bebek istiyoruz canım sen kan sulandırıcı olarak hangi iğneyi vuruluyordun ? ben clexane 04 kullanıyorum hale hanım mutlaka hematologla görüşüp dozunu belirlemelisin demişti ama nur hnm 04 ü önerdi öyle dvm ediyorum . 3 hafta sonra bebişimin kalp atışlarını duyabilirsem eğer ozaman bi hematoloğa gitmek istiyorum.
nzmyhn senin sonucunun nezaman belli oluyor cnm anladığım kadarıyla az kalmış inş güzel haberlerini paylaşırız.
gözdemmm canım tedavinin büyük bi kısmı bitmiş benim cetrotide dan iki gün sonra yumurtalarım toplanmıştı ve çokaz yumurtam vardı ( 3 gelişmiş ) sonuçta bir tane transfer ediliyor . ayrıca mide bulantısı gibi şikayetler yumurtaların fazla uyarılmasından dolayı olabiliyormuş moralini bozma tedavinin akışına ters giden bir durum değil yani.
pazar akşamı kötü bi şey yaşadım,az miktarda kanamam oldu moralim çok bozuldu bu gün test yaptılar değerim 8133 çıktı normalmiş,yarın da ultrason kontrolüm var ama çok panikledim aranızda böyle bişey yaşayan var mı,böyle ufak kanamalar olabilir mi?...
bebek istiyoruz canım sen kan sulandırıcı olarak hangi iğneyi vuruluyordun ? ben clexane 04 kullanıyorum hale hanım mutlaka hematologla görüşüp dozunu belirlemelisin demişti ama nur hnm 04 ü önerdi öyle dvm ediyorum . 3 hafta sonra bebişimin kalp atışlarını duyabilirsem eğer ozaman bi hematoloğa gitmek istiyorum.
nzmyhn senin sonucunun nezaman belli oluyor cnm anladığım kadarıyla az kalmış inş güzel haberlerini paylaşırız.
gözdemmm canım tedavinin büyük bi kısmı bitmiş benim cetrotide dan iki gün sonra yumurtalarım toplanmıştı ve çokaz yumurtam vardı ( 3 gelişmiş ) sonuçta bir tane transfer ediliyor . ayrıca mide bulantısı gibi şikayetler yumurtaların fazla uyarılmasından dolayı olabiliyormuş moralini bozma tedavinin akışına ters giden bir durum değil yani.
Canım sağol bugün dozum daha da azaldı.. son heralde. Cetrodite 3. olucam bu akşam yarın kontrolüm var yine. Hale hanım çatlatma iğnesi vurabiliriz artık dedi..Hayırlısı artık...Senin de az kaldı bebişinin kalp atışını duymaya inşallah..
Bebek istiyoruz , Pasmenika neler oluyo? ığneler bitmiyo mu? Kan sulandırıcıda neyin nesi.. Karından iğne demeyin sakın... ıçsek ağızdan olmuyo mu bu iğneleri:))) Şimdi şunu bi anlatın yarın çatlatma iğnesi olucam sonra neler olucak ??? Bitmiyo mu tedavi? Nolur detaylı yazın...Bak öğretmenim 1. sınıf okuttum , anlama kabiliyetim azaldı onlar yüzünden..Öpüyorum sizii..
evet canim dayaniliyor. bi 80 gun daha ol deseler yine olurum yeterki saglikla gelsinler..igneler yinede bana viz geldi..ohss oldum,1 haftada 10 kg su topladim..hastanede evde aylarca yattim..nefes alamadim,yemek yiyemedim,kustum neler neler...3 ayda ohss atlattim derken amniyosentez yapilmasi gerekti..kan sulandirici kullandigim icin dusuk riskim fazlaydi..ya bebegime birsey olursa,ya down sendromluysa naparim ne ederim..cok sukur 5.ayimda onun sonucuda temiz cikti...hadi bu seferde sekerim yuksek,suyum fazla erken dogum riski..korku korku...diet,yuruyus 1.5 kilo verdim..3 hafta once suyumun azaldigini ogrendim...simdilik cok sukur bi sorun yok gibi..bakalim bu hafta ne dicek doktor teyzemiz..
gebelik elde edilmesi kadar gebeligin devam ettirilmeside bi ugras bi emek..dualarla bugunlere geldim..insallah canim kucagima aldigim gunleride gorurum,goruruz..
kokarlar:gitme:ama ben bunun hayalini bile kurmaya korkuyorum...inanin endiseler bitmiyor...neyse 32 oluyoruz gunumuze bin sukur..
darisi sizlere insallah..
evet canim senin istersinde yapmazlar miboshayallersmile..hayirlisiyla bugun al gel bebisini,insallah sonra devam edersin..dualarim seninle..
hanımlar transferden sonra merdiven çıkmak konusunda ne biliyorsunuz? Evim 3. kat ve merdivenlerim dik( Aklıma geldi soruyum dedim. Bide sizi ne kadar dinlendirdiler hastanede?? Hadi bu sorumuda aydınlatın...
gozdemmmmmm transferden sonra 1 saat dinlendiriyorlar..ben 1 saat dolmadan cikmistim..merdiven cikmanin zarari olcagini dusunmuyorum...agir agir dinlene dinlene cikarsin..onemli olan agir aktivitelerden uzak durmak..yukari dolaplara uzanma,agir kaldirma..
delimai1 hadi bakalim geri sayim basladi...1 embriyomu transfer edildi,...insallah tutunur annesine..
cnm onemli olan ilk 72 saat..uzan dinlen,cok ayakta kalma..sonrasinda kalk dolas ki kan dolasimin ,bagirsaklarin duzene girsin,kabizlik sorunun olmasin,..gunluk islerini yap,kendini dinleme..sadece agir islerden uzak dur..
