Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

ya birde bu çatlatmayı engelleyen ine kaçgün vuruluyor elimde sondu merak ettim
bilgisi olan yazssın lütfen

Nurme merhaba,

Cetrotide 3 gün kullandım. 1 kutu arttı onları kısmetse pazartesi hastaneye bırakacağım. Bu arada gonal-f kalem şeklinde olanı almıştık hep diplerinde var şırıngaya çekilirse işe yarayabilir.

hilburummmm ben başladım dualarını eksik etme ama zaten takip ediyormuşsun allah razı olsun

Ziyaretçi ve ben varız
Hadi uyanın kızlar

uyanndıkkk gezmelere gittik erkenden alışveriş merkezlerinde dolaştık eşimle bide gitmişken ceren il celali izledik.sonra başbaşa bir yemeğe çıkalım dedik bugün eşimle bayaa bir dolaştık anlayacağınız .ama kızlar size şunu söyliyim öyle çokta güzel bir film değil özellikle benim gibi argo ve küfürlü konuşmalardan hoşlanmıyorsanız pek zevk alamayabilirsiniz adamlar küfür ediyo insanlar nasıl gülüyo anlatamam (şaşılacak bir durum((

canım maşallah size inş.sonuna kadar böyle devam eder tabiki sağlık durumu kilo konusunda kendine dikkat et bacım gerçi alsan nolcak yeterki sağlıkla gelsin bebişin bi şekilde verirsin sonra takma boşver:)))

canım senin için bişeyler okumak istiyorum ama ettiğin bi dua falan varsa paylaşsak..dua hep ediyorum ama sanki bi adı sayısı olsa içime daha çok sincek mesela 1000 tane ihlas okusak sana...bölüşsek falan ne dersin?

tabi şuan tedavisi başlayan devam eden tüm kızlar içinde olabilir..burası dua topiği değil tabi ama isterseniz seve seve okurum..

Evet evet okuyalım

Nabersınız kızlar?ben yataga uzandım kızımla kızım emzıgı cok cok cekıyoır bende sızlere bır bakıyım dedım.ben olmadan uyumuyor sıpa kalksam en fazla yarım saat.sızler ıcınde tum ıctenlıgımle dua edıyorum allah sızlerede yasatsın evlat sevgısını paha bıcılemez..

Hilburumm sen beni bitiriyosun varya cok duygulandım allah razı olsun hergun meryem suresi okuyorum 500 yasin dagitmiş annem bende yeni selatı tefriciye başladim buna yardimda olur ihlasta olur nasil isterseniz opuyorum seni kocaman ins goruşur tanışırız

canım istersen senin için yasinle meryem suresini okuyabilirim
yarında 500 ihals okuyayım

Canım benimyaa sizin yüreklerinize kurban olayım aksam aksam aglattınız beni

incim 500-500 bölüşelimmi ihlasları ne dersin..gerçi senin çok işin oluyo o kadar vakiit ayırabilcenmi...ama daha çok var tedavi yeni başladı test tarhine kadarokuruz mikro için....senden haber bekliyom mikrom zaten çok okuyomuş allah kabul etsin inşallah...

bez yazana kadar okuyanlar artmış..o zaman ben 250 alayım mikro dahil tüm tedavide olan arkadaşlarımız için...

Tamam canım okurum tabi. Hemen başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…