yarin insaallah...
canim senin icinde iyi gecer umarim.ben hic duymamistim bunu.
Zusacığım yazdıkların beni o kadar çok rahatlattı ki.. Allah razı olsun senden. İnşallah iki meleğini de sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım seninle ...Bizim yaşadığımız bu acının kelimelerle tarifi yok. Hiç birşeye benzemiyor. Ancak yaşayan bilir. Ben de senin gibi çok kötü günler geçirdim. Hiç uyumadığım gecelerim oldu. Bazen delireceğimi düşündüm. Başımı duvarlara vurdum. Ama asla isyan etmedim. Rabbime şükrettim. Beterinden korusun diye dua ettim. Ben anladım ki bazı şeyler insanın elinde değil. Olacaksa oluyor. Dünyanın en iyi merkezine gitseniz de, en iyi imkanlar kullanılsa da yaşanacakları değiştiremiyorsunuz.. Tek dileğim Allah hiçbir anneyi bu acı ile sınamasın. Bizlere de bir daha asla bu acıyı yaşatmasın.
Ben şu an biraz daha iyiyim. Gün günden kendimi toparlıyorum. Buna da mecburum. Yaşamak ve yeniden ümit etmek zorundayım. Bugün hastanede kontroldeydim. Allah razı olsun Nur Hanım beni bir anne şefkati ile sarmaladı. Moralimi düzeltti. Beni iyileştirdi. O bir doktordan ziyade bir melek..Hatta yeni tedavimi bile konuştuk. 3 ay aradan sonra deneyebileceğimi söyledi. Aynı senin söylediğin gibi fazla ara vermeden , olay soğumadan yeniden dene dedi. İçim ümitle doldu. Heyecanlandım. İnşallah ben de senin gibi bu acılarımın karşılığını Rabbimin hediyesi ile alırım.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sadeece nur hanımın güleryüzü için tedavi mi erteliyceksiniz.yapmayın allah aşkına memorialda herşeyekipişi değilmi..bence vakit çok kıymetli bizler içinboşa geçirmemek gerk.nacizane fikrim tabisiz bilirsiniz...
Kizlar bir sey sorcam acaba memorialde 2 inci denemede indirim yapiyorlar mi
Iyi geceler kizlar nur hanim benden kanda pihtilasma testlerini istedi.baktim tromboli panelinin altinda AMH yaziyo bide.yumurta rezrrviyle ilgiliymis baktimda.nette okudum bazilari adetin 3.gunu yaptirmis.doktorum bana boyle birsey demedi.bide iskillendim benden niye boyle test istedi.benim ultrosonda 12yumurta falan gorunuyodu.menapoza mi gircegimden suphelendiki.
Inci tanesi cok sagol canim.hep icimi rahatlatiyorsun.benden ilk redavimde istememisti nur hanim.ilk redavide 6yumurtam toplandi 4u olgundu.embriyolarda orta kalite oldu.okudumda yumurta ezervi azalinca yumurta kalitesi azalirmis.esimin morfoloji sifir embriyo oyuzden kalitesiz oluyo diye dusunuyodum amh isteyince korktum.ben adetin 3.gunu yaptirmayacagim.nur hanim demedi.siz nasil yaptirdiniz.
Inci tanesi cok sagol canim.hep icimi rahatlatiyorsun.benden ilk redavimde istememisti nur hanim.ilk redavide 6yumurtam toplandi 4u olgundu.embriyolarda orta kalite oldu.okudumda yumurta ezervi azalinca yumurta kalitesi azalirmis.esimin morfoloji sifir embriyo oyuzden kalitesiz oluyo diye dusunuyodum amh isteyince korktum.ben adetin 3.gunu yaptirmayacagim.nur hanim demedi.siz nasil yaptirdiniz.
Rica ederim canım. Panik yapma. Ben de ilk tedavide yaptırmamıştım ikincisinde tedavi esnasında yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sana verilen istek kağıdında amh yanında işaret mi var?
hayır canım tromboli paneli diye bir yer var.oradaki boşluğa yazdırdı nur hanım.
günaydınnnnnnnnnn
hayırlısıyla gidip dönmeni dilerim.İnşallah şifa olur canım..
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Mikrom saat kaçta randevun? Nur Hanım mı yapacak işlemi?
amin canım inş..saol güzel dileklerin için rabbim yardımcımız olsun hepimizin
iyi sabahlar canım saat 2 de ben onun yapmasını istedim canım mesaj kutuna baktınmı
cansınız yaa seviyorum sizleriii
mikro canom güzel haberlerle gel inşallah..canım benden de istedi amh testi ve ben sordum adetin3.günümü diye herhangi bir günde yaptırabilirsin dedi arkadaşlar da cevap vermişler ama söylemek istedim :))
günaydınnnn canım nsılsın bugün nazlyln ikinci tahlilini yaptıracak güzel haberlerle gelir inş.. topiğimizdeki havalar değişir inş......
güle güle git güle güle gel canımmmrabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versın inş..
mikro canom güzel haberlerle gel inşallah..
her şey güzel olacak..
nzlyln canım değerin kat kat katlanır inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?