Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

allah korusun az kalmış sabret biraz daha.. Bırakma o zaman..Karnım da biraz şiş gibi normal mi bu canım?

meraklanma canım normal bulantın olabilir,karnın şişebilir hatta popon büyüyebilir,baş ağrısı ciltte kızarıklık,kasıklarda ağrı kramp olabiliyo.ilk denemede daha ağar gelmişti ilaçlar bana bu kez daha iyi atlattım başlangıç süreciniyerimseniben

gözdecim bende gonalf kullandım..............günlük dozun kaç ki.............bana 225 yaptırdılşar..............3 gün sonrada cetrodide başlamıştım..........13 gün falan sürüyo.ama bu kişiye göre degişiyo.............senin için en iyisini doktorun bilir............ama hemencik oluversin diye düşünme......kaliteli olsun yumoşların ama geç olsun önemli degil.......sayı bile önemli degil inanki önemli olan kaliteler............

Canım çok sağol..Bugün kontrolüm vardı.. Nur hanım nöbetçiydi..O da aynen senin dediğn gibi söyledi. Sayı söylemek doğru değil dedi. Önemli olan kalitaymiş. Şimdi arayıp dozu bildirdiler. Niye düşmüyo dozum.. 225 gonal f devam dediler. cetrotide başlayacakmışım bi de..Senin dozun azalmamış mıydı?

Tecrübeli arkadaşlar niye düşmüo dozum????? Sizin de böylemiydi acaba????Salı tekrar çağırdılar... O güne kadar aynen devammış.. Bebek istiyoruz senin nasıldı.. Darlandım yetişşşş ..Tedavide olduğumu kimse bilmio.. Anneme yakın oturuyorum bi de zaten moralim bozuk bi de bin tane yalan söylüyorumm.. Sizden başka danışacağım kimse yok yani...

canım sakin ol telaşlanıcak bi durum yok biliyorum insan bu süreçte en ufak bi şeyden bir sürü anlam çıkarıyo ama meraklanma herkesin ilaca tepkisi aynı olmaz dolayısıyla kullandığı dozlarda farklılık gösterir ama bu asla sorun olduğu anlamına gelmez....lmaz:...seni çok iyi anlıyorum annemle ve görümcemle aynı mahallede yaşıyoruz ve 2 kez herkesten gizli denedik zor bi durum ama geçicek ve inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu günler aklımıza bile gelmicekalkisalkisalkis

gozdem canim sakin ol...simdiden boyle stres yaparsan tedavini etkilersin..yumurta gelisimine gore dozun azalir veya aynen devam eder..panikliycek bi durum yok...hersey yolunda ensiselenme...tahminimce birdaha gittigine dozun azalir.dozun ayni devam etmesi olumsuz degil..demekki yumurtalarin yavas gelisiyor...onemli olan yavas gelismesi,yumurta sayin degil yumurta kaliten..1 kaliteli embriyo bile yeter..sakin ol..sen boyle stres yapip yumurta gelisiminide etkileme..olumlu dusun rahat ol ki hersey yolunda gitsin..
benim 6-7 gun ayni dozda devam etti..son 2-3 gun yumurta gelisimine gore dusurduler...

Son düzenleme:

öncelikle bebeğin hayırlı olsun. en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın inş. burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz.. bizi bizden başka kimse anlamaz..zaten kimselerede diyemiyoruz.gerçi bizim aileler biliyor..o yüzdende burada içinden gelen ne varsa paylaşabiliyorsun..rabbim hayırlı sonuçlar versin inş.. bu kadar düşünme...

rabbim evladlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin... inş. gönlüne göre versin..

canım senin psikolojik olarak çok etkilemiş iğneler. karnının şişmesi normal.. daha tedaviye yeni başladın..yumoşların büyüyünce sayısını söylerler merak etme.. bende ilk denemede gonalf kullandım 3 gün sonra falan cetrotide başladım benim dozum son gün düşmüştü. kafana takma herşey yolundadır..12. günde tumurtalarım toplanmıştı 5.günündede transfer oldu. biraz rahat ol kendini sıkma... annene neden söylemedin.. bizde anneler biliyor..etraftakiler bilmiyor... gizli birşeylerin olması insanı çok sıkıyor haklısın daral geliyor insana iyiki burası var içimizden gelenleri yazıyoruz..

gözdecim benim dozumda hiç düşmeden devam etti...........bu yumurtaların bu doza en güzel cevap verdigi doz demek...........eger doz yükselirse endişe edersin...................
ayrıca dozu düşermemelerinin bir diger sebebide cetrodide başlaman...........o baskılayıcı çünki.........önden giden yumurtalarını durdurmak için yapılıyo..............geriden gelenlerde gonalf le digerlerine yetişmeye çalışıyo....işte böle onları sonrada çatlatıverecekler................herşey güzel bence merak etme.....................
bu arada aklıma gelmişken söyleyeyim....((hemşire dedi))genelde bütün transferleri güvenç bey yapıyormuş ve oranın klinik şefi oldugu için daha ii oldugunu düşünüyorum........toplama ve transferinde onu düşün bi istersen.........

