Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

baharnaz hayirli olsun..insallah umuduna Memorial da kavusursun...ben ilk gorusmeyi Semra hnm la yaptim sonrasinda Nur hnm,Aynur hnm,Guvenc bey,Mustafa bey le devam ettim halen Nur hnm la devam ediyorum..merkez ekip halinde calisiyor..kendine yakin hissettigin doktorla baslayabilirsin..nasilsa karar ekip halinde veriliyor..
80 gun prognex bebisin tutunmasi,dusmemesi icin igne oldum...

Amin canım saol genelde ilk görüşmede doktordan alınan elektirk çok önemli sanırım ( topiclerde yazılanlardan onu anladım) bu durumda etkilenen arkadaşlar var bende de böyle bir huy var dr dan elektrik alma meselesi
Nur hn nasıl ?

umutsuzluğa düşecek sebep çok ama nedense ben çok umutluyum
Allahım umutlarımızı boşa çıkarmasın

ben en cok Nur hnm dan elektrik aldim ki gebelik takibinde bile birakamadim...cok pozitif,olumlu bi bayan,manevi yonden cok ama cok destek oldu..benim gebeligimde sorunlar cikti..bana cok moral verdi..cok sabirli bi doktor...ben aramaya cekiniyorum..neden aramiyorsun cep tel ara konusalim arada diyor...usg ye giriyoruz ben genelde sessiz biriyim birde bebisi gorunce kilitleniyorum...nur hnm niye konusmuyorsun,birseyler sorsana,anlatsana evde nasil vakit geciriyorsun v.s..zorla beni konusturmaya beni cozmeye calisiyor..dogumumu bile benimle heyecanla bekliyor...tavsiye ederim..

canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun.. bebeğinle hayırlı uzun sağlıklı bir ömür geçirmen duasıyla...

canım ben de ilk görüşmemi nur hanımla yaptım o zaman başka hastanelerede gitrmiştim ama bana en sıcak nur hanım geldi. gerçekten hastasını çok güzel rahatlatıyor..halini hatırını soruyor... bende tavsiye ederim.. inş. hayırlı olur tedavin...Allah yardımcın olsun...

gebelik takibini yaptıklarını bilmiyordum... inş. benimde bebişim tutunursa bende nur hanımla devam etmek isterim..bu iyi haber :))

Canım bugün tedavide 7. günüm. Doktorum Hale Hanım ve çok memnunum ilgisnden..Tavsiye ederimmmm..Hayırlı olsun bu arada..

Niye sıpa dedin :)) Kıyamam ben ona...Ne zorluklarla ne laboratuarlardan geldi o..Allahım ayırmasın sizi..Bakalım büyüdü mü minicik bedeni??

şişlidee kalıyoruz canım bir misafirhanede...........amin inşaallah...............hadi seninkide bitmiş çok şükür.........artık seninlede sayarız günlerimizi..........kaydirigubbakcemile

nazmıye aşkolsun burayı kontrol etmesem tedaviye başladığından haberim olmayacak ne oldu neden topiğe uyrayıp haber vermedin ne aşamada tedavin inşallah bu sefer kavuşursun yavruna...

çok saol canım sağlıkla sıhhatle bebişinin kucağına alırsın canım

Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun canım

nazmıye aşkolsun burayı kontrol etmesem tedaviye başladığından haberim olmayacak ne oldu neden topiğe uyrayıp haber vermedin ne aşamada tedavin inşallah bu sefer kavuşursun yavruna...

sagol canım Allah razı olsun..........inşaallah hep birlikte kavuşalım meleklerimize......
canım bugün 5. günüm işte.......sonuç bekliyoruz hayırlısıyla..............hakkımızf-da hayırlısı..............

bebek istiyoruz canım sen sahimi diyosun....................
80 tanesine nasiıl dayandım be güzelim....................gerçi biz bu bebişler için herşeye katlanıyoruz degilmi????????*****neyse zoru bitti senin için kolayı kaldı............neredeyse 1 ay sonra tatlı oglun gelicek.................ayyy yaaa darısı bize olsun inşaallah..............ne güzel kokar onlar............

evet canim dayaniliyor. bi 80 gun daha ol deseler yine olurum yeterki saglikla gelsinler..igneler yinede bana viz geldi..ohss oldum,1 haftada 10 kg su topladim..hastanede evde aylarca yattim..nefes alamadim,yemek yiyemedim,kustum neler neler...3 ayda ohss atlattim derken amniyosentez yapilmasi gerekti..kan sulandirici kullandigim icin dusuk riskim fazlaydi..ya bebegime birsey olursa,ya down sendromluysa naparim ne ederim..cok sukur 5.ayimda onun sonucuda temiz cikti...hadi bu seferde sekerim yuksek,suyum fazla erken dogum riski..korku korku...diet,yuruyus 1.5 kilo verdim..3 hafta once suyumun azaldigini ogrendim...simdilik cok sukur bi sorun yok gibi..bakalim bu hafta ne dicek doktor teyzemiz..
gebelik elde edilmesi kadar gebeligin devam ettirilmeside bi ugras bi emek..dualarla bugunlere geldim..insallah canim kucagima aldigim gunleride gorurum,goruruz..
kokarlar:gitme:ama ben bunun hayalini bile kurmaya korkuyorum...inanin endiseler bitmiyor...neyse 32 oluyoruz gunumuze bin sukur..
darisi sizlere insallah..

gebelik takibini yaptıklarını bilmiyordum... inş. benimde bebişim tutunursa bende nur hanımla devam etmek isterim..bu iyi haber :))

evet canim senin istersinde yapmazlar miboshayallersmile..hayirlisiyla bugun al gel bebisini,insallah sonra devam edersin..dualarim seninle..

bebek istiyoruz canım sen kan sulandırıcı olarak hangi iğneyi vuruluyordun ? ben clexane 04 kullanıyorum hale hanım mutlaka hematologla görüşüp dozunu belirlemelisin demişti ama nur hnm 04 ü önerdi öyle dvm ediyorum . 3 hafta sonra bebişimin kalp atışlarını duyabilirsem eğer ozaman bi hematoloğa gitmek istiyorum.
nzmyhn senin sonucunun nezaman belli oluyor cnm anladığım kadarıyla az kalmış inş güzel haberlerini paylaşırız.
gözdemmm canım tedavinin büyük bi kısmı bitmiş benim cetrotide dan iki gün sonra yumurtalarım toplanmıştı ve çokaz yumurtam vardı ( 3 gelişmiş ) sonuçta bir tane transfer ediliyor . ayrıca mide bulantısı gibi şikayetler yumurtaların fazla uyarılmasından dolayı olabiliyormuş moralini bozma tedavinin akışına ters giden bir durum değil yani.

buarada kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum mutluluğumu paylaştığınız için inşallah sizin sonuçlarınızda pozitif olur ve sizin mutluluğunuzuda paylaşırız (benim gibi geç yazmayın ama sakın ben ölürüm meraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…