ya birde bu çatlatmayı engelleyen ine kaçgün vuruluyor elimde sondu merak ettim
bilgisi olan yazssın lütfen
olurmu canım ya yukarda yazıyo ya hoşgeldiniz falanca diye
kıyamam. sizin evde yemek gunluk pişiyor o zaman.oda zor yaa. hergun ne pişirsem derdi. kayınvaliden sana yardım edemiyor mu? yardım etse biraz senınde yukun hafiflerdisevdam dertli olmammı evde kaynanam ve kayın pederim var ben hastaneye gidince sabahtan öğle yemeyi yapıyorum öğlen hastaneden dönüncede akşam yemeyi çok zorlanıyorum bu günlerde
çok sık gidiyorum hastaneye bazen imdat diye bağırasım geliyor ya
evet madem buluşacağız
1 birbirimizi nasıl tanıyacağız
2 nerede buluşacağız
ve nerede vakit geçireceğiz çünkü malum memorialin etrafında çok oturacak yerler yok
memoriale yakın bir yer olsun ki randevularımıza geç kalmayılım
evet cevaplar gelsin lütfen
anaaaaaaaaa kızlar toplanıyomusunuz
kızlar kimler kimler başlamış tedaviye bi ara yazarmısın 1 hafta girmedim neler olmuş neler dua edeyim gerçi hepimize ediyorum her zaman ama tedavi zamanında insanın daha çok ihtiyacı oluyo dimi
evet madem buluşacağız
1 birbirimizi nasıl tanıyacağız
2 nerede buluşacağız
ve nerede vakit geçireceğiz çünkü malum memorialin etrafında çok oturacak yerler yok
memoriale yakın bir yer olsun ki randevularımıza geç kalmayılım
evet cevaplar gelsin lütfen
kızlar hele bi toplanın p.tesi kim kaçta orada olacak..
aysunayy 12-14 arası
çakır 13.30
nurme
mikro
tuğçe
inci
kezban
Merhaba arkadaşlar...benim randevum pazar günü ertesi günde çağırırlarsa bende isterim sizinle tanışmayı aile gibi olduk hepinizi görmeden sevdim.
Mikrooom nasılsın ikimizde aynı gün başladık dimi tedaviye benim ikinci günüm
Telefondan çok zor yazması donuyo ikide bi beni sinir ediyo ben yazana kadar saatler geçiyo
Senin ilk tüp bebek tedavinmi.benim bu 3.inşallah son olur çok yıprandım.pazar gùnü hangi dr a randevun.
5 demibiz sahah 5 te yola çıkıyoruz zonguldaktan
tahminen kısmetse 12 gibi hastanede olurum ben en geç..
eşim test verecek ama ondan sonra 2 ye kadar boşum oralardayım.
kırmızı şalımı takayım herkes tanısın beni
ben nöbetçiyim o gün orada
benim randevum 13.30 ama 12 gibi orda olurum biraz kaynatırızbenim henüz saat belli değil canım
inşallah bir aksilik olmaz ayrıca girişteki
kafeterya çok kalabalık olmuyor zaten en fazla nekadar oturcazki
aysunay bende siyah şalımı takam bari güllü kız benimki:
ben 5 gün vurmuştum canım galiba kişiden kişiye deyişiyorya birde bu çatlatmayı engelleyen ine kaçgün vuruluyor elimde sondu merak ettim
bilgisi olan yazssın lütfen
evet yemekler hep taze öğlen ve akşam yani bizim evin prosodürü öyle kayınvalidem yaşlı yapamaz yapsada ben bırakmam mutfağı çok dağıtıyor ve ben unu 2 saat toplayamıyorumkıyamam. sizin evde yemek gunluk pişiyor o zaman.oda zor yaa. hergun ne pişirsem derdi. kayınvaliden sana yardım edemiyor mu? yardım etse biraz senınde yukun hafiflerdi
ben gelebilir miyim bilmiyorum ama benımde aklıma kafeteryadan başka yer gelmedi. tanıma olayına da herkesın elinde pembe birşey olsun dicektim bendekk ndenız ya ondan
he bende biraz uzun ve şişkoyomKızlar beni mutlaka tanırsınız tombul tombul
Hayırlı akşamlar, ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?