gönlünüze göre versin
herkeze selam kızlar ben heran adet olacakmışım gibiyim çok korkuyorum oofffff:18::18::18::18::18:
allahın izniyle bu sefer güzel sonuçlar alıcaksın canım güzel düşün güzel olsun bol bol dua et korkma
sağol pınarcım çok zormuş gerçekten heralde vuruldukça bağışıklık falan kazanıcam artık çok azkalmış yarın inşallah kocaman hamileyim diye yazarsın bize
amin inşallah sevdacım rabbim isteyen bekleyen herkese bekletmeden versin inşallah

hayırlı uğurlu olsun canım bu sefer miniğine kavuşursun inşallah
Kızlar moralim cok bozuk bugun prolaktin sonucumu aldım baya yüksek çıktı ne yapmalıyım Şubat'ta tup bebek düşünüyordum cok kotuyummm
sakin ol canım proklatin çözümsüz bişi değil ilaçla kontrol altına alıyorlar hemen hayırlısı olsun şubat olmaz mart olur üzme kendini geç olsun güç olmasın
önce sen iyi olmalısın

hadi hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlanır tedavin evet nur hanım harika birisi

selam kızlarrrrrr.

merhaba zambak bebişlerinin durumunun iyi olmasına çok sevindim herşey yolunda gidecek inşallah

bu iğne olayından ben çok korkmaya başladım yaa herkes çok fena diyor seninde çok acıyor sanırım:26: çok geçmiş olsun canım..test gününe kadar devam ediliyo sanırım..

ya bu iğne olayı kişiden kişiye değişiyor.ben sinek ısırığı kadar bile hisstemedim...ama 12gün vuruldum o iğneden tabi si süreki iğnelerden sonra otururken acıyabiliyor..e o kadar olcak totolar bu kadar kıymetli değil demi:)ama iğneden sonra yürümeniz şart iğne yağlı dağılması lazım ki canınız daha çok acımasın..yatarsanız iğnenin vurulduğu yerin içi topgibi kalır farkedersiniz zaten o ilaçdağılmazmümkün olduğunca yürüyün yavaş yavaş...aman kızlar ne iğneler yedik yaaa doğum bile vız gelir tırs gider size....

merhaba aysuncum sağol canım inşallah güzel sonuçlanır
evet test gününe kadar devam ediyor iğneler malesef acıyor napalım sıkıcaz dişimizi artık
inşiallah bunca emeklerimizin karşılığında hepimiz pozitif sonuçlar alırız

kaç gün kaldı ?

hilburcum bende vurulurken bişi hissetmiyorum olan sonradan oluyor yürüyorum hareket ediyorum akşam bişi yok
gece yatakta sağdan sola dönemiyorum kalçam çok fena ki ben öyle canı tatlı biriside değilimdir daha çok yürümeye hareket etmeye çalışıyım ozman
ahh inşallah o günleri görmeyi nasip eder mevlam

amin canım amin

28 ocakta ön görüşme tarihimiz canım.
15 gün kaldı..

inci canım nasıl oldun biraz daha iyi misin

Daha iyiyim canım sağol.

Sağol tatlım.
Görüşmenin iyi geçmesine ve başlayacak olmanıza çok sevindim Nur Hanım'ı tanıyıp da sevmeyen biri yoktur her halde :)

Sağol canım evet maalesef grip

Her şey yolunda gidiyor maşallah 5.güne kadar gidecekler galiba Canım iğneden sonra biraz hareket etmeye çalış ki dağılsın ilaç.
Ah ah hepsi kuzular için

Aysuncum korkma. Beynini pozitif sonuç alacağına odaklandır o zaman ne acı kalır ne bir şey :)

Kızlar olurda Nur hanım izne ayrılırsa tedavim başladığında sizce hangi doktoru seçeyim

Juliacım bunu herkes soruyor
Nur Hanım nisan gibi izne çıkacak. Nasip olursa da 2 ay sonra dönecek.
Aynur Hanım, Betül Hanım, Funda Hanım, Müstecep Bey, Mustafa Bey var. Bir de yeni gelen doktorlar Murat Bey ile Tonguç Bey var.
Birisini seçip ön görüşmeye git, elektriğin tutarsa başlarsın, tutmazsa başka bir doktor talep edersin.

Hilburcum bir sakıncası yoksa doğumu ne kadara yapacağını yazabilir misin? En son 7 bin civarı bir şeydi sanırım o da tüp bebek hastalarına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…