Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

olumsuzluk yok tatlım. bak bende tek embriyo trasferi oldu tutmadı. acaba tutar mı tutmaz mı diye düşündüm..bende tutmamış ama tek embriyoyla hamile kalan çok varmış halbuki. bunları okuyunca ümidim daha da arttı şu an o kadar heyecanlıyım ki.. bence sende olumlu haberleri oku..onun dışındakilere bakma..

slm. hayırlı olsun bebişin. sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmek nasip etsin Rabbim..:Saruboceq:

Pasmenika nerdesin? Seni çok merak ediyorum.. İyi haberlerini bekliyorum...

canım günaydın . şu geçmek bilmeyen 12 günün bitmesini bekliyorum evde. bu tüp bebeğin enzor aşamasıymış. hiçbirşey yapmadan evde oturup zamanın geçmesini bekliyorum. ( aslında çok şey yapıyorum lostu izlememiştim 1. sezondan itibaren bütün bölümlerini aldım onu izliyorum kitap okuyorum izlemek isteyipte izleyemediğim diğer filmlerde çekmecemde bekliyor ama zaman yinede ağır ilerliyor ) 6 günüm geçti kaldı 5 gün çarşamba günü belli olacak bebişimin bana tutunup tutunmadığı. buarada düngece rüyamda bebişlerim olmuştu ikiz :) biri kız biri erkek, erkek olan çok yaramazdı :) rüyası bile öyle tatlıydıki. umarım hepimiz o tatlılıkları yaşarız yakın zamanda hayatımızda .

önceki sayfalardan okuduğum kadarıyla sende bu ayın 14 gibi başlayacakmışsın tedaviye hayırlısı olsun canım senin içinde içini rahat tut sonuçta herşey olacağına varıyor. olumlu düşün olumlu şeylerle karşılaş inş. benimde 16 sında sonucum belli olacak inş karşılaşırız hastanede .
tedaviye başlayacak bütün arkadaşların allah yardımcısı olsun ( sonuç için bekleyenlerinde :)

pasmenika tatlim bende merak ediyordum..arada gir durumunu bildir..
cogu gitmis azi kalmis...kaldi 5 gun..
kendini dinleme,gobusunde bebeginin oldugunu cok dusunme...onemli olan ilk 72 saatti...yavas yavas rutin islerine donebilirsin..bol su tuket...agir olmamak sartiyla gunluk islerini yap...bol sabir dua...insallah haftaya sonucuna birlikte sevincez...dualarim seninle...

Canım seni çok merak ediyorum birlikte kutlayacaktık hamileliğimizi ama sen erken açılış yapacaksın inşallah. Ben daha adet olmadım. Sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım bu önümüzdeki süreçte gördüğüm son adet olur:)) Bizi habersiz bırakma arada sesini duyur. Belki hastanede karşılaşırız herkese pasmenika gözüyle bakacağım bu arada 2 embrio mu transfer edildi sana?

hayırlısı olur inşallah bence kesinlikle orda yaptır asla başka bi merkez düşünme müthiş bi kadrosu var aynı zamanda o kadar güler yüzlü ve pozitifler ki insanı çok motife ediyolar ki herşeyden önce morale ihtiyacımız var onlardan da o destegi alıyosun.bende ilk denememi orda yaptırdım embriyo transferi yapıldı 5 günüm kaldı gebelik testi için günler geçmek bilmedi çok heyecanlıyım benim doktorum müstecep beydi ama orası bi ekip işi bütün hastaların dosyalarından haberleri var ve ortak karar alıyolar tekrardan hayırlı olur inşallah rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım konuk evi çok pahallı bizi önce kasımpaşada berbat bir otele yolladılar sakın gitme oraya ordanda nil otele internette resimleri var ulaşımda kolay kafana takılan bişey olursa sor

canim bende hollandada yasiyorum
temmuz gibi gorusmeye gitcem memorial e
bende burda yaptirmak istemedim guvenemedim burdakilere
zaten 1 sesde bekleme sirasi vardi
sen nerde yasiyosun yurtdisinda
gorusuruz
byyy

Kızlar şimdi adet oldum.. Yarın değil öbür gün gidiyorum başlamaya. Bugün yarın derken tedaviye başlıyorum korkarım. O kadar korkuyorum ki Allah yardımcımız olsun....

kızlar hayırlısıyla benimde yumurtalarım toplandı...........transferi bekliyorum...............bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler......................

gozdemmmm hayirli olsun...

nzmyhn yumoslarin toplanmis hayirlisi insallah guzel kaliteli gelisir...tutunur annesine...

kizlar buarada Artvinli ye yazanlar olmustu ben dahil...cevap gelmeyince endiselendim...arastirdim..dogum yapmis..34+0 da Ali Yagiz ina kavusmus...Allahim uzun saglikli omur versin..darisi evlat hasreti ceken herkese insallah...saglikla hayirlisiyla...

Canım teşekkürler ii dileklerin için. Sen nasılsın?

canım çok çok teşekkür derim.........amiin inşaallah hayırlısıyla gelsinler...........
ama şuan çok şaşkınım.........artvinli gerçekten dogum yapmış haa.......ama henüz erken degilmiydi......saglıkları falan nasılmış........Rabbim inşaalah hayırlısıyla kuvvet onlara..........hem taze annişimize hemde ali yagızımıza...............

gozdemmmm.cok sagol cnm..iyiyiz cok sukur...sizlerin guzel haberleriyle daha da iyi olcaz insallah...

nzmyhn Artvinli hakkinda pek bilgim yok..evet erken gelmis..34 yinede iyi bi hafta kuveze gitmemis olabilir..sagliklidir diye tahmin ediyorum..insallah oyledir..
Amin annemize de bebisede kuwet...

kızlar hayırlısıyla benimde yumurtalarım toplandı...........transferi bekliyorum...............bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler......................

hayırlı olsun..dilerim transferinde hayırlısıyla güzel geçer pozitif sonucu görürsün..

Kızlar şimdi adet oldum.. Yarın değil öbür gün gidiyorum başlamaya. Bugün yarın derken tedaviye başlıyorum korkarım. O kadar korkuyorum ki Allah yardımcımız olsun....

inş. tedavi sürecin çok güzel geçer. korkacak birşey yok emin ol.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.inş. sonucu da güzel olur hayırlısıyla..

inş. tedavi sürecin çok güzel geçer. korkacak birşey yok emin ol.. Rabbim hakkında hayırlısını versin.inş. sonucu da güzel olur hayırlısıyla..

İlk iğnemi bugün oldum.. Cuma ilk kontrolüm için çağırdılar. Böyle bçyle bitecek inşallah....Hepimize hayırlı olur inşallahh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…