- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
Herkes kilo almaktan dertli bense alamamaktanTedavilerde 1 gram almadım var mı böyle bir şey Hamile kalıp biraz dombili olacağım günleri dört gözle bekliyorum
ıntahar sebebı valla...gelırsın sende gezmeye eger salı derlerseay canım ya espri yaptım inş.bakalım neden olmasın
ben seni zaten gelicek diye hatırlıyodum ama emin olamadım incimle anmıştık seni demiştin ya seni çok görmek istiyorum 8 .denemeyi duyunca hadi bakalım buluşucaz allhın izniyle:))))
bekleriz canım :)))
kızlar bu arada varya pazar günü bana sen salı günü gel diyolarmış
olmaz canı gec felan ben doguma kadar nur hnm a gıttım.dogumu orda yapıcaktım ama malesef kuvoz olayından dolayı baska hastaneye muayeneye gıtmıstım o gun orda doguruverdım....memorıalda hamiş olup kontrollerini orda devam ettiren annelerrrr bana yardım edinnnn kafam allak bullak olduu:44::44::44:...ilk semra hanımla tedavıye basladık funda hanım devam ettırdı arada semra hanım kontrollere 1-2 kere gırdı dıer drlarda arada kontrollerı yapmıştı..çok şükür hamilelik oluştuktan sonra semra hanım ılk muayneyı yaptı sonra hep funda hanım muaynelerımı yaptı..artık 12 hafta içindeyim ve kadın doğum cihangir beye yönlendirirldim fakat randevu alamadık erken tarıhe şubatın 4ünde alabıldık randevu o gunde 12. Hafta 5. Gün lük olucaz detaylı ultrason ve ikili test için geç olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuu :44:...?? yada bundan sonra orda kım takıp etcek bebeğimi tecrubelı anneler bilgilendırırsenızz sevınırım lütfennnnnnnn :44:
evet ya herkes aynı zamanda baslamıs...benimde randevum 14.00 te canım nur hanımla mı seninki de..
inci hastanenin kafeteryasında otururuz dedi..
yada tüp bbek bölümünde.
uzaklara gidemem ki ben zaten eşimde yanımda olacak..
en fazla hastanede bırakabilirim onu
nurme
mikro
inci
çakır
tuğçe
aysunayy
kezzbannp tesi ne çok kişi geliyormuş hastaneye büyük buluşmaaa var mı artıran başka gelen var mı kızlar p.tesi hastaneye
ben sıze gore ayarlıycam canıkoommkızlar hele bi toplanın p.tesi kim kaçta orada olacak..
aysunayy 12-14 arası
çakır 13.30
nurme
mikro
tuğçe
inci
kezban
Herkes kilo almaktan dertli bense alamamaktanTedavilerde 1 gram almadım var mı böyle bir şey Hamile kalıp biraz dombili olacağım günleri dört gözle bekliyorum
canım benim ne güzel işte kilo almamak ne güzel birşey doyasıya istedigini ye ohhhh keske bende oyle olabilsem canım sen birara rahatsız gibiydin nasıl oldun doktora gidecekmisin erken mi gitsem vs diyordun ne alemdesin inş hersey yolundadır
gerçekten mi..kilo alamamaktan şikayetçisin inci..
ben bu kelimeyi hayatımın hiç bir döneminde kısacıkta olsa söyleyemem sanırım
özendiğim kıskandığımkişilerdensin açıkçası
Ya canım yesem alacağım da midem mi küçük ne anlamıyorum hemen doyuyorum hoş en çok yediğim dönemlerde (bir dönem günde 1,5-2 ekmek yiyordum) kilo almıyordum. Bu kadar zayıflık da iyi değil, çocuk muamelesi görüyorumBir 4-5 kilo alsam süper olacak.
Ağrılar 2 gündür yok canım. Beklemedeyim şu an.
ah ah önceden bende oyleydim midem kucucuktu sonra nasıl oldu ise büyüdü büyüdü ama cok sukur fazla ekmek yemem fazla kilolu degilim ama hafif gobek ve mide var canım galiba sen birde birsuru işle ugrasıyorsun ya ondan kilo alamıyorsundur kosturmacadan inş hamile kalınca alıcaksın ogünler yakınnn
canım cok sukur agrıların gecmiş inş hayırlısı ile mart ayında tedavinede başlarsın
Ben de size özeniyorum desemHiç kıskanma canım. Ne çok kilolu olmak ne de çok zayıf olmak hiç iyi değil. Ortasını bulmak lazım. Dertliyim bu konuda. Tedavi için bile bir kaç kilo almam lazım o kadar çirozum Sevmiyorum bu kadar zayıflığı
hamiş olunca kilo alırsın tam istediğin gibi olursun inci.ozaman iştahında açılır baya.bence sıkma hiç canını zayıfım diye.
bak biz şimdiden kiloluyuz ve veremiyoruz bir de hamile kalsak nice olur halimiz ben yarım dünya olurum kesin:
kolay kiloda veremem.
günaydın kızlarrrrrrrr...
