Ben Canan'ı öyle bulmuştum. Hemşire Canan Hanım deyince atladım hemen
bende pınar ilknur
hilbur hoş geldin canım nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
bu arada dualarını bekliyorum canım
memnun oldum kendini tarif edermisin merak ettim seni pınar,cım
kahverengi manto turuncuya yakın şal vardı.uzun ve zayıf aslında pencerenin karşısındaydım.nurmecim ya sen.hafta içi yine gitcem karşılaşırız.
ay bu nekadar çok sohbet etmissiniz ya oku oku bitmedi kızlar be
benim yumurta toplama işlemi günüm pazartesi olcakmış inşallah
bugün 150 düşürdü dozu iyi dedi nur hanım artık hayırlısı allahtan
saatler uyar inşallah :18::18: yarın 08 30 orda olcam gelen varmı
ben tedaviyi olduğum doktorumla doğumu yapıcam m.acetle yani.sadece detaylı ultrason için cihangir beye 22.haftamda gittim.ama tüp bebekteki bazı doktorlar gebe takibi almıyorlar mesela nur hanım sadece tedavileri alıyor.funda hanım eğer doğum takibi ve doğum alıyor olsaydı seniyönlendirmezlerdi sanırım.12+4 de ikili tarama ve detayllı ultrason için geç olacağını sanmıyorum...
Ziyaretçi ve ben varız
Hadi uyanın kızlar
evet şehirdışından gelmek çok zor ben 1.5 saatlık yolu gitmeye öşeniyom kız
evet 5 te 6 saat sürüyor...
köprü trafiğide çok oluyormuş..
şehir dışından gitmek zor ki
hoşgeldin canım
ay alev ismi çok hoş memnun oldum
alev benim adım canım
memnun oldum canım
bende fadime
maşallah canım biraz dikkat et çok kilo alma sonra dombili olur çıkarsıntekrardan herkese günaydın melek anneleridun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. doktorum 22. haftada detaylı ugs verdi bana da. şişlide selçuk özden diye bi doktor varmış. oraya yönlendirdi tanıyanınız varmı? dört boyutlu resmini de çekip verdi. çirkin bişi teyzeleri tek sıkıntı ben biraz fazla kilo almışım. bu ay tam 4 kilo almışım. zaten diyodum bu ay bişi var bende fazla şiştim diye. şimdi başladık dikkat etmeye. kepekli ekmekler falan. benden böyle..
tekrardan herkese günaydın melek anneleridun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. doktorum 22. haftada detaylı ugs verdi bana da. şişlide selçuk özden diye bi doktor varmış. oraya yönlendirdi tanıyanınız varmı? dört boyutlu resmini de çekip verdi. çirkin bişi teyzeleri tek sıkıntı ben biraz fazla kilo almışım. bu ay tam 4 kilo almışım. zaten diyodum bu ay bişi var bende fazla şiştim diye. şimdi başladık dikkat etmeye. kepekli ekmekler falan. benden böyle..
tekrardan herkese günaydın melek anneleridun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. doktorum 22. haftada detaylı ugs verdi bana da. şişlide selçuk özden diye bi doktor varmış. oraya yönlendirdi tanıyanınız varmı? dört boyutlu resmini de çekip verdi. çirkin bişi teyzeleri tek sıkıntı ben biraz fazla kilo almışım. bu ay tam 4 kilo almışım. zaten diyodum bu ay bişi var bende fazla şiştim diye. şimdi başladık dikkat etmeye. kepekli ekmekler falan. benden böyle..
ne güzel bebişlerinize maşallahGünaydın kızlar :))
Bende 4 şubatı belkliyorum önce amniyosntez yapılacak, sonra 4 boyutlu görüntüleme bakalım neler olacak ......Sağlıklı olsunlarda farketmez ya Sevdacım :))
Bu arada bugün itibariyle tam 8 kiloda ben aldım, gayet normal yiyorum hiç fazla yediğim birye yok ama şişmete devam ... biz senle tonton anne olacağız anlaşılan
iyi buluşmalar kızkandım sizi ama çalışıyorum gelemem ki ...
Herkese sevgiler
evet şehirdışından gelmek çok zor ben 1.5 saatlık yolu gitmeye öşeniyom kız
ay alev ismi çok hoş memnun oldum
fadime memnun oldum ama ben adımı söylemicem tanıdık çıkar diye ödüm kopoyor
maşallah canım biraz dikkat et çok kilo alma sonra dombili olur çıkarsınbebeyine kilo aldır ama kendin alam
sevdam dertli olmammı evde kaynanam ve kayın pederim var ben hastaneye gidince sabahtan öğle yemeyi yapıyorum öğlen hastaneden dönüncede akşam yemeyi çok zorlanıyorum bu günlerde
çok sık gidiyorum hastaneye bazen imdat diye bağırasım geliyor ya
ay canım ya mikrom saol beni onutmadığın için ben de pazartesi randevum var saat 13 30 ama isterseniz erken gelirim biraz takılırız sonra ben randevuma giderim olmazmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?