Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

tebrik ederim canım çok sevindim rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin
tebrikler rabbim size bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah sağlıkla güle güle buyütün kuzularınızı
Canim Allah yardimcin olsun insallah siki siki tutunurlar sana ve seni hic brakmazlar
aminn inşallah meryemcim inşallah seninde son denemen olur sende kucaklarsın bebişlerini
canım benim yaa nasıl etmem tüm kalbimle kız sakın çok su içme sonra çok zorlanıyo insan hadi canım al gel bebeklerini adını yazarsan dua okucam sana allahım yardımcın olsun
sağol pınarcım allah razı olsun ay sorma çok su içmedim amam heycandan hep sıkışık haldeydimsürekli ultrason kontrolü yapıp boşaltık azcık
rabbim hayırlısıyla tutunmayı nasip etsın canım. moralini yuksek tut. hep oku içinden. rabbim bu sefer yuzunuzu guldursun inş..
sağol sevdacım allah razı olsun amin inşallah sen naıslsın nasıl gidiyor
canım benim çok teşekkür ederim alalh seninde ne muradın varsa versin inşallah tek seferde kavuşursun
canımcım maşAllah genelde 12 gibi arıyorlar ama belkı 6 günü beklıyorlardır Nasıl heycanlısındır Allah yardımcın olsun canımcım
sağol canım benim dün aradıklarında heycandan ağlamamak için zor tuttum kendimi
rabbim hepimiz için en hayırlısını nasip etsin canım inşallah hepimiz anne olacağız dün ister istemez daha korunaklı davrandım ama bugün daha rahatım normale döndüm ama iş falan yapıp yormuyorum kendimi rabbim emeklerimiizn karşılığında bebişlerimze kavuştursun bizi aminnn
mikrocum canım allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur bırakmazlar beni
seninde bugün işlemin varmış inşallah çok güzel geçer ve bu son denemen olur kucakların bebişlerini aminnn
inş bebeklerin sana sım sıkı tutunur hiç bırakmazlar hayırlısı olsun canım
sağol semracımm allah razı olsun inşallahhhh
sağol canım allah razı olsun

incimmm canım sağol inşallah tutunurlar şuan çok garibim hiç bişi hissetmiyorum ben ya rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar 4 embriyom vardı 2tanesi dün gelişimini durdurmuş 2 tanesini de transfer edildi biri 1. kalite diğeri ona göre daha düşükmüş
hayırlısı inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız

bırakmıycaklar canım allahın izniyle bol bol dua et rabbim yardımcın olsun.aminnn canım inş...

Kızlar ben ayın 31 ınde adet olmam gerekıyordu olmadım hıc böle olmazdı betehcg bakıdı gebelık yok mus.bu ay tedavıye baslıyacaktık burda doktora gıttım stresden dedı.tarlusal verdi.ilaç bittkden 6gun sonra yanı bugun oldum adet olacagıma hıc bu kadar sevınecegım aklıma gelmezdi.17 gun adetım gecıktıgı ıcın tup bebegı olumsuz etkıler mı

kızlar 4 embriyom vardı 2tanesi dün gelişimini durdurmuş 2 tanesini de transfer edildi biri 1. kalite diğeri ona göre daha düşükmüş

Canım dikkat et dinlen en azından 3 gün.İnşallah bu sefer son olur hayırlı haberlerini bekliyoruz test tarihin ne zamandı?

adet olunca gitmen gerekiyor ultrasondan dan bakılcak yumurtalarına .hormonlarınada bakılır fsh falan normalse başlanır.

merhaba! seninle aynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım. benimde 4 embriyom vardı 4. günde dahil hepsi 1. kaliteydi. 5. gün 2 sinin gelişimi durmuş. 2 si transfer edildi. biri 1. kalite diğeride ona yakın kalitede dediler. banada pazartesi transfer yapıldı. ikimiz içinde hayırlısı olsun.

ayşegülcüm nur hanım hamile evet...onun uğuru değdi sizlere inşallah güzel haberlerinizi alıcaz:)

Arkadaşlar transferden sonra tutarsa adet tarihinden itibaren kaç haftalık sayılıyo 2 falanmı yada önceki adet tarihinden itibaren yani bi aylıkmı?

Zambak canım inş bırakmayacak kuzucukların seni

Mikrom şu an işlemdesindir. Allah yar ve yardımcın olsun...

slm kızlar geçmişi henüz okuyamadım dün memorial de randevum vardı
çok güzel geçti mustafa meyde semra hanımda daha çok açık konuştular testlerimi götürdüm sorun yok dediler
semra hanım ilaç dozumu 137.5 düşürdü embriyoları embiryoskopla takip edicez dedi
çok güler yüzlüydü içim tekrar umutla doldu mustafa beyde inşallah bu defa olucak bu kadar sıtres yapmayın dedi
o kadar çok soru sordumki adamı deli ettim usanmadan cevapladı allah razı olsun ilaçlarımıda yazdı
1 martda adet olmuş olurum ve hayırlısı ile başlicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…