allah korusun az kalmış sabret biraz daha.. Bırakma o zaman..Karnım da biraz şiş gibi normal mi bu canım?
gözdecim bende gonalf kullandım..............günlük dozun kaç ki.............bana 225 yaptırdılşar..............3 gün sonrada cetrodide başlamıştım..........13 gün falan sürüyo.ama bu kişiye göre degişiyo.............senin için en iyisini doktorun bilir............ama hemencik oluversin diye düşünme......kaliteli olsun yumoşların ama geç olsun önemli degil.......sayı bile önemli degil inanki önemli olan kaliteler............
Tecrübeli arkadaşlar niye düşmüo dozum????? Sizin de böylemiydi acaba????Salı tekrar çağırdılar... O güne kadar aynen devammış.. Bebek istiyoruz senin nasıldı.. Darlandım yetişşşş ..Tedavide olduğumu kimse bilmio.. Anneme yakın oturuyorum bi de zaten moralim bozuk bi de bin tane yalan söylüyorumm.. Sizden başka danışacağım kimse yok yani...
Tecrübeli arkadaşlar niye düşmüo dozum????? Sizin de böylemiydi acaba????Salı tekrar çağırdılar... O güne kadar aynen devammış.. Bebek istiyoruz senin nasıldı.. Darlandım yetişşşş ..Tedavide olduğumu kimse bilmio.. Anneme yakın oturuyorum bi de zaten moralim bozuk bi de bin tane yalan söylüyorumm.. Sizden başka danışacağım kimse yok yani...
aranızdaki samimiyete ve paylaşımınıza hayran olmamak mümkün değil; ve benimde bu konuda konuşucak insanlara ihtiyacım var lütfen bana da destek olun çünkü çevremizden gizli ikinci denememizi yaptırdık,13 haziranda test sonuçlarımız tutunduğunu gösteriyo ama ilk tedavimizde kalp atışlarını duyamadık ve sonuç malum yine aynı şeyle karşılaşmaktan çok korkuyorum bu gün 4 hafta 5 günlük ama hala bulantım yok geçen seferde yoktu.aranızda bana yol gösterebilicek biri var mı?......:çok üzgünüm:
merhaba
benim 2 oglum var 6 ve 3 yasinda ikiside özürlü ama dünyanin en tatli cocuklari
bizde pgt yöntemiyle cocuk sahibi olmak istiyoruz ama cok kararsizis tekrar aynisini yasamak istemiyoruz suan memorial hastanesi ve genart volkan baltaci arasinda gidip geliyoruz cok kararsizis acaba tekrar bir cocuk icin hazirmiyiz diye
tüm annelere ve anne adaylarina anne olmak isteyen annelere kucak dolusu sevgiler hepimiz icin hayirlisi neyse o olsun...
Kızlar dün ilk kontrolüm vardı..Bana yumurta sayımı söylemediler. Daha belli olmaz erken dediler. Yarın 2. kontrolüm var az önce 5. iğnemi yaptım bellimidir acaba? Yarın söylerler mi? Bi de kaçıncı iğne son olacak şimdiden belim ağrımaya başladı. Midem bulanıyo . Belki psikolojiktir ama rahatsızım.. Ne zaman toplarlar yumurtaları acaba? sonra iğneler bitiyo mu??
iyi canım teşekkür ederim..........yani evimde olmadıgım için zor geçiyo............yoksa başka bir sorun yok çok şükür................ben negatiflere alışkınım be güzelim.....bunada fazla kendimi kaptırmadan orta karar ilerliyor günlerim.......transfer günü sıfır sayıldıgına göre saat itibariyle 5. güne girdik şükür........
gozdem canim sakin ol...simdiden boyle stres yaparsan tedavini etkilersin..yumurta gelisimine gore dozun azalir veya aynen devam eder..panikliycek bi durum yok...hersey yolunda ensiselenme...tahminimce birdaha gittigine dozun azalir.dozun ayni devam etmesi olumsuz degil..demekki yumurtalarin yavas gelisiyor...onemli olan yavas gelismesi,yumurta sayin degil yumurta kaliten..1 kaliteli embriyo bile yeter..sakin ol..sen boyle stres yapip yumurta gelisiminide etkileme..olumlu dusun rahat ol ki hersey yolunda gitsin..
benim 6-7 gun ayni dozda devam etti..son 2-3 gun yumurta gelisimine gore dusurduler...
gözdecim bende gonalf kullandım..............günlük dozun kaç ki.............bana 225 yaptırdılşar..............3 gün sonrada cetrodide başlamıştım..........13 gün falan sürüyo.ama bu kişiye göre degişiyo.............senin için en iyisini doktorun bilir............ama hemencik oluversin diye düşünme......kaliteli olsun yumoşların ama geç olsun önemli degil.......sayı bile önemli degil inanki önemli olan kaliteler............
öncelikle bebeğin hayırlı olsun. en kısa zamanda kalp atışlarınıda duyarsın inş. burada hepimiz aynı dertten muzdaribiz.. bizi bizden başka kimse anlamaz..zaten kimselerede diyemiyoruz.gerçi bizim aileler biliyor..o yüzdende burada içinden gelen ne varsa paylaşabiliyorsun..rabbim hayırlı sonuçlar versin inş.. bu kadar düşünme...
rabbim evladlarına hayırlı sağlıklı ömürler versin... inş. gönlüne göre versin..
canım senin psikolojik olarak çok etkilemiş iğneler. karnının şişmesi normal.. daha tedaviye yeni başladın..yumoşların büyüyünce sayısını söylerler merak etme.. bende ilk denemede gonalf kullandım 3 gün sonra falan cetrotide başladım benim dozum son gün düşmüştü. kafana takma herşey yolundadır..12. günde tumurtalarım toplanmıştı 5.günündede transfer oldu. biraz rahat ol kendini sıkma... annene neden söylemedin.. bizde anneler biliyor..etraftakiler bilmiyor... gizli birşeylerin olması insanı çok sıkıyor haklısın daral geliyor insana iyiki burası var içimizden gelenleri yazıyoruz..
nerede kalıyorsunuz şimdi.. yakınlarda poliklinik gibi bir yer yok mu onlar daha az yoğun olur.. iğneler çok fena bilirim...
canım Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inş. şu mübarek 3 aylar hürmetine bu sefer tutar... benimde 1 gün kaldı transfere...çok heyecanlıyım..
şişlidee kalıyoruz canım bir misafirhanede...........amin inşaallah...............hadi seninkide bitmiş çok şükür.........artık seninlede sayarız günlerimizi..........kaydirigubbakcemile
Hayatım annem çok pimpirikli... Üzülür şimdi... Saklamak da yordu beni hoşş..Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?