Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

bende memorialda<birinci denememi yaptım tuttu dün öğrendim çok mutluyum darısı herkezin başına inşallah rabbim herkeze nasip eder inş sizede bence kesinlikle orda yaptırın hiç şaşmayın mükemmel bi ekibi var ben çok memnunum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Cnm benim hayırlı olsun bebeğinle beraber geçireceğin güzel bir 9 ay 10 gün diliyorum sana Moralimi düzelttin.Bende ilk denememi yaptırıcam ve ilk denemelerin genelde başarısız olduğuna kendimi inandırdım ama sen bana ümit oldun :))) sizdeki sorun neydi acaba cnm ??

İlk iğnemi bugün oldum.. Cuma ilk kontrolüm için çağırdılar. Böyle bçyle bitecek inşallah....Hepimize hayırlı olur inşallahh....

amin canım inş hayırlı olur.
bu cuma bende gideceğim hastaneye son kontrolüm.
nasipse salı günü büyük bir ihtimal transferim gerçekleşecek.
günler yaklaştıkça heyecanım artıyor

canım ya bu çok güzel bir haber.
Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle.....

gozun aydin...Allahim tamamina erdirsin...saglikla kucagina alman dilegiyle..

bugun ayin 16 si carsamba beklenen gun:hulya:hayirli haberle gel..insallah bebisin seninledir..sonucunu bekliyorum...

bebek-istiyoruz nasılsın? bebeğin nasıl?

cok sukur iyiyiz canim...ahh bide su sicaklar olmasasengözlerimebaksanab

sen nasilsin prenseslerin nasil?tarama testlerin yapildi mi?insallah hersey yolundadir..
20 li haftalara geliyorsun ne guzel..en rahat haftalar...bol bol tadini cikar..boshayallersmile

pasmenika cnm sonucunu aldın mııııııı ?? a.s.

Hayırlı olsun canım darısı bizim başımıza...

pasmenika hala gelmemiş........................meraklandırma bizi kız................
benimde canlar dün transferim oldu şükür.......2 embriyo transfer edildi.......bana dua edin lütfen.......

pasmenika hala gelmemiş........................meraklandırma bizi kız................
benimde canlar dün transferim oldu şükür.......2 embriyo transfer edildi.......bana dua edin lütfen.......

dualarim seninle canim..cok sabrettin,bekledin...insallah emeklerinin karsiligini alirsin...

Canım gözün aydın ben o aşamalara kadar nasıl gelicem bilmiyorum. Bugün üçüncü iğnemi oldum. Sersemlemeye başladım bile..Başım ağrıyo , sanki karnım şiş, ateş basıyo.. Belki de sıcaklardandır ya da kendimi dinliyorumm.Nası geçicek bu süreç.. Kandil mübarek dua edeliimm.. Bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallahhh...

sende o aşamalara gelirsin merak etme günler gelip geçiyor..
sonucun güzel olacağını düşün...
karnının şişmesi yumoşların büyüyor ondan :))
dualarım sizinle hepimize dua ediyorum..
inş. bebişlerimize kavuşuruz hayırlısıyla..
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar sağolun unutmamışsınız dualarınızdan eksik etmemişsiniz. yoğundum son günlerde dostlarım ve ailem yalnız bırakmadılar sağolsunlar bende nete girmeye fırsat bulamadım haliyle. arkadaşlar hamileyim :) inanamasamda hala. bugün ikinci kez teyit edildi. ikinci kanda gebelik testimide yaptırdım bugün allaha şükür kan değerlerim dahada yükseldi. şimdi sabırsızlıkla bebişimin kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum (3 hafta sonra etiler klinikte bebişimin kalp atışını duyduğumda mutluluğum ikiye katlanacak inş ) daha önce 3kez gebe kalmış ve bebeklerinin kalp atışlarını hiç duyamamış birisi olarak hamile olduğumu duyduğumda çok mutlu olduğumu söyleyemem tabiki sevindim ama önümdeki süreci tedirginlikle bekliyorum. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün önce hamilelik haberleriyle sonrada bebişlerimizi kucaklarımıza alarak inşallah ..

Son düzenleme:
gözdemmm canım tek embiryo transfer edildi evet. birde biliyorsun bende hidrosalpenkste vardı rabbim nasip edince oluveriyor işte içini ferah tut sende başlamışsın tedaviye seninde güzel haberlerini paylaşırız inş. tupbaby benimde ilk tüpbebek denememdi . hiç aklına olumsuzluk getirme ilk denemede tutma oranı düşük diye merkez elinden geleni yapıyor gerisi allaha kalmış .iyi düşün iyi şeylerle karşılaş inş ..

dualarım sizinle canım tanıdığım tanımadığım evlat isteyen tüm anne ve babalarla. rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…