gözdemmm canım tek embiryo transfer edildi evet. birde biliyorsun bende hidrosalpenkste vardı rabbim nasip edince oluveriyor işte içini ferah tut sende başlamışsın tedaviye seninde güzel haberlerini paylaşırız inş. tupbaby benimde ilk tüpbebek denememdi . hiç aklına olumsuzluk getirme ilk denemede tutma oranı düşük diye merkez elinden geleni yapıyor gerisi allaha kalmış .iyi düşün iyi şeylerle karşılaş inş ..
gözdemmm canım tek embiryo transfer edildi evet. birde biliyorsun bende hidrosalpenkste vardı rabbim nasip edince oluveriyor işte içini ferah tut sende başlamışsın tedaviye seninde güzel haberlerini paylaşırız inş. tupbaby benimde ilk tüpbebek denememdi . hiç aklına olumsuzluk getirme ilk denemede tutma oranı düşük diye merkez elinden geleni yapıyor gerisi allaha kalmış .iyi düşün iyi şeylerle karşılaş inş ..
pasmenika hala gelmemiş........................meraklandırma bizi kız................
benimde canlar dün transferim oldu şükür.......2 embriyo transfer edildi.......bana dua edin lütfen.......
arkadaşlar sağolun unutmamışsınız dualarınızdan eksik etmemişsiniz. yoğundum son günlerde dostlarım ve ailem yalnız bırakmadılar sağolsunlar bende nete girmeye fırsat bulamadım haliyle. arkadaşlar hamileyim :) inanamasamda hala. bugün ikinci kez teyit edildi. ikinci kanda gebelik testimide yaptırdım bugün allaha şükür kan değerlerim dahada yükseldi. şimdi sabırsızlıkla bebişimin kalp atışlarını duyacağım günü bekliyorum (3 hafta sonra etiler klinikte bebişimin kalp atışını duyduğumda mutluluğum ikiye katlanacak inş ) daha önce 3kez gebe kalmış ve bebeklerinin kalp atışlarını hiç duyamamış birisi olarak hamile olduğumu duyduğumda çok mutlu olduğumu söyleyemem tabiki sevindim ama önümdeki süreci tedirginlikle bekliyorum. rabbim hepimizin yüzünü güldürsün önce hamilelik haberleriyle sonrada bebişlerimizi kucaklarımıza alarak inşallah ..
aranızdaki samimiyete ve paylaşımınıza hayran olmamak mümkün değil; ve benimde bu konuda konuşucak insanlara ihtiyacım var lütfen bana da destek olun çünkü çevremizden gizli ikinci denememizi yaptırdık,13 haziranda test sonuçlarımız tutunduğunu gösteriyo ama ilk tedavimizde kalp atışlarını duyamadık ve sonuç malum yine aynı şeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum bu gün 4 hafta 5 günlük ama hala bulantım yok geçen seferde yoktu.aranızda bana yol gösterebilicek biri var mı?......:çok üzgünüm:
biraz geç geldik ama bebişimle geldik bukez foruma teyzesi :) inş kucağımıza alırız hepimiz sağlıkla bebişlerimizi ...
aranızdaki samimiyete ve paylaşımınıza hayran olmamak mümkün değil; ve benimde bu konuda konuşucak insanlara ihtiyacım var lütfen bana da destek olun çünkü çevremizden gizli ikinci denememizi yaptırdık,13 haziranda test sonuçlarımız tutunduğunu gösteriyo ama ilk tedavimizde kalp atışlarını duyamadık ve sonuç malum yine aynı şeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum bu gün 4 hafta 5 günlük ama hala bulantım yok geçen seferde yoktu.aranızda bana yol gösterebilicek biri var mı?......:çok üzgünüm:
merhaba
benim 2 oglum var 6 ve 3 yasinda ikiside özürlü ama dünyanin en tatli cocuklari
bizde pgt yöntemiyle cocuk sahibi olmak istiyoruz ama cok kararsizis tekrar aynisini yasamak istemiyoruz suan memorial hastanesi ve genart volkan baltaci arasinda gidip geliyoruz cok kararsizis acaba tekrar bir cocuk icin hazirmiyiz diye
tüm annelere ve anne adaylarina anne olmak isteyen annelere kucak dolusu sevgiler hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun...
gözdemmm kullandığın iğnenin adı ne bilmiyorum ama benim tedavi sürecimde 15 gün sadece lucrin kullandım ardından lucrinin yanında kalem şeklinde puregon kullandım yine 15 gün süreyle,yani tahminen 8 gün falan var yumurta toplama işlemin için,yumurta sayısına gelince 3 yada 4. kontrolünde netleşir.herşey gönlünce olsun
kalçadan mı,cilt altı mı iğnen? bu arada transferden sonra da tutunması için kalçadan iğnelere devam ediliyo ben bu gün beşinci kutuya başladım
ilk denemede 5 kutu iğneden sonra canım çok yandı ve vajinal jel kullandım belki tesadüf ama bebek gelişiminin durduğu tarih jele geçiş tarihime denk geliyodu dolayısıyla bu kez iğneyi bırakmaya niyetim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?