ya kızlar bende bu progenex ignelerinde çok sorun yaşıyorum.........................vurdurmak acı falan bunları artık bir kenara koydum...................igneyi vurmaları için hastanede yarım saat bekliyoruz yinede banamısın diyen yok...............kaldıgımız yere en yakın şişli etfal hastanesi var....ve bizim her gittigimizde ya silahlı yaralnma ya trafik kazası ya mutlaka bi olay var..........biz en basit hasta oldugumuz için bekleyin diyip unutuyolar.......artık bugün kimsenin bizi alacagı falan yok igne saatimde geçti taksiye binip memorıale gittik.......orasıda bomboş.........rahat rahat ignemi yaptırdık............yarın bakalım nereye gitcez.........varmıki buralarda başka yerler????????
bu arada bu hemşire biraz üstten yaptı digerleri başka yerdendi bunun bir farkı yoktur degilmi............

iyi canım teşekkür ederim..........yani evimde olmadıgım için zor geçiyo............yoksa başka bir sorun yok çok şükür................ben negatiflere alışkınım be güzelim.....bunada fazla kendimi kaptırmadan orta karar ilerliyor günlerim.......transfer günü sıfır sayıldıgına göre saat itibariyle 5. güne girdik şükür........

nerede kalıyorsunuz şimdi.. yakınlarda poliklinik gibi bir yer yok mu onlar daha az yoğun olur.. iğneler çok fena bilirim...
canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş. şu mübarek 3 aylar hürmetine bu sefer tutar... benimde 1 gün kaldı transfere...çok heyecanlıyım..

Canım çok sağol. salı gidicem bakalım neler olacak. Şu baş ağrısı ve bulantıda kötüymüş. Zor bi tedaviymiş kısacası..Bebişin nasıl bu arada 7 haftan kaldı sanırımm???

Canım 225 kullanıyorum bende. Bugün cetrodite başladık bide.... Baş ağrım yoğun o yüzden rahatsızım.. Senin sonucun salı mıydı?

Hayatım annem çok pimpirikli... Üzülür şimdi... Saklamak da yordu beni hoşş..Sen nasılsın?

şişlidee kalıyoruz canım bir misafirhanede...........amin inşaallah...............hadi seninkide bitmiş çok şükür.........artık seninlede sayarız günlerimizi..........kaydirigubbakcemile

şişlidee kalıyoruz canım bir misafirhanede...........amin inşaallah...............hadi seninkide bitmiş çok şükür.........artık seninlede sayarız günlerimizi..........kaydirigubbakcemile

canım bitti çok şükür...:))evet ya inş. sayarız beraber günlerimizi..

Hayatım annem çok pimpirikli... Üzülür şimdi... Saklamak da yordu beni hoşş..Sen nasılsın?

hıım anladımm.evet saklamak zor insan paylaştıkça rahatlıyor. ben anneme söylemesem çatlardım herhalde... bende iyim canım 1 günüm kaldı transfere gelmesini bekliyorum sabirsızlıkla..

nzmyhn sayili gun kalmis insallah bu son tedavin olur bebisine kavusursun...bende senin gibiydim o kadar negatiflere alismistim ki son tedavimdede negatif gozuyle bakarken pozitif oldugunu ogrenmistim.darisi sana insallah..
igne durumu zor..ben 80 gun oldum o igneyi..kalcalarimda yer kalmamisti..ignenin yukaridan vurulmasinda sorun yok..yer daraldikca yukarilara cikiyorlar..benim yeri geldi kalcamin yanindan bile vurdular..3.ayda kalcamda yer kalmayinca mecburen jel verdi Nur hnm..oda kanama baslatti...elinden geldigince igneye devam etmeye bak..
hastanelerde igne yaptirmak zor oluyor..misafirhanene yakin bi yerde mutlaka saglik ocagi vardir...saglik ocaklari daha bos oluyor..oda olmazsa eczanelere danis,sana igne yapabilecek bi hemsireye yonlendirebilirler...ya hemsire gelir ya sen evine gidersin..5-6 gun daha bi sekilde idare etmen gerek..memleketinde rahat edersin..(igne saatlerini kacirirsan en fazla 1 er saat farkla yaptir..)

delimai1 transfere 1 gun kalmis...hayirlisiyla emanetini al gel..birdaha ayrilmayin insallah..

gozdemmmmmm bu keciler bizi cok ugrastiriyor...biraz daha sabir cnm..insallah pozitif sonucu alinca butun bu acilari unutcaksin..biraz olumlu yonden bakmaya kendini rahatlatmaya calis...soyleki yumurta rezervin varrrr...yumurtalarin olusuyor,buyuyor,ilaclara tepki veriyor,basin agriyor,miden bulaniyor ohh ohh binlerce sukur demekki hersey yolunda...ya yumurta rezervin olmasaydi napardin..tek olsaydida butun agrilara razi olurum derdin..yumurtalarinin kiymetini bil..tedavinin guzelce ilerlemesini sagla tamam mi seker..
bizde iyiyiz cok sukur..cumartesi kontrol var bakalim sipa kac kg oldu gelisimi nasil...ahh ahh endiseler bitmiyor..hepimize hayirli saglikli evlatlar versin Allahim..bizler anneligi herkesten cok hakediyoruz..insallah emeklerimizin karsiligini aliriz..

selam kızlar

Memorıala öngörüşmeye gitmek için hangi doktordan randevu almalıyım ( bayan dr olması tercihtir) ? ( sonrasında da sanırım tüp bebek için orda devam edicez araştırmalar onu gösteriyor)

Umutlarımızın her daim olması bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamız dileğiyle ınşallah herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…