biraz mı?günaydın canım, hoşgeldin.
Akşam çenemiz açıldı da biraz
inş cnm.umudumu kaybatmiyorum cnm yoksayaşanmaz zaten...canım ya lütfen umudunu kaybetme. Oğlun allah'ın izniyle hem sağlığına kavuşacak hem de güzeller güzeli bir kardeşi olacak.
inş cnm.canım inşallah yavrun bir an evvel sağlığına kavuşur..ne olur umutsuz olma.
nisannur bu haberi seninle paylaşmıştım sanırım tam hatırlamıyorum.
hayat bizim ablasına kanıyla can veren kurtarıcı melek
bende pko luyum benım agrım felan olmuyor.Kızlar 3 gündür sağ yumurtalık tarafından gidip gelen şiddetli bir ağrı var. Adet ağrısı gibi, bacağıma vuruyor ve yalnız yumurtalıkta. Doktora gitdim ( apendiks ola bileceyinden korkdum), polikistik over varmış (oysa görüntüden başka hiç bir belirtisi bende yok). Sormak istediğim polikistik over ağrı verirmi ki??? Hem bu bende uzun zamandır var ve yumurtlama dönemi dışında pek ağrım olmazdı....
Böyle bir şey yaşayan oldumu???
(kendi doktoruma danışdım, önemli bir şey yok dedi, sadece merak ediyorum)
sıslıdekıne gıdıceksın canım ben gderken 2000 euro+1500 tl ılaclardı benımde esımde sperm sorunu vardı.arkadaşlar ben sizden net bilgi istiyorum fatihte oturuyorum memorialde tüp bebek yaptırmak istiyorum hangi ilçedeki memorialde yaptırmam gerekir hangisi daha iyi bilgilerinizi eksik etmeyin!
ayrıca 2012 veya 2013 te SSK olmadan kendi koşullarıyla tüp bebek yaptıran arkadaşlar her şey dahil MEmorial e kaç para ödediniz
eşimde azospermi var tese olması gerekiyor hepsi dahil parasını bilen varsa yazsın nolur Allah tez zamanda bebeklerinize kavuşmayı nasip eylesin.
canım her hastane suslemıyor memorıal susluyor dıye bılıyorum ara bılgı al memorıalde mı yapıcaksın dogumu.masallah kuzularına.canım ben mevlütte vericem biliyorsunuz balıkesirliyim ve doğum istanbulda olucak pek ziyaretçim olmaz ancak doktorlarımıza veririz..hastane odaları süslü oluyormu memorilda bilmiyorum ama ziyaretçim zaten olmaz o yüzden çok ta önemli değil.hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....
umutege ıyı ama ıkız degıl onun bıldıgım kadarıyla
canancım nerelerdesinn sen canım
incim sende gözükmüyosun eskisi gibi
ya kızlar bir arkadaş vardı umut ege falan aynı zamanda hamile kalmıştı nıckini hatırlamıyorum ama ikiz hamileydi çok merak ediyorum ben onu bilen varmı aranızda hiç
allah sıfasını versın ınsallah tez zamanda olurdaha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.
zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.
tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
kım gıdıyormus pazartesı?bende gıdıyım barı cok kalabalıksateşekkür ederim kızlar çok isterdim gelmeyi ama çalışıyorum o yüzden gelemem
allah nasip ederse yazın geldiğinde de bi organizasyon yaparız buluşmak için
sende gel sohbete diycektim bende tam ama nedenini yazmışsın aslında okumaması lazım açık gördüyse indirseydi tekrar
canım ben mevlütte vericem biliyorsunuz balıkesirliyim ve doğum istanbulda olucak pek ziyaretçim olmaz ancak doktorlarımıza veririz..hastane odaları süslü oluyormu memorilda bilmiyorum ama ziyaretçim zaten olmaz o yüzden çok ta önemli değil.hayırlı kandiller kızlar.kontrolden geldik bu akşam.derin 1650 deniz 1620 gr olmuşlar....çok şükür iyiler..bugün bütüm dularım sizler ,bebeklerimiz ve gözleri yolda bebeğini bekleyen arkadaşlarımız için....
daha önce de bir iki defa yazmıştım.geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.bizde yaza kadar tedaviye başlamayı düşünüyoruz fakat bizim durumumuz farklı oğlum rahatsız oldugu için doku grubu uygun kardeş yapacağız doktorların tavsiyesiyle.ben sizi hergün okuyorum fakat iş yerinde olduğum için yazamıyorum.rabbim herkese gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah.ben sizi takip edeceğim ara ara yazmaya devam edeceğim inş.benide aranıza alın.aklımda farklı farklı sorular var,sizlerle gidermeye çalışıyorum.
zambakcım rabbim kucağındada sağlıkla göstersin inş.
tedavisi devam eden arkadaşlarında göbüşleri sağlıklı,hayırlı böbüşler dolsun inşallah...
