Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım benim hepimizin aklındasın. en kısa zamanda çabucak toparlanman bizide çook mutlu eder. rabbim sana güsel yazılar yazsın inş..

Sadece güler yüzlü demek ona haksızlık olur. İnsanın tedavi esnasında psikolojik olarak kendisini iyi hissetmesi çok önemli, bunu hepimiz biliyoruz Bu nedenle onun tedavilerimizde (en azından benim için öyle) olmayacak olması ister istemez üzüyor insanı. Tabi burada tedaviye başlayacak kimse Nur Hanım dönene kadar beklemeyecektir, o da istemiyor bunu zaten, konuşmuştuk kendisiyle. Hakkımızda hayırlısı olur inş. En hayırlı zamanda bizler için en hayırlı olacak doktorla başlarız inş.

Kizlar bir sey sorcam acaba memorialde 2 inci denemede indirim yapiyorlar mi

Evet Meryemcim. 300 euro kadar bir indirim oluyor.

Son düzenleme:
Iyi geceler kizlar nur hanim benden kanda pihtilasma testlerini istedi.baktim tromboli panelinin altinda AMH yaziyo bide.yumurta rezrrviyle ilgiliymis baktimda.nette okudum bazilari adetin 3.gunu yaptirmis.doktorum bana boyle birsey demedi.bide iskillendim benden niye boyle test istedi.benim ultrosonda 12yumurta falan gorunuyodu.menapoza mi gircegimden suphelendiki.

Olur mu canım amh herkesten istenen bir tahlil. İçin rahat olsun

Inci tanesi cok sagol canim.hep icimi rahatlatiyorsun.benden ilk redavimde istememisti nur hanim.ilk redavide 6yumurtam toplandi 4u olgundu.embriyolarda orta kalite oldu.okudumda yumurta ezervi azalinca yumurta kalitesi azalirmis.esimin morfoloji sifir embriyo oyuzden kalitesiz oluyo diye dusunuyodum amh isteyince korktum.ben adetin 3.gunu yaptirmayacagim.nur hanim demedi.siz nasil yaptirdiniz.

Rica ederim canım. Panik yapma. Ben de ilk tedavide yaptırmamıştım ikincisinde tedavi esnasında yapılmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Sana verilen istek kağıdında amh yanında işaret mi var?

Herhangi bir zamanda yaptirabilirsin degiskenlik gosyeren bir test degil o yuzden herhangi bir zamanda yaptirabilirsin sonuc degismez canim.

canım benden de istedi amh testi ve ben sordum adetin3.günümü diye herhangi bir günde yaptırabilirsin dedi arkadaşlar da cevap vermişler ama söylemek istedim :))

günaydınnnnnnnnnn

günaydınnnn canım nsılsın bugün nazlyln ikinci tahlilini yaptıracak güzel haberlerle gelir inş.. topiğimizdeki havalar değişir inş......

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Mikrom saat kaçta randevun? Nur Hanım mı yapacak işlemi?

hayırlısıyla gidip dönmeni dilerim.İnşallah şifa olur canım..

amin canım inş..saol güzel dileklerin için rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar

Mikrom saat kaçta randevun? Nur Hanım mı yapacak işlemi?

iyi sabahlar canım saat 2 de ben onun yapmasını istedim canım mesaj kutuna baktınmı

cansınız yaa seviyorum sizleriii

Hadi bakalım inş bu işlem seni yavruna iyice yaklaştıracak
Baktım canım, yazdım cevap
Biz de seni seviyoruz

mikro canom güzel haberlerle gel inşallah..
her şey güzel olacak..

nzlyln canım değerin kat kat katlanır inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…