Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Mıkrom aldım canım mesajını.kızlar bende 12 gıbı gelırım ınsallah tabı kızım bırakırsa.artık bensız aglıyor.

estafürullah mikrom canım ineye çıktım eltime ne demek başım üstüne
aksine çok mutlu olurum keşke o fırsat olsa

ay canım ya espri yaptım inş.bakalım neden olmasın

noloyor bakem burda pazartesi buluşmamı var bende pazartesi memorial deyim
ama beni kimse devat etmemiş konuşmuyom sizle küstüm

ben seni zaten gelicek diye hatırlıyodum ama emin olamadım incimle anmıştık seni demiştin ya seni çok görmek istiyorum 8 .denemeyi duyunca hadi bakalım buluşucaz allhın izniyle:))))

Mıkrom aldım canım mesajını.kızlar bende 12 gıbı gelırım ınsallah tabı kızım bırakırsa.artık bensız aglıyor.

bekleriz canım :)))

kızlar bu arada varya pazar günü bana sen salı günü gel diyolarmış

Kordon Kanı Hangi Hastalıklar İçin Kullanılır?
Çocukluk çağı lösemi ve lenfomaları
Thalessemi (Akdeniz anemisi)
Aplastik anemiler (kemik iliğinde hücre üretiminin olmaması)
Orak hücreli anemi (Sickle cell anemi)
Amegakaryositik trombositopeni
Nöroblastoma
Tip I Diyabet (Dosya için tıklayınız.)
Serebral Palsi (Dosya için tıklayınız.)

Toplanan Kordon Kanının Miktarı Ne Kadar Olmalıdır?
Toplanan kordon kanının en az 60 mililitre olması gereklidir.

doğum Şekli Kordon Kanı Alımını Etkiler mi?
Hem normal doğumlarda hem de sezaryen doğumlarda toplama işlemi uygulanabilir.

Kordon Kanı Ne Kadar Süreyle Saklanabilir?
Kordon kanı bugünkü veriler ışığında 15 yıla kadar sağlıklı olarak saklanabilmektedir. 05/07/2005 tarihli ve 25866 sayılı Resmi Gazete’de belirtildiği üzere, 12 yıllık bir saklama süresi sonunda, başka bir gerekçeyle saklanmasına devam edilmesi için başvurulmazsa, kordon kanı ihtiyaç duyan başka hastaların kullanımına açık olacaktır.

tüm bunların yanında maliyeti sebebi ile kordon kanını saklatamyıcak aileler HİÇ BİR ÜCRET ÖDEMEDEN,merkezler sadece telefon edip bağışçı olmak istediklerini söyliyerek, ÜCRETSİZ İLİK BAĞIŞINDA BULUNABİLİRLER.(size gönderilecek bir kiti doğum sırasında doktorunuza vererek kordon kanını merkezen aldırıyorlar zaten.)
Belki maliyeti sebebi ile çok isteseniz bile bu işlemi yapamıyacak olabilirsiniz fakat ÜCRETSİZ bağışçı olarak belki başka bi annenin umudu olacaksınız...ve dilerim o evlatların ve o ailelerin duaları sayesinde bizim evlatlarımızı rabbimiz her türlü hastalık ve beladan koruyacak.Bu cümleleri bu hastalığa yakalanmayan evlatların anneleri ve bu umutsuzluğu yaşamammış anneler,anne adayları olarak çok daha iyi anlamalıyız.çünkü o durumda ki arkadaşlarımız inanın bu konuları bu kadar izah edemiyor bize.Biz nasıl evlat hasreti ile yanarken aldığımız hamile haberlerini taşımakta zorlanıyor ve paylaşmak istemiyorsak onun gibi bişey.LÜTFEN BİZ BURDAN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM...

kızlar bu yazıyı facede paylaştım lüfen sizde paylaşabilirseniz çok sevinirim.isterseniz benim adresimden de paylaşabilirsiniz.özelden adımı soyadımı veririm.

