ya birde bu çatlatmayı engelleyen ine kaçgün vuruluyor elimde sondu merak ettim
bilgisi olan yazssın lütfen
ahhh canımmm etmezmiyim hepinize dua ediyorum...ama benim hafıza gitti bu ara kim tedavide kim başladı kafamda kalmıyor...ama burda mikro nun azmine hayran olduğum için en çok onu iyi takip edebiliyorum merakla...allah hepinizin bu yolda olanların yardımcısı olsun....
Ziyaretçi ve ben varız
Hadi uyanın kızlar
tekrardan herkese günaydın melek anneleridun muayenem vardı. çok şukur herşey yolunda. doktorum 22. haftada detaylı ugs verdi bana da. şişlide selçuk özden diye bi doktor varmış. oraya yönlendirdi tanıyanınız varmı? dört boyutlu resmini de çekip verdi. çirkin bişi teyzeleri tek sıkıntı ben biraz fazla kilo almışım. bu ay tam 4 kilo almışım. zaten diyodum bu ay bişi var bende fazla şiştim diye. şimdi başladık dikkat etmeye. kepekli ekmekler falan. benden böyle..
nurme mikro kezban hadi Allah yardımcınız olsun inş güzel haberler gelecek sizden
saol canım allah razı olsun inşş.güzel haberler veririz canımm
Herkes kilo almaktan dertli bense alamamaktanTedavilerde 1 gram almadım var mı böyle bir şey Hamile kalıp biraz dombili olacağım günleri dört gözle bekliyorum
sorma canım ya bu hormaon iğneleri herkese kilo yapar derler ya benim kadar kullanan azdır bana hiiiçç kilo aldırmadı senelerdir aynıyım 49-50:)))
ıntahar sebebı valla...gelırsın sende gezmeye eger salı derlerse
canım çalışıyorum yoksa nho problem neden gelmiyim:))
Ben de size özeniyorum desemHiç kıskanma canım. Ne çok kilolu olmak ne de çok zayıf olmak hiç iyi değil. Ortasını bulmak lazım. Dertliyim bu konuda. Tedavi için bile bir kaç kilo almam lazım o kadar çirozum Sevmiyorum bu kadar zayıflığı
o zaman bana dediklerini bende sana diyim canım ama gerçekten aldırıyor keçiboynuzu pekmesini yarım bardak doldur üstünüde suyla doldur ve devam et bu şekilde inanki alıyorsun
Mikro bacım nerelerdesin? Şimdi ben varım sen yoksun ben giderim sen gelirsin
geldiiimmmm ama eşim evdeydi 3 ayın üstüne bu cumartesi evdeydi :)))
canım arkadaşlarım bugün çatlatma inemi vurulcam
nasip olursa pazartesi sabah 08. 30 toplama var
zannedersem ben yokum buluşmada
dualarınızı bekliyorum
fadimem mi desem nurme mi bilemedim şimdi gelcez ya odana ziyerete :))
hilburummmm ben başladım dualarını eksik etme ama zaten takip ediyormuşsun allah razı olsun
uyanndıkkk gezmelere gittik erkenden alışveriş merkezlerinde dolaştık eşimle bide gitmişken ceren il celali izledik.sonra başbaşa bir yemeğe çıkalım dedik bugün eşimle bayaa bir dolaştık anlayacağınız .ama kızlar size şunu söyliyim öyle çokta güzel bir film değil özellikle benim gibi argo ve küfürlü konuşmalardan hoşlanmıyorsanız pek zevk alamayabilirsiniz adamlar küfür ediyo insanlar nasıl gülüyo anlatamam(şaşılacak bir durum ((
canım maşallah size inş.sonuna kadar böyle devam eder tabiki sağlık durumu kilo konusunda kendine dikkat et bacım gerçi alsan nolcak yeterki sağlıkla gelsin bebişin bi şekilde verirsin sonra takma boşver:)))
nurme mikro kezban hadi Allah yardımcınız olsun inş güzel haberler gelecek sizden
saol canım allah razı olsun inşş.güzel haberler veririz canımm
sorma canım ya bu hormaon iğneleri herkese kilo yapar derler ya benim kadar kullanan azdır bana hiiiçç kilo aldırmadı senelerdir aynıyım 49-50:)))
ıntahar sebebı valla...gelırsın sende gezmeye eger salı derlerse
canım çalışıyorum yoksa nho problem neden gelmiyim:))
o zaman bana dediklerini bende sana diyim canım ama gerçekten aldırıyor keçiboynuzu pekmesini yarım bardak doldur üstünüde suyla doldur ve devam et bu şekilde inanki alıyorsun
geldiiimmmm ama eşim evdeydi 3 ayın üstüne bu cumartesi evdeydi :)))
fadimem mi desem nurme mi bilemedim şimdi gelcez ya odana ziyerete :))
fark etmez canım mikrom ikiside benimçok mutlu olurum biliyormusun
canım inşallah biraz sarkar saati gelin yanım ne olur
banada dua istiyorum ihlas okuyabiliriz hilburun dediği gibi
canım senin için bişeyler okumak istiyorum ama ettiğin bi dua falan varsa paylaşsak..dua hep ediyorum ama sanki bi adı sayısı olsa içime daha çok sincek mesela 1000 tane ihlas okusak sana...bölüşsek falan ne dersin?
canım senin için bişeyler okumak istiyorum ama ettiğin bi dua falan varsa paylaşsak..dua hep ediyorum ama sanki bi adı sayısı olsa içime daha çok sincek mesela 1000 tane ihlas okusak sana...bölüşsek falan ne dersin?
Evet evet okuyalım
Canım benimyaa sizin yüreklerinize kurban olayım aksam aksam aglattınız beni
hilburumm sen beni bitiriyosun varya cok duygulandım allah razı olsun hergun meryem suresi okuyorum 500 yasin dagitmiş annem bende yeni selatı tefriciye başladim buna yardimda olur ihlasta olur nasil isterseniz opuyorum seni kocaman ins goruşur tanışırız
Canım benimyaa sizin yüreklerinize kurban olayım aksam aksam aglattınız beni
Yaaaa ağlamaaaa
Hadi kimler okur bakalım? Şu an tedavide olan tüm arkadaşlarımız için
Nurme
Mikro
Happybutterfly
Begonvil
Kim var başka :26:[/QUOTE incim hoş geldin tatlım kime ne okunacaksa ben herşeye varım ne okunacağına yaz yeter
incim 500-500 bölüşelimmi ihlasları ne dersin..gerçi senin çok işin oluyo o kadar vakiit ayırabilcenmi...ama daha çok var tedavi yeni başladı test tarhine kadarokuruz mikro için....senden haber bekliyom mikrom zaten çok okuyomuş allah kabul etsin inşallah...
Canım ne istiyorsan okurum söyle yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?