Merhaba arkaadşlar.Bayağıdır giremedim.Umarım herşey yolundadır.Bebişimden bilgi vereyim.10 haftalık olduk.Yarın kontrolümüz var.Bazı testler var.Onlar yapılacak.Mide bulantısı 2 hafta çok oldu.Şimdi daha iyiyim.İnşallah yarınki kontrolümüzdede iyi haberler alırız.Hil_bur'cuğum sormak istediğim birşey var.Kordon kanını saklattırmak istersek 2500 tl yi her yıl mı ödüyoruz, yoksa 1 kere mi?Ben daha hamile kalmadan düşünürdüm.Eğer bir gün çocuğum olursa kordon kanını saklatmak isterim diye.
slm kızlar yine geçmişe bakamadım zeynep kamilede testlerimi aldım ama malesef sorun varmış
çook da üzüldüm
MTHFR C677T homozigot (mutant) yazıyor genetik bölümündeki dr
tutunmamalar bu nedenle olabilir bu bir gen eksikliği bu eksikliği gidermek için tedaviden 2 ay önce vitaminlere vaşlaman gerekiyor
daha sonrasında ise sulandırıcı iğnelere başlaman gerekiyor dedi
işte durum bu her zamanki gibi evde yemek yok ve ben yemek yapmaya gidiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum aciiil hemde çok merak ettim benim gibi olan varmı
çok utandım yaa anlatamam bi işi vardı ama onuda yapmamımş ben okuduğunu tahmin ediyorum şimdi nikimi falan biliyoso takip eder diyo paranoyada yaptım ama napim ya kötü bişey değil sonuçta.bende gelmek isterim kesin pazartesi buluşcaksınız yani.bakalım kızlar ben bu hafta sonu adet olursam gelirim bi öncden drlada görüşürüm.3 .günde başlarız tanışmak güzel fikir ama ben işten gelicem fazla vaktim olmasada size ayak uydurmaya çalışırım...
Yanlış anlamadıysam anne ve bebeyin kayb edeceği hiç bir şey yok. Sanki çope atacağımız eşyamızla birilerinin hayat bulması gibi bir şey. Bence çoğu insan bu konudan habersiz. Keşke hastaneler kendileri bağış yapmak için annelere teklifte bulunsalar...
Kızlar bir kaç gündür rahim bölgesinde inanılmaz bir ağrı var. Acaba kontrole bir ay önce mi gitsem? Doktor tedavi için erken der mi, ondan da korkuyorumBakayım ağrı devam ederse giderim belki.
Tahlil dosyamı karıştırırken embriyocağızımın fotoğrafını gördüm, bir tuhaf oldum yine
bende de 4 tanesinin fotoğrafı var. Bazen alıp bakarım
Ne yapıyım ben şimdilik sadce onların annesiyim
biz geliriz belki senı ziyarete :)
bende hilbur yazdığından beri düşünüyorum nasıl birşey ki bu diye. doktorların teklif etme konusunda haklısın. madem bu kadar kolay ve basit birşey, doktorlar doğum öncesi anne babayla bi görüşme yapıp tüm ayrıntıları anlatarak böyle birşey isteyebilirler. düşünsene bebeğinin kordon kanıyla başka annelerin yüzünün gülüp bebeklerin iyileştiğini. harika birşey bu
akşam doyamadınız kaldığınız yerden kaynatıyorsunuz ben çalışıyorum işteyim ara ara girmeye çalışıyorum geçenlerde müdürüme yakalandım sayfa aşağıdaydı benim bilgisayara oturdu hiç yapmazdı ben gelene kadar sanırım okumuş çok utandım sonuçta kendimi açtığım bir yer burası,o nedenle bakıp çıkıyorum öpüyorum sizi takipteyim bilginize..
hoşgeldin canım aramıza. Rabbim inşallah işlerinizi rast getirsin oğluşuna da acil şifalar versın inş. sizde mi memorialde başlayacaksınız tedaviye.?
bende pko luyum benım agrım felan olmuyor.
sıslıdekıne gıdıceksın canım ben gderken 2000 euro+1500 tl ılaclardı benımde esımde sperm sorunu vardı.
canım her hastane suslemıyor memorıal susluyor dıye bılıyorum ara bılgı al memorıalde mı yapıcaksın dogumu.masallah kuzularına.
umutege ıyı ama ıkız degıl onun bıldıgım kadarıyla
allah sıfasını versın ınsallah tez zamanda olur
kım gıdıyormus pazartesı?bende gıdıyım barı cok kalabalıksa
okumuş mu? patronunda az değilmiş heee. allahtan kim kim değil bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?