canım Rabbim hayırlı etsin. inşaallah her şey çok güzel devam eder... 12 günlük bekleme süresinde ne yaptın kendinde bir değişiklik hissettin mi yoksa pozitif sonucu gördükten sonra mı bir şeyler hissetmeye başladın..
ben şimdi beklemedeyim 4 temmuz test günüm...o yüzdenn bi işaret bekliyorum..
acaba tutundu mu diye..
canım az önce yazdığım gibi ben sadece ağır ağır hareket ettim ama öyle yatmadım dışarıyada çıktım yemekte yaptım ama saatlerce dolanmadım bir saat ayakta kaldıysam yarım saat istirahat ettim. birşey hissetmeye gelince hala belirgin birşeyler yok bende şu sıralar belim çok ağrıyor ayakta kaldığımda birde bikaç gün önce gece göbek deliğimin sızısıyla uynadım ve çok korktum ( normalmi bu bilmiyorum )
ama sonucu öğrenmeden önce bir belirtim olmadı sadece birkaç kez kasıklarıma şiddetli ağrılar girdi kramp gibi hemende geçti yine kramp gibi onun dışında birşey olmadı.
senin sonucunda inşallah olumlu olur ve bu bekleme sürecin çabucak geçer .
canım az önce yazdığım gibi ben sadece ağır ağır hareket ettim ama öyle yatmadım dışarıyada çıktım yemekte yaptım ama saatlerce dolanmadım bir saat ayakta kaldıysam yarım saat istirahat ettim. birşey hissetmeye gelince hala belirgin birşeyler yok bende şu sıralar belim çok ağrıyor ayakta kaldığımda birde bikaç gün önce gece göbek deliğimin sızısıyla uynadım ve çok korktum ( normalmi bu bilmiyorum )
ama sonucu öğrenmeden önce bir belirtim olmadı sadece birkaç kez kasıklarıma şiddetli ağrılar girdi kramp gibi hemende geçti yine kramp gibi onun dışında birşey olmadı.
senin sonucunda inşallah olumlu olur ve bu bekleme sürecin çabucak geçer .
sağol canım yaa... bende çok yatma tarftarı değilim ama büyükler illa yat kıpırdama dikkat et diyorlar..yemek yapmamma falan dışarı çıkmama izin yok.. bende evde yalnızken bir o yana bir bu yana yürüyorum.. bi de bu sefer iğnemde yokki dışarı çıkayım jel verdiler bana...
benimde göbeğimin orda hafif böyle iğne batar gibi bir sızı var.. bakalım Rabbim ne eyler..
sağol canım yaa... bende çok yatma tarftarı değilim ama büyükler illa yat kıpırdama dikkat et diyorlar..yemek yapmamma falan dışarı çıkmama izin yok.. bende evde yalnızken bir o yana bir bu yana yürüyorum.. bi de bu sefer iğnemde yokki dışarı çıkayım jel verdiler bana...
benimde göbeğimin orda hafif böyle iğne batar gibi bir sızı var.. bakalım Rabbim ne eyler..
büyüklerde bizim iyiliğimizi düşündükleri için hareket etmememizi tercih ediyorlar ama sürekli yatıyor olmakta biraz bunaltıyor insanı . sen bu yattığın süre içinde seni sıkmayacak uğraşlar bulmuşsundur eminim kendine. ben yattığım süreçlerde izlemek isteyipte izleyemediğim filmleri izledim ve kitap okudum genelde böylece zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. şimdi eminim önündeki o 10 günlük süreç çok uzun geliyordur sana ama geçiyor zorda olsa. inş rabbim hakkında hayırlısını nasip eder ve inş hakkında hayırlı olan bebişini kucağına alman olur canım
büyüklerde bizim iyiliğimizi düşündükleri için hareket etmememizi tercih ediyorlar ama sürekli yatıyor olmakta biraz bunaltıyor insanı . sen bu yattığın süre içinde seni sıkmayacak uğraşlar bulmuşsundur eminim kendine. ben yattığım süreçlerde izlemek isteyipte izleyemediğim filmleri izledim ve kitap okudum genelde böylece zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. şimdi eminim önündeki o 10 günlük süreç çok uzun geliyordur sana ama geçiyor zorda olsa. inş rabbim hakkında hayırlısını nasip eder ve inş hakkında hayırlı olan bebişini kucağına alman olur canım
Amiin. inşaallah canım..
evet doğru söylüyorsun bizi düşünüyorlar ama insan sıkılıyor işte..
bende buldum kendime bir kaç uğraş..
bu günleri sanki çift yaşıyorum..
