Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ya birde bu çatlatmayı engelleyen ine kaçgün vuruluyor elimde sondu merak ettim
bilgisi olan yazssın lütfen

kıyamam. sizin evde yemek gunluk pişiyor o zaman.oda zor yaa. hergun ne pişirsem derdi. kayınvaliden sana yardım edemiyor mu? yardım etse biraz senınde yukun hafiflerdi

ben gelebilir miyim bilmiyorum ama benımde aklıma kafeteryadan başka yer gelmedi. tanıma olayına da herkesın elinde pembe birşey olsun dicektim bende kk ndenız ya ondan

Merhaba arkadaşlar...benim randevum pazar günü ertesi günde çağırırlarsa bende isterim sizinle tanışmayı aile gibi olduk hepinizi görmeden sevdim.

anaaaaaaaaa kızlar toplanıyomusunuz

yaa evey sende gelsene

kızlar kimler kimler başlamış tedaviye bi ara yazarmısın 1 hafta girmedim neler olmuş neler dua edeyim gerçi hepimize ediyorum her zaman ama tedavi zamanında insanın daha çok ihtiyacı oluyo dimi

canım allah razı olsun şuan nurme tedavide pazar yada pazartesi ytumurtaları toplanacak kezban ve benimde tedavide 2.günümüz dualarınızı bekliyoruz :)))

kızlar tel.vericez birbirimize araşırız inş. beni çağırırlar pazartesi 3.günden sonra hergün çağırıyorlarmış ya ona istinaden demiştim ben inş. bir terslik olmaz

kızlar hele bi toplanın p.tesi kim kaçta orada olacak..

aysunayy 12-14 arası
çakır 13.30
nurme
mikro
tuğçe
inci
kezban

belli olunca yazarım canım

Merhaba arkadaşlar...benim randevum pazar günü ertesi günde çağırırlarsa bende isterim sizinle tanışmayı aile gibi olduk hepinizi görmeden sevdim.

merhaba canım büyük ihtimalle çağırırlar canım bizide 3.günden sonra hergün gidiliyormuş ya

5 demi

benim henüz saat belli değil canım
inşallah bir aksilik olmaz ayrıca girişteki
kafeterya çok kalabalık olmuyor zaten en fazla nekadar oturcazki
aysunay bende siyah şalımı takam bari güllü kız benimki:
benim randevum 13.30 ama 12 gibi orda olurum biraz kaynatırız

ya birde bu çatlatmayı engelleyen ine kaçgün vuruluyor elimde sondu merak ettim
bilgisi olan yazssın lütfen
ben 5 gün vurmuştum canım galiba kişiden kişiye deyişiyor

evet yemekler hep taze öğlen ve akşam yani bizim evin prosodürü öyle kayınvalidem yaşlı yapamaz yapsada ben bırakmam mutfağı çok dağıtıyor ve ben unu 2 saat toplayamıyorum

Kızlar beni mutlaka tanırsınız tombul tombul
he bende biraz uzun ve şişkoyom vede türbanlıyım bence elinize böyle bir pankart alın daha iyi olur

iyi akşamlar canlar kezban canım perşembe günü kaçta ordaydın sen ne vardı gördüm galiba seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…