- 18 Ocak 2012
- 8.282
- 3.937
- 448
estafürullah mikrom canım ineye çıktım eltime ne demek başım üstüne
aksine çok mutlu olurum keşke o fırsat olsa
noloyor bakem burda pazartesi buluşmamı var bende pazartesi memorial deyim
ama beni kimse devat etmemiş konuşmuyom sizle küstüm
sevdam dertli olmammı evde kaynanam ve kayın pederim var ben hastaneye gidince sabahtan öğle yemeyi yapıyorum öğlen hastaneden dönüncede akşam yemeyi çok zorlanıyorum bu günlerde
çok sık gidiyorum hastaneye bazen imdat diye bağırasım geliyor ya
ay canım ya mikrom saol beni onutmadığın için ben de pazartesi randevum var saat 13 30 ama isterseniz erken gelirim biraz takılırız sonra ben randevuma giderim olmazmı
Mıkrom aldım canım mesajını.kızlar bende 12 gıbı gelırım ınsallah tabı kızım bırakırsa.artık bensız aglıyor.
memorıalda hamiş olup kontrollerini orda devam ettiren annelerrrr bana yardım edinnnn kafam allak bullak olduu:44::44::44:...ilk semra hanımla tedavıye basladık funda hanım devam ettırdı arada semra hanım kontrollere 1-2 kere gırdı dıer drlarda arada kontrollerı yapmıştı..çok şükür hamilelik oluştuktan sonra semra hanım ılk muayneyı yaptı sonra hep funda hanım muaynelerımı yaptı..artık 12 hafta içindeyim ve kadın doğum cihangir beye yönlendirirldim fakat randevu alamadık erken tarıhe şubatın 4ünde alabıldık randevu o gunde 12. Hafta 5. Gün lük olucaz detaylı ultrason ve ikili test için geç olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuu :44:...?? yada bundan sonra orda kım takıp etcek bebeğimi tecrubelı anneler bilgilendırırsenızz sevınırım lütfennnnnnnn :44:
bebekdls de yok ne zamandır. İnş toparlanmıştır.
arkadaşlar geçmişe bakıyorum yarım saattir göremedim beyazzambak ı çok merak ediyorum inşallah hamiledir
benimde randevum 14.00 te canım nur hanımla mı seninki de..sevdam dertli olmammı evde kaynanam ve kayın pederim var ben hastaneye gidince sabahtan öğle yemeyi yapıyorum öğlen hastaneden dönüncede akşam yemeyi çok zorlanıyorum bu günlerde
çok sık gidiyorum hastaneye bazen imdat diye bağırasım geliyor ya
ay canım ya mikrom saol beni onutmadığın için ben de pazartesi randevum var saat 13 30 ama isterseniz erken gelirim biraz takılırız sonra ben randevuma giderim olmazmı
evet madem buluşacağız
1 birbirimizi nasıl tanıyacağız
2 nerede buluşacağız
ve nerede vakit geçireceğiz çünkü malum memorialin etrafında çok oturacak yerler yok
memoriale yakın bir yer olsun ki randevularımıza geç kalmayılım
evet cevaplar gelsin lütfen
tamam ama kafeterya çok kalabalık olur girişte oturma yerleri var orada bekleriz saat kaçta orda olucaz pekibenimde randevum 14.00 te canım nur hanımla mı seninki de..
inci hastanenin kafeteryasında otururuz dedi..
yada tüp bbek bölümünde.
uzaklara gidemem ki ben zaten eşimde yanımda olacak..
en fazla hastanede bırakabilirim onu
nurme
mikro
inci
çakır
tuğçe
aysunayy
kezzbannp tesi ne çok kişi geliyormuş hastaneye büyük buluşmaaa var mı artıran başka gelen var mı kızlar p.tesi hastaneye
tamam ama kafeterya çok kalabalık olur girişte oturma yerleri var orada bekleriz saat kaçta orda olucaz peki
kızlar hele bi toplanın p.tesi kim kaçta orada olacak..
aysunayy 12-14 arası
çakır 13.30
nurme
mikro
tuğçe
inci
kezban
benim henüz saat belli değil canım
inşallah bir aksilik olmaz ayrıca girişteki
kafeterya çok kalabalık olmuyor zaten en fazla nekadar oturcazki
aysunay bende siyah şalımı takam bari güllü kız benimki:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?