Cnm ben o istenen tahlilleri başka tüp bebek merkezine görüşmeye gittiğimde yaptırmıştım zaten büyük ihtimal istemezler yine.
Ben hiç tutmayacak diye düşünüyorum neden bilmiyorum bu benim yapımda var herşeyi önce olumsuz yönünden görürüm hep şimdiden çok yoruldum :1no2:
slm arkadaşlar.artvinli nasılsın canım seni merak ediyorum.bir iki safya önce yazmıştım sana heralde nete girmedin buara.benim kasılmalarım coğaldı bizim kız vaktinden önce gelecek heralde.gerci sağlıklı olsun da hayırlısı artık.arkadaşlardan biri morfoloji sorununu sormuştu.benim eşimde %0 morfoloji cıkmıştı.iki kez farklı yerlerde tüp bebek yaptırdık olmadı.sonra memorial hast.söylediler orda sperm daha fazla büyütülerek bakılıyor buda türkiyede bir memorial birde brüksel hst. yapılıyo.memorialde ben yaptırdım.birinci kalite hic yok dediler ancak ikinci kaliteden döleyebildiler.şükür oda tutu ilk başta hatta ikizdi iki aylıken birini vucut kaybeti.sakın ümitsiz olma nasipse olur allahın izniyle.önemli olan doğru merkez.benim yumurta toplama ve transferi hale hanım yaptı cok tecrübeli bi doktor.takipleride nur hn. birlikte yaptılar.oda cok tatlı .allahım herkeze hayırlı evlat naip etsin.sormak istediğiniz şeyler olursa arkadaşlar cekinmeyin sorun cevaplarım.öpüyorum herkezi.
Pasmenika nerdesin? Seni çok merak ediyorum.. İyi haberlerini bekliyorum...
canım günaydın . şu geçmek bilmeyen 12 günün bitmesini bekliyorum evde. bu tüp bebeğin enzor aşamasıymış. hiçbirşey yapmadan evde oturup zamanın geçmesini bekliyorum. ( aslında çok şey yapıyorum lostu izlememiştim 1. sezondan itibaren bütün bölümlerini aldım onu izliyorum kitap okuyorum izlemek isteyipte izleyemediğim diğer filmlerde çekmecemde bekliyor ama zaman yinede ağır ilerliyor ) 6 günüm geçti kaldı 5 gün çarşamba günü belli olacak bebişimin bana tutunup tutunmadığı. buarada düngece rüyamda bebişlerim olmuştu ikiz :) biri kız biri erkek, erkek olan çok yaramazdı :) rüyası bile öyle tatlıydıki. umarım hepimiz o tatlılıkları yaşarız yakın zamanda hayatımızda .
önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla sende bu ayın 14 gibi başlayacakmışsın tedaviye hayırlısı olsun canım senin içinde içini rahat tut sonuçta herşey olacağına varıyor. olumlu düşün olumlu şeylerle karşılaş inş. benimde 16 sında sonucum belli olacak inş karşılaşırız hastanede .
tedaviye başlayacak bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun ( sonuç için bekleyenlerinde :)
Arkadaslar öncelikler Allah hepinize sabir ve ardindan hayirli bebishler versin insallah. Ben yurtdisindan yaziyorum, Burada iki basarisiz denemem oldu, doktorlarindan hic memnun kalmadim, düsünün artik disgebelik yasadim, böbrek tasi düsürdügümü zannettiler..ve ayrica tüpbebek teknikleri Türkiyede daha gelismis.
Memorial'in bu konuda en iyi hastanelerden birisi oldugunu ögrendim. Acaba benim gibi yurtdisindan Memorial'e gidecek olan varmi?
Allahim insallah hepimize bebeklerimizi versin.
Konaklama konusunda yardimci olabilecek arkadaslar varsa lütfen yazsin. Memorialín konuk evi oldugunuu biliyorum, acaba ücretinden haberi olan varmi?
canim bende hollandada yasiyorumArkadaslar öncelikler Allah hepinize sabir ve ardindan hayirli bebishler versin insallah. Ben yurtdisindan yaziyorum, Burada iki basarisiz denemem oldu, doktorlarindan hic memnun kalmadim, düsünün artik disgebelik yasadim, böbrek tasi düsürdügümü zannettiler..ve ayrica tüpbebek teknikleri Türkiyede daha gelismis.
Memorial'in bu konuda en iyi hastanelerden birisi oldugunu ögrendim. Acaba benim gibi yurtdisindan Memorial'e gidecek olan varmi?
Allahim insallah hepimize bebeklerimizi versin.
Konaklama konusunda yardimci olabilecek arkadaslar varsa lütfen yazsin. Memorialín konuk evi oldugunuu biliyorum, acaba ücretinden haberi olan varmi?
Kızlar şimdi adet oldum.. Yarın değil öbür gün gidiyorum başlamaya. Bugün yarın derken tedaviye başlıyorum korkarım. O kadar korkuyorum ki Allah yardımcımız olsun....
Cnm hayırlısı olsuuun a.s. darısı bizlerin başına
gozdemmmm hayirli olsun...
nzmyhn yumoslarin toplanmis hayirlisi insallah guzel kaliteli gelisir...tutunur annesine...
kizlar buarada Artvinli ye yazanlar olmustu ben dahil...cevap gelmeyince endiselendim...arastirdim..dogum yapmis..34+0 da Ali Yagiz ina kavusmus...Allahim uzun saglikli omur versin..darisi evlat hasreti ceken herkese insallah...saglikla hayirlisiyla...
gozdemmmm hayirli olsun...
nzmyhn yumoslarin toplanmis hayirlisi insallah guzel kaliteli gelisir...tutunur annesine...
kizlar buarada Artvinli ye yazanlar olmustu ben dahil...cevap gelmeyince endiselendim...arastirdim..dogum yapmis..34+0 da Ali Yagiz ina kavusmus...Allahim uzun saglikli omur versin..darisi evlat hasreti ceken herkese insallah...saglikla hayirlisiyla...
kızlar hayırlısıyla benimde yumurtalarım toplandı...........transferi bekliyorum...............bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler......................
Kızlar şimdi adet oldum.. Yarın değil öbür gün gidiyorum başlamaya. Bugün yarın derken tedaviye başlıyorum korkarım. O kadar korkuyorum ki Allah yardımcımız olsun....
inş. tedavi sürecin çok güzel geçer. korkacak birşey yok emin ol.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.inş. sonucu da güzel olur hayırlısıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?