Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Bugün dördüncü iğnemi oldum. Senin adına çok sevindim..Darısı başımıza inşallah..Allahım kucağında da göstersin inşallahhh

pasmenika.........yaşasın yaaaaa............hadi hayırlısı olsun inş..............................bu kez"Rabbim sana kalp atışınıda duyursun inş...........mutlulugu nu ikiye katlayversin............

Cnm benim inan çok sevindim inş bu sefer bebişin sana sıkı sıkı tutanacak annesi bırakmayacak =)) ...Tebrik ediyorum a.s.

pasmenika hala gelmemiş........................meraklandırma bizi kız................
benimde canlar dün transferim oldu şükür.......2 embriyo transfer edildi.......bana dua edin lütfen.......

transferin hayırlı olsun
Rabbim bebeklerini sımsıkı sana tuttursun inş.:Saruboceq:
pozitif sonucunu görürsün hayırlısıyla..

bu çok güzel bir haber senin adına çok sevindim.:teytey::teytey:
inş. kalp atışlarınıda duyarsın.
sağlıklı bir şekilde kucağınada alırsın hayırlısıyla..
amiiin...Rabbim bizede en kısa zamanda bu sevinci yaşatır inş.

:Saruboceq:

aranızdaki samimiyete ve paylaşımınıza hayran olmamak mümkün değil; ve benimde bu konuda konuşucak insanlara ihtiyacım var lütfen bana da destek olun çünkü çevremizden gizli ikinci denememizi yaptırdık,13 haziranda test sonuçlarımız tutunduğunu gösteriyo ama ilk tedavimizde kalp atışlarını duyamadık ve sonuç malum yine aynı şeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum bu gün 4 hafta 5 günlük ama hala bulantım yok geçen seferde yoktu.aranızda bana yol gösterebilicek biri var mı?......:çok üzgünüm:

Canım kolay gelsin. Bende çevremden gizli ilk denememi yapıyorum. Buda insanı çok yıpratıyo bilirim. Sana yardımcı olamayacağım ama bulantılar için çok erken die biliyorum. En az 7-8 haftada başlar die biliyorum..Etrafımda o kadar çok hamile var ki........

merhaba

benim 2 oglum var 6 ve 3 yasinda ikiside özürlü ama dünyanin en tatli cocuklari
bizde pgt yöntemiyle cocuk sahibi olmak istiyoruz ama cok kararsizis tekrar aynisini yasamak istemiyoruz suan memorial hastanesi ve genart volkan baltaci arasinda gidip geliyoruz cok kararsizis acaba tekrar bir cocuk icin hazirmiyiz diye

tüm annelere ve anne adaylarina anne olmak isteyen annelere kucak dolusu sevgiler hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun...

biraz geç geldik ama bebişimle geldik bukez foruma teyzesi :) inş kucağımıza alırız hepimiz sağlıkla bebişlerimizi ...

olumunekankayizsmileohh ohh hosgeldiniz diyim(2 kisisiniz )super yaa...cok sevindim..insallah cnm...sen yuregini rahat tut..zor olan bolumu atlattin..sonuc pozitif gerisi gelecek insallah...Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin..
darisi nzmyhn,delimai1,gozdemmmmmm,tupbaby ve isteyen herkese insallah hamislerle dolacak burasi...

hayirli olsun bebisinnnn...1 haftada 3 hamile haberi aldik ne mutlu..insallah bu sefer kalp atisini gorceksin..pit pit attigini gorunce gozyaslarini tutamiycaksin,benim bedenimde bi can daha atiyor diceksin..simdiden hazirlikli ol...gecmisi dusunme...gecmiste hepimiz olumsuzluklar yasadik..endiselenmemen elde degil anliyorum ama icinde bi can tasiyorsun...pozitif dusun ki guzelce gelissin bebisin...belirti arama..herkeste ayni belirti olcak diye birsey yok ki kimi hamileler karni sisince anliyorlar hamile oldugunu...belkide kizin yoldadirhihoyyyt..kiz bebekte bulanti olmazmis diye duymustum..olumlu dusunelim olumlu olsun...Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin...
benimde tedavilerim gizli oldu..seni cok iyi anliyorum...bende esim ve burdaki arkadaslarimdan destek aldim,bugunlere geldim...sagolsunlar...bizi bizler iyi anlariz..gucum sagligim yettigi surece destege,yardima hazirim...yeterki kucaklar bos kalmasinnnnn,kimse evlat hasreti cekmesinn..

