Selam kızlar...
Size üzücü bir haberim var :26:
Nur Hanım ağustosta dönecekmiş hastaneyeAh ah nerelere gidem
selam incicim Nisanda gidicekti 4 ay izin yapıcak demekki ama napsın oda anne sonuçta 4 ay az bile bir bebek için ,herşeyde hayır vardır inşallah sende martta hamile kalırsın..
Maşallah kuzucuklara şuan tam olaraka kaçıncı haftadasın canım canımmm rabbim onları sıkı sıkı sarıp o miz kokularını içine doya doya çekmeyi nasip etsin inş.ben nasıl olduğumu inanki bilmiyorum bir çok iyi bir çok kötü aynı şeyleri yaşamaktan o kadar çok korkuyorum ki anlatamam sonu hayır olur inş.
yarın yaptırıyorum canım o işlemi ama fiyatı hakkında bir bilgim yok ne olursa olsun artık vericez yeterki gelsinler.....
yok canım benim kii mustafa bey bekliyorum istiyorum kiii onun aramasını çünkü arıcam dedi
Evet canım az bile o süre. Onun adına çok seviniyorum. Doya doya vakit geçirsin inş yavrusuyla.
İşte tedavi sırasında onun o pozitifliğinden, enerjisinden mahrum kalmak çok zor olacak bizler için. Gerçi benim ne zaman başlayacağım belli bile değil :)
meryemcigim öncelikle gecmis olsun.ama ilerde ne olur bilinmez.beni bilmiyorum hatirliyormusun.bende yurt disindayim.4 cü tüpü düsünüyorum.malesef hepsi negativ.simdi bende memoriali düsünenlerdenim.fakat ön görüsme icin gidip geri gelmem imkansiz.olur ise adet ile birlikte baslayacagiz.fakat sana sunu sormak istiyorum.yurtdisinda olan biri olarak elindeki sonuclari tahlilleri ne zaman gösterdin doktorlara.yani ne zaman gördüler tahlilleri ne zaman basladilar.ariyorum bana ön görüsme diyorlar.orda sonuclariniza göre siye yol cizecekler diyorlar.tesekkürler.birde toplam masraf ne kadar tuttu ögrenebilirmiyim
merhaba akasya, öncelikle çok çok geçmiş olsun.çok geç oldu biliyorum ve umuyorum ki okursun.Senin acını çok iyi anlıyorum bende temmuz ayında 16 haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım.hemde onun kalbini kendi ellerimle ilaç alarak durduydım.Hastaydı ve doğsaydı büyük ihtimalle hemen ölücekti.Bu kadar uğraşıpta elde edip sonra kaybetmek tarifi çok zor bir acı.Sana şu kadarını söyleyebilirim sakın allaha isyan etme allaha kızma ve sana tavsiyem kadınlar kulübünde bebeğini kaybedenler sayfasına gir orda seninle aynı acıyı yaşayan hatta defalarca yaşayan insanlar göreceksin ve bu sana teselli verecek yalnız olmadığını göreceksin.Bide hamile kalabiliyorsun bunu bilmek çok güzel ve rahatlatıcı.Sakın pes etme.
Bebeğin kaç aylıktı bilmiyorum ama çok ara verme tekrar dene benim doktorum(tüp bebek merkezleriyle alakası yoktu o yüzden gönül rahatlığıyla tavsiyesine uydum) ara vermeden devam etmemi çünkü vücudun gebeliğe alışmış olduğu için tutunmanın kolay olabileceğini söyledi.Zaten başka çarem yok ben bebek istiyordum ve sağlığım el verdikçe devam etmeye karar verdim.Bebeğimden 4 ay sonra tedaviye başladım(düşünsene doğum iznine ayrılacağım ay ben tekrar hastaneye gittim aynı stres aynı işkence.Bu ruh hali yetmezmiş gibi semra hoca tek yumurtan var tedaviyi yarım bırakabilirsin demez mi-zaten o kadını hiç sevmiyorum, insan değil robot sanki-tek yumurtanın riski çok fazla dedi.Neyseki 3 olgun yumurtam oldu ama tabi işkence bitmedi bu defa eşimde hiç canlı sperm bulunamadı normalde vardı yani.Lafı uzatmıyayım Allah bana ve bence sema hocayada tokat gibi bir cevap verdi bence çünkü o tek yumurta oldumu sana 3 kaliteli embriyo ve transfer oldum ve allahım herkese nasip etsin inşallah şu anda ikiz gebelik yaşıyorum.İşte allahın mucizesi bize siz kim oluyorsunuzda benim işime karışıyorsunuz dedi bana göre.Ama sana şunu söyliyeyim hiç rahat değilim kendimi bağlamıyorum ve 12-16.haftalarda doktora gitmek istemiyorum.Allah sonumuzu hayır etsin
kızlar memorialde embriyo traşlama işlemi yapılıyomu bilen duyan varmı bu traşlama başarıyı çok artırıyomuş yapıyolarmı acaba yaaa
İnci benim ne zaman başlıcam belli değil ama önümüzdeki birkaç ay icinde dusunuyodum belkide ertelenir doktorum olmayınca
hiç korkma o zaman mikrocum allahın izniyle sıkıntı olmıcak inş. bu son uğraşların son gidişlerin olsun inş.bu tedaviden sonra inş. sadece bebeklerini görmeye gidiceksin :)))allah yardımcın olsun dualarımdasın mikro güzel haberlerini bekliyorum
Selam kızlar...