ben son transferden sonra fazla yatmadim...surekli gezindim..annemler vardi..onlarla oturdum,film izledik,yemek yaptim.transferin 6.gunu solugu hastenede aldim...bayildim,yerlerde,sedyelerde gezdim...olduysada kesin buralarda dustu dedim...yinede nasip veren Allahim vakti geldiyse veriyor...
bol bol kitap oku,film izle..
inş. canım çok güzel rahatlatıyorsun insanı Allah razı olsun..
bende şuan uzanıyorum.. zaten öyle kalkıp birşey yaptığım yok.. bana jel verdiler onu kullanıyorum. hani onda da hareket halinde ol diyorlar ya o yüzden ne yapacağımı bilemedim...bende bir elimdekumanda bir tarafımda laptop bi tv ye bakıyorum bi nete :)))
yapacak başka bişey yok :) inş. tutunur bebişim bırakmaz beni..
dünden beri içim bi garip.. bilmiyorum yaa..
bu gün ilk kontrolüme gittim sağlıklı görünen bi kesem var umarım 10 gün sonra kalp atışlarını da duyarız
(delimai1) hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini de duyarız allah tamamına erdirsin
Kızlar çatlatma iğnemi oldum, az mı kaldı ne????
Kızlar çatlatma iğnemi oldum, az mı kaldı ne????
Bebek istiyoruz , Pasmenika neler oluyo? İğneler bitmiyo mu? Kan sulandırıcıda neyin nesi.. Karından iğne demeyin sakın... İçsek ağızdan olmuyo mu bu iğneleri:))) Şimdi şunu bi anlatın yarın çatlatma iğnesi olucam sonra neler olucak ??? Bitmiyo mu tedavi? Nolur detaylı yazın...Bak öğretmenim 1. sınıf okuttum , anlama kabiliyetim azaldı onlar yüzünden..Öpüyorum sizii..
canim benim kan sulandiricimda ayniydi..kan sulandirici kullanmamizin nedeni hareketlerimiz kisitli oldugu icin,kan dolasimi rahat olsun ki bebise kan duzenli gitsin..Allah gostermesin dolasim iyi olmazsa kan pihtisi atilip kalbi durabilir...hareket kisitlamam kalkasiya kadar kan sulandiriciyi kullanmaya devam ettim..yuregini rahat tut..kese gormeye gitmiycekmisin?3 hafta sonra kalp atisini gormeyemi gideceksin..
canım benim kanımda pıhtılaşma zaten var . o yüzdende 9 ay devam edeceğim clexane vurulmaya. bi hematologla görüşüp dozumuda ona ayarlatmamı önerdi hatta doktorum. bu arada hareket kısıtlılığı derken nekadar süreyle dikkat ettin sen hareketlerine. ben günlük hayatımı çok kısıtlamıyorum sadece yüksek yerlere uzanmaktan ve ağır kaldırmaktan sakınıyorum. birde eskisi gibi hergün temizlik yapmıyorum tabi :)
ben ilk muaynede kalp atışları duyulur diye düşünüyordum sadece kesemi görülüyor ?
önceki gün nur hnmla konuşup tedirginliklerimden söz ettim sen iki hafta sonra gel ozaman ilk muayneye dedi. ayın 1-2 si gibi gidicem duyamayacakmıyım ozaman bebişimin kalp atışlarını ?
canim benim kan sulandiricimda ayniydi..kan sulandirici kullanmamizin nedeni hareketlerimiz kisitli oldugu icin,kan dolasimi rahat olsun ki bebise kan duzenli gitsin..Allah gostermesin dolasim iyi olmazsa kan pihtisi atilip kalbi durabilir...hareket kisitlamam kalkasiya kadar kan sulandiriciyi kullanmaya devam ettim..yuregini rahat tut..kese gormeye gitmiycekmisin?3 hafta sonra kalp atisini gormeyemi gideceksin..
canım benim kanımda pıhtılaşma zaten var . o yüzdende 9 ay devam edeceğim clexane vurulmaya. bi hematologla görüşüp dozumuda ona ayarlatmamı önerdi hatta doktorum. bu arada hareket kısıtlılığı derken nekadar süreyle dikkat ettin sen hareketlerine. ben günlük hayatımı çok kısıtlamıyorum sadece yüksek yerlere uzanmaktan ve ağır kaldırmaktan sakınıyorum. birde eskisi gibi hergün temizlik yapmıyorum tabi :)
ben ilk muaynede kalp atışları duyulur diye düşünüyordum sadece kesemi görülüyor ?
önceki gün nur hnmla konuşup tedirginliklerimden söz ettim sen iki hafta sonra gel ozaman ilk muayneye dedi. ayın 1-2 si gibi gidicem duyamayacakmıyım ozaman bebişimin kalp atışlarını ?
canım Rabbim hayırlı etsin. inşaallah her şey çok güzel devam eder... 12 günlük bekleme süresinde ne yaptın kendinde bir değişiklik hissettin mi yoksa pozitif sonucu gördükten sonra mı bir şeyler hissetmeye başladın..
ben şimdi beklemedeyim 4 temmuz test günüm...o yüzdenn bi işaret bekliyorum..
acaba tutundu mu diye..
hanımlar transferden sonra merdiven çıkmak konusunda ne biliyorsunuz? Evim 3. kat ve merdivenlerim dik( Aklıma geldi soruyum dedim. Bide sizi ne kadar dinlendirdiler hastanede?? Hadi bu sorumuda aydınlatın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?