saol canım ilgin için bu epikriz nedir yeni duydum da
benden bahsetmiyor canım mercanı soruyoruzun zamandır yok ortalıkta inşallah oda bebekleride iyidir
inciler buluşuyor canım ama kaç kişi kimler gidiyor bilmiyorummm
kızlarr katılabilen varsa buyrun gelin tanışma günümüz olsun pazartesi zaten 3-4 kişinin randevusu olucak :)))
bende gelmek ısterım canım kacta gıdıceksınız?kımler gelıyor?
bende gelmek ısterım canım kacta gıdıceksınız?kımler gelıyor?
buyur gel canım bebişini sıkıştırırız birazcıkk:)) inci,aysunay,nurme,büyük ihtimalle kezzbana da verirler randevu tedavilerimiz aynı günde başladı çünkü ve benn inş...
bebısı getıremem kı kızımda ıylesemedı...ama esım ne der bılmıyorum.belkı gıtme beraber gıderız der.ne bılyım kacta gıdıceksınız?telefon nolarımızı alalım ben yollıyım sana hemencık..olur mu?
canım numaramı aldıysan bır mesaj at tabı gercek ısmınıde soylersen memnun olurumm[
olur tabi canım bizde öyle kararlaştırmıştık zaten tel.lerimizi verdik birbirimize hala hasta yiyenimiz rabbim şifa versin
canım numaramı aldıysan bır mesaj at tabı gercek ısmınıde soylersen memnun olurumm
ay bu nekadar çok sohbet etmissiniz ya oku oku bitmedi kızlar be
benim yumurta toplama işlemi günüm pazartesi olcakmış inşallah
bugün 150 düşürdü dozu iyi dedi nur hanım artık hayırlısı allahtan
saatler uyar inşallah :18::18: yarın 08 30 orda olcam gelen varmı
nurmeciğim anlaşıldı sen bizi odanda istemiyosun cevap gelmedi :))))
noloyor bakem burda pazartesi buluşmamı var bende pazartesi memorial deyim
ama beni kimse devat etmemiş konuşmuyom sizle küstüm
sevdam dertli olmammı evde kaynanam ve kayın pederim var ben hastaneye gidince sabahtan öğle yemeyi yapıyorum öğlen hastaneden dönüncede akşam yemeyi çok zorlanıyorum bu günlerdecanım çok geçmiş olsun. anladığım kadarıyla tedavisi var. sıkma o yuzden canını. inş hayırlısıyla hallolur bu konuda. yemek konusunda da oldukça dertlisin bakıyorum
kızlarr katılabilen varsa buyrun gelin tanışma günümüz olsun pazartesi zaten 3-4 kişinin randevusu olucak :)))
ay canım ya mikrom saol beni onutmadığın için ben de pazartesi randevum var saat 13 30 ama isterseniz erken gelirim biraz takılırız sonra ben randevuma giderim olmazmıcanım muayneler öğleden önce oluyor ya genelde aysunayda 11 gibi falan gelicekk bide çakırın ismi geçmişti ama gelicekmi hatırlayamadım(
bende geliyoruuuuummmmmmnedemek çakır buyur sende gel ne güzel bütün kızlar toplandık
olcak valla yokmu arttıran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?