Rabbimden hayırlısı...
canim benim kan sulandiricimda ayniydi..kan sulandirici kullanmamizin nedeni hareketlerimiz kisitli oldugu icin,kan dolasimi rahat olsun ki bebise kan duzenli gitsin..Allah gostermesin dolasim iyi olmazsa kan pihtisi atilip kalbi durabilir...hareket kisitlamam kalkasiya kadar kan sulandiriciyi kullanmaya devam ettim..yuregini rahat tut..kese gormeye gitmiycekmisin?3 hafta sonra kalp atisini gormeyemi gideceksin..
canım benim kanımda pıhtılaşma zaten var . o yüzdende 9 ay devam edeceğim clexane vurulmaya. bi hematologla görüşüp dozumuda ona ayarlatmamı önerdi hatta doktorum. bu arada hareket kısıtlılığı derken nekadar süreyle dikkat ettin sen hareketlerine. ben günlük hayatımı çok kısıtlamıyorum sadece yüksek yerlere uzanmaktan ve ağır kaldırmaktan sakınıyorum. birde eskisi gibi hergün temizlik yapmıyorum tabi :)
ben ilk muaynede kalp atışları duyulur diye düşünüyordum sadece kesemi görülüyor ?
önceki gün nur hnmla konuşup tedirginliklerimden söz ettim sen iki hafta sonra gel ozaman ilk muayneye dedi. ayın 1-2 si gibi gidicem duyamayacakmıyım ozaman bebişimin kalp atışlarını ?
hmm bunu bilmiyordum cnm..mutlaka bi hematologla gorusmen gerek...cnm benim durumum farkliydi ohss oldugum icin 10 kg su topladim hareket etmek istesemde edemedim,uyuyamadim,oturur pozisyonda oturdum uyudum,saga sola donemedim wc ye bile yardimla gittim..ohss yi atlatmam 2 ayi buldu..sen 3.aya kadar dikkat et kendine..dikkat et derken tabikide gunluk islerini yap,yavas yavas 1-2 saat gez..hersey yerine gelir birak temizligi falan senelerdir evimiz temizdi birak 9 ay pis olsun...bende temizligi haftada 1 e dusurdum napalim bebisler onemli bizim icin..
ilk muaynem su tarihte diyemiycem...o donemde ohss den dolayi 2 gunde 1 kontrolum vardi..su azaliyor mu,cogaliyor mu diye bakmaya cagiriyorlardi..kontrole gittigimde yani gebeligin 5+3 de kese gozuktu..(Nur hnm da)sonra 10 gun sonra Semra hnm sizi gormek istiyor diye aradilar...6+6 da Semra hnm kalp atisini gordu ama duyulmadi...net olarak 7.haftadan sonra duyuluyormus:gitme:bi an o gune dondumde odada hepimiz gozyaslarimizi tutamamistik...
senin sat ini bilmiyorum kacinci haftadasin sen hesapla,7.haftadan sonra duyulmaya baslaniyor..
iyi bak kendine bebisinee...
Canım memorialde herkese iğne vermiyolar mı?? Ben de jel istiyorum ama reçetede iğne görünce bi bildikleri vardır diye ses çıkarmadım..Seni okuyunca şaşırdım aslında.. Yarın toplama işlemim var. Sanırım yarın iğneler başlıyo...
Arkadaşlar yarın yumurta toplamam var. Çok ama çok korkuyorumm... İğneler yarın mı başlıyor acaba??*
kızlar hepinize hayırlı cumalar..
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum..
içimdeki ses hiç susmuyor..
tutmadı diyor boşuna ümitlenme diyor..
offfffff...
neden böyle oldu anlamadım..
transfer gününe kadar o kadar iyiydiki herşey..
çok umutluydum ama o gün içimdeki ses saçmalamaya başladı nedense..
susturamıyorum bu sabahtan beri
bu günlerde test yapılır mı ?
:gitme::gitme::gitme:
delimai1 canim lutfen...sonuna geldin biraz daha sabir umut,dua...
boyle dusunerek kendini bebisi uzme,bebegin icin bunca emek onun icinde o icindeki sesi susturmayi,pozitif yone cekmeye calis...sonuc beklemek gercekten cok zorlu bi surec,insanin aklina neler gelir neler...senin yapman gereken mubarek gunun hurmetine esin ve senin icin hayirlisini,sagliklisini dilemek,umut etmek...sen elinden geldigince pozitif dusun,hayirlisini dile,insallah olacak cnm..dualarim seninle...
canım bunlar mecburen hissetmemiz gereken şeyler ama fazlaca önemsememek gerekiyo.............velev ki senin hissettigin gibi oldu teslim olmak zorundayız başkasına gücümüz yetmez......ama şuan için ümitle beklemeliyiz ki bize bu yakışır......haaa teste gelince ben 7. gün yaptım negatif.........senin degerin yüksekse çıkanlar olmuş 7de yap.....
Kızlar yumurtalarım saat 11 de toplandı.. Hala karnımın üst kısımlarına kadar çıkan ağrım var. Sadece kasık ağrısı değil sağ üst tataflarımda ağrıo... Solda bişey yok..Normal mi acil cevap yazın lütfen.. 19 tane toplandı bu arad....
delimai sanada hayırlı cumalar canım
karamsarlığa düşme ümitsizliğe kapılma
içindeki seside sustur
herşeyin güzel olucağını düşün.
stres en zararlı şeymiş o yüzden uğraşıcak birşeyler bul kendine
bebek istiyoruz nasılsın.........hamişler bize dua ediyosunuz degilmi???????
bu arada artvinlim hiç gelmiyo........nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?