Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Çok sevindim çakırım. Hadi hayırlısı Bak gördün mü korkuyordun ama bir sorun yokmuş çok şükür

kızlar 4 embriyom vardı 2tanesi dün gelişimini durdurmuş 2 tanesini de transfer edildi biri 1. kalite diğeri ona göre daha düşükmüş
hayırlısı inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
canım inşallah bebişlerin sımsıkı tutunurlar annesine 12 gün çarçabuk geçsin inşallah sonrada güzel haberi ver bize

dr usg ile bakıcaktır adetin 3. günü kist gibi bişi yoksa etkilemez bence hayırlı olsun tedavin

eyşegülcüm hayırlı olsun bebeyin kaçıncı denemen

Arkadaşlar transferden sonra tutarsa adet tarihinden itibaren kaç haftalık sayılıyo 2 falanmı yada önceki adet tarihinden itibaren yani bi aylıkmı?
bence 4 haftalık oluyor yani bir aylık çünkü adet olduğun tarihden itibaren sayıyorlar test yaptığın zamanda 2 gül kalmış oluyor adetine ve böylelikle 1 aylık hamile olmuş oluyorsun gebe kızlar daha iyi bilir ama ben öyle biliyorum

akasyam tekrar tedviye başlaman çoook güzel allah öyle bir güzellik versinki bu acını unutasın inşallah
mikrom allah yar ve yardımcın olsun inşallah melekler seni daha bekletmez
incim sen nasılsın hastaymışsın geçmiş olsun canım

Çok sevindim çakırım. Hadi hayırlısı Bak gördün mü korkuyordun ama bir sorun yokmuş çok şükür
evet korka korka gittim hastaneye ama bişi yokmuş sadece tekrar dosyayı değerlendirmişler ve semra hanım yeni bir görüşme istemiş
ben semra hanı hocam şansım nekadar dedim oda dediki yaşın çok küçük bu nedenle bizim için çok avantajlı bir hastasın
ne sorunun olursa biz bunu burda halletmeye çalışırız ama umutsuz olursan ona ilacımız yok sende umit etmeye devam etki bu işin üstesinden hepberaber gelelim
ay o anda semra hanıma sarılıp öpesim geldiçok mutlu oldum öyle deyince

Süper ya çok sevindim

Mucize sanırım cogu kisiden isteniyor AMH bendende istedi doktor hanım ama adetin 3.gunu istedi bende öyle yaptırdım sonucum çıkmadı henüz

çok sevindim çakır herşey yolunda görünüyor inş bu sefer bebişlerin seni hiç bırakmazlar canım bu arada senin yaş kaç tı

kızlar amh degerinin normali kaç olması lazım kaçtan sonrası tehlikeli acaba testin adı amh olarak mı çıkıyo sonucta baska adı varmı acaba

çok saol canım ilgin için umut işte ney iyi duyarsak o yapılırsa olacak gibi hissediyoruz sana uygulanmış sonuc ne oldu peki cnm

kızlar amh degerinin normali kaç olması lazım kaçtan sonrası tehlikeli acaba testin adı amh olarak mı çıkıyo sonucta baska adı varmı acaba

İkinin üzerinde olmalı diye biliyorum. Ancak burada bir arkadaşım 35 yaşında 0.3 değerle doğal hamile kaldı ve doğum yaptı. Rakamlar bir yere kadar.

çakır çok sevindim inşallah bu sefer olur canım benimde bu ay adet olursam martta başlıyacak :)) marta kadar kendine eşine iyi bak canım

kızlar tüp bebekten 2-3 ay öncesi neler yiyilip içilmesi gerekir hem eşim için hem kendim için. neler yapmam lazmmm

mikrocum şuanda merkezdesindir allah yardımcın olsun canım inşallah herşey yolundadır dualarım seninle

Zambak canım inş bırakmayacak kuzucukların seni

Mikrom şu an işlemdesindir. Allah yar ve yardımcın olsun...

saolun kızlar geldim bennnn kolay bir işlemdi normal muayne odasında geçti ağrısız bi işlem dedi nur hanım ama azıcık acıdı okadar da olucak yani değilmi :))inş. yavrularımın bana tutunmasını kolaylaştırır hepinizin ilgisine tşk kızlarrr öpüyorum sizi

bende seni bekliyodum mikro ohh ohh maşallah güzel haberle başladı inş. sonuda böyle güzel olucak peki bundan sonra ne yapıyosunuz ne zaman başlıyorsunuz ya kızlar ben sizden çok heyecanlandım :))

canım hayırlı olsun senin adına sevindim bende haftaya başlıyorum benimde dozum 125 olucak ve embryoskop yapılacak inş..hepimiz için hayırlısı olur senin kaçıncıydı canım

bende seni bekliyodum mikro ohh ohh maşallah güzel haberle başladı inş. sonuda böyle güzel olucak peki bundan sonra ne yapıyosunuz ne zaman başlıyorsunuz ya kızlar ben sizden çok heyecanlandım :))

ahh canım sen gel birde bana sor sanki ilk defa yaptırıyorum tüp bebek.gece saat 3 te eşimi kaldırmışım hadi kalk gidiyoruz diyetamam sen yat gideriz demiş kendime gülüyorum şimdi.haftaya çarşamba yada perşembe adet olurum canım ozaman başlıyoruz dua edinn noluurrr

etmezmiyim canım kendimden önce ilk sizlere sonra kendime allahım inşallah bu sefer eşine sana ailene 9 ay sürecek mutluluğu nasip etsin bu sefer olucak allahın izniyle çokda az kalmış canım bu embrikoskop mu ne o nedir acaba ? hergün yeni bişiler öğreniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…