Size üzücü bir haberim var :26:
Nur Hanım ağustosta dönecekmiş hastaneyeAh ah nerelere gidem
incim gittiler akciğerleri temiz çıkmış çok şükür geniz etinden yada burun kanamasından olabilir demiş kulak burun boğaza sevk etmiş yarında oraya gidecekler inş. bişi çıkmaz kendisi gripte olmuş belki ondandır allahım kimselere hastalık yüzü göstermesin dünden beri gerildim
Mikro canım Allah yardımcın olsun. Yarınki işlem sorunsuz bir şekilde gerçekleşir ve yavruna bir adım daha yaklaşırsın inş. Şanslısın Nur Hanım gitmeden olacaksın tedavini :)
bugün tam 29+1iz ,yani30.haftaya girmiş olduk hayırlısı ile...korkunun ecele faydası yokki canım herşey yolundayken niye stres yapasın...daha sakin ol ne olur...seni seviyoruz..bebelerinide:)
Zusacığım yazdıkların beni o kadar çok rahatlattı ki.. Allah razı olsun senden. İnşallah iki meleğini de sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım seninle ...Bizim yaşadığımız bu acının kelimelerle tarifi yok. Hiç birşeye benzemiyor. Ancak yaşayan bilir. Ben de senin gibi çok kötü günler geçirdim. Hiç uyumadığım gecelerim oldu. Bazen delireceğimi düşündüm. Başımı duvarlara vurdum. Ama asla isyan etmedim. Rabbime şükrettim. Beterinden korusun diye dua ettim. Ben anladım ki bazı şeyler insanın elinde değil. Olacaksa oluyor. Dünyanın en iyi merkezine gitseniz de, en iyi imkanlar kullanılsa da yaşanacakları değiştiremiyorsunuz.. Tek dileğim Allah hiçbir anneyi bu acı ile sınamasın. Bizlere de bir daha asla bu acıyı yaşatmasın.
Ben şu an biraz daha iyiyim. Gün günden kendimi toparlıyorum. Buna da mecburum. Yaşamak ve yeniden ümit etmek zorundayım. Bugün hastanede kontroldeydim. Allah razı olsun Nur Hanım beni bir anne şefkati ile sarmaladı. Moralimi düzeltti. Beni iyileştirdi. O bir doktordan ziyade bir melek..Hatta yeni tedavimi bile konuştuk. 3 ay aradan sonra deneyebileceğimi söyledi. Aynı senin söylediğin gibi fazla ara vermeden , olay soğumadan yeniden dene dedi. İçim ümitle doldu. Heyecanlandım. İnşallah ben de senin gibi bu acılarımın karşılığını Rabbimin hediyesi ile alırım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canımcım yarın ki küçük operasyonunda başarılar diliyorum sana İnşAllah bu tedavinde yawrunu kucağına alırsın dularım senınle hatta tüm kalbimle sesleniyorum sanaaaa herşey gönlünce olsun Rabbim daha fazla bekletmesin
canım ne zaman yaptıracaktın diğer testi senden dahada güzel haberler bekliyoruz
buyur gel gezelim ne güzel olur sağlık ocağına gittim hemşireler haber ver mutlaka sonucunu demişlerdi kapıdan hemencecik söledim çıktım boğazım düğümlendi konuşamadım sonra da gezindim çamlıkların altında bizim burası çok güzel beylikdüzü gezecek çok yer var sonra da markete gittim bişeyler aldım geldim öle işte bugün de akşam oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?