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız 1 haftadır giremedim küçük misafirim vardı erkek kardeşimin oğlu vakit bulup giremedim bi türlü

memorıalda hamiş olup kontrollerini orda devam ettiren annelerrrr bana yardım edinnnn kafam allak bullak olduu:44::44::44:...ilk semra hanımla tedavıye basladık funda hanım devam ettırdı arada semra hanım kontrollere 1-2 kere gırdı dıer drlarda arada kontrollerı yapmıştı..çok şükür hamilelik oluştuktan sonra semra hanım ılk muayneyı yaptı sonra hep funda hanım muaynelerımı yaptı..artık 12 hafta içindeyim ve kadın doğum cihangir beye yönlendirirldim fakat randevu alamadık erken tarıhe şubatın 4ünde alabıldık randevu o gunde 12. Hafta 5. Gün lük olucaz detaylı ultrason ve ikili test için geç olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuu :44:...?? yada bundan sonra orda kım takıp etcek bebeğimi tecrubelı anneler bilgilendırırsenızz sevınırım lütfennnnnnnn:44:

arkadaşım bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allahım ben hamile değilim o yüzden cevap veremiyorum maalesef

kızlar kimler kimler başlamış tedaviye bi ara yazarmısın 1 hafta girmedim neler olmuş neler dua edeyim gerçi hepimize ediyorum her zaman ama tedavi zamanında insanın daha çok ihtiyacı oluyo dimi

arkadaşlar geçmişe bakıyorum yarım saattir göremedim beyazzambak ı çok merak ediyorum inşallah hamiledir

evet madem buluşacağız
1 birbirimizi nasıl tanıyacağız
2 nerede buluşacağız
ve nerede vakit geçireceğiz çünkü malum memorialin etrafında çok oturacak yerler yok
memoriale yakın bir yer olsun ki randevularımıza geç kalmayılım
evet cevaplar gelsin lütfen

benimde randevum 14.00 te canım nur hanımla mı seninki de..

inci hastanenin kafeteryasında otururuz dedi..
yada tüp bbek bölümünde.
uzaklara gidemem ki ben zaten eşimde yanımda olacak..
en fazla hastanede bırakabilirim onu

nurme
mikro
inci
çakır
tuğçe
aysunayy
kezzbann p tesi ne çok kişi geliyormuş hastaneye büyük buluşmaaa var mı artıran başka gelen var mı kızlar p.tesi hastaneye

Son düzenleme:
tamam ama kafeterya çok kalabalık olur girişte oturma yerleri var orada bekleriz saat kaçta orda olucaz peki

nasılsınız ya bu topikle ve bu buluşma konusu ile cok alakasız olacak ama size birşey soracagım bir fikriniz varsa yardımcı olursanız cok sevinirim
ben hafta sonu icin istanbula yakın bir yere gidip kafamı dinlemek istiyorum bu sıralar bunalımdayım ya 2 gun felen eşimle kalıp donelim diyoruz sizin onerebileceginiz biryer var mı bnm aklıma masukiye ve sapanca geldi ama kimseyi tanımıyorum oraya gidip memnun kalan var mı farklı bir yerde olabilir lutfen kusura bakmayın ama tatil topiklerinde bir bilgi bulamadımda şimdiden teşekkur ederim biran once kafamı toplayıp bebek mevzusunda olumlu dusunmem lazım

tamam ama kafeterya çok kalabalık olur girişte oturma yerleri var orada bekleriz saat kaçta orda olucaz peki

biz sahah 5 te yola çıkıyoruz zonguldaktan

tahminen kısmetse 12 gibi hastanede olurum ben en geç..

eşim test verecek ama ondan sonra 2 ye kadar boşum oralardayım.

kırmızı şalımı takayım herkes tanısın beni

ben nöbetçiyim o gün orada

kızlar hele bi toplanın p.tesi kim kaçta orada olacak..

aysunayy 12-14 arası
çakır 13.30
nurme
mikro
tuğçe
inci
kezban

kızlar hele bi toplanın p.tesi kim kaçta orada olacak..

aysunayy 12-14 arası
çakır 13.30
nurme
mikro
tuğçe
inci
kezban

benim henüz saat belli değil canım
inşallah bir aksilik olmaz ayrıca girişteki
kafeterya çok kalabalık olmuyor zaten en fazla nekadar oturcazki
aysunay bende siyah şalımı takam bari güllü kız benimki:

benim henüz saat belli değil canım
inşallah bir aksilik olmaz ayrıca girişteki
kafeterya çok kalabalık olmuyor zaten en fazla nekadar oturcazki
aysunay bende siyah şalımı takam bari güllü kız benimki:

tamam

dizim başladı biraz bakayım söhbet ederseniz kulaklarımı çınlatın emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…