Tüp Bebek Merkezleri Memorial Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Son düzenleme:

delimai1 belirti arama cnm...benim 3 ay adet agrilarim,bel agrim oldu..surekli wc de kontrol halindeydim..ilk aylar sikayetim coktu doktoruma surekli regl olcakmisim gibi belirtiler var kontrol ediyorum yok endiseleniyorum dedim...normal zamanla gececek dedi...dedigi gibi de 3 aydan sonra gecti.artik ayda 1 o donem zamani ayni belirtiler ugrayip gidiyor..goguslerde farklilik falan diyorlar yaa...inanirmisin benim dogumum yaklasiyor daha yeni yeni farkliliklar basladi..hos gobegimde yeni yeni cikmaya basladikaydirigubbakcemile3goren 3-4 aylik gibi diyor...
kisiden kisiye bunyeden bunyeye belirtiler farkli olur o yuzden sen zamanini keyifle gecirmeye bak...insallah sonucunda pozitif olur...a.s.

Arkadaşlar yarın yumurta toplamam var. Çok ama çok korkuyorumm... İğneler yarın mı başlıyor acaba??*

canım hakkında hayırlısı olsun.. inş.. sağlıklı embriyolarınız olur.. iğneler başlıyor. benimki dondurulmuş transferi olduğu için jel verdiler.. öncekinde bende iğne vuruldum..
dualarım seninle Allah yardımcın olsun canım..

kızlar hepinize hayırlı cumalar..
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
içimdeki ses hiç susmuyor..
tutmadı diyor boşuna ümitlenme diyor..
offfffff...
neden böyle oldu anlamadım..
transfer gününe kadar o kadar iyiydiki herşey..
çok umutluydum ama o gün içimdeki ses saçmalamaya başladı nedense..
susturamıyorum bu sabahtan beri
bu günlerde test yapılır mı ?

:gitme::gitme::gitme:

delimai sanada hayırlı cumalar canım
karamsarlığa düşme ümitsizliğe kapılma
içindeki seside sustur
herşeyin güzel olucağını düşün.
stres en zararlı şeymiş o yüzden uğraşıcak birşeyler bul kendine

delimai1 canim lutfen...sonuna geldin biraz daha sabir umut,dua...
boyle dusunerek kendini bebisi uzme,bebegin icin bunca emek onun icinde o icindeki sesi susturmayi,pozitif yone cekmeye calis...sonuc beklemek gercekten cok zorlu bi surec,insanin aklina neler gelir neler...senin yapman gereken mubarek gunun hurmetine esin ve senin icin hayirlisini,sagliklisini dilemek,umut etmek...sen elinden geldigince pozitif dusun,hayirlisini dile,insallah olacak cnm..dualarim seninle...

canım bunlar mecburen hissetmemiz gereken şeyler ama fazlaca önemsememek gerekiyo.............velev ki senin hissettigin gibi oldu teslim olmak zorundayız başkasına gücümüz yetmez......ama şuan için ümitle beklemeliyiz ki bize bu yakışır......haaa teste gelince ben 7. gün yaptım negatif.........senin degerin yüksekse çıkanlar olmuş 7de yap.....

bebek istiyoruz nasılsın.........hamişler bize dua ediyosunuz degilmi???????
bu arada artvinlim hiç gelmiyo........nasıl acaba

Kızlar yumurtalarım saat 11 de toplandı.. Hala karnımın üst kısımlarına kadar çıkan ağrım var. Sadece kasık ağrısı değil sağ üst tataflarımda ağrıo... Solda bişey yok..Normal mi acil cevap yazın lütfen.. 19 tane toplandı bu arad....

normal canım......çok çok geçmilş olsun........bak ne güzel sonucun.......hayırlısıyla döllensinler inş.......

sağol. canım bugün nedense sabah kalktığımda içim o kadar kötüydüki anlatamam.. şimdi daha iyiyim.. annem geldi onu gördüm keyfim yerine geldi.. ondan öncede kuran okudum dua ettim.. Rabbimden hayırlısı inş..

evet canım sağol inşaallah Rabbim hakkımzda hayırlısını verir.. senin 2 gün mü kaldı teste?

geçmiş olsun gözdecim.. hayırlı olsun yumoşların.. sağlıklı embriyoların olur inşaallah
bu ağrılar normal bir kaç gün ağırır.. kolay değil 19 yumurta toplandı oralardan..
ağrı kesici vermişlerdir onu iç çok geçirmiyor ama hafifletir en azından..

sağol baharnaz, bende karamsarlığa düşmemeye çalışıyorum ama bugün patlak verdi. yoksa moralim falan çok iyiydi. şimdi iyiyim hamdolsun..stresten o kadar uzuk durmaya çalışıyorum ama işte...

bebek istiyoruz nasılsın.........hamişler bize dua ediyosunuz degilmi???????
bu arada artvinlim hiç gelmiyo........nasıl acaba

tabikide canim gonulden diliyorum..dualarim hep sizlerle..insallah dualarimiz kabul olur..
7.gun niye ne tahlili yaptin ki...pek dogruluk payi yok erken yapip morallaerinzi bozmayin..
evet bende merak ediyorum Artvinliyi insallah iyidir ogluda kendiside...
bizde iyiyiz cok sukur..yarin kontrolumuz var..insallah hersey yolundadir..guzel haberlerinizi bekliyoruz...

Arkadaşım ağrım hala geçmedi normaş dilar ama solda ağrı yok,sağ tarafım yukarlara kadar ağrıyo.. Orda ne var ki Ora niye ağrıyo???Anormallik mi var???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…