oncelikle Allahim 2 evladina uzun omur,sifa versin..
arkadasimdada ayni sorun vardi...normal yollarla gebe kaldi fakat evladi ozurlu..doktorlar tupbebek ve pgt yi onermis..pgt yontemiyle saglikli embriyoyu bulup transfer ettiler...simdi 2.cocugu saglikla kucaginda..insallah sende saglikla kucagina alirsin..

efsa34 ve diğer arkadaşlar yumoşlarınız hayırlı olsun.allahım kucağımızada almak nasip etsin.efsan cım sakın endişeye düşme.herkez aynı şeyi yaşıycak diye bişey yok.bana neler demişlerdi.benim ne bulantım oldu nede canım bişey cekti.hatta eşim sen nebicim hamilesin canım hicbir şey cekmiyor diyordu.insanlar yok bekle iki aydan sonra başlar bulantı yok üc aydan sonra diyipdurdular.şuan 35 haftalığım mide yanması falan oluyormuş o da yok bende.herkez bir olmaz.sen kafanıtakma bunlara.bebişini duşun.ve rahat ol.öpüyorum

çok teşekkür ederim içimi rahatlattın,inşallah bebişinle sağlıklı,mutlu ve uzun bi hayat yaşarsın
:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: hihoyyyt

alakan için teşekkür ederim,haklısın bizi en iyi biz anlarız...rabbim isteyen herkese bıcır bıcır bebişler nasib etsinkaydirigubbakcemile5

Kızlar dün ilk kontrolüm vardı..Bana yumurta sayımı söylemediler. Daha belli olmaz erken dediler. Yarın 2. kontrolüm var az önce 5. iğnemi yaptım bellimidir acaba? Yarın söylerler mi? Bi de kaçıncı iğne son olacak şimdiden belim ağrımaya başladı. Midem bulanıyo . Belki psikolojiktir ama rahatsızım.. Ne zaman toplarlar yumurtaları acaba? sonra iğneler bitiyo mu??

gözdemmm kullandığın iğnenin adı ne bilmiyorum ama benim tedavi sürecimde 15 gün sadece lucrin kullandım ardından lucrinin yanında kalem şeklinde puregon kullandım yine 15 gün süreyle,yani tahminen 8 gün falan var yumurta toplama işlemin için,yumurta sayısına gelince 3 yada 4. kontrolünde netleşir.herşey gönlünce olsun

Canım sağ ol. Gnal f kullanıyorum sadece..Ama başım sepet gibi rahatsız olmaya başladım şimdidenn..

kalçadan mı,cilt altı mı iğnen? bu arada transferden sonra da tutunması için kalçadan iğnelere devam ediliyo ben bu gün beşinci kutuya başladım

ilk denemede 5 kutu iğneden sonra canım çok yandı ve vajinal jel kullandım belki tesadüf ama bebek gelişiminin durduğu tarih jele geçiş tarihime denk geliyodu dolayısıyla bu kez iğneyi bırakmaya niyetim yok

ilk denemede 5 kutu iğneden sonra canım çok yandı ve vajinal jel kullandım belki tesadüf ama bebek gelişiminin durduğu tarih jele geçiş tarihime denk geliyodu dolayısıyla bu kez iğneyi bırakmaya niyetim yok

allah korusun az kalmış sabret biraz daha.. Bırakma o zaman..Karnım da biraz şiş gibi normal mi bu canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…