Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

hilbur hoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
bu arada dualarını bekliyorum canım

ahhh canımmm etmezmiyim hepinize dua ediyorum...ama benim hafıza gitti bu ara kim tedavide kim başladı kafamda kalmıyor...ama burda mikro nun azmine hayran olduğum için en çok onu iyi takip edebiliyorum merakla...allah hepinizin bu yolda olanların yardımcısı olsun....

kahverengi manto turuncuya yakın şal vardı.uzun ve zayıf aslında pencerenin karşısındaydım.nurmecim ya sen.hafta içi yine gitcem karşılaşırız.

yok tatlım ya hatırlıyamadım ben her gidişde cam kenarında oturuyorum
karşımdada açık bir bayan vardı gözlüklü sen kapalısın galiba inşallah karşılaşırız
benim yanımda kayın validem vardı siyah çarşaflı ordan hatırlarsın belki

hayırlısı olsun sonu bebişli olsun cnm.

günaydınnn kızllarrr :)

Günaydın nisannur

Bugün de nikah var, dünün yorgunluğunu atamadan nikaha gideceğiz

benim gebelik takiplerimi funda hanım yapıyordu. sanırım sonuna kadar gitseydim doğumumu da o yaptırırdı. ben iki aydır evime daha yakın bir doktora başladım. ama doğum için yine farklı bi doktor ve hsatane düşünüyorum.

tekrardan herkese günaydın melek anneleri dun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. doktorum 22. haftada detaylı ugs verdi bana da. şişlide selçuk özden diye bi doktor varmış. oraya yönlendirdi tanıyanınız varmı? dört boyutlu resmini de çekip verdi. çirkin bişi teyzeleri tek sıkıntı ben biraz fazla kilo almışım. bu ay tam 4 kilo almışım. zaten diyodum bu ay bişi var bende fazla şiştim diye. şimdi başladık dikkat etmeye. kepekli ekmekler falan. benden böyle..

evet 5 te 6 saat sürüyor...
köprü trafiğide çok oluyormuş..
şehir dışından gitmek zor ki

hoşgeldin canım
evet şehirdışından gelmek çok zor ben 1.5 saatlık yolu gitmeye öşeniyom kız

alev benim adım canım
ay alev ismi çok hoş memnun oldum
memnun oldum canım
bende fadime

fadime memnun oldum ama ben adımı söylemicem tanıdık çıkar diye ödüm kopoyor

maşallah canım biraz dikkat et çok kilo alma sonra dombili olur çıkarsınbebeyine kilo aldır ama kendin alam

Günaydın kızlar :))

Bende 4 şubatı belkliyorum önce amniyosntez yapılacak, sonra 4 boyutlu görüntüleme bakalım neler olacak ......Sağlıklı olsunlarda farketmez ya Sevdacım :))
Bu arada bugün itibariyle tam 8 kiloda ben aldım, gayet normal yiyorum hiç fazla yediğim birye yok ama şişmete devam ... biz senle tonton anne olacağız anlaşılan

iyi buluşmalar kızkandım sizi ama çalışıyorum gelemem ki ...
Herkese sevgiler

kızlar bizim biraz hızlı kilo almamız da kullandığımız ilaçların etkisi var
ben ilk üç ayda 7-8 kilo almıştım şişirmişti resmen beni ilaçlar ki afedersiniz ben 5.ayıma kadar hep kustum sürekli
ilk tedaviden sonrada 3-4 kilo almıştım ben dr larınız kızarsa sizde benim gibi ilçları bahane edinnnn

günaydın kızlarrrrrrrr...

hastaneden aradılar beni 13.30 a alınmış benim randevu
..

ne güzel bebişlerinize maşallah çok güzel heyecanlar bunlar doya doya yaşayın kızlar
kilolarıda takmayın verirsiniz ne olacak
gerçi benim gibi zor kilo veriyorsanız biraz zorlanabilirsiniz ama emzirme döneminde çok hızlı kilo verebiliyorlarmış anneler

sağol canım beğenmene sevindim..

nurme mikro kezban hadi Allah yardımcınız olsun inş güzel haberler gelecek sizden

cakircim Allah yardımcın olsun baya zor bir durum ben oturup kalkıp halime sukredeyim bende bazı durumlardan sikayetciydim ama seni dusunup halime sukretmem lazım yanlış anlama kendime ders cıkartmak icin kendime yazıyorum bunu

hamile anneler nasılsınız günler geçiyor bebişlere kavusmaya hergun biraz daha yaklasıyorsunuz ne güzel darısı isteyen herkesin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…