hastaneden aradılar beni 13.30 a alınmış benim randevu..
ya ben çokmu kötü durumdayım yaaaaaaanurme mikro kezban hadi Allah yardımcınız olsun inş güzel haberler gelecek sizden
cakircim Allah yardımcın olsun baya zor bir durum ben oturup kalkıp halime sukredeyim bende bazı durumlardan sikayetciydim ama seni dusunup halime sukretmem lazım yanlış anlama kendime ders cıkartmak icin kendime yazıyorum bunu
hamile anneler nasılsınız günler geçiyor bebişlere kavusmaya hergun biraz daha yaklasıyorsunuz ne güzel darısı isteyen herkesin basına
eeeeeee daha ne istiyorsun şişki olupda ne yapıcan inşallah en yakın zamanda kooooocaaa göbüşü olursunda görürsün gönünüHerkes kilo almaktan dertli bense alamamaktanTedavilerde 1 gram almadım var mı böyle bir şey Hamile kalıp biraz dombili olacağım günleri dört gözle bekliyorum
benim yok ama sende nomaram hıhKızlar pazartesi için haberleşelim. Benim durum pazartesi sabahı belli olur. Mikro ve Aysun'un numaraları var bende. İnşaallah görüşmek nasip olur
gerçekten mi..kilo alamamaktan şikayetçisin inci..
ben bu kelimeyi hayatımın hiç bir döneminde kısacıkta olsa söyleyemem sanırım
özendiğim kıskandığımkişilerdensin açıkçası
Ya canım yesem alacağım da midem mi küçük ne anlamıyorum hemen doyuyorum hoş en çok yediğim dönemlerde (bir dönem günde 1,5-2 ekmek yiyordum) kilo almıyordum. Bu kadar zayıflık da iyi değil, çocuk muamelesi görüyorumBir 4-5 kilo alsam süper olacak.
Ağrılar 2 gündür yok canım. Beklemedeyim şu an.
Ben de size özeniyorum desemHiç kıskanma canım. Ne çok kilolu olmak ne de çok zayıf olmak hiç iyi değil. Ortasını bulmak lazım. Dertliyim bu konuda. Tedavi için bile bir kaç kilo almam lazım o kadar çirozum Sevmiyorum bu kadar zayıflığı
İnşaallah o günleri görebilirim :)
Ben zayıfım ama o göbek bende de var kendimi bildim bileli. Ayva göbeğiDar bir şey giydim mi hemen pırtlar
Aman sağlıklı olalım da tek derdimiz kilo olsun değil mi...
ya ben çokmu kötü durumdayım yaaaaaaakayınvalidem ler bende sürekli durmuyorlar kışları gelip 3.5 ay durp gidiyorlar ben tadviye başladığımda onlar gitmiş olucak yoksa ben hayatta baş gelemme ev işi ile yinede kendimi sıkıp kalplerini kırmak istemem hiç bir konuda onların duasını almak bana iyi geliyor
eeeeeee daha ne istiyorsun şişki olupda ne yapıcan inşallah en yakın zamanda kooooocaaa göbüşü olursunda görürsün gönünü
benim yok ama sende nomaram hıh
memorıalda hamiş olup kontrollerini orda devam ettiren annelerrrr bana yardım edinnnn kafam allak bullak olduu:44::44::44:...ilk semra hanımla tedavıye basladık funda hanım devam ettırdı arada semra hanım kontrollere 1-2 kere gırdı dıer drlarda arada kontrollerı yapmıştı..çok şükür hamilelik oluştuktan sonra semra hanım ılk muayneyı yaptı sonra hep funda hanım muaynelerımı yaptı..artık 12 hafta içindeyim ve kadın doğum cihangir beye yönlendirirldim fakat randevu alamadık erken tarıhe şubatın 4ünde alabıldık randevu o gunde 12. Hafta 5. Gün lük olucaz detaylı ultrason ve ikili test için geç olurmuuuuuuuuuuuuuuuuuu :44:...?? yada bundan sonra orda kım takıp etcek bebeğimi tecrubelı anneler bilgilendırırsenızz sevınırım lütfennnnnnnn :44:
hadi yahırlısı canım inşallah şifa olur ilaçlarıncanım arkadaşlarım bugün çatlatma inemi vurulcam
nasip olursa pazartesi sabah 08. 30 toplama var
zannedersem ben yokum buluşmada
dualarınızı bekliyorum
gingdaocum tabiki yalnış anlamadım bende sadece durumumu anlattım dediğin gibi bazan şikayet eder oluyorum amahayır canım ya lutfen yanlış anlama ya benim eşim günlük yemek isterde birde ben calısıyorum hafta sonu misafirim eksik olmaz eşimin kardeşi yegenleri her hafta sonu bize gelir kalır biz birturlu başbaşa kalamayızda bende artık dayanamayıp şikayet etmeye başlamıstım ona binaen dedim tabiki canım yaşlıların kalplerini kırmamak lazım onların duası lazım canım Allah buyuklerimizi basımızdan eksik etmesin anlatabilmişimdir inş ben kendi durumum için dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?