Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

günaydın canım, hoşgeldin.
Akşam çenemiz açıldı da biraz
biraz mı?
canım ya lütfen umudunu kaybetme. Oğlun allah'ın izniyle hem sağlığına kavuşacak hem de güzeller güzeli bir kardeşi olacak.
inş cnm.umudumu kaybatmiyorum cnm yoksayaşanmaz zaten...
canım inşallah yavrun bir an evvel sağlığına kavuşur..ne olur umutsuz olma.
inş cnm.
nisannur bu haberi seninle paylaşmıştım sanırım tam hatırlamıyorum.

hayat bizim – ablasına kanıyla can veren ‘kurtarıcı melek’

evet canım paylaşmıştın çok teşekür ederim.rabbim sizlere çok sağlıklı çocuklar versin zaten çok bekliyorsunuz birde evlat acısı göstermesin.saçlarının bir teline bile zarar gelmesin..

bende pko luyum benım agrım felan olmuyor.
sıslıdekıne gıdıceksın canım ben gderken 2000 euro+1500 tl ılaclardı benımde esımde sperm sorunu vardı.
canım her hastane suslemıyor memorıal susluyor dıye bılıyorum ara bılgı al memorıalde mı yapıcaksın dogumu.masallah kuzularına.
umutege ıyı ama ıkız degıl onun bıldıgım kadarıyla
allah sıfasını versın ınsallah tez zamanda olur
teşekkür ederim kızlar çok isterdim gelmeyi ama çalışıyorum o yüzden gelemem
allah nasip ederse yazın geldiğinde de bi organizasyon yaparız buluşmak için
kım gıdıyormus pazartesı?bende gıdıyım barı cok kalabalıksa

sende gel sohbete diycektim bende tam ama nedenini yazmışsın aslında okumaması lazım açık gördüyse indirseydi tekrar

çok utandım yaa anlatamam bi işi vardı ama onuda yapmamımş ben okuduğunu tahmin ediyorum şimdi nikimi falan biliyoso takip eder diyo paranoyada yaptım ama napim ya kötü bişey değil sonuçta.bende gelmek isterim kesin pazartesi buluşcaksınız yani.bakalım kızlar ben bu hafta sonu adet olursam gelirim bi öncden drlada görüşürüm.3 .günde başlarız tanışmak güzel fikir ama ben işten gelicem fazla vaktim olmasada size ayak uydurmaya çalışırım...

biz geliriz belki senı ziyarete :)

hoşgeldin canım aramıza. Rabbim inşallah işlerinizi rast getirsin oğluşuna da acil şifalar versın inş. sizde mi memorialde başlayacaksınız tedaviye.?

maşallah canım sana. gunler su gibi akıp geçiyor baksana :) testlerinizde hayırlısıyla sonuçlanır inş.

canım çok geçmiş olsun. anladığım kadarıyla tedavisi var. sıkma o yuzden canını. inş hayırlısıyla hallolur bu konuda. yemek konusunda da oldukça dertlisin bakıyorum

canım sen neden utanıyorsun ki o yaptığı saygısızlıktan utansın bence eğer okuduysa .pazarteside bir çok arkadaşın ki kesin benim ki ise pazar günü belli olacaka canım o zaman inş..adet olursun diyelim canım bende aynı şekilde işten gelicem canım yarım saat falan ayarlarız bişeyler çok sıra vardı deriz ben dün patrona dedim zaten çok kalabalık baya sıra oluyor diye önceden yolunu yaptım yani:)))

bende hilbur yazdığından beri düşünüyorum nasıl birşey ki bu diye. doktorların teklif etme konusunda haklısın. madem bu kadar kolay ve basit birşey, doktorlar doğum öncesi anne babayla bi görüşme yapıp tüm ayrıntıları anlatarak böyle birşey isteyebilirler. düşünsene bebeğinin kordon kanıyla başka annelerin yüzünün gülüp bebeklerin iyileştiğini. harika birşey bu

Kızlar bir kaç gündür rahim bölgesinde inanılmaz bir ağrı var. Acaba kontrole bir ay önce mi gitsem? Doktor tedavi için erken der mi, ondan da korkuyorum Bakayım ağrı devam ederse giderim belki.

geçmiş olsun canım. ağrından dolayı nur hanımı aradın mı? ne olur ne olmaz sen bi kontrole git bence. biliyorsun rahim bizim için çok çok kıymetli..

Plasentadan kaliteli kozmetik ürünlerin yapımında kullanıldığını duymuşdum. Bu gün yeni bir şey daha duydum. Türkiye için geçerlimi bilmiyorum. Kimsenin haqqına girmek istemem.

Bazı mafyalar var, hastanelerden plasentaları topluyolar. Hatta bazı doktorlar zarar görmemiş daha kaliteli bir plasenta almak için hastalarını sezeryana yönlendiriyolar:18::18::18: . O yüzden kimse kordon kanı bağışı yapmak istiyorsa direk bankanı kendisi aramalıdır. Yoksa plasentalar kim bilir nerelere gidiyor....:26::26::26:

okumuş mu? patronunda az değilmiş heee. allahtan kim kim değil bilmiyor

benden bahsetmiyor canım mercanı soruyor uzun zamandır yok ortalıkta inşallah oda bebekleride iyidir
inciler buluşuyor canım ama kaç kişi kimler gidiyor bilmiyorummm

pazartesi bende gelmek isterdim ama fenalardayım. gribim geçer gibi oldu şimdi yine bulantılarım başladı ya ciddi ciddi benım hamileleiğim zor geçecek galiba yaaa

Son düzenleme:
canım sorun çıkarmak gibi bir hakları yok.okadar para veriyoruz mecburlar buna.doktoruna söyle sana bir epikriz hazırlasın semra hanıma onu götürürsün

saol canım ilgin için bu epikriz nedir yeni duydum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…