Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Nurme 250tefriciye alsam iyimi daha sonra yine alirim

yetmezmi aşkitom tabiki yeter rabbim hepimizin duasını kabul etsin
bende kendim okuyorum 41 yasin 15 tane kaldı onuda tek tek başkaları
okusun dedim ağer okursanız onu tamam laya biliriz sonra 41 fetih suresini okuycam
sizlerede okuruz

HTML:

rabbim sen ne büyüksün çok etkilendim bu sahneden tutamadım kendimi

Banyo yapıyım sana 1yasin 1fetih 250 ihlas 250 tefriciye okiyim olurmu canim

maşallah canım biraz dikkat et çok kilo alma sonra dombili olur çıkarsınbebeyine kilo aldır ama kendin alam
bu gidişle dombili adayı oluyorum galiba

ayy canım benım Allah kolaylık versin. inş çok güsel sonuçlar alırsın.bende çok fazla yemiyorum diyordum nerden geldi bu kilolar anlamadım. bir ayda tam dört kilo.doktorum da sağolsun, çok takma kafana türk kadını böyledir çok kilo alır. ama sen yine de dikkat et erken doğuma sebep olur, dedi korkuttu beni..

canım bende hala hazımsızlık yüzünden akşamları muhakkak yediğimi çıkarıyorum. ilaçlardan olabilir dediğin gibi. benımde ilk aydan çok fena göğüslerim şişti. eşim bile gözlerini pörtletip "bunlar daha büyüyecek mi" diye şaşkın şaşkın soruyor sanırım benım sorunum çok fazla hareket etmiyor oluşumdan..

Herkes kilo almaktan dertli bense alamamaktan Tedavilerde 1 gram almadım var mı böyle bir şey Hamile kalıp biraz dombili olacağım günleri dört gözle bekliyorum
bende sana kalpten bir inşşşşşşşallah diyorum

sende zayiflık genetikse hiç almazsın canım. bi tek göbeğin şişer bi de kalçan buyur. bi de sen kesın tosuncuk doğurursun. çunku nerde zayıf hamile görsem maşşallah tosyncuk doğuruyorlar. yediğin herşeyi bebek yiyorsa artık, ondan heralde

tatlım yaşlıları idare etmek zor. anladığım kadarıyla yaşlarıda var bayağ. bende senenın 6-8 ayı kayınvalidemlerle yaşıyorum. 57-60 yaşındalar. tabi benım bi avantajım var. evimiz dubleks olduğu için onları yatak odası oturma odası banyo mutfak hep ayrı. hem biriz hem ayrı anlayacağın. ama bazen o bile nasıl zor oluyor anlatamam. rabbim sana sağlık sabır versin. yaşlı duası almak gerçektende çok önemli. hani peygamber efendimiz sav ın bi hadisi var ya, anne babası yaşlı olup onun sayesinde cennete gidemeyen kula acırım. hadisi tam yazamamış olabilirim. benı düzeltin arkadaşlar.

canım arkadaşlarım bugün çatlatma inemi vurulcam
nasip olursa pazartesi sabah 08. 30 toplama var
zannedersem ben yokum buluşmada
dualarınızı bekliyorum
inş bol bol kaliteli yumurtaların olur canım

aaaah ah. benım ilk iki senemde hep milleti ağırlamak yada milletin peşine takılmakla geçmişti. allahım yaa ne yazık oldu o gunlere...

bir yasin benı yaz. fetih suresine başladığın zaman da ondan da bi tane beı yaz

arkadaşlar fecebok hesabınız yokmu orda tanışalım

Ay okadar mutlu oldumki anlatamam haberim yokken bnm içinde dua eden arkadaşlarım varmış Allah razı olsun hepinizden.bende okumak istiyorum banada ne okuyacağımı yazarmısınız.Mesala bende bi dua var aslında dualar kurandan transfer sonrası bebek tutunması için transferi gelen arkadaşıma yazarım.
Geçen gün bir arkadaşım vardı doktorlar çocuğunun olması zor hem sende hemde eşinde sorun var demişler.Bununla birlikte aynı iş yerinde çalışan 2 arkadaş daha varmış.onlarında olmuyormuş.İş yerindeki arkadaşlar onlardan habersiz toplanmışlar camileri dolaşıp bu 3 arkadaş için dua etmişler.Bzm kızların haberleri yok tabi sonra aynı anda kısa bir süre önce üçü birden hamile kalmış hemde kendiliğinden...Bunu duyduğumda o kadar etkilenmiştim ki...
O yüzden içten samimi bir şekilde müslüman kardeşin için etiğin dua günahsız ağızla olduğu için Allah kabul edermiş

her gün 41tane salati tefriciye okumak çok iyiymiş ..bide 41tane vaka suresi duaların kabulü için.bi tane kırmızı tatlı elmaya hergün bir tane i rahim suresi yedi gün boyunca oku a ak bittikte sonra elmayı ortadan ikiye bölerek çekirdekleriyle birlikte eşler yiyecek bebek için çok etkili ve defalarca denenmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…