- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
incim hoş geldin tatlım kime ne okunacaksa ben herşeye varım ne okunacağına yaz yeter
Kızlar kezbanda var nurme önce senşin sana okuyalim 500ihlas ben okurum 41 yasinde yapabilirizYaaaa ağlamaaaa
Hadi kimler okur bakalım? Şu an tedavide olan tüm arkadaşlarımız için
Nurme
Mikro
Happybutterfly
Begonvil
Kim var başka :26:[/QUOTE incim hoş geldin tatlım kime ne okunacaksa ben herşeye varım ne okunacağına yaz yeter
Kızlar kezbanda var nurme önce senşin sana okuyalim 500ihlas ben okurum 41 yasinde yapabiliriz
Nurme 250tefriciye alsam iyimi daha sonra yine alirim
Evet kezban da var
Herkese tek tek mi okuyalım, yoksa isimleri vererek topluca mı?
Siz nasıl isterseniz canim ama bence ayri ayri okusakta olur
yetmezmi aşkitom tabiki yeter rabbim hepimizin duasını kabul etsin
bende kendim okuyorum 41 yasin 15 tane kaldı onuda tek tek başkaları
okusun dedim ağer okursanız onu tamam laya biliriz sonra 41 fetih suresini okuycam
sizlerede okuruz
bu gidişle dombili adayı oluyorum galibamaşallah canım biraz dikkat et çok kilo alma sonra dombili olur çıkarsınbebeyine kilo aldır ama kendin alam
ayy canım benım Allah kolaylık versin. inş çok güsel sonuçlar alırsın.bende çok fazla yemiyorum diyordum nerden geldi bu kilolar anlamadım. bir ayda tam dört kilo.doktorum da sağolsun, çok takma kafana türk kadını böyledir çok kilo alır. ama sen yine de dikkat et erken doğuma sebep olur, dedi korkuttu beni..Günaydın kızlar :))
Bende 4 şubatı belkliyorum önce amniyosntez yapılacak, sonra 4 boyutlu görüntüleme bakalım neler olacak ......Sağlıklı olsunlarda farketmez ya Sevdacım :))
Bu arada bugün itibariyle tam 8 kiloda ben aldım, gayet normal yiyorum hiç fazla yediğim birye yok ama şişmete devam ... biz senle tonton anne olacağız anlaşılan
iyi buluşmalar kızkandım sizi ama çalışıyorum gelemem ki ...
Herkese sevgiler
canım bende hala hazımsızlık yüzünden akşamları muhakkak yediğimi çıkarıyorum. ilaçlardan olabilir dediğin gibi. benımde ilk aydan çok fena göğüslerim şişti. eşim bile gözlerini pörtletip "bunlar daha büyüyecek mi" diye şaşkın şaşkın soruyorkızlar bizim biraz hızlı kilo almamız da kullandığımız ilaçların etkisi var
ben ilk üç ayda 7-8 kilo almıştım şişirmişti resmen beni ilaçlar ki afedersiniz ben 5.ayıma kadar hep kustum sürekli
ilk tedaviden sonrada 3-4 kilo almıştım ben dr larınız kızarsa sizde benim gibi ilçları bahane edinnnn
bende sana kalpten bir inşşşşşşşallah diyorumHerkes kilo almaktan dertli bense alamamaktanTedavilerde 1 gram almadım var mı böyle bir şey Hamile kalıp biraz dombili olacağım günleri dört gözle bekliyorum
sende zayiflık genetikse hiç almazsın canım. bi tek göbeğin şişer bi de kalçan buyur. bi de sen kesın tosuncuk doğurursun. çunku nerde zayıf hamile görsem maşşallah tosyncuk doğuruyorlar. yediğin herşeyi bebek yiyorsa artık, ondan heraldeBen de size özeniyorum desemHiç kıskanma canım. Ne çok kilolu olmak ne de çok zayıf olmak hiç iyi değil. Ortasını bulmak lazım. Dertliyim bu konuda. Tedavi için bile bir kaç kilo almam lazım o kadar çirozum Sevmiyorum bu kadar zayıflığı
tatlım yaşlıları idare etmek zor. anladığım kadarıyla yaşlarıda var bayağ. bende senenın 6-8 ayı kayınvalidemlerle yaşıyorum. 57-60 yaşındalar. tabi benım bi avantajım var. evimiz dubleks olduğu için onları yatak odası oturma odası banyo mutfak hep ayrı. hem biriz hem ayrı anlayacağın. ama bazen o bile nasıl zor oluyor anlatamam. rabbim sana sağlık sabır versin. yaşlı duası almak gerçektende çok önemli. hani peygamber efendimiz sav ın bi hadisi var ya, anne babası yaşlı olup onun sayesinde cennete gidemeyen kula acırım. hadisi tam yazamamış olabilirim. benı düzeltin arkadaşlar.ya ben çokmu kötü durumdayım yaaaaaaakayınvalidem ler bende sürekli durmuyorlar kışları gelip 3.5 ay durp gidiyorlar ben tadviye başladığımda onlar gitmiş olucak yoksa ben hayatta baş gelemme ev işi ile yinede kendimi sıkıp kalplerini kırmak istemem hiç bir konuda onların duasını almak bana iyi geliyor
eeeeeee daha ne istiyorsun şişki olupda ne yapıcan inşallah en yakın zamanda kooooocaaa göbüşü olursunda görürsün gönünü
benim yok ama sende nomaram hıh
inş bol bol kaliteli yumurtaların olur canımcanım arkadaşlarım bugün çatlatma inemi vurulcam
nasip olursa pazartesi sabah 08. 30 toplama var
zannedersem ben yokum buluşmada
dualarınızı bekliyorum
hayır canım ya lutfen yanlış anlama ya benim eşim günlük yemek isterde birde ben calısıyorum hafta sonu misafirim eksik olmaz eşimin kardeşi yegenleri her hafta sonu bize gelir kalır biz birturlu başbaşa kalamayızda bende artık dayanamayıp şikayet etmeye başlamıstım ona binaen dedim tabiki canım yaşlıların kalplerini kırmamak lazım onların duası lazım canım Allah buyuklerimizi basımızdan eksik etmesin anlatabilmişimdir inş ben kendi durumum için dedim
tabi şuan tedavisi başlayan devam eden tüm kızlar içinde olabilir..burası dua topiği değil tabi ama isterseniz seve seve okurum..
Tamam canım.
O zaman tedavi listesini oluşturalım.
Nurme
Mikro
Kezban
Begonvil
Happybutterfly
Canim begonvil dondurulmus tedavisinde ne zamana gelıyo transfer bilemiyorum bana butterfly nin tedavisini hatirlatsana unuttum heralde
yetmezmi aşkitom tabiki yeter rabbim hepimizin duasını kabul etsin
bende kendim okuyorum 41 yasin 15 tane kaldı onuda tek tek başkaları
okusun dedim ağer okursanız onu tamam laya biliriz sonra 41 fetih suresini okuycam
sizlerede okuruz
bir yasin benı yaz. fetih suresine başladığın zaman da ondan da bi tane beı yaz
allah razı olsun canım yüreğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?