tebrik ederim canım çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsinselam arkadaslar.
AKASYA cok gecmis olsun.herseye gucu yeten ALLAHim sana hayirli ve omurlu yavrular bagislasin.
MERYEM
BEBEKDLS sizede gecmis olsun ALLAH gonlunuze ferahlik versin kapilar acsin.amin.
benim test tarihim 16 si.dayanamadim bugun kan verdim.sonuca netten baktim 46 cikmis.referans araligi yazmiyordu. sizce nasil?
biliyorumki sonuc ne olursa olsun elimizde olan birsey degil.RABBIM lutfeder se ne alaa..
tebrikler rabbim size bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah sağlıkla güle güle buyütün kuzularınızıslm arkadaşlar nasılsınız? Uzun zamandır internete giremedim. sebebi malum tabii bebişlerime kavuştum. Biraz zor bir süreç yaşadım. Alışmaya çalışıyoruz. Yaklaşık oniki yıl sonra gelince rahata alışınca biraz zor oluyor. zor olsada çok tatlı bir zorluk. sizler nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor? Allah isteyen herkese nasip etsin dua ediyorum sizler içinde.
aminn inşallah meryemcim inşallah seninde son denemen olur sende kucaklarsın bebişleriniCanim Allah yardimcin olsun insallah siki siki tutunurlar sana ve seni hic brakmazlar
sağol pınarcım allah razı olsun ay sorma çok su içmedim amam heycandan hep sıkışık haldeydimcanım benim yaa nasıl etmem tüm kalbimle kız sakın çok su içme sonra çok zorlanıyo insan hadi canım al gel bebeklerini adını yazarsan dua okucam sana allahım yardımcın olsun
sağol sevdacım allah razı olsun amin inşallah sen naıslsın nasıl gidiyorrabbim hayırlısıyla tutunmayı nasip etsın canım. moralini yuksek tut. hep oku içinden. rabbim bu sefer yuzunuzu guldursun inş..
canım benim çok teşekkür ederim alalh seninde ne muradın varsa versin inşallah tek seferde kavuşursunzambak duacınım canım..Allah yüzünüzü güldürsün cnm inşallah müjdeni almak nasip olur inşallah...
bebekls ve meryem inş.döner hastane sizlere beklemek stres yapıyodur eminim hem baı arkadaşlara hemen dönmüşler neden bu kadar geciktiler bu sefer acaba:44:
sağol canım benim dün aradıklarında heycandan ağlamamak için zor tuttum kendimicanımcım maşAllah genelde 12 gibi arıyorlar ama belkı 6 günü beklıyorlardırNasıl heycanlısındır Allah yardımcın olsun canımcım
rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin canım inşallah hepimiz anne olacağız dün ister istemez daha korunaklı davrandım ama bugün daha rahatım normale döndüm ama iş falan yapıp yormuyorum kendimi rabbim emeklerimiizn karşılığında bebişlerimze kavuştursun bizi aminnnMerhaba kızlar ,
negatif alan arkadaşları okuyunca çok üzülüyorum yaa sanki benimde olmıycakmış gibi geliyo tutanlarınkini okuyunca içim umut doluyo hayallere dalıyorum.Allahım hepimizin yüzünü tez zamanda güldürsün inşallah, hamişler anlatsanıza nasıl gidiyo neler yapıyorsunuz çalışanlar varmı? işe nasıl gidip geliyrsunuz ben transferden sonra minik minik adımlarla yyürüyodum herkes bana bakıyodu siz bunlara dikkat ediyormusunuz?
mikrocum canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur bırakmazlar benicanım rabbim evlatlatlarını sağlıklı bi şekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin inş....
canım tebrikklerr inş. sonucun güzel bir şeklilde katlarrr
evet canım saat 2 de randevum tüp bebekte ilk defa bilmediğim bir işlemle karşıkarşıyayım.ama normal muayne esnasında yapılaqn bir işlem miş.kolay ve acısız geçer inş...
dediğin gibi inş.sonucu güzel olur canım zaman yaklaştıkça korku ,umut, heyecan hepsi birbirine karıştı
canım rabbim yar ve yardımcın olsun inş.al bebişlerinide gel sen onları onlarda seni ömür boyu bırakmayın inş......
canım maşallah sana ve bebeğine yada bebeklerine:))kişiden kişiye değişir bu durum diye duymuştum çok küçük te olsa bazılarının ki çok erken başlayabiliyor ama nur hanım yok demiş şaşırdım.benim yengem hamile kaldığım günden başlar mide bulantılarım diyo amannn sağlıklı olsunda hiç farketmez değilmi canooooooo
canım tedavilewrimiz hemen hemen aynı dönemlere denk gelicek heralde ocak 22-23 gibi adet olucam o zaman başlıyoruz senin tedavinde hayırlı ve sonu bebekli olsun inş...
seninde bugün işlemin varmış inşallah çok güzel geçer ve bu son denemen olur kucakların bebişlerini aminnn
sağol semracımm allah razı olsun inşallahhhhinş bebeklerin sana sım sıkı tutunur hiç bırakmazlar hayırlısı olsun canım
sağol canım allah razı olsuncanim dogum yaptin demek.saglikla buyut kuzucuklari.zorlugu 1.5sene...3.aydan sonradaha keyifli buyutursub.arada yaz canim.
sonucun icin uzuldum ama pozitif dusunce gucunden dolayi tebrik ederim..sende bu guc,azim,umut varken...cok bekletmeyecek inaniyorum.
hayirlisiyla al gel canim.dualarim seninle...
meryemcim sonucun icin uzuldum.tekrar ayni sonucu yasamamak icin bence dusuncelerini degerlendir.benim seneler once tuplerim kapaliydi.laporoskobi ile acildi 5 sene yine gebelik olmadi 2 negatif tupbebek te olunca semra hnm bana tekrar laporoskobi yapalim duruma gore tupleri alirizdemisti.tuplerdeki akinti embriyonun tutunmasini engelliyor.laparoskobi yapildiginda tuplerde sorun gorulmeyince almadilar.illa alinacak diye dusunme teshis amacli.alinirsa olumlu yonden dusun tutunmamasi icin sorun kalmayacak.nasilsa dogal yollarla gebelik elde edilemiyor.fiyati 2009 da histereskobi,laparoskobi,co-cultur icin 4800 civari vermistik..yeni tedaviye sorunsuz baslamak en dogrusu..
canim yeni tedaviye gun sayiyorsun.olumsuz yazilardan,sonuclardan uzak dur.etkileniyorsan. takip etme..ne mucizeler okuduk bunlarida dusun..olumlu dusun,olumlu ilerlesin,olumlu sonuc olsun.sen hazir,guclu. ol ki embriyolarda oyle olsun..
Canım hamilesinRabbim daim etsin inş.
Sağlıkla büyüt yavrularını mustuba. Hayırlı olsun...
Dentur kardeşin gitti mi doktora? Benim sonradan kesildi, gitmedim.
Canım aradılar mı?
Oy kuzum Allah yardımcın olsun. Sıkı sıkı tutunsun yavruların sana inş.
Mail atabilirsin Sevdacım.
Umutsuzluk yok
3500 lira civarı sanırım.
Herşey yolunda gider inş.
Duymadım canım :26:
Sağol tatlım. Daha iyiyim şükür.
Sana da geçmiş olsun. İlaç aldın mı?
incimmm canım sağol inşallah tutunurlar şuan çok garibim hiç bişi hissetmiyorum ben ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin